Mitt humör är värt ett blogginlägg!

Är på ett utomordentligt bra humör!

Lyssnar på ett gudomligt bra album, och har så gjort sen i onsdags! :) Lyssna här!
Det är värt en lyssning! ;) Annars skulle inte jag ha lyssnat så många gånger om och om igen på det! :)

Haft en bra helg! :) Fotboll is da shit! ;)

I fredags var jag med Westlingarna o kollade på Gropptorp - KAIK, herrarna... Sen hämtade vi hem lite pizza! :)
Igår bestod dagen till största delen av bortamatch i Oxelösund! Spelade 3-3 och var väl inte jättenöjd! Men benet kändes bra, så ska väl inte klaga! Eller jo lite kanske! ;) Uppvärmningen kändes så jäääkla bra, men sen vet jag inte riktigt vad som hände... Men men, så kan det va ibland...
När jag kom hem började jag städa, men efter halva lägenheten for jag till Hanna o kikade på lite film med de andra! :)

Idag har jag varit hos Jenny o kelat med en liten åttamånaders bebis som hon var barnvakt åt! :) Suck! Vilken söt liten grabb det var, hur nöjd med tillvaron som helst! :)

Sen for jag iväg och skulle kolla på fotboll med Larsson, vilket jag också gjorde så klart! ;) Flen - Julita/Gropptorp stod först på schemat! Den matchen slutade med en bortavinst, 1-5 alltså! Inge bra för tabellen! ;) Därifrån for vi raka vägen till Backavallen för att kolla på Värmbol - Akropolis, även där blev det en bortavinst, 0-2...

Innan jag hämtade Larsson skulle jag tanka bilskrället! och på något jäkla mystiskt vis så knäppte inte pumpjäkeln av när tanken var full... Detta resulterade i att det stod som en mindre fontän ut ur hålet! Rann ner längst bilen och lyckades även hamna en del på brallorna, skorna blev genomblöta och strumporna med! Så det var bara att ge sig iväg hem o byta kläder illa kvickt! Och dom får vackert ligga ute tills jag har tvättstugan igen!

Sånt som händer - Eller?!

Imorgon börjar allvaret! Vilket innebär att vi hädanefter kan kalla oss för T5:or! För er som inte går sjuksköterskeprogrammet (för det verkar bara vara vi som kallar oss för Tnånting?!) så innebär det att vi börjar termin FEM imorgon! :) Detta innebär även att vi har 40 veckor kvar på våran utbildning! Varav 15 veckor är praktik och 10 veckor C-uppsats! Detta i sin tur innebär att det bara är 15 riktiga kursveckor kvar! Jösses! ;)

Schemat är utskrivet och fastsatt i det nya blocket, studiehandledningen är utskriven - dock inte genomläst, men det hinns med imorgon!

Vi börjar 13.15 imorgon och slutar 16... På den tiden ska vi hinna ha kursintro, geriatrikintro och S-HLRintro! Hihi, med andra ord en introdag! ;)

Det här humöret skulle nästan kunna få mig att städa typ garderoben lr något! Men, klockan är ju redan 11, så kanske lite väl sent o dra igång ett sånt projekt?! Ska göra i ordning matlådan till imorgon! Tacos blir det, för det var kvällens måltid! :) Sen kanske man ska lägga sig o titta lite i kursböckerna?! :)

Sleeeeeeep tight my friends! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Tränade i tisdags! Gick bra, så länge jag inte landade fel o "drog" låret i backen! Men men, match är det på lördag iaf, oavsett hur det känns... Har man ingen målvaktskompanjon så har man inte! Tur att Lili har ställt upp dom här två matcherna! :) Och som hon har gjort det! :)

Igår hade jag lite av en lyx dag! ;) Började med frukost hos mamma... Sen gick jag hem o bytte om innan jag skulle träffa Larsson, Ida, Ellen o Fatima! :) Käkade lunch på Sultans... På kvällen blev jag medbjuden av mamma till San Marino tillsammans med hennes vänner på Tacobuffé! Blev lite öl o vin o grejer till det... Lite sång på det också! ;) Hade en riktigt trevlig kväll! :) Trodde vi skulle gå hem tidigt, men klockan var 12 när jag kom hem...

