Söndag

Blev som sagt väääldigt sent igår! Somnade kring halv 5, och vaknade vid 9! Gick upp vid 10, men hade gärna legat kvar ännu längre!

Halv 12 bar det av mot träningen! Uj va segt det kändes! Men tyckte att träningen var rolig idag! :) ÄNTLIGEN fick jag lite mlvaktsspel! Men fick även spela lite ute, när vi matchade på fyra småmål! :) Så som sagt var det en rolig träning! :)

Det var snabba ryck hem från träningen, för en halvtimme efter att vi slutade började Sveriges bronsmatch mot Spanien i handbollen! Tyvärr blev det förlust med en boll! Synd! Hade det inte blivit de skador som det blev så hade dom kanske vunnit!

När matchen var slut kilade jag över till mormor, fikade och hjälpte henne att sätta upp en persienn! Kollade även på handbollsfinalen, där Frankrike vann över Danmark!

Kom hem för en stund sen och håller på o gå ihjäl av rastlöshet! Vet inte riktigt vad jag ska göra! Just nu är det Solsidan! Men det slutar ju snart det med! ;)

Funderar på att gå igenom alla bilder o se om det är något jag vill framkalla! Men får se!
Jag är liksom rastlös fast jag är trött som en dåre!

Ska iaf skriva ut uppsatsen med alla kommentarer och namnlistan till träningslägret! Så folk kan kontrollera den på träningen på tisdag! :)

Imorgon fyller både Anna o Jossan! På tisdag fyller mamma och på onsdag fyller jag och Ira! :)

Nää, nu ska jag försöka komma på något att göra! :P
Hejp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vi är rätt bra!

Brorsan ringde förut och frågade om jag var vaken, och jo, det var jag ju! Nog för att jag var påväg o tänkte gå o lägga mig snart, men vaken var jag! Och han ville komma hit, så det fick han så klart göra!

Nu, tre timmar senare har han gått hem! Han som bara skulle komma förbi en kvart! Sista timmen har vi spenderat ståendes i hallen! Men det är alltid då vi kommer in på dom där diskussionerna som kan ta hur många timmar som helst, när någon ska gå, och framförallt när klockan är typ tre på natten!

Han är bra klok min bror! Älskar honom enormt mycket!
Vet inte vad jag skulle vara, eller göra, utan honom!
Han betyder så oerhört mycket!

Jag vet en sak iaf, och det är att jag inte skulle vara jag om det inte vore för honom! Jag vet även att jag inte skulle må så bra som jag gör i dagsläget om det inte vore för honom!

En redan bra lördag fick ett kanonbra avslut! :)
Som sagt, Jag älskar min bror!




Och jag kan ju säga att vi har haft musikgenomgång! Allt från Spice Girls, Backstreets Boys till you name it! ;) Tror jag ska slänga ihop en spellista med alla gamla, och nya, godingar! :) Men tar nog hjälp av brorsan! Kungen av musik! ;)

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Impregnerade importeringar!

Det är bra grejer det! Då är man iaf inte exporterad! ;)

Har haft en bra dag med Alec, Dessan o Hanna! Har suttit hela dagen i Vingåker och tittat på fotboll! Och jag kan säga att det råder delade meningar om Österåkers klack! ;)

När vi väl lämnade den där hålan åkte vi hem till Hanna o kirrade lite käk, då kom även Anna över! :) Käkade o kollade sen på film! :) En bra kväll kort och gott! :)

Har som sagt varit en bra och rolig dag! Men det går bara inte o skriva allt! ;) Det är vi för bra för! (Läs: Knäppa)

Sov gott då! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The good, the bad and the ugly!

Är lite lagom, behagligt, trött i kroppen!
Idag bestod fotbollsträningen av boxning! Kul o göra något annat än bara vanlig fotboll! ;) Kul o få ett litet avbräck! Tror hela laget behöver det! För att vi ska orka ta oss igenom den här fruktansvärt långa (känns det som iaf) försäsongsträningen! Nästa torsdag skulle det tydligen bli cirkelträning! Men innan dess hinner vi med två bollpass!

Som sagt är jag inte helt dyngslut i kroppen! Trodde nog att det skulle va värre! Antingen har jag väl vart dålig o gjort fel eller också är jag bara sjukt vältränad! ;) Höhö, tror mer på det första om jag ska va ärlig! :P

Och på tal om något helt annat så gillar jag min analyserande, kreativa sida! Den sidan som gör att jag lägger ihop ett och ett och skapar en helhet som är trolig! Bra förklarat va?! Inte ett dugg förmodligen, men jag vet ju själv vad jag menar!

