Hej nya matvanor!

Japp, det stämmer bra!

Säger hejdå till Oboy o smörgås frukostar, hejdå till oregelbunda måltider och överhoppade måltider! Jag säger framförallt hejdå till godis o onyttigheter!

Jag säger hej till tre timmars principen! Så gott det går med knasiga arbetstider!
Jag säger hej till nyttigare mat!

Småstartade igår, idag är det halv fart framåt, imorgon ska det va fullt ös!

Igår blev det äggröra, bacon o avocado till middag...
Idag har det gått sådär kan jag väl säga, iaf med tiderna! Och antalet måltider!
Frukosten bestod av gammal hederlig havregrynsgröt!
Lagom vid lunchtid blev det en tur till Farmor o farfar så blev fika...
Nu sitter jag med middagen framför mig... Den består av kyckling, sallad, avocado och keso!
Och ja, jag hade tänkt hoppa över keson, men det såg så tråkigt ut! ;)

Keso som jag har ratat heela tiden! Men, med lite smaksättning så går det ju nästan bra... Så länge man har något annat o tugga på samtidigt! ;)

Efter träning ska alltid en proteindrink intas!

Man blir mätt väldigt fort... Men är det som igår så blir man hungrig ungefär lika fort... Igår tog det en halvtimme så ville jag äta mer...

Just nu har jag en känsla av att maten växer i munnen och att jag inte orkar mer, men samtidigt så känns det som att magen är tom... Förvirrande känsla... Tror jag avslutar ätandet...

Ska strax ut o träna! Trots att det mer eller mindre spöregnar ute! Fotbollsträningen blev inställd nu ikväll pga regnet, så det är egenträning som gäller... Blir o cykla en sväng, vet bara inte riktigt vart... Får se vart hjulen bär mig! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godis!

Mind Kaos - Godis ft Matth

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

Jobbarhelgen är över för den här gången! Nu har jag bara två av tre kvar! ;) Snart är sommarjobbet slut...

Har rensat skafferiet idag, sen bakat kladdkakemuffins och varit till brorsan o Tessan o kvällsfikat! Alltså provsmakat muffinsarna! Och dom blev godkända! :)

Imorgonbitti kommer Mormor hit och äter frukost! Brorsan också! Sen blir det nog lite plock med diverse olika saker här hemma innan jag o bror eventuellt åker ut till förrådet i Valla och kollar vad det är som står där, om det är saker som kanske går att sälja eller om det bara är saker som ska slängas!

Vi har iaf sagt att vi ska ta tag i det där nu, så vi slipper fundera sen!

Nu ska jag iaf gå o sova! Är rätt trött, trots tre lugna arbetspass!

Kanske beror på att jag knappt sov något i natt...?!

Drömde att jag var hemma hos Mormor i huset, när hon bodde i Granhed, och att det kom två killar från Ku Klux Klan och skulle hämta mig... (Precis alla detaljer om huset stämde, stod i köksfönster medan mormor stod i hallen och kikade i fönstret, köket såg likadant ut, badrum och allt var likadant...) Man var tvungen att hänga med, annars skulle man bli skjuten o grejer... Det var två karlar som kom o skulle hämta mig, en äldre o en yngre... Den yngre kom in först och skulle hämta mig... Han käkade bullar och var allmänt trevlig... (Konstigt?!) Men sen när jag sa att jag inte ville hänga med, ljög o sa att mormor var dödssjuk och kunde dö när som helst, trots att hon for runt och var i närheten hela tiden... I vilket fall så kom den äldre mannen in då, med en tröja som var alldeles för liten som jag skulle ta på mig för att jag inte skulle frysa... Fortsatte protestera mot att hänga med, men då blev dom hårdhänta så jag gav med mig o sa att jag skulle följa med...
Då gick dom ut o satte sig i bilen och väntade... (Också det rätt konstigt?!) Då ringde Mormor till mamma o sa att jag skulle åka iväg med dom och var hysterisk över situationen! Jag satt och tog på mig strumpor och sa åt henne att hälsa att jag skulle ringa när dom släppte mig... Då vaknade jag, genomsvett... Hade bara sovit en timme...

Sov inte så mycket mer sen... Somnade på morgonkvisten och drömde något annat, också något konstigt och hysteriskt... Men kommer inte ihåg vad det var, blev avbruten av att klockan ringde...

Nehej, sova var det! God natt då!

Handen har kliat som sjutton, både igår och idag, efter getingsticket... Känns som jag kommer klia sönder så mycket som finns ibland... Det går liksom inte över av att man kliar, snarare tvärtom! Svullnaden har iaf gått ner idag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Finns det någon i allas liv?

Idag när jag pratade med en person började tankarna kring livets betydelse att snurra i huvudet...

Hur kommer det sig att man egentligen vill avsluta sitt liv?!
Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig för att tankarna ska komma fram på rätt sätt...

Jag kan till viss del förstå människor som inte längre vill finnas kvar och leva det här livet...
Men samtidigt förstår jag inte hur man kan säga att det inte finns någon som tycker att man ska leva!

Att man har dålig relation till sina familjemedlemmar är en sak, och i sådanna lägen kan jag förstå att man börjar tänka i dom banorna, men samtidigt! Finns det verkligen ingen annan som vill att man ska finnas kvar, som bryr sig om en?! Har man inte mött någon i sitt liv som man har en betydelse för?

Det finns tusentals olika anledningar till att en person vill avsluta sitt liv, saker som kanske ingen annan vet om...

Hur många gör ett försök att avsluta sitt liv som ett rop på hjälp, och hur många är det som verkligen inte vill finnas längre...

Jag har träffat en person som har en pacemaker och som efter att ha gjort ett försök att avsluta sitt liv inte hade funnits längre om det inte vore för pacemakern... Man kan säga att personen i fråga inte längre var så glad över att ha den...

Jag tycker att det är så tragiskt att någon ska behöva känna sig så oälskad och hatad att personen enbart ser slutet på livet som enda utvägen!

Jag tycker synd om dom personer som känner så! Och även om man säger att man förstår hur dom känner så kan man inte göra det så länge man inte själv sitter i den situationen!

För mig är det till viss del obegripligt att en person inte har någon alls som bryr sig... Jag tycker att det borde finnas någon i allas liv... Någon som skulle sakna dom i fall deras liv avslutades, oavsett om det är i förtid eller när det är dags...
Att det till viss del är obegrpligt för mig är för att jag inte är i närheten av att ha det så och behöva uppleva mitt liv så!

Jag vet att jag har personer i min närhet som bryr sig, kanske även mer än jag vet och tror! Jag är helt enkelt lyckligt lottad!

Det är så mycket man inte vet om om människor man möter! Kanske kan en hälsning göra att en person väljer att inte avsluta sitt liv?!

