Partej!

Kom precis hem från Harrys! Lillebror såg till att vi syskon tog en utgång, iaf vi som befinner oss i sörmland! Bara Fredrik som saknades! Lillebror som dagen till ära även firade sin födelsedag! :)

Jag, Putte, Albin och Johan drog igång en förfest här, bland alla kartonger! Vi fick leta i varenda kartong för att hitta saker vi behövde, för inget är uppackat! Eller, nu är vissa saker uppe! ;) Micke kikade förbi också! :) Frida o Emma skulle komma förbi, men dom bangade båda två!

Dom kom inte ens till Harrys! Tråkmånsar! ;)

Har iaf haft en bra kväll! Dock insåg jag på vägen hem att jag började bli onykter nu! Bättre sent än aldrig, lr?! Bilkörningen kan bli intressant, den vi planerade skulle ske imorgonbitti!

Ska gå o sova nu! Så jag är pigg och alert när mormor kommer vid halv 10, 10! ;) Eller, först måste jag bädda! Hoppas sängkläderna har torkat iaf! ;) Annars blir det inge roligt!

Harebrahörshej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag!

Är helt ihjäl! Har sprungit upp o ner för trappen till vinden, 20 vändor blev det! Nästan så att jag har tagit mig upp hela vägen i eiffeltornet i trappsteg! ;)

Känner mig lite smådum... Längtar som en dåre till torsdag, när det är sista dagen på praktiken! Vill verkligen att det ska va slut nu! Bad om att få sluta på torsdag istället för på fredag idag... Skönt o få va ledig!

Ledig med modifikation! För hela dagen är redan planerad! ;) Det var den innan jag ens hade frågat om det var okej! ;)

Nu ska jag springa upp till Madde o Chrille o låna deras tvättlås! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka!

Ser inte direkt fram emot veckan som står bakom dörren! Vill bara att veckorna ska gå! Har inte lust med mycket just nu! Tycker allt går tungt! Motivationen är mer eller mindre minimal!!

Vore det inte för att folk förväntar sig saker av mig och har krav på mig så skulle jag nog inte göra så mycket!

Har iaf haft en bra helg! Har packat en del till flytten! Och igår umgicks jag med Dessan! Idag med Larsson och Carro! Vi satt ute i solen och planerade lite aktiviteter till träningslägret!

Kommer få flytta tidigare! Vilket känns rätt bra, med tanke på att vi åker till Danmark nästa helg, alltså om två helger...! ;)

Ska iaf gå o sova nu!
Så den här veckan tar fart o kan ta slut snart! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Jisses va jag tycker att veckan går långsamt! Önskar att det vore fredag! Om inte idag, så iaf imorgon! Men, icke! Först ska vi väl ha torsdag gissar jag...

Tycker allt att praktiken är tråkig! Jäkligt långtråkig! Har gått halva tiden nu! Har smidigt lite planer så att jag ska få va ledig nästa fredag! Kommer lika på plustimmar! Och nää, det vill jag inte! ;) Vi har hand om diabetespatienter, och det är samma grejer hela tiden, och samma tugg varje gång! Undrar egentligen hur hon kan göra det här året runt...

Usch, sitter o fäller en tår till Grey's anatomy! Äntligen är det igång igen! :) Och nu när det väl är slut så börjar det ett nytt program, Off the map! Ska ge det ett försök! :) Verkar bra! ;)

Kolla in här!
Matgruppens blogg! :)
http://matbrudar.blogg.se

Byeee

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tåååårsdag!

Imorgon är det fredag! Ska nog bannemej försöka få sluta tidigare! :P

Somnade kring 11 igår, och vaknade vid halv 5... Somnade om och vaknade vid halv 6 igen, för att sedan somna och vakna vid kvart över 6! Somnade och vaknade när klockan ringde tio i 7... Men mådde ändå rätt bra! Så upp och iväg till praktiken! Gick och kände efter här hemma medans jag gjorde mig i ordning! Och jo, nog skulle jag klara av dagen!