Kvällen har iaf innehållit diskussioner fram och tillbaka med lite folk! :) Hoppas att det blir något bra av något iaf! :)

Idag fick jag mejl av en i klassen! Samt blev inbjuden till ett evenemang på facebook! EXAMEN! Det är ungefär nu jag sitter med uppspärrade ögon och kvider fram ett hjälp! ;) Det är liksom lite läskigt nära! Det är nära, fast det ändå är rätt långt kvar! Det är ju lite mer än fyra månader kvar (rysning), så det äääär lång tid kvar! Lr hur?! ;)

Är mest nervös för hur jag kommer palla trycket! Och över vart jag kommer hamna! Sommaren lär inte vara något problem, men hösten?! Vintern, våren?! Jösses! Har iaf skrivit om mitt CV idag, och printat ner ett personligt brev... Frågan är bara om jag är tillräckligt intressant för att få komma på intervju dit jag vill! Och det som är ännu mer vitkigt! Att jag är så intressant att jag får jobb där! Vill ju inte nöja mig med vad som helst heller!

Men men, det är bara o skicka in papprena och hålla tummarna! Lite som att vänta på resultatet på en tenta! ;)

Haha, Wille fick ett ryck här förut! Han hittade tandpetare som han var tvungen o leka med! Så sammanlagt 10, 15 st hade han ner på golvet som han sen for runt med! Efter ett tag fick jag se att han hade haft ut kattsand också, som han tyckte var rolig! Sen skulle han attackera en lite stackars tandpetare, då hoppade han upp och landade i matskålen, som självklart var full med mat! Vad hände med den då?! Jo, den for ut på hela golvet!
Så ett tag vågade jag knappt röra mig här inne! ;) Men han är ju lite duktig också! För maten, den åt han upp! Så det blev bara tandpetare kvar, efter att jag hade sopat upp kattsanden! Nu ligger han o blänger på mig från hallen, efter att ha kelat en stund! Vad ska man säga?! Dom är bra roliga dom små liven!

Nu ska jag kasta mig i säng! Upp o tvätta imorgon! Och städa, som jag skulle ha gjort idag! Sen ska jag iväg o fixa en persienn hos mormor! Och sen hjälpa mamma o sen kolla handboll o umgås med lite goa vänner! :) Kommer nog bli en bra fredag! :)

Sov gött då! :)



Wille, Min Lille prins! :)



Han är söt nästan jämt! ;)



Han kan konsten att mysa, och framförallt att njuta av livet! ;)



Prinsarna <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses!

Jag behöver bli typ 15 gånger duktigare på att ha koll på alla mina papper!

"Hmm, ett sånt papper ska jag ha någonstans, frågan är bara var...?!"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Haft en bra dag!
Var lite kämpigt på förmiddagen o hålla fokus på föreläsningen! Eftermiddagen var tvärtom! Där fanns knappt tid till att byta penna! ;) Skillnad på föreläsare och föreläsare! :)

Åkte direkt hem till mamma från skolan! Körde hem lite grejer till mig och passade även på att åka o handla! :) Tillbaks till mamma för o hjälpa henne o packa lite!

Sen kilade jag över till Dessan! Slängde ihop lite våfflor! Himla gott, det var längesen man åt det! :) Sen slängde vi oss i soffan o glodde på tv och lite annat! :)

Jag ska slänga mig i säng! Ska sova lite längre imorgon, för då blir vi hemma från skolan! Så ska passa på o skriva personligt brev, städa och åka till soptippen!

Hoppas utslagen på knät försvinner snart! Eller åtminstonde att det slutar klia! Kliar snart håll på hela alltet känns det som! O det skulle inte vara någon större succé!

Ska mysa ner mig i sängen med kissarna nu! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

Bättre dag idag!

Tiden hos sjukgymnasten blev inställd då han va tvungen o va hemma! Så for iväg till Larsson direkt o gjorde de förändringar som skulle göras på uppsatsen! Så nu är det klart igen!

Efter det gjorde jag inte så många knop! Tränade ikväll! Så fort det blev lite skott så gjorde knät ont... Jäkla skit! Och sen en del andra saker som gjorde att träningen över lag kändes piss!

