Helg då!

Underbart skönt! Eller, har ju knappt hunnit känna efter, men känns gött o veta att jag inte ska till praktiken på tre heeela dagar! :) Inte för att jag inte vill dit, utan bara för att det är gött o få va ledig! :)

Skulle ha åkt direkt ut till träningen efter praktiken idag! Men mår halvmysko, så valde att stanna hemma... tog en sväng förbi gymmet nere i kulverten innan jag tog cykeln hem! Men orkade ingenting, så blev bara kvar en kvart... Med andra ord helt meningslöst! Blev mer svett o trött av att cykla hem! Då är det illa! Ingen fokus, motivation eller mående för att träna! Så som sagt gav jag upp rätt fort!

Usch, ingen bra vecka sett till träning! I vanliga fall är det träning ca 6 dagar varje vecka! Tränade med Dessan i fredags, o sen träna jag fotboll i tisdags! Och det är allt! Usch, inte bra alls!

Men, eftersom jag inte har mått så bra på hela veckan får jag väl skylla på det! Och försöka säga till mig själv att det bästa för min egen del är att faktiskt vila! Men, hur svårt kan det egentligen vara, att inte träna?! Jag vill träna, men måendet har gjort att jag känt näää, jag vill inte... Kroppen säger ifrån men huvudet vill... Eller är det tvärtom?!

Ringde o tackade ja till jobb över sommaren idag... Känns inte 100% bra! Men, det kommer bli bra! får intala mig det! Finns ju en anledning till att jag valde o säga ja här, och inte sitta o åka till Etuna... Kul o göra något ajg inte gjort tidigare, lr?! Jag får se det så! Ytterligare något jag inte gjort, och som kommer göra mig en erfarenhet rikare!

Näää, ska fortsätta läsa "Flickan Anne Frank"! Jag hade fått för mig att det var hennes dagbok, men jag kan ju börja med o verkligen läsa vad som står på fram och baksidan av saker! ;) Likadant med dom där dokumentärerna om andra världskriget! Inte heller vad vi hade väntat oss, men hade vi läst på baksidan så hade vi kanske haft en annan förväntning?! Aja, det blir bra i vilket fall! Allt blir bra på ett eller annat sätt!

Intagning av sängen och några sidor till i boken, sen blir det sova!

Överväger om jag ska gå upp 7 o tvätta eller om jag bara ska tvätta det mest nödvändiga?! :P Ivilket fall ska jag ju till Jönköping imorgon! :P Inte för att det påverkar tvätten något, mer än att den måste va klar en halvtimme tidigare än vanligt! :P Näää, ska sluta flundra! Jag märker hur trött jag är imorgon hur jag gör! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Hela helgen bestod av praktik! I lördags gick jag 8-17, skulle gå till 18, men fick sluta tidigare! :) Åkte hem o bytte om innan det var dags att åka till Mormor på middag, tillsammans med Mamma, Aniko, Putte o Tessan! :) Senare tog jag mig en sväng till Arboga för att hämta Jenny! Och lite ogenomtänkt av mig gick jag in för att hälsa på hennes kompisar! Blev kvar längre än tänkt! Så var hemma vid 12! Kom i säng halv 1 tror jag! :P

Sen upp på söndagen, fick börja 8 istället för 7, o det var jag lite smått glad över! :) Fick sluta lite tidigare också, så va hemma ungefär lagom när jag skulle ha slutat! Gick hem, bytte om o sen for jag till Jenny och fick middag!

Måndagen var det praktik igen! 7-17... Gick hem typ 16.30, hade en jävla huvudvärk! Kom hem, gjorde ändringar i uppsatsen som var tvungna o bli gjorda! Sen bäddade jag ner mig i soffan, med fötterna på bordet!

Var ledig igår! Grymt skönt! Sov länge! Sen var jag över o lånade Annas dator och fixade innehållsförteckningen i uppsatsen eftersom jag inte ens kunde se den på min, och Larsson inte fick till ändringen! Sen var jag över till Lu och drack kaffe! :) Sen ordnade jag med nytt träningsschema! :) Sen var det dags o träna!