Satte mig på cykeln och innan jag ens hade sväng av gatan så gjorde det ont igen... Men gav med sig när jag fick ner andningsfrekvensen igen! Så sen har dagen flytit på bra! Fick ont igen när jag kom hem! Åkte iväg på träning, tränade självklart inte!! Sen hade vi möte, därför åkte jag ut, annars hade jag nog stannat hemma! Efter det for vi hem till Anna som stod för dagens matlagning! :)

Kom hem för typ en timme sen! Har suttit o tagit det lugnt! :) Men har ont i bröstkorgen/bröstbenet! Dock har jag inte så svårt att andas som jag hade igår! Finns inget som gör en så panikslagen som att inte kunna andas! Eller när det känns som att man knappt får luft!

Ska iaf ta alvedon och ipren så jag kan gå o sova snart!

Har förövrigt varit med på en nageltrångsoperation idag! Spännande och lite äckligt! Det är tur att man har förkärlek till sånt där! Man bedövar, gör blodtomt... Sen tar man en sax och klipper hela nagen enda in i "botten", sen tar man en tång och vrider den dåliga biten utåt samtidigt som man drar! Då får man loss den! Myspys! Fick stå o torka blod! :P

Nej, sova var det!

Ska tydligen skapa en matblogg att skriva på under dessa veckor! :P Börjar tydligen på lördag när Mallan ska bjuda på fredagsfilé! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill inte!

Jag mår verkligen inte bra! Ont i bröstkorgen, känns som någon tycker med en knytnäve över bröstbenet! Samtidigt som jag har hosta och ont i halsen! Just nu känns det som att någon är på väg att strypa mig... :S
Har ont i huvudet också, och bröstryggen!! Prima skinka liksom!

Är lite orolig! Brukar inte bli det! Men det här känns inte jättebra! Men pulsen ligger iaf på 78, så det är ju bra! :P Skadad vårdare! ;)

Blev ingen träning idag, och kommer inte bli någon imorgon heller! Frågan är om hela veckan är i farozonen?!

Mamma o Jenny tycker jag ska åka in till akm! Men det tycker inte jag! Så jag blir allt kvar hemma! Ska gå o sova o se om det känns bättre! Fortsätter det kännas såhär och jag fortsätter va orolig och jag inte kan sova så ska jag ringa brorsan!

Känner mig lite klen och ämlig! Tycker inte om o vara det! Och tycker verkligen inte om att va sjuk! Har inte tid med det! Bara stressen att få ihop timmarna på praktiken är ju underbar!

Nej! Fort i säng! Hoppas verkligen att trycket släpper!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska jag eller ska jag inte?!

Det var så tankarna gick! Blogga, eller inte!

Men men, är helt slut så blir bara ett kortis inlägg!

Praktiken gick bra! Gick full dag, så var helt slut när jag väl fick gå hem! Mycket EKGn blev det taget på fm, samt en liiiten op! En liten böld på magen som skulle bort! Sen på em blev det telefonrådgivning! Hade en dipp där vid 14, då ville jag bara gå hem, huvudet värkte som bara den! Men klarade av att uthärda den! ;)

Åkte direkt till Dessan när jag slutade! Käk där idag, kycklinggryta o ris! :) Himla smaskigt! :) Imorgon är det min tur! Blev inte kvar så länge, för sen var det ju dags o träna! Så åkte hem o bytte om innan Anna kom o hämtade mig! :)

Började med löpning! Vaderna krampade halvvägs ungefär! Men skam den som ger sig liksom! ;) Fick ont i luftrören och bröstkorgen under löpturen! Har fortfarande ont, kan inte ta djupa andetag för då börjar jag hosta! Bara det inte blir något av det! Har jag ju inte tid med! Sen trodde jag nästan att jag stukade foten när vi körde målvaktsträning! Men klarade mig! Fastnade i gräset i en sidoförflyttning, så blev sittande med foten under mig! Men som sagt, blev inget av det! :)

Nej, ska sova nu! Är helt slut, både i huvud och kropp! Så ska bli gött! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ursäkta!