Efter den blev det käk och handbollstittande hos Hanna Lu tillsammans med Carro! Har nyss kommit därifrån! Ingen bra svenskmatch alls ju! Men det är bara o ta nya tag på fredag för grabbarna!

Nu ska jag värma vetekudden, smörja in mitt kliande och varma knä och gå till sängs! Knät går jag snart ihjäl på! Är inte alls fint! Hoppas verkligen att det går ner snart! För såhär vill jag inte ha det! Uschabuscha!

Nää, har inget vettigt o skriva idag! Så skiter i det!
Imorgon är det Västerås som gäller! Är inte ett dugg pepp på det! Vill bara va hemma! Men gissar att det inte riktigt funkar!

Sov gott!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Galen dag!

Positivt eller negativt?! Jadu! Bestäm själv! ;)

Åkte till skolan, fick börja med o leta parkeringar runt halva centrum! ;) Iväg till rätt sal... Uppropet gick smärtfritt! Sen när våran kära lärare skulle börja visa scheman o grejer på blackboard så gjorde hon fel, samma fel tre gånger i rad! Sen blev hon helt förvirrad när vi påpekade att det stod konstigt på schemat inför seminariet! Ungefär här började min koncentration brista... Efter många om och men hade iaf förmiddagen gått o vi fick gå o käka!

Helt klart dagens höjdpunkt! Det ligger en kinarestaurang precis vid skolan! Skapligt god mat! :) Buffé och jag åt för tre! Därför hamnade jag sen, en kvart in i eftermiddagens föreläsning i paltkoma! So far so good! Lr, kanske inte paltkoman, men den kom jag ur rätt fort...

Kursen vi läser är en etikkurs! Och ääh, den mest intressanta jämförelsen läraren gjorde var att tvångsduschning var lika etiskt oförsvarsbart som att folk gasades ihjäl i gaskammare under andra världskriget! Kanske inte riktigt samma sak i mina ögon...

Fick mess från brorsan som meddelade att min bil vägrade rulla i Uppsala! Så ringde upp honom när vi slutade! Och jaa, stackars Tessan som bara skulle åka hem satt nu på en huvudled mitt i Uppsala och kom inte en meter!

Då humöret från igår fortfarande hade sina spår idag så gick jag ihjäl av frustration direkt! Ringde o gnällde hos mamma! :P Mormor ringde o ville bjuda på maten som brorsan skulle ha fått, eftersom han nu inte skulle komma! Så åkte dit och åt! Sen när jag var på väg hem var jag inte på bra humör alls! Vid den tidpunkten var Brorsan o H på väg upp till Uppsala för o hämta bil och Tessan!

Kom hem, betalade lite räkningar och fick sen ett mindre psykbryt på att katten skulle in under matskålen, trots att jag visade två gånger att det inte fanns något där! Tröttnade och hällde över maten i en skål, tre minuter senare hade jag kattmat över hela golvet! Då klädde jag på mig och gick hemifrån!

Gick till mamma, har valt ut lite grejer som hon ändå ska kasta när hon flyttar, som jag vill ha! Fortfarande på superdåligt humör! Blev lite bättre efter någon timme!

Vid 9-snåret trampade jag över till Dessan o satt o snacka med henne i ett par timmar innan jag vandrade hemåt, på betydligt bättre humör! :) Skönt!

Hoppas bara att inte humöret är i botten imorgon också! Orkar inte riktigt med det!

Och förresten, nää, bilen ville inte börja rulla efter att H hade slagit till bromsen med slägga, så de fick dra hem den på släp! Pratade med brorsan för en liten stund sen! Då var de i Sköldinge! Så de är snart hemma! Skönt för dom!

Nää, jag ska gå o sova nu! Ska till sjukgymnasten imorgon, sen blir det plugg med Larsson och därefter träning! Kanske även en klippning av Mari, men det är inte spikat än, så får se! Det visar sig! Och sist men inte minst ska det kollas på handboll! Ska inte missa en enda match till under det här mästerskapet som Sverige spelar! Så det så! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höuva!

Vilken helg! Vilket farande!