Idag var det praktik igen! 8-20! En lååång dag! Sov knappt något i natt, så är ruskigt trött!
Hela kroppen gör ont! Börjar få ont i halsen och i magen! Men hoppas att det inte är något! Många som är förkylda eller har magsjuka! Jag vill inte ha något av det!

Ska iaf gå o sova nu! That's a fact!
7-17 imorgon, sen är det heeeeeelg! Jag längtar! Vill sooova! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friday

Haft en bra dag! Full fart, nääästan hela dagen! :)

Började med o åka till Etuna för att skriva tentan! Klev ut från salen 50 minuter efter att vi fick börja! Resultatet får vi väl vänta på i en månad! Skulle kunna klara det, men man vet aldrig! :P

När vi kom tillbaks till Kattne blev det en lunch med Larsson, Madde o Johan! Himla trevligt! Kilade sen hem o mejlade lite folk, och fixade matlagningsschema samt en början till en packningslista till träningslägret! :)

Sen for jag ner o träna med Dessan på grymmet, för att sedan åka hem o kasta mig i duschen för att sedan åka till Valla! Har blivit klippt av Mari, äntligen! :)

Kom hem för ca 1½ timme sen! Har snackat OnePiece och musik med Motorn! ;) Har gjort en ny spellista, lite snabbt sådär! Så den är garanterat under uppbyggnad! Humörupptågande

Ska strax kasta mig i säng! Upp o ha praktik imorgon!

Alec o Dessan åker utomlands inatt! Klockan 03 rullar bilen härifrån! Hoppas ni får det bra pinglorna! :)
En annan ska leva livet hela veckan, så man slipper va avundsjuk på att ni ligger o steker i solen med paraplydrinkar i handen och havet två meter bort! ;)

Som sagt, praktik va!? ;) Ungefär lika bra som att åka utomlands! Får inbilla mig att jag är i ett annat land i helgen! ;)

Imorgon kommer mamma o Aniko upp också, så blir middag med dom, Putte och Tessan hos Mormor när jag slutar! Sen ska jag till Arboga o hämta Jenny! Sen är det dags o sova igen, för söndag är det praktik igen! Hejp Hejp!

Ska försöka hinna plugga i helgen har jag tänkt, om det är lugnt! Det visar sig väl! Funderar på o ta med mig träningskläderna o träna där ute på bygget också! Hinner ju inte träna på Actic något eftersom dom har stängt dom timmar jag inte är på Udden! Men, finns ju gym att träna på gratis där ute så! ;) Får se hur jag gör!

Nej, sängen var det! ;)

Har en förmåga att alltid skriva långa inlägg!! Fast det här är kanske ett av de kortaste på ett tag nu?! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Höuva!

Jösses! Den här spännande känslan av ångest is back! Den här gången vet jag också vad det beror på! Och, jag känner mig precis lika löjlig den här gången! Eller, ångest kanske är fel ord, för det är kanske lite för starkt för den egentliga känslan jag känner?! Är det kanske mest oro?! Jag vet inte!

Föreläsaren sa idag att om man lägger energi på dåtiden så är det ångestframkallande, och lägger man energi på framtiden är det oro! Och är det så, så är det väl oro jag känner!

I vilket fall är jag äckligt rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Har nyss varit o ute o brummat med bilen, enbart för att ha något att göra! :P Hade visserligen ett mål med bilturen, men tog ett extra långt varv! :P Det är så jag funkar! Känner mig lugn i bilen! Det är lite som att tiden stannar, fast den så klart inte gör det!

Jag vill inte att imorgon ska komma! Och jag vill inte att helgen ska göra det heller! Det är första gången på hur lång tid som helst som jag känner såhär! Jag känner ett sug efter att planera helgen in i minsta detalj, för att slippa tänka! Men, helgen är redan packad!

