Måndag

Avslutade den långa praktikplaceringen i torsdags! Saknar redan AVA! Tur att jag ska dit i sommar igen! :)
Började den korta mottagningspraktiken idag i Nyköping på Gynmottagningen...
Känns väl sådär om man ska vara helt ärlig... Har tagit ca fem blodprover och sen mest suttit... Flyttat patienter från väntrum ett till väntrum två... Sen bara suttit o glott...
Jag är supertrött o ska sova vilken minut som helst...

Camila kom igår o ska bo här till och från nu i fem veckor!
Kommer bli kanon tror jag! :)
Hon kirrade käk ikväll! Sånt gillar jag! ;)

Imorgon är det dags för Nyköping igen! Känns som att det kommer bli tre låånga veckor... Men, nu är det ju påsk o grejer i veckan! :) Ska få träffa lillebror på lördag! :) Det ser vi fram emot! :)

Sitter snart o sover, så ska nog dra mig mot sängen nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag it is!

Men det har varit en vääldigt lång sådan!

Var o kikade på matchen imorse! Laget kasserade in en andra vinst, 4-1 blev det! :)

Men efter det har jag inte gjort många knop! Gick ut o satte mig i solskenet! Rastade katterna i någon timme innan dom hade tröttnat och ville in... Då satte jag mig o läste några timmar... Men fick ondare i huvudet så gav upp och gick in... La mig på soffan och glodde på tv, med Nisse sovandes på magen! :)

Låg där några timmar innan det började krypa i mig av rastlöshet...

Åt lite o sen en kort prommis med C... Sen har jag suttit här i soffan o glott...

Skuldkänslorna och ångesten kommer smygande för att man inte har gjort något vettigt! Och för att jag inte har pluggat när jag faktiskt inte har haft något för mig...
Det är en sak som tär på energin och humöret...
Men det är väl bara o gilla läget och hoppas på att energin och framförallt motivationen infinner sig imorgon!

För nu ska jag ge upp för dagen!
Har riktigt ont i huvudet nu... Men har tagit lite piller, så hoppas det ska ge med sig snart... Var trots allt någon timme sen jag tog dom där pillrena! Men men, lite sömn ska man allt kunna få ändå!

Tack o hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Är glad att det är fredag!

Jag är så obeskrivligt glad att det är fredag idag! Är äckligt trött och mår inte alls bra! Men det har jag iofs gjort nu i 1½ - 2 veckor... Börjar bli trött på det nu... Men jag ska inte klaga, det finns dom som har det värre...

Har haft en riktigt jobbig dag på praktiken idag... Från att ha haft det rätt lugnt till att knappt hinna med o äta lunch... Vi fick gå ut 13.15 o äta... Sen var det lika snurrigt när vi kom tillbaks! Vid rapporteringen fanns bara jag o J synligt på avdelningen i vårat team! Självklart kommer anhöriga och frågar en massa saker då! Dessutom skulle vi rapportera över två patienter till en annan avd, en patient med parametrar varje halvtimme... osv, osv.

Har inte orkat göra många knop sen jag kom hem... Har legat i soffan några timmar och glott på Grey's anatomy... Nu kikar jag på Paraolympics... Men ska nog gå o sova snart!

Huvudet vägrar ge med sig, så längtar lite tills jag somnar! ;)

Match imorgon bitti, men jag ska inte vara med... Men ska åka ner o kika o heja fram de andra! :)
Jag är glad att jag får sova lite längre! Man uppskattar verkligen sovmornarna man får när man går upp riktigt tidigt i veckorna! Sovmorgon är om jag får sova till 7! ;) Men ska sova liiite längre imorgon! Bara jag är på plats vid planen kl 9! :)

Känner mig faktiskt lite ensam ikväll, men det är samtidigt rätt skönt! Det är vad jag behöver... Samtidigt som jag nog behöver socialiseras lite! ;)

Sitter o myser med Nisse nu! Han ligger o nassar o har det bra! :)

Tack o hej!
Hoppas på solsken imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Ledig idag! :) Riktigt skönt! och ännu skönare är det att jag är klar med tentan nu också! Skrev lite mer än halva igårkväll, så hade bara tre frågor kvar till idag! :)
Men nu när den är klar, den ska bara skrivas ut och läggas på postlådan, så har jag helg!
Dock inte helg till på måndag, för jag har praktik i helgen... Lördag kväll och söndag dag... På söndag kommer det vara raka vägen hem o sätta sig i nästa bil för att åka till Hallsberg och spela match... Hua! Men sen är jag ju ledig måndag, så det blir nog bra det där! :)

Ska nog ta och byta om o sen sätta mig på uteplatsen en stund! Solen skiner ju! :) Bäst o passa på när man är ledig och det faktiskt är bra väder! :)

Träning ikväll är det också! Ute eller inne visar sig väl! Vet inte riktigt vad jag vill! Gillar inte riktigt att spela på grus! Men men, det är bara en kort period, hoppas vi iaf! Bara värmen kommer snart så gräsmattorna har en chans att bli bra!! :)

Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag då!