Vaknade av att brorsan skickade mess 20 i 9 igår morse! Då var det frukostdags! kl 10 var det tänkt att bilen skulle rulla mot Uppsala! Dock strulade det med någon lampa på kärran, så vi kom iväg kl 12 istället...! Snöade nästan hela vägen upp, så tog tid att köra också! Väl uppe var det bara o börja bära grejer! :) Lr, vi började med o äta! ;) Vid halv 6 snåret satt vi i bilen igen, på väg hemåt! Var glashalt, så fick ta det lugnt, o ändå var det nära att vi gled av vägen...! Usch, läskigt när det är så! Men, hem kom vi iaf...!

När jag hade kommit hem var det bara o snabba på o byta om! Sen kila iväg till Mallan där brudarna var! :) Kollade bilder och snackade! :) När klockan närmade sig 12 gick de andra ut, jag skjutsade hem Pillan o sen åkte jag hem o satte mig i soffan! Somnade runt halv 2...

Klockan ringde 8, rullade ur sängen kvart över! Käkade frukost och gjorde mig i ordning! Kl 9 rullade jag o brorsan iväg mot Uppsala igen! När vi precis hade kommit förbi Malmköping blev jag lite fundersam på vad det var som lät! Stannade och kollade på däcket, hmmm, det luktade allt lite bränt... Slängde på lite snö och mycket riktigt! Varmt som bara den! Självklart hade jag mitt snille dragit i handbromsen när det var töväder ute och haft den i när det frös på igen! Så den hade frusit! Kanonbra! Bankade o slog på den o fixade lite... Körde en bit igen och då hade den blivit svalare, så fortsatte till Strängnäs o tog paus där! Och då var däcket kallt igen! Pjuh! Annars hade vi haft stoora problem!

Väl uppe i Uppsala var det bara o bära ut mer saker och sen börja städa! Uj va vi höll på! Mot slutet kändes det som att vi aldrig skulle bli klara, men jodå! Ett fönster o två golv som är kvar, men det skulle Tessan ta imorgon! Innan vi åkte hemåt käkade vi lite! Så klockan hann nästan bli halv 7 innan vi kom iväg hemåt! Kan ju säga att jag stod för dagens misstag/klanteri! Behöver jag säga mer än att jag oljade in trappuppgången, två stolar och en del snö med matolja?!

Och med mitt strålande humör som jag har lyckats ha hela dagen, så var det nära att jag satte mig i bilen o åkte därifrån! Usch! Jag ber verkligen om ursäkt för mitt humör idag! Har försökt o inte visa det så jättemycket! Har väl kanske inte pratat så mycket, men lika bra det! Ibland har jag verkligen problem med mig själv! :P
Efter lite mat, kaffe, godis, en svensk handbollsvinst och lite braig musik vände det o blev iaf bättre! Det var nästan så jag inte ville att vi skulle komma hem! :P

Ångest för imorgon kanske?! Börjar ny kurs då! Första föreläsningen på 10 veckor! Dessutom är det första dagen på den sista terminen! Termin 6! Helt galet! Det är inte långt kvar nu! Och jag blir nervös bara jag tänker på det! Så jag skjuter upp dom tankarna tills imorgon istället! ;)

Jag hade tänkt lägga in lite "dagens låtar", men jag struntar i det o lägger bara in en! Jag älskar den här låten nästan mer för varje gång jag hör den! :) Så den går om och om igen här just nu! :)



Näää, ska släcka ner här o sova! Ligger redan i sängen! Är trött som en gnu! Känns som jag har sprungit fyra maraton och varit vaken i en vecka! ;) Näää, inte riktigt så illa! Men jag är helt klart sliten! Vore kanske konstigt om man inte vore det?!

Börjar 10.15 imorgon! Så får lite sovmorgon iaf, o det är jag överlycklig för! :) Och har jag inte helt fel så är vi lediga på tisdag! O då kan jag faktiskt sova längre! Bara jag kommer upp till sjukgymnasten kl 10! ;)

Nää, sova var det!

Natti Natti!

Love to you <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Häääärliga fredag!

Det är nästan så jag skrålar It's fridaaaaaay i'm in looooooove! ;) Den här fredagen också! ;)

Började dagen med att klockan ringde halv 7! Men inte gick jag upp då! Jag snoozade och till slut stängde jag av o gick upp strax innan 8! Sprang ut till tvättstugan o slängde igång maskinerna! Tog det lite lugnt innan jag började "städa"! Det var mer plock fram och tillbaka med sakerna! Tror inte jag fick något egentligen undanplockat! Men men! Dammsög gjorde jag iaf!