Lördag är det praktik 8-18, sen raka vägen till Mormor o äta middag med Putte, Tessan, Mamma o Aniko, för att sedan åka raka vägen därifrån till Arboga och hämta Jenny! Sen hem o sova! Söndag är det praktik 7-17 o sen hem till Jenny på middag!

Så va fasen är jag ute efter?!

Jag vill gå o lägga mig, för att komma undan funderingarna o tankarna! Men, somnar jag så är imorgon här! Vilket dilemma! :P

Känns förövrigt sjukt bra att åka till Etuna imorgon och skriva en tenta som jag inte har pluggat något till alls! Lr jo, okej, lite har jag pluggat, för har ju gått igenom den gamla tentan! Men det är också allt! Har aldrig varit såhär oförberedd inför en tenta! Jag skäms redan innan jag åker dit! Kommer säkert kliva ut lika fort som jag får imorgon!

Lyssnar om och om på den här fina låten! I förhoppning om att den ska göra mig någorlunda lugn, så jag trots allt kan gå o lägga mig sen!I'm feeling a bit lonely! But I'm not!

Ska väl ta o skärpa till mig o sluta tycka synd om mig nu! Får va nog med det! All skit löser sig ju alltid!
Sluta oroa sig och leva i nuet! That's it!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Förresten!

Kom på det, fick tentaresultat igår, på medicintentan! Den som det var sista chansen att göra!
Och jaa, jag klara den! :) Så nu kan jag släppa den! Inte för att jag har funderat så mycket!

Blir lite rädd för mig själv ibland, speciellt nu! Orkar inte engagera mig i skolan! Visst, jag gör det jag ska! Men lägger inte ner hela mitt liv på att plugga, som nu, till tentan på fredag! Jag har inte orkat fundera på vad resultatet skulle bli på medicintentan! Blev inte ens nervös när jag hörde att resultatet skulle ha kommit och jag skulle kolla det!

Vet inte riktigt vad det beror på, men nu är det slutspurt! Så nu gäller det bara o hålla ihop det här tills det är dags att ta examen! Som är om 16 veckor om jag har räknat rätt! Ca 4 månader alltså!? Hmm, vet inte om det stämmer, men fort lär det gå iaf!

Har redan gått två veckor på praktiken i helgen! Halvtidsbedömning är det då! Jösses! Måste kanske börja fixa inför nästa period?! Sjukt!

Nej, nu ska här sovas!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Onsdag är det idag!
Har varit ledig idag, borde ha pluggat men har gjort allt annat än just det!
Det har städats, lagats mat till ett helt kompani, sen har jag varit hos mormor och hjälpt henne med datorn och kollat på hennes elstolpe till parkeringen, för den funkade inte riktigt som den skulle! Så, har fixat med virusskydd och ställt om klockan på stolpen! ;) Sen har jag varit hos Carro o hjälpt henne ställa in och ändra kanaler på hennes nya tv! :) Har även hunnit med att träna! :)

Måndag och tisdag bestod mestadels av praktik! Eller, iaf måndagen! Fick sluta tidigare än jag skulle, men var iaf inte hemma så tidigt! Tror klockan hann bli 19.40... Skulle ha slutat 20, så lite skillnad var det iaf! :) Fick lov att gå hem, så tog ju lite tid! Så kan det bli när man lånar ut bilen! ;)

Igår gick jag 7-17, slutade liiite tidigare bara! ;) For direkt till Intersport o köpte mössa o vantar som jag kan träna i... Hem och landade, käkade lite snabbt innan det var dags att brumma ner till Backavallen! Där stod löpning och fotbollsträning på konstgräset på schemat! Gick bättre än väntat! Var inte så kallt, trodde det skulle vara jobbigare! Men icke! Gick som sagt rätt bra! :) Fotbollen sen behöver vi inte diskutera! ;)

Ingen höjdare att ställa sig i mål efter att ha blivit toksvettig! Första delen gick bra, men den första vattenpausen blev aningens för lång, så började frysa, och då är det nästan kört! Lyckades ändå hålla mig halvvarm, men långt ifrån dom andras temperatur! ;) Aja, nog pratat om det!