Full fart idag på praktiken! Fick äta frukost en timme innan patienterna fick sin lunch, alltså 10.30... I vanliga fall brukar våran frukost vara vid 08-08.30... Lunch åt vi vid 13... Också något försentat... Men sen har det verkligen varit full fart precis hela dagen! Knappt så det gick o gå hem när klockan var 15.30...
På ett sätt är det rätt skönt när det är så, för då går dagarna fort! Men samtidigt är det lite läskigt, för man vet inte vad man har gjort, och vad man har glömt... Vet att jag glömde skriva in bltr på en pat... Men det är ju inte världens viktigaste sak, inte i den här patientens fall iaf... Och tur är väl det! Hade kunnat glömma betydligt viktigare saker idag! Det har liksom varit en dag när man har varit på väg till en pat men det har kommit flera saker emellan varje gång!

På vägen hem ringde mamma, hennes bil startade inte... Var bara o åka dit o försöka hjälpa till...
Sen har jag i stort sett väntat på att M o E ska höra av sig... M skulle komma o hämta lite papper som hon ska ha... E för att vi skulle fika idag! Men ingen av dom har hört av sig... Diskat och plockat undan lite istället... Sen varit ute en kort sväng med C nu under kvällen! Typ det trevligaste på hela dagen!

Nu har jag suttit här i en timme... Tog så lång tid att samla energi nog för att orka leta rätt på vilken bok jag ska ha till tentan som ska göras nu i veckan, samt o kolla om jag hade den... Det hela visade att jag inte hade boken, men har reserverat den på bibblan, och det var ingen som stod i kö på den, så hoppas jag kan hämta den imorgon...

Nu ska jag byta om och sen krypa ner i sängen! Jaa, tro det eller ej! Klockan är inte ens 22!!!
"Det är så jag är förvånad själv faen" ;)
Som det känns just nu kommer jag somna utan problem!
Första gången på över 8 veckor som jag går o lägger mig såhär tidigt!! Trots att klockan ringer 04.30 ett par, tre gånger i veckan...!

Näää! Natti Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tiden går...

Söndagkväll...
Imorgon är det praktik som står på schemat... Sen ska jag förhoppningvis få träffa Emma! Var nog närmare ett år sen nu?! Jösses!
Ibland har jag sånna dagar när jag bara saknar dom vänner man hade när man var yngre, visst jag har dom fortfarande, men knappt någon kontakt!! Det är dom dagar jag önskar att dom bodde närmre, så man hade möjlighet att kunna träffas ofta... Har funderat många gånger på att leta upp numret till dessa själar och fråga vad dom gör nu för tiden... Men, det är sånt man aldrig gör... Eller?
Hoppas iaf att Emma har en stund över för mig imorgon! :)

Imorgon startar även praktikvecka 8! Det innebär att det är tre veckor kvar på AVA, 13 pass som ska göras... 104 timmar... Det kommer gå fort, ruskigt fort! Sista passet är en torsdagskväll... Hoppas på att man kanske ska kunna byta den till en dag... Sen på måndagen är det dags att pendla åt andra hållet, närmare bestämt Nyköping... Gynmottagningen i tre veckor... Ska bli skönt att bara få jobba dagtid! Och att ha någon att åka med! Känns sådär lagom roligt nu, tio veckor, fyra pass i veckan - tur och retur Kattne-Etuna, själv... Synd att man inte kan räkna in restiden i praktiktiden! ;)

I veckan är det tentainlämning också, på fredag för att vara exakt! Har inte börjat... :S Men men, det hinns nog med ändå! Är ju ledig hela torsdagen om inte annat! ;)

Nej, nu ska jag nog dra mig mot sängen! 04.30 ringer ju klockan, kan va bra om man är någorlunda pigg då! Ska nog kolla upp vem vi ska gå med innan jag slänger mig i säng, så jag vet vad jag har att se fram emot!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()