Kl 12 hade jag lunchdejt med Carro o Larsson! Supertrevligt! :) Johan kikade förbi också! :) Tre timmar senare gick vi därifrån! :) Trampade runt en sväng på stan med Carro innan det bar av hemåt!

Gjorde absolut ingenting mer än att vänta på att kl skulle bli något efter 16, så Dessan skulle höra av sig! För halv 5 skulle vi va hos mormor! :) Blev bjudna på mat, skomakarlåda, och lite öl/cider! :) Lite mer än en timme senare dök även brorsan upp! Så han fick mat o öl han med! :) Fyra timmar senare gick vi från mormor! Gick ner till konsum på stan o hämtade ut mina filmer innan Dessan gick hemåt och jag o brorsan gjorde det samma! :)

Jag o PG bestämde oss för att dricka ett par öl till! Så vi gick hem till honom! Dock fick jag bara i mig typ en halv! Satt o såsade till och blev supertrött! Så har nyss kommit hem!

Är riktigt trött o har ont i huvudet! Önskar nästan att jag fick sova hur lääänge som helst imorgon! Men icke! Uppsala står på schemat! Vi ska åka upp och tömma Putte o Tessans lägenhet! Men det lär inte vara så att Uppsala inte får något mer besök! Den staden är så fin! :) Skulle kunna bo där själv! :)

Nej! Ska nog dra på mig min pyjamas och krypa ner i min renbäddade säng! :)
Ha en bra helg alla goa! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortsatta torsdagen!

Tentan idag ja! Kändes iaf bättre än förra gången! Med andra ord, jag fick iaf inget hjärnsläpp! Idag kunde jag lämna tentasalen med ett iaf inbillat lugn! Förra gången lämnade jag den där salen, med en känsla av värdelöshet! Så, bara det är ju positivt! :)

När jag kommit hem, fick sitta o vänta i två timmar på att Tomas skulle bli klar! Jag skrev min på 2½ timme, o han sin på 4½ timme! Undrar ja va han skrev! Ida satt lika länge! Höuva! ;) I vilket fall så när jag kom hem kom Jenny o Pekka förbi! De hade med sig Sture! Spännande för katterna! Wille har inte träffat en hund sen jag köpte honom, för lite mer än ett år sen! O Nisse har inte träffat en hund på typ två år! :P

Wille var bra retsam, och kaxig! Han la sig till och med o rullade runt framför Sture! :P Först va han fram o luktade på hans tassar! Men sen nosade dom på varandra! :) Nisse höll sig däremot en bra bit ifrån! Minst två meters marginal! ;) Han kunde komma fram om man höll ner handen o han fick känna att han faktiskt inte var ensam! ;) Min lilla fegis! ;) Dom är iaf himla söta, mina vilddjur! :) O Jenny klarade sig ifrån diverse klor o grejer som hon var rädd för! ;)

Sen var det dags o åka ut till träningen! Fys idag... Löpningar, vändningar o diverse annat spännande! Resulterade gansak snabbt i ett ömmande knä! Så blev lite egenträning! Tråkigt att det inte funkar så bra! Det mest intressanta/Skrämmande är att jag känner mig osäker på balansen o stabiliteten i knät! Känns lite som att det kommer vackla när som helst, eller som att jag är precis dyngtrött i det och inte kommer orka lägga tyngden på det... Vet inte om tejpen gör att det känns som så, eller om det bara sitter psykiskt?! Magnus sa ju iaf att vänstra knät var mindre stabilt än det högra! O det är det högra som är problemet... Hrm!

Gick iaf o duschade när det bara var en liten stund kvar på träningen! Så kom ut lagom tills de andra slutade! Väntade in de andra brudarna innan det bar av hemåt! Slängde in väskan o for sedan till Dessan! Hon, jag o Thure har kollat på handbollen! Sverige vann mot Polen! Vilket dom verkligen behövde! Nu är tydligen nästa match på lördag!

Imorgon blir det lunch med Carro o Larsson! Ska bli mysigt! :) Framåt kvällskvisten blir det kanske käk hos mormor med Dessan! :) Det visar sig!