Har bara tagit det lugnt här hemma nu på förmiddagen! Sitter o äter lite för ska strax dra iväg till Eskilstuna o jobba! :)

Ser framemot det! Det är kul o jobba där! :) Trivs verkligen som fisken i vattnet på det där bygget! :) Såg dessutom att både Erika o Caroline ska jobba ikväll, det innebär i princip att kvällen är räddad! ;) Lär vara fler vikarier som jobbar också eftersom det är avtackning till några som slutat och firande av några som har fyllt jämt! Så många av dom ordinarie är ute på galej ikväll! :)

Nej, nu är det bäst o sleva in det sista ätbara o sen slänga på sig lite andra kläder o ge sig iväg! :)
Imorgon är det löning! :) Det är mer än välkommet! ;)

Hoppas på att Erika kommer ihåg att ta med tentorna till jobbet idag, så man kan kopiera och kanske börja småplugga lite! Väntar på att böckerna ska komma, vill redan ha dom, men dom är förhoppningsvis på väg! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag igen!

Helgen har varit bra! :)

Började med fredagsmys med tjejerna! Käkade god mat, kollade på fotboll och kollade sedan på Sunes sommar! :) Lika trevligt som alltid med dom där brudarna! :)

Lördagen började med frukost tillsammans med brorsan och sedan en promenad till mormor... Sedan gick vi hem och försökte komma på något bra till våran farbror! :) Som vanligt i sista minuten! Men, vi löste det bra! :) Sedan var det dags o göra sig i ordning för fest! Blev hämtade av Faster o hennes pojkvän, sedan for vi ut i "skogen" på 40-års fest! :)
Hade en supertrevlig kväll, som dock tog slut långt innan jag o Faster Eva tyckte! ;) Vi hittade ölkylen inne i ett annat rum, så vi satte oss där och stängde dörren! Bestämde oss för att vi inte skulle gå hem innan kylen var tom! ;) Dock blev vi hittade och då ville faster Åsa åka hem... Så vi hann inte riktigt dricka upp all öl! ;)

När vi kom hem var klockan ungefär 1, jag o brorsan tog oss en promenad, så vi gick ner o kollade om det var något folk ute... På Statt sa dom att det bara var 11 pers! Inte mycket att hänga i julgranen! ;) Sedan gick vi hem till brorsan o satt o snackade till 4... Då var jag halvdöd och ville bara sova!

Igår var det så söndag... En söndag som var vääldigt lugn... Gjorde inte många knop innan det bar av ut till Valla för att hejja på brudarna som spelade mot Dunker och vann med 3-1! :) Duktiga tjejer det där! :)
Åkte hem o gjorde ingenting... Men lyckades iaf ge mig iväg o handla lite innan jag slog mig ner i soffan med tv, musik och bok!

Idag ska jag försöka hinna städa och gå ner på stan till banken och ydewalls... Sen borde jag hinna plugga lite... Innan halv 3, 3 för då bär det av till Vingåker med Jossan! Vi ska till Moqvist o kolla in hennes nya lya! :) Gillar dom brudarna! :) Ska försöka träna lite också, en liten kickstart! ;)

Imorgon ska jag träna fotboll igen! :) Såret har läkt jättebra! Bättre än förväntat! :) Så hoppas att det inte är torrt i gräset, för då går det nog halvbra att slänga sig! Vill inte skrapa upp det som är på väg att bli läkt nu! :) Men ett bra förband och ett par långbrallor gör nog att jag klarar mig bra! :) Ska bli skönt o komma igång igen! :)

Nej, sätta fart på dagen nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Every rose has its thorn

Lite föör mycket nu!