Hihi, har varit rätt dött här ett tag nu! Har varit halvt ihjäl hela veckorna, och när jag inte har varit det har jag haft fullt upp!

Praktiken har tagit mycket energi! Långa dagar, vilket gör att man kastar sig hem, gör mat o går o sover ungefär! Har varit halvdåligt med träning alla dom här fyra veckorna som har varit! Och den här veckan börjar ju inte bättre! Men, from imorgon är det full fart igen! That's a fact!

Anmälde mig o Lu till Tjejvättern i lördags! Så nu jäklar! Skulle gärna ha en annan cykel bara än den jag har nu! Den rullar någe fruktansvärt tungt! Och jag fick se att Sportex, där jag köpte den jag har nu, rear ut alla sina cyklar för att de håller på o avvecklar sig! En landsvägscykel för 4250:-! Inte fy skam!

Helgen har bestått av plugg, skid-vm och vänner! :) I fredags var Alec här, i lördags Dessan och igår var det promenad, lunch och umgänge på kvällen med Anna, Hanna, Dessan, Pillan och Mallan! :) Har ju varit underbart väder! :) Var så man fick vårkänslor! :)

Idag var det dags för intro till nya praktiken, primärvården! Så satt i Etuna på fm! Sen hem till mormor direkt när jag kom med tåget och käka lunch! :) Sen hem o fixa lite, handlade o sådär! :) Idag drog vi igång våra matveckor! Mån-tors äter Anna, Hanna, Dessan och jag mat tillsammans, och man turas om att laga maten! Så man behöver bara laga mat en av dessa dagar, och då ska man göra så att alla får matlåda också! :)

Hanna var först ut, hon bjöd på afrikans panna! Riktigt gott var det! Så det blir det till lunch imorgon också! Sen till middag ska Dessan bjuda på kycklinggryta! Sen på onsdag är det jag, blir lax då! :) Torsdag bjuder Anna på kasslersås! Kommer bli kanonbra det här! :) Vi ska köra månaden ut, så fya veckor! :)

Har problem med min j-vla bil! Den står i Jönköping, på obestämd tid! Skulle hämta upp den förra helgen, men när jag kom ner fick jag reda på att det behövdes en reservdel, och den skulle dom få på måndagen! Så det var bara o sätta sig på tåget hem igen på lördagen! Hela den där helgen, lr kanske bara lördagen, blev kaos! Iaf så åkte mamma o hämta bilen sen på måndagen! Och där står den! Hon skulle köra upp den när hon skulle upp o ta flyget till Ungern den 17:e... Men går inga flyg härifrån, så hon ska åka från Göteborg, vilket innebär att bilen blir kvar där nere! Vill åka o hämta den nu i helgen! Men verkar gå sådär! Mamma åker till Ullared tidigt på lördag morgon, och Aniko åker till Ungern två timmar senare!

Så det är väl fredagen som passar, om de ska va hemma... Vilket är roligaste! Men, jag måste ju kunna ta mig ner! Och det är väl där största problemet ligger! Iofs skulle jag kunna åka tåg ner, som sist! Men är inte supersugen på det! Och får man skjuts ner så blir det lite långtradigt o åka hem, eftersom man måste sitta själv! Men, det är väl det minsta problemet! Kanske får bli en sväng på lördag iaf... Då kan man ju ta en sväng på A6 också! Men aja, vi får se! Vill ha bilen, men det måste funka praktiskt o hämta den bara!

Ska gå o sova nu tror jag! Är rätt trött! Upp och iväg till Linden imorgon då, nya praktikplatsen! Vårdcentral! 08.15 ska jag vara på plats! Skönt med lite sovmorgon! :) Sen får vi se hur schemat ser ut! Har inte fått något! Men vet iaf att det är dagtid, mån-fre! :) Det är gött!

Sleep tight!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()