I helgen blir det iaf en, förmodligen två, svängar till Uppsala o tillbaks! Brorsan o Tessans lägenhet ska tömmas! Snaaaart är Tessan också Kattnebo på riktigt igen! :) Det ser vi fram emot! :)

Näää, nu ska jag snart fortsätta kolla på Reals match! Men vet inte om jag orkar se hela?! Är iaf halvlek nu! :P Aja, det visar sig!

Naaaatti!


Älskar mina vänner och min familj! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bra skit! :)

Hon är grym!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tursdag

05.30 piiiip! Så dags ringde klockan idag, så har nyss pallrat mig ur sängen! Har hunnit äta lite frukost!
Ska skriva tenta idag! Känner mig rätt lugn! Det gjorde jag tills igårkväll också, då fick jag ett lite nervöst sammanbrott! Men, det lugnade ner sig efter ett par timmar, så jag kunde gå o sova! :)

Igår va jag på möte för nya sjuksköterskor! Information om arbete och om sjukhuset o dess avdelningar och verksamheter! Bra o få lite koll! För trots att det är ett väldigt litet sjukhus har man knappt koll på vad som egentligen finns där! Lite koll har man ju, men långt ifrån stenkoll! ;) Och sen att få träffa dom andra från klassen! Det har man inte gjort på länge! Tror inte jag har träffat Ida på säkert 12, 13 veckor lr någe! Så det var verkligen dags!

Hela veckan har bestått av plugg, inte helt oväntat! ;) Vi blev "klara" med uppsatsen i torsdags, och skickade in den då! Ska få kommentarer idag eller imorgon! Så får vi väl ta tag i den igen! Men kändes skönt o bli klara så jag kunde plugga till tentan ostört! :)

Spelade cupen i lördags! Tre förluster och en vinst! Borde ha vunnit en till och spelat en lika! Men men! Lite surt att Flen vinner på en straff alltså! Vi spelade iaf bra! Bara div 3 lag och vi, som spelar i femman! Så är rätt bra o hänga med dom där lagen! Förlorade liksom bara med 1-0, förutom den mot Nyköping, den förlora vi med 3-0, men dom gick till final också, o slog ut Värmbol med 4-2 på vägen... Så inte så dåligt av oss ändå! Vinsten skrevs till 2-0! :)

Blev en kanonlugn lördagskväll tillsammans med Dessan o Thure! Käkade o kollade på tv! Söndagen blev rätt lugn den med! Först var det träning, teknik! Rätt roligt! :) Sen blev det käk och titta på dokumentärer med Dessan! Som, hrm, somnade! Jäkla tabletter alltså! ;) Kollade självklart på solsidan också!

Va till sjukgymnasten i måndags! Han misstänker att knäskålen kan ha varit på väg ur led, och att det kan vara en liten meniskskada! Han har iaf tejpat in knäskålen! Har kännts superbra på dagarna! Men i måndagskväll, var det nära att jag slet bort tejpen, för då kunde jag knappt gå för att det nästan kändes svullet och gjorde jätteont! Trodde att jag skulle få ringa efter kryckor sen på morgonen! Men icke! ;) Blev nästan likadant i tisdags, fast inte riktigt lika ont! Och igår blev det bara lite känningar! Så hoppas att jag ska klara mig helt utan smärta idag! Men det är träning idag också, har inte tränat än, så kan bli spännande!

Nej! Nu måste jag borsta tänderna och byta om! Blir hämtad om en halvtimme ungefär! Wish me luck!
Ha en bra torsdag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

It's friday I'm in love... Lalalalaaa... Tänker alltid på brorsan när jag hör den låten... Eller bara det är fredag o jag tänker den tanken! ;)

Har försökt dra igång tentaplugget idag! Har bara tagit mig igenom o skrivit dit en massa saker i den förra tentan! Tänkte att jag skulle gå igenom den en gång till, men nää! Satt o tänkte på massa annat, så struntade i det! O bestämde mig för att ta tag i det på söndag istället! För imorgon är det ju cup, så då hinns det inte med!

Jag funkar lite konstigt har jag kommit på! Igår åt jag för typ fem personer... Idag har jag knappt varit hungrig alls... Käkade gröt till frukost igår o sen tre lagade mål mat, frukter och godis! :P Idag har jag levt på en tallrik fil o några mackor! Tur att jag ska till kusinen o få mat lite senare! ;)

Ska iväg o kolla på fotboll snart också! Slutspurten på Specce nu! Semifinaler och finalen ska spelas idag! Jag hinner se den första semin och sen åker jag till Camilla! Sen tillbaks till hallen lagom till finalen! :) Då blir alla nöjda! ;) Mest jag själv! :P

Nej, ska sätta lite fart här o fixa i ordning det sista! Snart dags att åka!
Ha en bra fredagskväll!