Hur mycket skit har dom här personerna, som vill avsluta alltihop, upplevt egentligen?! Man har ingen aning alls! Även om någon försöker förklara så är det svårt att ta till sig deras situation och hur dom upplever det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbarhelg!

Gick på jobbarhelgen igår!

Men innan jag åkte till jobbet tyckte brorsan att vi skulle ut o träna! Snålt med tid men okej då! Dock kom jag inte så långt innan jag vände efter att ha blivit getingstucken i handen! Jäkla odjur! Och va ont det gjorde, hela kvällen gjorde det ont sen! Kunde inte ha dom vanliga handskarna på mig, för då gjorde det ännu ondare!

På vägen hem stannade jag o tog lite kort, för hade med mig kameran för en gång skull, det brukar alltid va så fint på ett ställe när man åker hem på kvällarna, men inte igår! ;) Så typiskt!

Idag har jag städat undan lite här! Ska ta tag i skiten ordentligt på måndag när jag är ledig, nu tog jag bara det värsta! Handen värker idag också! Och kliar som bara den! Så fort man börjar så är det kört sen! Har gått åt en del kallvatten under förmiddagen för att få det att sluta! ;)

Nu ska jag byta om och sen ge mig iväg med min o brorsan nycklar till mamma, hon ska vakta kissarna! ;) Vakta är lika med att ge mina vildar mat och vatten och titta till Irmis så hon har vatten! :)

Sen bär det iväg till jobbet! Sover hos Karlsson inatt eftersom det är dagtur på schemat imorgon!

Ha en bra helg alla glada! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan du tänka dig?!

Om ett år, nästa sommar, är jag färdigutbildad Sjuksköterska!
Det är med skräckblandad förtjusning jag blickar framåt mot det!
Det är skönt att ha ett år kvar, känner mig inte redo för att ta ansvaret det innebär riktigt än...

Idag fick jag gå in till chefen för ett litet samtal!

Det hela slutade med att jag är 99% garanterad jobb nästa sommar! Det enda som krävs är att ja från min sida! Men förklarade för henne om hur mina tankar går, om att jag gärna skulle jobba här i stan om jag fick det arbete jag vill, men får jag inte det så jobbar jag mer än gärna kvar på AVA!

Det som är ännu mer positivt är att dom efter varje sommar anställer tre sjuksköterskor! :) Jag o E är dom enda som jobbar nu i sommar som blir färdiga till nästa sommar! Sen, beroende på hur många andra det kommer in, får man se vart det leder! Men M hade sagt till E att vi hade förtur då efter sommaren om vi ville fortsätta!

Känns hur gött som helst! Jag behöver inte fundera så mycket! Inte mer än på att söka det jag vill här i stan, men ändå ha en säkerhet i att ha jobb, om jag inte får något här!

Men, det är ett helt år kvar till dess, så det hinner hända massor med saker som man måste ta hänsyn till! Men som det känns nu, så blir det ett ja! :) Men som sagt, det hinner hända massa saker innan jag är färdigutbildad!

Men det känns rätt gött o ha fått ett jobberbjudande ett helt år i förväg! Det borde betyda att jag har skött mig rätt bra! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En liten fundering...

Jag känner för att klaga, men vill samtidigt inte göra det!
Det jag vill klaga på är att jag har huvudvärk, ont i knä och benhinna, är obotligt trött och inte alls är i balans rent humörmässigt, samt att jobbet är en enda pina just nu, vi springer häckarna av oss och hinner iaf inte!

Humöret är nog värst! Känns som jag går runt o är sur mest hela tiden! Att jag inte ens nästan orkar bry mig om att le mot folk, framförallt inte att va trevlig... Så, fräser jag av er på något sätt just nu så ta inte åt er! Jag menar verkligen inget illa, men kan inte riktigt behärska mitt humör just nu! Men, det vänder!

Jag har dom senaste två dagarna börjat fundera lite på varför man gör det man gör just nu, och varför man inte gör det senare, och om man isf hade gjort dom här sakerna då...?!
Varför har jag valt att jobba inom sjukvården, varför har jag valt att utbilda mig till sjuksköterska?!
Hur mycket positivt lyfts egentligen fram med det yrke jag har valt?! Varför väljer man att slita häcken av sig för en lön som definitivt inte motsvarar det arbete man gör?! För sjutton gubbar, vi räddar liv, vi gör att människor blir friska... Vad får vi för det?!

Vissa situationer funderar man ännu mer på just det här, varför?! Som idag, gick hem från jobbet med ont i ryggen, enbart för att man ska tillgodose patienternas önskemål, om det så gör att man själv mår dåligt spelar inte så stor roll, för man ska alltid va så jäkla snäll, annars blir man betraktad som elak...

Andra situationer förstår man varför! Idag fick jag höra "Nu kommer min lilla tjej" av en liten tant, när hennes dotter satt bredvid! Det är sånna små kommentarer som gör att man kan fortsätta slita med patienter som kräver supermycket av en... Dom patienter som blir glada bara man kommer in och frågar hur dom mår! Sen är det även dom patienter man kan gå in en extra gång till, bara för att man vet att dom uppskattar det!

Det finns inget bättre än tacksamma patienter! Dom patienter som är nöjda med vården är verkligen guld värda!

Men hur mycket av det syns utåt?! Äldreboenden missköter sina boenden, sjukhuset tar inte emot patienter...
Det är verkligen svårt att förstå vården ordentligt innan man själv arbetar med den! Men visst kan man va missnöjd, det har man rätt att vara!

Men efter den här sommaren kommer jag med stor sannorlikhet ha större förståelse om man inte blir inlagd på sjukhuset! Vi sliter mer eller mindre häcken av oss varje dag, har överbeläggningar nästan hela tiden! När en patient går hem kommer oftast en ny inom en timme... Har dessutom alla andra avdelningar fullt är det vi som verkligen får ta överbeläggningarna!

Nej, nog pratat om det! Nu ska jag iväg o ta ett kvällsdopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jäkla natt!

Har kanske lyckats skrapa ihop två timmars sömn i natt!
Konstigt nog är jag inte trött nu! Men jag lär bli! Och humöret lär dö ganska fort!

Kunde inte somna pga en förskräcklig huvudvärk! Blixtrade till framför ögonen på mig ett par gånger och så fort jag rörde mig eller ögonen så gjorde det ont...

Sen när  jag lagom var påväg o slumra till känner jag att något kryper på mig! En tvestjärt av alla möjliga djur! Den blev inte långlivad! Men hur sjutton kan den ta sig in?! Äckliga är dom iaf!

Efter det kunde jag ju knappt sova! Och katterna har lyckats hålla igång precis heeela natten! Förutom en timme nu på morgonen, efter att jag hade varit uppe o gett dom mat samt tillrättavisat dom till toaletten och gett dom vatten!