Dessan var här o käkade förut, blev så klart en hel massa snack också! Kikade på pussel som vi vill ha! :) Måste bli klar med det jag har lånat av Anna först bara! Har det svåraste kvar, berget! Det ser nästan precis likadant ut överallt! ;) Men fick iaf till himmelen förut, som även den inte är helt lätt! Så sakta men säkert går det ju framåt!

Är ledig imorgon med! Har tvättstugan kl 7-12... Sen kl 13-16 ska jag på föreläsning/information om psykiska sjukdomar på Karsudden, så åker ut dit fast jag är ledig! Men min handledare sa att det skulle va intressant, så hoppas på det! Annars känns det väl kanske aningens ovärt att åka ut! Men sånt märker man ju först när man är på plats!

På fredag har vi tenta i Etik! Ida verkar banga, för att hon knappt har hunnit läsa något! Men va sjutton! Jag har inte ens böckerna... :P Men har den gamla tentan så pluggar på den! Det får gå som det går! Tror inte det är någon som har lagt ner sin själ på den här tentan! Majoriteten av frågorna kommer vara 1X2-frågor! :P Men en del frågor är så dåligt formulerade att man utan problem skulle kunna tolka den olika och på så sätt svara olika! Undrar då vad som är rätt! :P

Aja, nu ska jag gå o lägga mig! Sjukt egentligen! För ett par dagar sa jag till Jenny att jag aldrig går o lägger mig innan 23! Sen dess har jag lagt mig innan bara för det! :P Men är ju trött, så va sjutton!

Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som varit!

Fredagen blev det lite mys med flickorna och Melwin! :) Blev dock lite sen dit eftersom jag var o hjälpte Tessan innan med datorn! Då hennes arbete hade blivit förstört och försvunnit!

Igår började dagen med en frukost på Sultans med Anna, Hanna, Mallan o Dessan! :) Sen for Mallan, Dessan och jag ner till gymmet och tränade! Skönt o få det gjort tidigt på dagen! :) Jag o Dessan for sedan till Vingåker och Högsjö blev det en sväng också för lite fotboll! När vi kom tillbaks till stan åkte vi till mormor o fikade! :) Därefter gick vi hem till Dessan o fixade med lite grejer innan vi strandade i soffan och tittade på dokumentär från andra världskriget! Intressant, men svårt att hänga med på vad som var vad!

Slocknade i soffan efter överrenskommelse att det var okej! ;) Bytte dokumentären mot sällskapsresan! Vaknade kvart över 1, lämnade Dessan sovandes och kilade hem! :) Något trött och något frusen när jag kom hem! Hade gärna hoppat över att gå hem, men va sjutton! Va tvungen o gå hem till katterna ju!

Idag har jag tvättat! Skulle ha städat, men fastnade vid tvn såklart! ;) Sen bar det iväg till Dessan o lämna tillbaks nyckeln innan det var dags o åka ut o träna! Var i valet och kvalet om jag verkligen skulle träna! Mådde inte alls bra! Huvudvärk, ont i magen och halsen! Men blev pigg efter träningen igen!

Sen blev det en liten promenad med Carro, kikade förbi i brorsan o Tessans lägenhet på vägen! :) Kommer bli kanon det där, när det är klart! :) Hann lagom hem igen innan Tessan ringde o sa att Helge snart skulle komma in till stan, och att min bil var klar! :D Så vandrade tillbaks till lägenheten! :) Sen blev vi hämtade av Helge, o sen åkte vi o hämtade hem min vita pärla! :)

Sååå skönt att äntligen ha den igen! Den är ju aningens otursföljd! Men nu hoppas jag att den tänker hålla ett tag! Ska hitta någon som kan släcka airbaglampan bara innan den ska till besiktningen! Och faen ta den om den inte går igenom! :P Ska kolla igenom mitt schema på praktiken! Vet ju att han som fixade med bilen när motorn hade gått kan släcka lampan om inte annat! Frågan är om det är värt att åka till Jönköping för det?! Måste iaf åka en vardag isf! Kan bli svårt o få till det med tanke på att Mamma o Aniko jobbar hela dagarna... Aja, måste bestämma mig om det iaf!