Och, ni som inte har något att göra imorgon pallrar er till duveholmshallen! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Har suttit o letat efter diverse olika kinesiotejpningar! Samt sjukgymnaster! har fått tips/numret till tre stycken! Så hoppas verkligen att någon av dom har tid med mig imorgon! Annars får jag vackert köra med "vanlig" tejpning och kyla på lördag!

Aja, det visar sig imorgon! Ont har jag iaf! Så håller tummarna!

Betydligt roligare träning idag, jämfört med i tisdags! :) Så nu känns det bra inför lördagen! :) Inte lika bitter idag! ;)

Nää, har inget vettigt o skriva! Så ska gå o lägga mig istället!

Lr förresten! Jag o Larsson skrev klart det sista på uppsatsen idag! :) Grymt skönt! Nu hoppas vi bara att handledarna tycker som vi! ;) Kände en enorm lättnad när jag kom hem! Men lär känna mig lika tung imorgon, för då ska jag börja tentaplugga inför torsdag nästa vecka! Då det är omtenta på medicintentan som gäller!

Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Japp, tisdag idag!

Back to reality! Har pluggat i två dagar nu, så allt är som vanligt igen! Vi hoppas bli klara med uppsatsen till helgen! Imorgon ska vi börja skriva om o redigera resultatdelen!

Fick ont i knät av att åka längdskidor i helgen! Och inte sjutton ger det med sig heller! Har ont hela tiden... Överväger o ringa vc o be o få träffa samma läkare igen... Men det får bli nästa vecka! Har ju cup på lördag... ;)

Dessutom borde jag nog ringa tandis också... Har nog dragit på mig en inflammation i tandköttet eller någe! Känns inge bra iaf, ont! Kan äta, men tuggar helst inte på den sidan! Känner mig lite halvkonstig i kroppen också, så är nog därför...

Alvedon är min vän helt enkelt!

På tal om cupen! Jag undrar hur det ska gå!? Jag får göra ett provisoriskt mål idag o på torsdag, som är lika stort som ett sjumannamål! Helst elvamanna, för att verkligen få jobba långt ut! Men, då lär jag väl dö lr någe! ;)
Spelschemat inför lördagen ser ut som följande!

08.30 Valla IF - Nyköping IFK U
10.30 Valla IF - Lotorps IF
13.30 Norrby SK - Valla IF
15.30 Flens IF-Södra - Valla IF

Nej, ska försöka rycka upp mig lite! Har inte gjort många knop på em! Men om en timme är det dags o åka o träna! Så kanske ska försöka få igång kroppen lite?!  Ska iaf hämta in tvätten nu! Har ockuperat tvättstugan i ett dygn nu! ;) Så går det när man inte kommer ihåg att man har den, och glömmer o starta maskinerna och sen inte ens är hemma! ;) Men, ingen annan som har velat ha den så! ;)

Ha det king, tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lite pics från helgen!













Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Helgen!

Kom hem idag från Sälen! Har haft en kanonbra helg med brudarna! :)

Kan inte klaga på något! Om man bortser från att längdskidor och mitt knä inte riktigt går ihop! Men det kan jag bortse ifrån!

Det har varit så skönt att bara få vara iväg hemifrån och inte haft några måsten och framförallt att få ha umgåtts med lite goa vänner!

Vi har haft lite galna påhitt! Det finns bilder o filmer på det mesta! Galet har det varit! :) Som det ska va kanske?!

Har inte lagt in mina bilder på datorn än, men gör det kanske imorgon, om jag tycker att jag har tid! :P Det vet man aldrig! ;)

Nää, ska ta alvedon, ta på mig pyjamasen o krypa ner under täcket i soffan o kolla klart på filmen som nyss började! Skriver mer imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det Morfars dag! <3

Idag är det tio år sedan han gick bort! Helt sjukt att åren går så fort! Det känns kanske inte längre som att det var igår, men kanske i förrgår! Det känns iaf inte som att det är så många år sedan allt det där hände!

Han kommer alltid finnas med i mitt minne och hjärta! <3
Han var den bästa Morfarn man kunde ha!