Men Nisse tog priset i o va kelig igår när jag gick o la mig! Han låg bredvid mig och sov med sitt huvud på min arm! :) Det är dom stunderna man älskar dom som mest! :)

Nej, iväg o jobba! Bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ännu en braig dag!

Började som sagt hur lugnt som helst! Sen bestämde jag, Carro o Hanna att vi skulle åka ut till Valla o göra konditionstestet samt köra en runda i spåret!

Testet gick väl hyfsat! Kapade min första tid med 2 sek... Har en vecka på mig att kapa den ännu mer! ;) Sen lattjade vi boll ett bra tag innan vi bestämde oss för att strunta i löprundan! :P

Det hela slutade med lite käk uppe vid Gatstuberg och lite knasiga bilder! :) Vi är ALLTID lika snygga!
Efter det styrde vi kosan hemåt!

Duschade o sen gick jag hem till Hanna! Kollade på Twilight :)

Kom hem för en liten stund sen!

Nu har jag ont i huvudet och börjar få ont i magen och må lite illa... Inge vidare, men det har gått över tills imorgon! :)

Har förresten suttit o kikat lite på bilar idag på fm! :) Har hittat en Mazda 323F i Nyköping som jag vill ha! Men, pengarna finns inte riktigt... Ska kolla runt lite om man kanske skulle kunna lösa det på något sätt! ;) Men, fort måste det gå! ;) Mamma hade en sån Mazda förut, när jag övningskörde och precis hade tagit körkort! Blev lite ledsen när hon sålde den, gillade den verkligen! :) Så skulle va gött o ha en igen! Jättesköna o köra! :)

Nehej! Ska kanske ta o lägga mig o läsa en stund! Hoppas på att det konstiga måendet försvinner! Jobb imorgon! Slutar 15 enligt schemat! Hoppas på att kunna få flexa hem liiite tidigare ändå! ;) Och, jag hoppas på att jag får jobba med vem som helst utom den där surpuppan jag jobbade med i fredags! Så det så! ;)

Sov så gott alla nära o kära! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken bra dag!

Började gårdagen med att åka ner till Djulö med Carro! Var kvar där en timme kanske, ingen sol där inte... Så vi åkte hem och bytte om innan vi for iväg och lattjade lite boll! :) Vi är ju så himla bra! ;
Sedan kom regnet, då vandrade vi hemåt igen!

Jag började leka lite med kameran och försökte ta lite roliga bilder, gick väl sisådär! Några blev jag iaf lite nöjd med! :)
Svårt o få skärpan där man vill att den ska va! Men, övning ger väl färdighet antar jag!Efter ett tag bestämde jag mig för att kila bort till mormor! Mötte henne i porten, hon skulle iväg o köpa kort o tidning, så följde med! Sen köpte vi med oss mat hem, så käkade vi och satt o pratade en stund innan jag for hem igen!

Duschade och gjorde mig i ordning för sen kom Moqvist o hämtade mig, så åkte vi på sommarkonserten vid Djulö! :)Madde o Mari dök upp också! Efter en stund började det regna, så upp med paraplyerna! Madde kläckte ur sig "det börjar lugna sig", strax efter började det spöregna! Där fick hon! ;)Satt kvar långt om länge tills tröja och halva byxorna var genomblöta, då sprang vi in! Då kom även åskan, så dom fick avbryta alltihop! Himla tråkigt! Stannade kvar en stund där inne innan vi bestämde oss för att det nog inte skulle sluta den närmsta tiden och gick till bilarna! Madde o Mari hade lyckats parkera så bilen stod mitt i vattenpölen som var stor som nästan hela parkeringen!

Åkte hem, bytte om och for iväg till Valla, hem till Madde! Blev lite bastubad och bad i poolen! :) Vi tog lite snygga hoppkort! Snygga och snygga kanske man inte ska säga?! ;) Synd att jag inte tog med min kamera dit! Men den fick stanna hemma o stå i bokhyllan för att den verkligen skulle va torr! ;)

Hur som helst så hade jag en bra dag! :)

Såhär långt idag har jag inte gjort något alls! Jag överväger städning mot träning... Borde göra både och! Sen ska jag nog ge mig i kast med det där rackarns testet också! :P Vill leka lite med kameran idag också! :)
Vi får helt enkelt se vart dagen slutar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sån skön känsla!

Efter att ha varit arg som ett bi hela dagen blev jag genast på bättre humör när jag fick ett mess från Thure på vägen hem där hon undra om det var några som var sugna på att hänga med o grilla någonstans!

Det visade sig bli Thure, Alec, Dessan, Anna o Pillan o jag som åkte ut till Forssjö, badade lite i väntan på att grillen skulle bli klar att använda!

Kvällens forssjöhändelse var när Alec satt o tvätta av händerna o det kommer upp en kräfta mot henne! ;) Hon skriker som en stucken gris, Anna börjar då skrika att det är en spindel innan Alec får ur sig att det var en kräfta! :P

Käkade o sen har vi bara suttit o snackat! Carro kom ut en sväng också! :)

Dom där brudarna kan verkligen göra en på bättre humör! Eller bättre, på bra humör! Oavsett humöret innan man träffar dom så blir man alltid glad! :) Att man sen kan vara sådär trög och knäpp, som man alltid annars är, i deras sällskap gör det bara bättre och roligare! :)

Är glad för att jag har kommit i kontakt med alla dessa underbara brudar! :) Inte en tråkig stund får man med dom! :)

Nu ska jag nog slänga mig i säng och bara tänka på hur bra jag egentligen har det! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken jäkla dag!

Jag är inte den som i vanliga fall irriterar mig på människor hur lätt som helst...
Men idag, och den personen, var det annat!

Ungefär en halvtimme efter rapporten började jag redan bli irriterad... Bra början, nää! Inte direkt!
När klockan hade blivit nio började jag känna mig lite ensam och frustrerad! Fick upp en ny patient, som tur var fick jag hjälp av den "transporterande" personalen! Annars hade väl inte gubben hamnat i sängen...

Usch jag blir förbannad bara jag tänker på det... Blir irriterad på att personen ifråga verkligen kan göra att man känner sig utnyttjad, inte att man hjälper till! Man ska göra ALLT som är lite jobbigt, alltså typ allt! När personen dessutom tittar på en som om man inte vore något värd och som om man inte gjort något vettigt försvinner min respekt och irritationen är ett faktum!

Kom hem vid 16 o gav mig ut direkt o tränade! Valla tur o retur på cykeln! Gick bra, dock inte så fort jag ville! Men, nu har jag lite tid att kapa! ;)

Nu ska jag iväg o grilla med brudarna! Dom får mig iaf på bra humör! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

Ibland undrar jag hur lite sömn jag egentligen kan klara mig på en dag...
Sov på Karlssons soffa, eller, sov och sov vet jag inte om jag gjorde... Sov kanske 4 timmar sammanlagt! Snuskigt varmt var det! Kollade på klockan en gång i timmen och låg sen vaken från strax efter fem tills jag gick upp fem över sex... Fick sms från brorsan 04:nånting och svarade på det som om det vore helt självklart att jag var vaken då! Funderade inte ens på om jag skulle orka eller inte, jag bara gjorde det! :P

Har varit pigg hela dagen, trots den dåliga sömnen!