Imorgon är det praktik igen! Skulle inte tacka nej till att få va hemma! Men går bara måndag o tisdag, sen är jag ledig onsdag och torsdag, för att sedan skriva tenta på fredag! Dock går jag 7-20 imorgon och sen blir det 7-17 på tisdag! Helgen blir 8-18 och 7-17!

Nää, ska vila ögonen på Wallander en stund till innan det blir sängen!
Natti Natti! :)Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag och längtan till helgen!

Jag ju idag se tillbaka på och beskriva min tisdag, som en jäkligt dålig dag! Första dagen på praktiken, den nästan viktigaste dagen, blev inte alls bra! Och känslan när jag gick därifrån var bara att jag inte ville gå tillbaks dit igen! En redan negativ inställning till psykiatrin fick sig en ordentlig törn och gjorde mig mer eller mindre panikslagen! Mådde skit hela em, orkade inte vara hemma ensam efter träningen ens! Men som tur var så fick jag traska över till Dessan o hänga med henne ett par timmar! Skönt som bara den! Sen hem o sova! Då hade jag lugnat ner mig så pass att jag kunde tänka att nästa dag skulle få bli en nystart, att jag skulle dra ett streck över tisdagen och gå dit dagen efter med en bättre inställning!

Upp med tuppen, blev upplockad av Ida och sen bar det iväg! Redan innan jag hade kommit upp på avdelningen hade jag träffat handledaren som kände igen mig, efter att ha kollat på facebook vem jag var! :P Redan efter en timme hade jag insett att tisdagen verkligen var helt fel! Trivdes direkt med handledaren, och personalen var också bra! :) Efter rapporten blev jag satt på att dela medicin! :) Skönt att få göra något direkt! :) Sen bestod dagen mer eller mindre bara av information och information! Var bra slut i huvudet när klockan slog 17 och jag fick sluta! Kände mig betydligt bättre till mods när jag åkte hem då, än dagen innan!

Handlade o sen ringde Dessan, hon kom hit o käkade innan vi drog ner till gymmet! Körde på löparbandet och sprang 5 km! Dock inte så jäkla snabbt, men det kan ju bara bli bättre! ;) Bättre än att inte ha gjort det alls! :P Dock kände jag av benhinnan sista minutrarna! Men idag är jag bara lite öm, så var nog bra att jag inte sprang längre! :) Sen bar det av hemåt för att göra minsta lilla! ;)

Idag blev det en tur till Västerås med Larsson! På schemat stod det opponering och respondering av uppsatser! Vi blev supernervösa när vi kom fram! Opponeringen var nästan det som var svårast! Och det var det vi började med! Opponerade på en uppsats gjord av två tjejer som handlade om alkoholmissbruk/-beroende! När det var klart hade vi rast i en timme, så det blev fika och snack om allt annat än uppsatser! ;) Vid 11 var det våran tur att bli opponerade på!

Blev några bra diskussioner om varför vi har gjort si och varför vi valt så! :) Det man var mest nervös för var nog ändå vad examinatorn skulle säga! Men kan ju säga att Larsson o jag gick ut från rummet med ett leende och gjorde en highfive! ;) Vi fick kommentar på att vi ska ändra några man och några våra till ngot annat! Samt skriva in att det är svenska bloggar vi har använt, hur många sidor vi har gått igenom rent pappersmässigt och om det är en viss ålder på kvinnorna! Hur lång tid det kommer ta?! Inte alls lång! :) Det gäller bara att Larsson o jag hittar en stund som vi har ledig tid tillsammans med våra rackarns praktikscheman! ;) Inte helt lätt kan jag ju säga!

I vilket fall så känns det grymt skönt att det blev så bra kommentarer och så lite att ändra! :) Kände mig några kilo lättare när jag åkte hem än när jag åkte dit! :)

Nu ska jag iaf svida om till träningskläder! Cirkelfys med Benke är det som gäller ikväll! Så då får man väl sådär fin träningsvärk igen! ;)

Hejp Hejp!