Jag är inte på jättestrålande humör direkt!
Jag stör mig på mig själv, för att jag ska ta andras beteende i försvar, fast jag inte tycker att deras beteende är okej! Utan det stör mig precis lika mycket som det stör mig att jag intar någon slags försvarsställning åt någon annan!



Såret börjar läka!
Bytte förband idag, och det var nästan så jag blev glad! ;) Känns även, för det har börjat klia lite smått... Kommer inte va kul när det börjar klia i hela såret! Gäller o hålla fingrarna i styr då! ;)

Bye the way så var jag på vårdcentralen idag med knät och den andra smärtan... Fick göra en röntgen, men den visade inget... Läkaren trodde det skulle självläka, så han ordinderade vila! Men, jag trodde inte riktigt på att en ren skelettröntgen skulle visa något... Men men, har det inte gått över om ett par veckor kan jag kanske gå dit igen?! Mycket möjligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

And then?

Åkte till Uppsala igår för att Tessan hade glömt sin viktigaste väska kvar här...

Det kändes hur skönt som helst att åka hemifrån! :)
Hade en mysig kväll o förmiddag, en massa prat blev det!

Bestämde mig för att åka hem idag, även fast jag hade möjlighet att stanna kvar! Och nu har jag ångrat mig några gånger för det beslutet!

Så skönt att vara någon annanstans! Att inte vara hemma! En annan miljö!
Vill bara tillbaks!

Men, ska till lillebror o säga hejdå till honom ikväll! Han åker tillbaks han med till helgen...
Hösten är verkligen här nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En liten fundering...

Sitter här o smuttar på ett glas saft och funderar lite... Borde egentligen gå och sova...

Sitter o funderar på en person som jag har varit vän med, men som jag nu inte har träffat på 6 år, och inte har pratat med på lika länge... Jag kan inte erinra mig om att jag har funderat så mycket på den här personen sen dess... Men ikväll, just nu, kan jag inte sluta tänka på henne...

Jag funderar på om jag ska skriva till henne... Men, vad säger man till en person man inte längre känner, som man inte ens vet något om...? Jag vet inte vad jag vill skriva, vad jag vill ha sagt... Vet inte ens om jag skulle få ett svar...

Men det kanske är värt det?! Vad händer om jag inte får ett svar?! Då vet jag ju bara att jag inte behöver fundera mer... Hör jag inte av mig lär jag väl fundera fram och tillbaka flera gånger om...

Ibland saknar jag verkligen dom där vännerna jag har haft... Personer som jag mer eller mindre inte alls kännas idag... Personer som jag då visste allt om, och som visste allt om mig...

Det måste ju finnas en anledning till att vi inte har någon kontakt längre?! Lr gör det inte det?!



Hur som helst! Imorgon ska jag få träffa Marre, som jag lärde känna när vi gick första terminen på gymnasiet, men som slutade redan efter en termin... Vi lärde känna varandra så pass bra dom där månaderna att vi sa att vi inte skulle klara oss utan varandra... Nu, såhär efter ungefär fem år har vi kanske träffat varandra fyra, eller fem, gånger... Vi lever helt olika liv, pratar knappt med varandra, men så när vi väl träffas så är det som om vi verkligen känner varandra! Jag ser verkligen fram emot imorgon! Det ska bli kul att få träffa henne, och hennes son! Varje gång vi har träffats får man någon slags "abstinens" och vill bara att vi ska träffas dagen efter igen... Men sen rätt som det är så har det gått månader eller år... Men, imorgon ska vi träffas och snacka en massa balja! Uppdatera varandra om våra liv! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortfarande jäkligt bitter

Jag är nog expert på att trycka ner mig själv!

När jag i början av veckan bara hade två arbetspass kvar till "semestern" tänkte jag att jag skulle passa på och verkligen träna ordentligt, hitta en bra "vardag" som skulle kunna funka när skolan drar igång...