Rolig början på jobbet idag också! På en halvtimme hade jag varit nere med tre patienter på röntgen och hämtat upp dom också! Insåg då att hela dagen förmodligen skulle bli sådan! Men hann iaf med o fika och äta lunch! Dock blev det en rätt sen lunch, fast inte som när det är som värst, för då kan man sitta o äta när kvällspersonalen kommer!

Flexade hem lite tidigare, ca 45 minuter! :) Så var hemma strax innan 16! :) Käkade lite, sen bestämde vi att vi skulle lattja lite boll, så var bara o byta om o sätta sig på cykeln! Jag, Mallan, Anna, Hanna o Alec höll till nere vid Djulö i någon timme innan vi tröttnade...

Hanna var snäll o tog min väska, så jag kunde träna direkt därifrån, istället för att cykla hem o slänga in väskan innan! :) Cyklade den lilla rundan, Knorran, och av rena farten kortade jag ner den tänkta cykelvägen när jag mötte en bil i rondellen! :P När jag kom hem hade inte Hanna varit o lämnat väskan än så kom inte in... Så jag satte mig på cykeln igen o trampade iväg hem till henne, upp för trapporna och ner igen, för hon va inte hemma! :P Sen cyklade jag hem igen, o då var hon där på gatan o hade precis lämnat väskan! :)

Skönt o börja med den lilla rundan, så jag kanske kommer igång igen! Som jag tidigare har skrivit har motivationen varit minimal! Men nu kanske jag kom igång igen, blev lagom trött av den här rundan i det tempot! :)

Har käkat lite igen och nu sitter jag här o borde hoppa in i duschen! Sitter o lyssnar på lite lugn musik och lyssnar på regnet! För jaa, det regnar ute! Har altandörren öppen för att höra regnet ännu mer! :)

Ska nog hoppa in i duschen o ta en låååång dusch! Sen slänga mig på soffan och bara vara en stund innan det är
läggdags! Sista arbetsdagen för den här veckan imorgon! :) Ska verkligen försöka flexa hem tiiidigt! För att träna när jag kommer hem! :) Såg förresten idag att jag hade nästan fyra timmars flex! Så ja, jag kan gå hem utan att det gör något! :)

Nej, Ha en bra torsdagskväll! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdagen den fjortonde juli tvåtusentio!

Är glad att jag kan somna om när jag vaknar o går upp mitt i nätterna! Vaknade vid 3 imorse, trampade runt här en stund innan jag gick o la mig igen! Snuskigt varmt här inne, så kunde knappt ha täcket på mig! Sen hade jag jätteont i magen så vaknade väl delvis därför också!

Men som sagt, jag kunde somna om! Vet att jag hade satt kl på kvart i sju... Nu vet jag inte ens om den har ringt! Förstår inte varför jag ska va så himla trött!?

Hela dagen försvinner när man vaknade såhär sent, eller jag gick upp strax efter nio nångång, men det är iaf sent, för jobbar kväll idag igen, och hela dagen försvinner verkligen då, eftersom jag måste åka vid 12-snåret!

Ska packa i ordning väskan, blir kvar i Etuna inatt eftersom jag jobbar dag imorgon!
Ska laga mat, så jag har något att äta till middag o lunch!
Sen ska jag lämna en ryggsäck till brorsan och en nyckel till Carro!
Hoppa in i duschen borde jag göra också!
Så, träningen uteblir idag också!
Tar igen det i helgen istället! ;)

Ha en bra dag allesammans! :)
Säger grattis till HannaLu som fyller år idag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sova kanske?!

Har precis petat i mig ett par smörgåsar och druckit ett glas oboy! :) Det är klass på kvällsfikat! ;)
Något sent o äta kanske, men är man hemma sent så måste ju kvällsfikat bli sent också!

Har haft ont i huvud o mage nästan hela dagen! Och allting har verkligen gått supersegt! På jobbet också! Mer fart imorgon kanske?

Det har regnat här i stan under eftermiddagen/kvällen! Åååh va skönt tänkte jag, enda tills jag kom på att jag hade hängt ut lite tvätt innan jag åkte till jobbet! Den var genomblöt när jag kom hem och dessutom hade torkställningen vält, så den rena tvätten är inte så ren längre! Den får hänga kvar där ute, kanske torkar det tills imorgon innan jag åker?! Får iaf tvätta om allt nästa gång jag har tvättstugan! Sånt som händer!

Sitter o lyssnar på Sköna favoriter listan på spotify! Bra skit! :)

När jag satt i bilen på väg hem förut så fick jag se hur fin himlen var! Röd och fin, började väl bli dags för solnedgång då! :) Det är så oerhört fint när det är så, och sen var det dimma över gärdena! Som sagt, väldigt fint! :) Tänkte att jag skulle ta med kameran imorgon när jag åker, men sen kom jag på att jag ju ska sova kvar i Etuna imorgon, så då finns det ju ingen mening med det! ;)

Nehej! Sova då?! Katterna springer runt som dårar här, så ska bli intressant o se om dom lugnar ner sig när jag släcker ner eller om dom fortsätter!

Just nu ordbajsar jag bara en massa! Innan jag börjar skriva har jag en tanke som jag vill ska framkomma i det jag skriver... Men sen när jag börjar skriva så hamnar jag alltid någon annanstans i tankebanorna o så när jag inte kommer på mer så inser jag att den första tanken inte alls har fått någon plats... Men men, det är väl så det är ibland! Dumt o tänka för mycket kanske?! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plötsligt är motivationen borta!

Förra veckan gick det hur bra som helst att träna! Nu känns det som att jag inte orkar bry mig...

Jag hade kunnat träna igår om jag bara hade tagit tag i det någon gång under dom timmarna när jag bara satt o glodde och undrade vad jag skulle göra... Jag skulle kunna träna nu!

Istället sitter jag här, ska strax gå ut i tvättstugan och hänga upp tvätten... Jag har inte ätit någon frukost, har inget bröd, och då tappar jag lusten till att göra någon frukost... Skulle kunna äta gröt, men känns sådär i den här värmen, vill bara ha något lätt att äta!

Hade jag ätit skulle jag kunna ge mig ut när jag har hängt tvätten! Men just nu finns det inte en endaste liten känsla av att jag vill ge mig ut... Däremot har jag en stark känsla som nästan skriker att jag borde...