Idag är det stort leende! ;)

Praktik imorgon igen förresten! Men sen är det helg och uj va jag längtar!!! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Har bara en sak att säga!

Och det är inte hur min dag har varit! För det vill jag inte tänka på! Får väl ursäkta mitt humör istället och att min stressnivå ligger på en skyhög nivå och att tålamodet och allt som hör till är minimalt!

Praktiken nämner jag inte mer än att jag måste ge skiten ett försök till! Kan väl bara bli bättre antar jag!

Iaf, det jag ville säga är att jag är så sjukt tacksam för mina vänner!
Även om dom kanske inte förstår sig på mig alla gånger, så försöker dom iaf göra det, och bara det betyder supermycket! Att jag kan få häva ur mig en massa skit o va sur o stressad, utan att det gör något! Att jag får tillåtelse att va riktigt sur o grinig, utan att någon kommenterar det! Och får jag en kommentar så är det bara "det är okej"! Det är skönt o höra det!

För nej, jag kan inte va glad, positiv och ha en massa sprudlande energi hela tiden! Ibland måste jag få va sur o bitter och tycka att livet är pest, för att orka va så som jag vill vara! Och för att orka ge av mig själv!

Tack kära vänner för att ni finns där för mig! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är det inget leende!

Usch vilken dag! Det är svårt att sätta fingret på vad som har gjort den till vad den känns som!

Eftermiddagens föreläsning om barn som far illa påverkade mig betydligt mer än jag trodde den skulle göra! Började med att vi bla gick igenom hur och när en anmälan ska göras, och vad som händer med den! Redan då började jag bli illa till mods!

Efter fikat vart det bara värre! Bilder på barn som har blivit misshandlade! Det var brännmärken upp på vaderna efter att dom hade blivit doppade i varmt vatten, ett annat barn hade blivit doppat så fötterna och rumpan var bränd! Andra hade fått hår bortslitet, ett barn hade ett märke från ett strykjärn på låret, märken från cigaretter! Blåmärken och jaaa... Usch!

Föreläsaren berättade även om en flicka med utländsk härkomst som var i Sverige på besök en jul, föräldrarna kom in med flickan som hade brännmärke i handen, eftersom dom inte kunde svenska så var det svårt att förstå, och de förstod det som att flickan hade bränt sig på ett ljus! Hade dom bara tagit av henne kläderna och undersökt henne så hade de sett så mycket mer, istället skickades flickan hem och två dagar senare var flickan piskad ihjäl, för att dom skulle föra ut onda andar ur flickan!

Jag blir förbannad på att folk kan göra sådär mot sina barn! Ja, dom är inte friska, men ändå! Ett barn liksom, som inte ens kan säga nej! Som inte kan säga något alls!

Var iaf iväg o tränade med Dessan o Anna när jag kom hem! Behövde verkligen avreagera mig, dock gick det inte som planerat, skulle köra benpress, o då fick jag ont i knät! Och då rann musten ur mig! Kom sedan hem och var både högt och lågt, det kröp i kroppen på mig, och paniken var på ingång, likaså ångesten! Höuva!
Varför?! Jadu, fråga den som vet! Det har gått upp och ner nu hela kvällen! Just nu är jag någorlunda lugn, men är lååångt ifrån avslappnad!

Och det är tur att typ bara halva inlägget sparas! Suck! Orkar inte skriva allt igen! Men jaaa, det var iaf lite om att praktiken börjar imorgon och att jag måste gå in med inställningen om att det kommer bli bra! Även om det inte är min favoritgrej det här! ;)

Huvudvärken är på ingång nu, det betyder att jag är på väg o lugna ner mig och slappna av! Lär somna som en stock efter kvällens pers! Så lite mer avslappnad bara så lär jag stupa sen! Ska bara häva i maten i matlådor innan jag däckar!

Så natti säger jag nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kan bara le!

