Ursäkta!

Jag har inte bloggat på en hel evighet! Orsak? Ingen lust, ingen tid och för mycket att göra!

Jobbar, jobbar, äter och sover! Är ungefär det jag senaste månaden har sysselsatt mig med! Gick av idag, för en dags ledighet efter att ha jobbat 7 av 8 dagar! När den här veckan är gjord har jag jobbat 20 av 24 dagar! Men är ledig lördag och söndag, så får väl längta till dess!

Dock är hela helgen tvärplanerad! Får va glad om jag har någon minut hemma i lugn och ro tror jag! Lördagen kommer jag befinna mig i sthlm! Ska springa tjejmilen och jag ångrar mig så jäkla mycket just nu att jag ens anmälde mig! Har nog aldrig varit såhär otränad som jag är i detta nu! Suck!! Jag lovar er att jag känner mig som en flodko som inte orkar resa sig ur soffan! För det gör jag verkligen inte!

Idag undrar jag om det kommer bli såhär hädanefter?! Kommer jag vara såhär jävla dyngslut varje dag?!

Den här helgen, första helgen på höstschemat har skrämt mig! Nää, så illa är det väl inte! Men att ha ansvaret för 13 patienter helt själv, kunna och veta allt om dom, kunna ronda och ha stenkoll är fan inte det lättaste! Hur många konstiga beslut tar man inte?! När vet man att det är dags att ringa doktorn?! Usch! Samtidigt som man ska göra det måste man vara ute och hjälpa till med all omvårdnad eftersom undersköterskan också är ensam! Och utöver det ska man svara i telefon och hinna prata med anhöriga!

Jag har alltid tyckt att sjuksköterskor inte gör så mycket! Men oj va jag har fått tänka om! Jag saknar det där enkla med att vara undersköterska! Det gör jag faktiskt! Men nu, såhär snart tre månader efter examen så ångrar jag mig inte längre över vald utbildning och valt yrke! För det är jäkligt kul, när man slipper den där panikartade stressen som kan göra nästan vem som helst galen!

Den här helgen har gjort mig så slut att jag knappt vet vad jag heter... Det är total soppatorsk i huvudet! Det händer ingenting när jag tänker, det är bara tomt! Orkar inte heller känna något! Mystiskt egentligen! Jag har närmst till gråten men det är för att jag är så himla trött som jag är! Har fått höra hela helgen att jag har sett sliten ut! Det gör ju verkligen att man känner sig piggare!

Hur som helst, utanför jobbet har helgen varit bra! I lördagskväll var jag hos min kusin på kräftskiva med massa underbart roliga människor! :) Dock blev det inte så sent för min del eftersom jag skulle va på jobbet igen kl 7! Igårkväll var det matchdags!

Spelade mot IFK Nyköping! Seriefinal kan man även kalla det! Matchen skulle komma att bli avgörande för vilka av oss som vann serien! Även om det är fyra matcher kvar att spela! 1-0 i halvlek till oss! 3-0 efter full tid!

Vi vann, VI VANN BRUDAR! :) Känslan efteråt går knappt att sätta ord på! Otroligt skönt! :)

Här undrar jag vad jag pysslar med! Misstänker att det är en frispark eller något på gång! Men vet inte! Ser iaf inte så smidig ut! ;)


Tro inte att ni ska få göra mål! ;)


Ett flackt inlägg som jag norpar åt mig! :)


Och sist men inte minst är det nog en hörna! Hur som helst blev det inte mål, vilket är det viktigaste! :)


Allra sist tar vi en bild från när matchen ar avblåst och tackad för! "SKÖÖÖNT"!


(De översta bilderna är från den här sidan, medan den sista bilden kommer från Julia Heljedal)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()