Jag önskar att jag hade samma träningsdisciplin som min bror! Men icke, jag klarar inte ens av att träna en vecka med honom, för att jag blir trött efter tre, kanske fyra, dagar och vill vila!

Jag har verkligen ingenting att skylla på, varför jag inte tränar! Och jag vet så väl att jag inte kommer bli bättre på att göra det ju fler dagar det går, utan tvärtom!

Nu ska jag ut i tvättstugan! Sen ska jag äta frukost, sen får vi se vad klockan har landat på! Ska åka till jobbet om lite mindre än tre timmar! Hinner och orkar jag träna?!

Ställer jag för höga krav på mig själv?! Eller är det rimligt att jag ska träna fyra dar i veckan!? Förmodligen ja! Bara jag hittar motivationen så går det! Jag vet ju att det känns så bra efteråt att det faktiskt är värt o plåga sig själv en stund! Känna sig duktig och inte ha några skuldkänslor för att man inte tränar!

Kom på nu att jag måste hämta bilen hos mamma också!
Suck! Usch jag är verkligen omotiverad till allt!
Jag vill bara sitta här o glo! Om ens det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borde njuta mer än vad man gör!

Ja, det är varmt, sjukt varmt! Man kan tro att vi har hamnat i något tropiskt land när det är så som det är nu! Det känns iaf inte som någon svensk värme!

Men med tanke på vintern som var så kommer säkert 2010 bli det året alla kommer ihåg som det år när det var sjukt kallt och sjukt mycket snö på vintern och sjukt varmt på sommaren!

Är det något som alla vi svenskar gör så är det o klagar! Vi är verkligen experter på det! Säg någon gång vi faktiskt är helt nöjda med vädret?! Antingen är det för varmt, kallt, regning, blåsigt, molnigt osv osv! Vi borde passa på o njuta när det är en sådan här sommar!

Dock är det intressant o se att man verkligen anpassar sig! I början av sommaren tyckte man att det var varmt när temperaturen närmade sig 25! Nu när det är runt 30 grader hela dagen fryser man, eller iaf jag, nästan på kvällskvisten! Jag började så smått känna mig kulen när temperaturen var nere vid 23... Hur ofta händer det?!

Har haft en bra kväll! :) Var till faster tillsammans med mamma och fick lite mat, passade på o bada då också! :) Sedan åkte jag direkt till Thure där Dessan var också, dom skulle precis äta, så åt lite till! Och jaaa, jag kommer garanterat gå upp i vikt! Kan nästan säga att det jag tränade förra veckan har jag nu förstört genom att äta som en häst i två dagar! ;)

Dessan for iaf hem, för stackarn ska upp o jobba imorgonbitti! Då åkte jag o Thure o plockade upp Lu för att åka ner till Duveholmsbadet och bada! Och som vi gjorde det! ;) Jag måste iaf ha vunnit simhoppstävlingen! ;)

Kom hem för en stund sen! Laddar för att orka transportera mig själv till sängen!
Har tvättstugan kl 7 imorgonbitti! Och jag borde verkligen inte sova bort någon timme på den tvättiden, för har en massa sängkläder som ska tvättas! Men får väl se hur det går o ta sig upp! Borde dessutom hinna med o träna imorgon innan det är dags att åka till jobbet!

Så jag säger väl god natt nu!

Och nej, jag kom inte alls till poängen med det jag ville ha sagt i det här inlägget! Tänkte skriva om något helt annat, en helt annan tankebana, men får ta det en annan dag, för det passar inte in här nu! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag då, lr?!

Blir helt dagvild när jag inte jobbar!
Men vad gör det? Huvudsaken är att jag vet när jag ska va på jobbet nästa gång! :P

VM-finalen slutade som jag ville, med vinst till Spanien! Första halvlek var nog den fulaste i hela VM?! 11 gula kort, varav två borde ha varit röda istället! I andra blev det bättre spel och i förlängningen var det inte många avblåsningar alls, o då blir det roligare o kolla! :)

Åkte ner o tog mig ett kvällsdopp efter matchen! Hanna va snäll o hängde med ner o kollade så jag inte blev spårlöst försvunnen! ;)

Idag har jag städat! :) Dock är det lite småplock kvar innan jag kan va helt nöjd! Men, jag lär väl stöka till innan jag har fått det gjort?! ;)

Nu ska jag iväg med Hanna o Mallan o lattja lite boll! :)

Ikväll blir det lite käk hos faster och sen lite bada! :) Ska dit vid 17.30! Kul o träffa henne igen, länge sen sist! :) Få höra hur dom hade det under sina tre veckor i Vietnam! :)

Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra start!

Har haft en bra start på den här dagen!
Hade satt klockan på kvart i 8, för att försöka ta mig ur sängen vid 8! Strax efter 8 skicka mamma sms o fråga om jag var vaken, och om jag vill med ner till sjön o äta frukost!

Så det var bara att gå upp och klä på sig bikinin o sen sätta sig i bilen och plocka upp mamma, handla lite färskt frukostbröd och sen åkte vi ner till Djulö! Var där i nästan två timmar! :) Sen lämnade jag av mamma hos henne, för hon skulle iväg o jobba!

När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och gav mig sedan iväg på inlinesen! Tog nästan precis en halvtimme ut till Valla! Så tänkte när jag vände att nu jäklar ska det gå minst like fort hem! Men när jag kommit ungefär halvvägs tillbaks och åkte i en nerförsbacke och skulle bromsa för att det senare kommer bommar som man måste svänga mellan så hugger det till och sen känns det jättekonstigt! Högra skridskon vobblade lite och det kändes som att bromsen låg i hela tiden! Så i svackan, innan bommarna stannade jag och tog av mig den!

Fick då se att en mutter hade lossnat, den som gör att bakhjulet och bromsklossen sitter fast! Som tur var hade inte skruven åkt ut helt, utan bara en bit, så fick trycka in den och sen åka sakta sakta hem! Stakade merparten av vägen av rädsla att skruven skulle lossna helt! Då lär man ju åka omkull så det skriker om det!

Gjorde nästan det ändå när jag började åka igen, tittade ner för o kolla så skruven inte åkte ut direkt, då lyckades jag sätta staven precis framför den andra skridskon, så det blev en 90 graders sväng och rakt in i planket! Tur att det var plank där så jag inte ramlade rakt fram! Satte pannan i planket, men blev ingen ordentlig smäll, för hann sätta upp händerna först!