Lite, eller ganska spontant sådär bestämde jag mig igår för att hänga med brudarna till fjällen, efter att ha sagt nej i typ två månader! Men äsch, man lever bara en gång!

Så somnade vid 2-snåret inatt och klockan ringde 5... Lite att göra bara! Men just nu har jag fem minuter över! Men ska strax springa ut o hämta in lite kläder från tvättstugan!

Åter på söndag! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!

Som sagt, dagarna går! Och fort dessutom!

Idag hade vi handledning i skolan! Den sista innan det är dags att gå upp med uppsatsen! Vilket egentligen är om två veckor! Meningen är då att vi ska va mer eller mindre helt klara på måndag vid lunch! Känns lite som ett omöjligt fall! Har en del vi ska ändra på! Så kommer förmodligen inte hinna! Men vi har möjlighet att gå upp med den vecka 6 istället för vecka 3! Det innebär i praktiken att vi får två veckor mer o skriva på! Plus att jag inte behöver gå upp med uppsatsen samma dag eller dagen efter att jag har tenta! Vilket kanske kan vara bra?!
Men, vi får väl se hur det går dom här dagarna som är kvar till helgen! 

Har även varit ute o tittat på de åtta tjejer som var på träningen! Fys idag, så dom fick slita ordentligt! :) Men verkade ändå va roligt! :) Sen har jag bara suttit i soffan o glott på tv! Ira kikade in en snabbis o sa hej när hon va ute o gick! :)

Mådde halvskapligt på fm idag, men det går inte åt det bättre hållet för det! Börjar få ont i halsen och i örat...

Har fastnat i ett program på Discovery Channel! Det handlar om en kommunikationsknutpunkt med sju olika färdsätt som ska sammanstråla på samma ställe! Helt galet!

Nej, kanske borde stänga av dumburken, ta ett par alvedon o gå o lägga mig?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndagen 3 januari

Dagarna går!

Igår gick det riktigt tungt på gymmet! Idag kom förklaringen!
Har åkt på en ordentlig förkylning! Snuva och huvudväk hela dagen! Känner mig inte direkt piggare ju längre tid det går, snarare tvärtom! Har iaf inte feber, o det är jag väl glad för! Men samtidigt är det lika bra o bli däckad, så man blir frisk fortare! Har börjat få ont i magen nu ikväll! Kroppen börjar värka, så eventuellt är väl febern på gång! Alvedon har iaf intagits! Så förhoppningsvis är jag pigg o fräsch imorgon!

Då är det skola igen! Sista handledningstillfället är det som gäller! Så det är rätt bra om jag är pigg då!

Ska slänga mig i sängen nu! Ska se om jag orkar kolla på hockeyn! Halva matchen kvar, står 2-0 till Ryssland just nu...

Natti!

Förresten, idag fick jag ett kort från USA! Det gjorde helt klart min dag! :) Kanske till och med vecka! :) <3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Music Maestro

Underbart bra musik! :) Bara några få! Vilka stjärnor, hur många bra låtar som helst ju! :)
Nu ska jag iaf gå o sova!
Tillbaks till vardagen imorgon!! Med andra ord, plugg!















Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

110101

Första januari 2011!

Har haft en kanondag idag! :)

Men först, igår! Nyårsafton firades med Anna, Hanna, Dessan o Alec! Vi käkade gott, kollade på film, spelade spel och hade det allmänt bra :) Kom i säng vid halv 4 imorse! :)

Idag blev jag bjuden på frukost av Dessan! :) Bara där har vi ju en bra start på året liksom! ;) Sen har dagen gått med skidåkning, käk, filmer och musik! :) Vi har kollat på fyra filmer! Först på en valfilm, bra grejer! ;) Sen kolla vi på Bring it on och därefter Rädda Willy, ettan och tvåan! Så då fick vi fälla lite tårar också! Iaf jag o A! ;) Sen har vi lyssnat på en massa bra musik och sjungit! :) Har precis kommit hem! Ska gå o sova tror jag!

Imorgon blir det träning till att börja med! Sen får vi se vad som händer! Ska försöka hinna träffa Maria iaf! :) Så blir kanske en sväng ut till Valla! :)

Men som sagt, först blir det sängen!

Katterna har tokspel! Dom far runt här som två dårar jagandes varandra! Men dom är söta! :)

Love to my friends! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()