Efter två dagar, och en krasch på cykeln, känns allt skit! Jag är så jäkla opepp på allt! Träningen, som jag faktiskt har sett fram emot, går inte att göra... Jag kan för sjutton gubbar knappt gå...
Jag som såg träningen som första steget till att komma in ett bra rull... Men jaa, det går ju sådär nu...

Äter ingenting, och det jag väl stoppar i mig är bara skit! Jag har väl helt enkelt hamnat i ett rull som jag inte vill vara i... Den negativa spiralen...

Helt otroligt egentligen hur lite smärta kan påverka en så negativt som det gör... Eller, det påverkar mig negativt...

Känns lagom kul att brorsan börjar jobba imorgon igen... Han som har underhållit mig varje dag under sin semester... Nu när jag verkligen vill ha hans sällskap hela tiden ska han börja jobba... Men men, jag kommer klara mig! Får helt enkelt hitta på andra saker o göra... Så svårt kan det väl inte vara?!

Måste verkligen försöka sova lite! Har vänt dygnet åt fel håll ganska rejält dom senaste dagarna... Vore bra om jag kom tillbaks till normal dygnsrytm... Ska kika förbi hos mamma en snabbis imorgon när hon kommer hem och packar ur bilen innan hon ska till jobbet... Hon skulle ringa när hon var på väg, så får väl se vad klockan blir, om det ens hinns med... Om jag ens har kravlat mig ur sängen då!

Som det känns nu vill jag inte alls gå upp imorgon! Men, jag är så illa tvungen! Det går inte att rymma från omvärlden! Vare sig man vill eller inte...

Sova var det! Alvedon och Diklofenak - Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varning för bitterhet!

Är på så jäkla dåligt humör...
Vill bara gömma mig och komma fram en helt annan dag!

Det har bara gått två dagar sen jag drog omkull... Men det är väl kanske nu det gör som mest ont i kroppen... Varje rörelse gör mer eller mindre ont... Igår började axeln strejka också... Kan knappt sova för att benet gör så ont... Varje gång jag ska vända mig så vaknar jag...

Jag orkar inte ens låtsas vara trevlig mot folk... Så, är jag bitter så är det inget o bry sig om, jag menar det inte... Jag orkar bara inte...

Har blivit erbjuden o bo borta ett par dagar, för att bli omhändertagen... Men vill inte ha sällskap dygnet runt, inget sällskap alls... Samtidigt som jag vill göra något, med någon... Det rimmar lite illa... Borde väl inte visa mig bland folk helt enkelt...
Jag vill inte va ensam, men orkar inte va social... Då är det svårt...

Men men, jag ska väl va glad att jag överhuvudtaget kan gå, och att jag inte ens fick hjärnskakning... Det är för mig ett mysterium... Jag borde nog ha det, med tanke på smällen som blev... Men icke! Alltså klarade jag mig jävligt bra!

Har ännu mer ont i knät nu, än innan... Inte i såret, utan i knät... Det stackars knät får ta mycket skit just nu! ;)

Måste försöka duscha! Vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det... Får försöka komma på något bra sätt...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur bra kan det kännas?!

Jösses vilken start jag fick på hela biten som betydde jobb! Skulle åka o tanka innan det bar iväg mot Etuna! Blev lite sen iväg efter att ha mixtrat o fyllt på olja! Iväg till macken, men där vägrade maskinerna ta mitt kort, så for över till grannmacken... Häver mig ut, kör in kortet, "yes, det funkar", vänder mig om mot bilen och inser då att jag står på fel sida... Så det var bara o avbryta alltihop, slänga sig i bilen och hitta en annan ledig pump! Då började jag fippla genom att inte hitta vart jag skulle stoppa in kortet! Det tog en liten stunds förvirring innan jag hittade skiten! :P Sen var det full fart mot Etuna!