Så jag tror jag ska hålla mig till cykel istället! ;)

Nej men, trots det här så kändes det mycket bättre idag än förra söndagen när jag åkte! Då orkade jag bara en mil, idag blev det ungefär 1,6 och det kändes som att jag skulle kunna ha fortsatt! :)

Nu har jag iaf duschat och hällt i mig en massa vatten! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Ska inte sticka under stolen med att jag är rätt mör i kroppen! Men vad kan man förvänta sig i den här värmen!? Träffade en gubbe på affären i morse! Han ville köpa glass, men dom kunde inte sälja frysvaror i affären för att frysdiskarna gick på högvarv eller vad det stod! Så han blev utan glass, sa att han fick köpa småglassar istället! Sen började han diskutera värmen! "Ni ungdomar klarar ju värmen bättre än oss gamlingar, ni är ju lite mer salta" :P

Nehej! Ta och hitta på något kanske?! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Partymänniskor!

Är alla ute ikväll?!

Hade en lugn kväll på jobbet! Hade hand om en störtskön tant, dement såklart! Dom är för goa dom där dementa! ;)
Fick även veta att hjärtstoppet i onsdags gick bort dagen efter!

När jag kom hem från jobbet slängde jag bara fram lite mat o katterna innan jag åkte till mina partypinglor! :)
Har precis kommit hem därifrån, dom skulle gå vidare nu, så då åkte jag hem!
På ett sätt ville jag också fyllna till o bli sådär superglad o sen gå ut! ;) Men det är så tråkigt när man kommer vid 23 till några som har träffats 18.30, och som säkert hållit på en stund innan dess! Samtidigt så känner jag att jag inte alls vill dricka, och det gjorde jag ju inte ikväll!

Men jag laddar som en dåre till v 32, när det är Katrineholmsveckan, med öltält o hela kittet! ;) Jag får ta igen alla mina jobbarhelger då! ;)

Nej, nu ska jag gå o sova! Det är dock snuskigt varmt, så är inte helt säker på att jag kommer somna! Men är värt ett försök! ;) Funderar på o sätta klockan tidigt, så man kommer ut o tränar imorgonbitti innan det blir varmt! Men om man kommer på yr.no så kommer det från kl 8 till kl 9 gå från 21 till 24 grader, o sen fortsätter det bara o stiga! Vid lunch ser det ut att bli ungefär 30 grader! Innan dess vill jag va klar med min träning!
Men, vi får se hur det blir med det! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det blev ju bra till slut!

Gårdagskvällen blev himla bra till slut! :)

Först åkte jag med mamma o Eva ut till golfbanan o travade runt där ett par timmar!
Åkte sen hem o bytte om och for iväg till Djulö med Thure! :)
Lattja lite boll en stund, sen kom Anna o Mallan ner o hälsade! :)

Efter det gick vi o badade en stund och sen skulle vi grilla, då hade även Carro kommit ner! Dock funkade inte engångsgrillen, så vi for hem till Thure o grillade, sen blev det kvällspromenad!
Efter det åkte jag med Carro o hämtade hennes mamma o en av förra årets arbetskamrater! :)

Idag är det jobb som står på tapeten! Är lite lagom bitter för det måste jag erkänna!
Är trött o hängig! Så vill helst bara sitta hemma hela dagen o inte göra något alls!

Brudarna ska parta o fira Alec o Dessan som fyllde år igår! Jag skulle ha varit med! Men icke då, jag tar o jobbar istället! Det bar emot kan man ju säga! Men, ska jag va med på cupen så fick jag vackert hoppa kvällens bravader! Får se om jag åker ner o hälsar på dom när jag kommer hem eller inte...

Får väl hänga lite på hur pigg jag är efter jobbet och om det blir övertid eller inte! Lätt att det blir det på kvällarna!
Hoppas iaf att det blir en bättre kväll än i onsdags på jobbet! Kan väl knappt bli annat?! Inte så ofta sånt där händer! Tack och lov för det!

Nehej! Göra något vettigt idag eller?! Inte?!
Äta bör jag iaf göra! Handla med, eftersom jag inte ens har något jag kan äta till frukost!11.59
Det är två dagar sen jag tränade idag - det innebär att jag borde träna idag också!

Har ätit lite nu, men det smakade inge bra, så blev ingen stor portion!
Ska slänga mig i duschen nu o sen ge mig iväg!
Måste tanka innan jag åker, annars tar jag mig nog inte fram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Håller på o trälar ihjäl mig!

Jag har någe frukstansvärt tråkigt! Orkar inte riktigt ta mig för o göra något heller!

Försöker skramla ihop några för o spela lite boll antingen nu under em eller ikväll...

Men alla, o då menar jag alla (förutom Thure o Jag), har något planerat!
Alla ska iväg på diverse olika saker!

Just nu känns det som att jag bara vill ge upp hela kvällen och bädda ner mig i soffan och dra täcket över huvudet! Men icke, det ska jag inte göra!

Bättre o försöka hitta på något, men som sagt inte helt enkelt när alla andra är upptagna! Det är tur att jag har Thure! :)

Förresten!
Alla ni som läser det här! Boka in nästa lördag, alltså den 17:e! Kl 19 o framåt! (Om inte tidigare för att ha trevligt innan!)
För då ska vi befinna oss nere vid Djulö Herrgård o lyssna på Sommarkonserten! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag

Är lite ledig nu i hrm, två dagar... Skulle ha varit fem hela dagar egentligen!

Men eftersom vi har cup en lördag när jag jobbar var jag tvungen att byta bort den och det fanns bara en jag kunde byta med o det var nu på lördag! Som tur var kunde hon jobba den lördagen jag inte kan jobba! Så det blir alltså att hoppa in o jobba på lördagkväll! Vilket i sig inte var vad jag ville, dels för att ledigheten avbryts men även för att jag var bjuden på fest den kvällen! Och det är nog ingen mening med att försöka ta sig i kapp när jag slutar heller, för är hemma vid kvart i 11 ungefär! Men har sagt att jag ska kika förbi iaf! :)

Har haft en kanonbra dag! :)

Började med att jag sov längre än planerat, och det tyckte jag att jag kunde få göra efter igår och efter att ha vaknat ett par gånger i natt när jag har drömt om jobbet och vaknat superstressad över att jag har missat saker! Käkade en långsam frukost o sen bytte jag om o gav mig iväg på en cykeltur!

Katrineholm - Stora Malm - Valla - Katrineholm
Ungefär tre mil... 2,8 tror jag det blev... 1 timme o 25 minuter tog det mig! Och då var det en rejäl motvind på vägen tillbaks från Valla, vissa stunder kom jag ingenstans, kändes som att jag stod still!

När jag hade kommit hem bestämde jag o Thure att vi skulle åka ner till Djulö! Lattja lite boll, sola och bada! :) Var där nere några timmar innan det var dags att åka hem!