Vilken helg det här blev! :)

Framförallt gårdagen! :) Kvällen vart oslagbar! Helt klart! :)

Moqvist kom hit en liten stund innan vi skulle trampa vidare till Jossan! Vi kom först, för vi var tidiga! Men det fick hon ta! ;) Ramlade inte lite annat folk och till slut var vi ett gäng glada brudar, som till slut lyckades bli fulla också! ;) Kilade ner till Statt så vi hann in innan tolv, för att få gå in gratis! ;) Vi som fick smset vidarebefodrat kom in gratis, men dom som hade fått det på riktigt hann inte in i tid! ;) Bra deal! ;)

Träffade Dessan, Anna o Hanna där inne! Började med o dra omkull när dom kom! ;) Öste på på dansgolvet och hade askul! Sen blev det käk, jag åt typ ingenting, så bjöd bort den till Anton! :P Sen gick vi hem till Mats på efterfest! Lite lagom sliten sådär! Fick iaf låna en tandborste, o det räddade nog allt! ;) Diskuterade med Oskar om något som varken han eller jag kommer ihåg! Sen var jag pväg o gå hem åt fel håll! Men men, hem kom jag iaf!

O väl hemma och i sängen ringde Moqvist! Snackade med någon Olle också, innan jag somnade och sov som en gris! I typ 3½ timme, sen vaknade jag! Kände mig rätt pigg men gick inte upp, så sov lite till och vaknade sen halv 11!

Då var det bara o pallra sig ur sängen, käka frukost och ta på sig träningskläderna för att sen åka o träna fotboll! Gick lite halvtungt där ett tag! Men vi var tappra o tog oss igenom dom där två timmarna! Dessutom delade B upp oss i lag där vi som var ute igår och Tilda hamnade i ett! Men vi vann, så det gjorde ju inget! ;)

Sen hängde jag med Dessan hem, käkade o sen slängde vi oss i soffan/sängen o halvsov, eller om man ser till Dessan så sov vi, till en dokumentär! ;) Snackade lite och sen fick jag skjuts hem! :)

Har pluggat lite här på kvällskvisten! :) Men nu är det hög tid att gå o sova! Upp till skolan imorgon! Snackade nyss med Emma, så kaaanske ska träffa henne en sväng imorgon, om vi lyckas få en låång lunch! Det visar sig! I vilket fall är det introduktion till praktiken imorgon! Jösses! Får lite smått panik när jag tänker på det! Men, det är bara o köra på!

Nu blir det iaf sängen! Nighty!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 februari 2011

Hade en bra dag igår! :)

Larsson va här, Carro o Lu också! :) Sen kom Mormor! :)
Därefter kom Anna, Hanna, Dessan o Alec! :)
Och efter dom kom Pappa, Putte o Tessan! :)

Så det var full fart från 15 till 22, när pappa o dom gick hem!

Sitter o kollar på folk som har ett tvångsmässigt samlarbehov! Det är så jäkla äckligt! Det är mögel, djuravföring och jaaa, you name it! Helt sjukt är det! En kvinnas barn vill inte ens va hemma! Den andra kvinnans barn tvingas bo i det och gråter för att han mår så dåligt av det och undrar hur han har kunnat låta det gå så långt! Jösses säger jag bara!

Dock börjar den där mamma o pojken bli helt galna! :P Dom tycker att saker slängs som dom vill ha kvar! Men ädnå kastas det 4, 5 lastbilar! Och nu gråter dom för att det är färdigt o fint! :) Det svänger fort!

Är förövrigt rätt slut i kroppen! Körde cirkelfys på träningen idag! Ujuj! Den som inte har träningsvärk imorgon har inte gjort det man ska! ;) Lr är sjuk! ;)

Nu ska jag iaf gå o sova! Skola imorgon!
Sleeep tight!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag får väl säga grattis?! ;)

Mamma fyllde år igår! Och jag fyller år idag!

Ira fyller också idag! Likväl som Lilljossan och Anna också gör det!
Och Söta Melwin blir ett halvår!

Vilken dag! ;)Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()