Kommer till jobbet, och jag börjar med att få springa ner i Entrén med en patient som skulle iväg... Sagt och gjort! Skulle bromsa hjulen på rullstolen och ser inte att själva gummigrejen är borta, så skär upp en lite bit i handen av bara farten! In med patienten i bilen och sen upp och plåstra om! :P

Första tre timmarna var det kaos! Hade inte många rätt i vad som gjordes då! Kan du göra det här? Javisst, sen fastnar man i andra änden av avdelningen med massa annat... Sen fick vi i oss lite mat, och plötsligt hade vi läget helt under kontroll! Så kvällen flöt på bra efter det! Timmarna bara sprang iväg!

Sista 20 minuterna satt jag inne hos en patient som var helt förstörd över att bli insatt på en tablettbehandling, som enligt broshyren gör att man blir jättebegränsad... Man ska inte äta en del saker, man får inte dricka någon alkohol, att man inte ska flyga, osv osv. Men efter 20 minuters diskuterande fram och tillbaka blev hon på bättre humör! Hon blev uppriktigt sagt glad för att jag tog mig tiden! Och för att jag kunde ge exempel på andra personer som har samma behandling och som gör allt det står att man inte ska, men att dom gör det i vettiga mängder och att dom klarar sig jättebra så! :)

Det känns så bra o kunna hjälpa till på det sättet... Det var bara en ren händelse att jag klev in till henne när hon låg där och mer eller mindre grät för att hon tyckte hela livet hade tagits ifrån henne! Att kunna vända en sådan känsla till "Det ska nog gå bra, jag ska hitta en lösning på det här" är inte helt lätt! Men oj vad bra man mår själv när man ser att man faktiskt har hjälpt någon på vägen! :)

Nu ska jag checka ut! Försöka städa i ordning här imorgon förmiddag, innan jobbet! Så inte det är det första jag behöver göra på torsdag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Ska om ca en halvtimme dra mig mot jobbet... Jag missar KK-joggen ikväll... Men tydligen har Ärtan problem med ljumsken och är övertränad, så får väl se hur det går för honom! Håller väl tummarna från Etuna för honom iaf! :)
Funderar på om jag ska försöka byta morgondagens kvällspass till ett dagpass istället! Imorgon är det också sista dagen på schemat! Därför vore det liiite skönare o få komma hem vid halv 5, 5 istället för vid 22.45! ;)
Får se om det är någon på jobbet idag som jobbar dag imorgon som kanske skulle ha lust o jobba kväll istället! :)

Är väl egentligen inte hela världen! Det skulle bara vara lite skönt! :) Dessutom skulle jag kunna träna imorgon då också! :)

Har tillbringat ett par timmar med brorsan på förmiddagen! Först var vi och handlade mat, och åkte förbi Onoff på vägen hem... Sedan åkte vi tillbaks en halvtimme senare tillsammans med mormor och köpte en dator åt henne! Brorsan har den hos sig och ska starta upp den åt henne! Sen skulle han gå dit under eftermiddagen!

Nehej, kanske ta o byta om och göra mig klar för ett arbetspass då! :) Måste tanka o göra sånt skoj innan det är dags o åka!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jahapp!

Har haft en bra jobbarhelg! :) Jobbade tillsammans med Sanna, vi klarade oss bra själva i vårat team, hade så pass lugnt! :) Bra skit! ;)

Direkt efter jobbet, som jag avslutade en kvart tidigare, åkte jag raka vägen till Valla för att spela lite fotboll! Vi spelade sådär bra igen, och vann med ÅTTA - noll! :) Smakade gott!

Idag har jag varit ledig! Innan jag låg kvar, låg nämligen och drog mig lite och myste med katterna, så tänkte jag, och kände tom för att städa och rensa garderoben... Klev upp satte igång datorn och fick då ett meddelande från Jenny att hon tyckte jag skulle komma dit o dricka kaffe... Sagt och gjort, slängde i mig en liten frukost och åkte dit...