Hann bara hem o byta om, sen åkte jag o brorsan o handlade lite fika och åkte ut till pappa! Han fyllde i söndags o då kunde vi inte  åka dit, så gjorde det idag istället! :) Har precis kommit därifrån! Två timmar blev till 4½ ;) Sa att vi inte skulle bli så sena därifrån! och om man säger såhär, vi sa att vi skulle dra oss hemåt vid halv 9, vi åkte halv 11 :P

Vi bestämde att lillebrorsan ska komma en timme innan han ska med tåget imorgon, så ska storebrorsan försöka tajma det med sin lunch, så ska vi luncha tillsammans! :) En syskonlunch! :) Kan bara bli trevligt! :)

Pappa fixade även så min bil inte tjuter när jag startar den längre! :) Så nu slipper jag väcka hela grannskapet på mornarna när jag åker till jobbet! ;)

Nehej! Sängen kanske?! Tvättstugan imorgonbitti, tror jag! Ska nog gå ut o kolla det innan jag ställer klockan! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Patienten har förmaksflinger

Journalgrodor eller kanske rapportgrodor?! ;) Veronica kläckte ur sig förmaksflinger istället för förmaksflimmer och det hela urartade en stund med att patienter åt Waranyoughurt osv! Det är tur att vi iaf kan ha grymt roligt på rapporterna! :)

Kvällen flöt på bra, hade lite rörigt en stund innan det var middagsdags bara... Sen var det lugnt igen!
Gick runt till alla patienter o lämnade in handdukar o nattskjortor o sånt redan vid 19... Sen hade jag inte jättemycket att göra... Hade riktigt ont i huvudet så kände mig rätt slö!

Sen blev det plötsligt fart, en patient som krampade och fick hjärtstopp... Mitt första hjärtstopp! Skönt att det gick bra! Det läskiga är att jag stod inne hos henne, pratade med henne o sen plötsligt händer allt! Men, hade inte jag stått där inne vet man ju inte om hon hade klarat sig! Läskigt o tänka på det...

Skönt att M satte mig i arbete så fort vi såg att patienten hade kommit igång igen! Fick gå till en annan sal o sen när jag var klar där kom T o frågade hur jag kände mig och om det var första gången!
Hon sa att det inte märktes att det var första gången, för jag hade gjort precis som man skulle och hade varit hur lugn som helst och kunde redogöra för vad som hade hänt och vad patienten hade sagt innan hon försvann... Kändes bra o få höra det! :)

Dock kom själva reaktionen sen när jag pratade med mamma! Tog mig en kvart innan jag ens startade bilen! Var nog klokt o vänta en stund! :)

Kom iaf hem som jag skulle! :) Dock såg jag två rävar som satt mitt på vägen och sen även två rådjur som stod vid sidan av vägen... Samt en katt som vandrade längst kanten! ;)

Har fortfarande riktigt ont i huvudet! Men beror säkert delvis på spänningen! Har frusit rätt rejält också! Men, lite sömn kommer göra att jag mår finfint imorgon! ;) Jag hoppas det iaf! :)

Hua känner mig helt slut!
Slut som artist
Ska gå o lägga mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Jobbade igår, skulle sluta 15 men slutade 20 över... Hade en förjäklig dag på jobbet igår! Vi hade, tack och lov, bara två överbeläggningar på mitt team, dom andra hade sex st! Är glad att jag fick hjälp av Lina, för vi hade någon sköterska från komp.poolen som inte riktigt förstod rutinerna och gick in o satte sig på ronden tillsammans med den andra sköterskan... Sen när hon kom ut igen o frågade hur det gick svarade jag bara bra, för just då hade jag o Lina koll, trodde vi, så då gick hon in igen... Sen kom förstasyrran ut o gnällde och undrade varför jag inte hade tagit EKGna som skulla va tagna till ronden... Visste inte ens att dom skulle va tagna till dess... När ronden dessutom tog tre timmar var det inte roligt längre! Mitt i lunchen skulle dom gå runt till patienterna och blev sura om dom inte var på sina rum...
Jag kom iväg på min lunch kvart över 1... Då känns det lite som att man kan strunta i det!

När jag väl kom hem käkade jag lite och bestämde mig för att dra en runda på cykeln... Tänkte dock höja styret innan, det resulterade i en halvtimmes meckande för att få tillbaks styret och få det stabilt igen! :P Inte en millimeter högre blev det! ;) När jag väl kom iväg hade jag o Ira hunnit bestämma att jag skulle slå följe med henne när hon sprang... Så gjorde det o sen cyklade jag en bit till! Blev ungefär 1,9 mil! :) Har inte så ont i rumpan idag som jag trodde att jag skulle ha! ;)

Kollade på fotbollen sen med Ira! Bra match, och vilka mål, det går inte att säga att dom inte var snygga! :)

Idag är det jobb som gäller igen, men går kväll! Och det är ju idiotiskt! Speciellt med tanke på att Tyskland spelar mot Spanien ikväll! ;) Dumt dumt dumt! ;) Matchen startar 20.30, jag slutar 21.30 och ska ta mig hem... Är nog hemma lagom när matchen är slut! :P Det går inte att sluta tidigare heller på kvällarna, så finns ingen möjlighet att hinna!

Jag funderar på om jag ska ta en tur på cykeln, eller jag funderade för en stund sen... Men nu känns det som att det börjar bli lite snålt med tid! Ska åka tidigare till Etuna idag, för att hinna gå en sväng på stan! Dock bara en sak som måste göras! Ska byta brorsans stavar som har gått sönder! Ska väl kanske hinna laga lite käk också?! :)

Nej, ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag!

Varit ledig idag! Guld värt! ;) Jobbar imorgon igen, o sen onsdag! Sen är det LEDIG, med stora bokstäver! Börjar jobba igen nästa tisdag! ;) Ska bli gött! :) O va ledig alltså! :)

Började dagen med att gå till mamma för att sedan transportera oss ner till Djulö, där vi åt frukost o badade innan hon skulle till jobbet...

Kom hem o bytte bara om innan jag for iväg till Jenny o Hanna! Har varit i solen precis hela dagen! :) Lekt en del med Hanna och pratat ännu mer med Jenny! ;) På eftermiddagen for vi ner till Duveholmsbadet och badade och solade! :) Pekka är kung på vattenlekar! ;) Om jag var ett blötdjur så var det inget mot vad han var! ;) Men, kul hade vi onekligen! :)

När vi gick hem från badet åkte jag o Pekka o handlade lite mat, sen blev det grillat! :)
Åkte hem ungefär vid 9... Då hade jag varit där i 10 timmar! = 10 timmar i solen! :) Började så smått bli trött! Tar på krafterna att aktivera en sjuåring en hel dag i gassande sol! ;)

Nu ska jag slänga mig i säng, som sagt är det jobb som gäller imorgon! Så klockan ringer 04.45!
Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Små lätta moln, ser jag på min himmel, min himmel som är blå

Jobbat i helgen! Har varit rätt lugnt, lugnare idag än vi trodde att det skulle va när vi gick hem igår kväll!
Fick låna Erikas lägenhet o sova där i natt, så jag slapp åka hem! :) Hon va inte hemma! Men gick ju bra ändå! :)

Efter jobbet idag for jag hem o for genast hem till mamma, som inte va hemma, och fikade med Anico som däremot var där! Efter det blev det en inlinetur! Körde med stavar för första gången! Och det märks! Blåsa på en tumme och en på sidan av den andra handen också, som dessutom sprack! Svider lite lagom skönt sådär! ;)

Efter det träningspasset, för det är verkligen vad det är! Trodde jag skulle dö på vägen ut! Och nu känns det som att jag har blivit överkörd av en ångvält! ;) Iaf, efter turen blev det en sväng ner till Djulö med Carro för att svalka ner mig lite! ;) Satt kvar en stund där nere, träffade Sunkan också! Så satt o pratade skit en stund! :)

Sen hem och efter det har jag bara suttit här! Pratat en del i telefonen bara och bestämt en cykeltur med My men också hunnit "avplanera" den! Lite snålt med tid att fixa allt till på fredag morgon! ;) 70 mil på cykel kräver en del! Bla annat att My har en sån där sak på två hjul! ;) Bara en liten grej sådär! ;)

Nehej! Sova lite kanske?!
Imorgon blir det frukost och morgondopp vid Djulö med mamma! Sen blir det en tur till Jenny för att sola och bada vid nästa strand! ;) Ev en träningstur på cykeln med Larsson också, ska försöka hinnas med iaf! Annars får jag ta en tur själv! Om jag orkar! (A)

Nej, sängen var det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad ska man säga?

Hade en grym kväll igår! :) Tack brudar för det! :)

Alec, Dessan, Hanna o jag åkte till Forssjö! Där blev det grill, bad, båt, orm och skratt!

Köpte med oss liite för mkt mat, men vad gör väl det? Kanske var tur också, eftersom kycklingen inte smaka något! ;) I väntan på att vi skulle få en fin glöd passade vi på att bada lite! Hur skönt som helst! :)

När vi hade käkat tog vi en tur med båten! När vi skulle ro in till land fick Hanna syn på en orm! Sen ville ingen kliva i land! ;) Jag hoppade i land och försökte skrämma i väg den... Men vi vet inte vart den tog vägen...

När vi sedan satt på altanen fick Dessan syn på den igen! Hanna sprang o skulle ta kort och skrämde upp den i vassen! Sen såg vi inte den mer!

Länge sen jag skrattade så mycket! Ni vet sådär så magen nästan krampar! ;) Underbart! :)

På vägen in till stan igen rockade jag o Alec loss i bilen och lyckades slå armbågsknölarna mot varandra! Så vi kved nästan av smärta samtidigt som vi skrattade så vi inte fick luft! Det gör iaf skapligt ont idag också! Men, det kan jag ta! :)

Jag ska ta och städa lite här nu på förmiddagen! Jobb som gäller ikväll och imorgonbitti, så sover hos Erika i natt! :) Spännande o försöka hitta hem till henne! ;)

Nej, dags o ta tag i det här! Snart dags o springa till tvättstugan!
Ha en underbar lördag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag 01-07-2010

Första juli idag...
Juni har sprungit förbi utan att man knappt har hunnit reagera...
Är glad att det är två månader kvar tills skolan kommer börja... Däremot känns det, som jag skrev igår, inge bra att jag redan nu är stressad över det som kommer när skolan drar igång!
Jag förstår inte varför!

Har en massa funderingar som snurrar i huvudet...

Ska ge mig iväg någonstans, med lite musik och en bok och bara vara i fred en stund!
Låta tankarna snurra och förhoppningsvis komma fram till något bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En kväll i juni..

Hade skrivit ett inlägg men lyckades komma åt en knapp så jag hamnade på en heeelt annan sida!

Dagen idag har bestått av
-Besök hos frissan
-Lunch på stan med brorsan och Micke
-Försök till att få cykeln fixad - misslyckat, så måste köpa en ny!
-Samt allsång vid Djulö med picknick innan tillsammans med brorsan, Micke och Carro!
Självaste allsångs kungen var på besök, Lasse Berghagen! Och vad ska man säga?
När "En kväll i juni" så passande kom så var kvällen räddad! ;)
Mer allsång får det bli i sommar! :)


Det är konstigt egentligen hur fort humöret kan ändras! Innan allsången var jag lite butter och kände mig konstig i kroppen... Men så fort vi kom ner till Djulö blev jag på bra humör! Har haft en riktigt trevlig kväll...

Väl hemma igen kommer det där dåliga humöret igen...
Känns lite som att jag saknar någon/något... Vet bara inte riktigt vem eller vad...

Plötsligt blev jag trött på allt och undrar hur sjutton jag ska palla med allting...
Dum som jag är har jag senaste dagarna gått i funderingar över skolan! Idioti ja! Men kan inte låta bli! Tankarna slår mig flera gånger om dagen... Jag fattar inte hur jag ska orka! Jag känner mig stressad, vilket definitivt inte är något som är bra! Vissa dagar undrar jag vad sjutton jag gör det jag gör för, och varför jag har valt att gå den här vägen! Varför ska jag jobba med just det här?! Vill jag inte göra något annat istället?!

Blir lätt illamående och får ont i magen av det här ju! Borde lägga av att fundera, och njuta av att inte va tvingad till att plugga! Möjligheten att va ledig! Men icke, har nästa vecka framför mig, när jag bara jobbar två dagar och sedan är ledig i sex... Ändå funderar jag mer på hur jag ska orka jobba häcken av mig i tre veckor, med tre helger på rad! Varför fundera på det, när det nästan är två veckor till dess?! Någon som kan svara på det?

Sista fyra veckorna i skolan längtade jag bara till att få sommarlov! Efter att få göra vad man vill, när man vill, utan att ha plugget hängande över en... Så går det med det...

Är ledig imorgon! Börjar med tvättstugan, sen har jag lovat Jenny o komma dit! Vet även att mormor vill att jag ska komma! Hon ringde o frågade efter mig i måndags! Gjorde ett försök att gå dit idag, men då var hon inte hemma... Försökte faktiskt två gånger... Men hon vet inte om det, för har inte ringt och pratat med henne idag! Så i hennes ögon har jag inte ens försökt... Därför borde jag gå dit imorgon! Sen på kvällen är det träning!

Det enda jag vill göra imorgon, som det känns nu, är att ligga i sängen och inte visa mig ute... Eller ha sällskap av någon någonstans utan kraven att prata och va social... Bara ha någon där, i fall jag skulle vilja säga något...

Får se, imorgon är jag kanske på strålande humör och orkar ta mig ann dagen som den är tänkt?!

Nu ska jag iaf stupa i säng, och hoppas på att jag somnar snabbt, utan en massa grubblande!

Kvällens låt - Love the way you lie - Eminem ft Rihanna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()