När jag hade varit där en sväng åkte jag hem till mormor... Fikade och sen åkte jag hem till mamma och lämnade och hämtade lite grejer... Hem en snabbis innan det var dags o styra kosan till mormor igen, för att få lite mat i kistan! :) Direkt därifrån hem och slänga på sig träningskläderna för att sedan åka till Valla o träna...

Kom en skaplig regnskur under träningen! Så alla såg ut att precis ha slängt sig i sjön med kläder på! ;) Men, jag tycker nästan det är roligare o spela o träna i regn! Eller iaf när gräset är genomsurt! :) Liten förkärlek till blöta fotbollsplaner kanske?! ;)

Har hittat tre nya favoritlåtar! En som jag definitivt kommer spela sönder snart! ;) Har på max en timme lyssnat på den låten sex, sju gånger! ;) Sen har jag lyssnat på en av de andra tre gånger på samma tid... Och den tredje nykomlingen är jag nu inne på tredje gången! ;) Bra gjort Frida!

If you hade the time to share the road with me,
If you could imagine we could both be free.







Nykomling nummer 1! Den som är bäst! ;)







Nu ska jag dra mig mot sängen! Sov gott alla glada! :)

Förresten har jag träffat fyra stycken Lhasa apso valpar idag! Sex veckor gamla och hur söööta som helst! :) Hade kunna tagit hem dom allihop! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så det kan gå!

Har varken haft tid, lust eller energi till o printa något här...

Har haft en vecka nu som inte har varit så bra på tränings och matfronten! Men, nästa vecka blir det andra bullar! :)

Igår hade jag en bra dag, frukost hos mamma, sen var jag hem o vände för att sedan åka till mormor för att äta lunch... Sen åkte vi ut o plockade lite blåbär! Gav bort dom direkt när jag kom hem! ;) Efter det blev det en kaffe med brorsan i solen och sen full fart för att göra sig i ordning för kvällen! Det var grillning med laget som stod på schemat! En himla trevlig kväll! :) Oldisarna vann, men vi var iaf snyggast! ;)

Har haft en lugn förmiddag! Som det nu är slut på! Ska slänga ihop mina grejer och sen åka mot jobbet!
Sover hos Karlsson i natt, och imorgon är det raka vägen till Valla efter jobbet för att spela match! Jag hoppas innerligt att jag kan få komma iväg liiite tidigare än schematiden! För annars blir det på håret att jag kommer i tid till samlingen...

Aja, bäst o sätta lite fart nu! Ha en bra lördag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Geerej!

Haft en bra kväll på jobbet... Hade nio patienter när vi kom, och fyra när vi gick! ;) Lugnt och skönt! Lär vara andra bullar imorgon!

Skulle ha stannat hos Karlsson ikväll, och sovit där... Men dagturen imorgon blev ändrad till en kvällstur och därmed åkte jag hem istället! :) Att jag dessutom kommer börja kl 15 gör ju att det känns rätt bra också! :)

Just nu vräker regnet ner utanför fönstret... Åskar tror jag också att det gör, tyckte nyss att det blixtrade till o blev lite ljust på himmelen! :)

Åkte till jobbet förut med knät lindat, men tog bort den efter ett par timmar... Tyckte inte att jag kunde röra mig ordentligt... Dock vet jag inte om det blev bättre utan linda... På ett sätt känns det som att knät måste knäckas till, men på ett annat sätt så känns det som att benet skulle kunna vika sig när som... Efter att ha kört hem, och jag skulle gå över gården så knäppte det till i varje steg... Något är kanske inte riktigt vad det borde där inne?!

Vila, högläge och kyla kan nog göra susen! Hoppas jag iaf... Hade räknat med o kunnat kolla med en ortoped imorgon på jobbet när dom kommer o rondar sina patienter, men nu ska jag ju gå kväll, då kommer dom inte upp, om det inte är akut förstås... Får vänta till på torsdag...

Nej, nu ska jag byta om och gå o lägga mig! Har längtat sen 6, 7 på att få gå hem, då är det illa! Längtar bara mer o mer till nästa onsdag, när jag går på min "semester"! 2½ vecka blir det lite ledigt innan skolan drar igång! Om jag inte får hoppa in o jobba lite extra, det vet man ju aldrig! :)

Nej, sängen var det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

And theeen?

Sitter med ett paket fisk på knät, och benet på en stol... Högläge och kyla kallas det! ;)
Knät marar ordenligt med mig ikväll... Det blev väl lite för mkt rörelse under dagen, trots att jag inte tycker att jag har gjort något... Hoppade ju över träningen, för att det gjorde ont... Har ondare nu...
Fisken tinar jag i väntan på att ispaketen i Hannas kylförband ska frysa! ;) Hon var snäll och lånade ut sitt! :)

Har ställt mig i bostadskö i Eskilstuna idag... Samt kollat på lite bostadsrätter! Och oj, va fina lägenheter det finns! :) Men, nej, jag ska inte flytta... Inte nu! Det går bra att pendla, än så länge... Det är mer i förberedande syfte inför Examen! ;) Och eventuellt börjat arbete i Etuna... Funkar bättre o pendla på sommaren än på vintern, det är en sak som är klar!

Jag har en fundering, hur många är det egentligen som är nöjda med det dom gör?! Hur många trivs med sitt arbete? Känner flera stycken som inte gör det... Vad gör man åt det?! För inte är det värt att trampa på och göra något dag in och dag ut utan att man trivs med det?! Hur bra mår man egentligen då?

Jag vet inte, för jag vet att det är det här jag vill göra... Även fast jag vissa dagar undrar va faen jag gör det för... Men längst in vet jag att jag gör det jag vill, och att jag framförallt är på väg åt det håll jag vill! :)

Nehej, ska man gå o sova lr?! Finns inte så mycket vettigt o sitta uppe för... Funderade redan vid 21 om jag skulle gå o sova då, men var ju liiite tidigt! Men nu är det ju helt okej! :)

Jobb imorgon kväll... Och på onsdag morgon... Hoppas det går bra med knät, och att det inte gör allt för ont...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagshumör

Med allt vad det kan innebära..
Är något fruktansvärt opepp på allt idag! Vill bara bädda ner mig i sängen och inte kliva upp mer idag! Men nej för sjutton, jag ska iväg o jobba... Och nejdå, jag är inte ett dugg bitter...

Igår var det cup i Norrköping... Vi kom femma, av sju lag... Så var väl ingen jättestor succé direkt... Eller, det beror vems målsättning man ser till! ;) Kom iaf hem med ett stukat finger och ett ont knä...

Fingret känns faktiskt rätt bra idag... Värre med knät... Men det är svårt o förklara... För jag vet inte om jag ska säga om jag har ont, eller om jag mest är stel i knät... Smällen igår känns iaf... Ibland är det som om någon trycker på en knapp och jag får ont, sen kan det gå en stund när jag inte har ont utan bara känner mig stel... Sen har det knäppt till ett par gånger när jag har sträckt ut knät...

Hade ju ont innan cupen, sen en bra tid tillbaks, men nu vet jag inte om jag har ondare eller om det är samma smärta... Känns lite annorlunda men vet inte hur! Aja skit samma! Alvedon o Diklofenak blir nog bra!

Ska strax ge mig iväg till jobbet... Alldeles om några minuter bara... Har försökt äta lite nu innan, men har mer eller mindre bara petat runt maten på tallriken, knappt fått i mig något...

Jag vill bara moffa godis och glo på film idag, utan att va social med någon!

Ha en bra söndag alla ni som förmodligen är på bättre humör än mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()