Friday, I'm in love

Äntligen är den här veckan över...
I måndags var det plugg och bak...
Tisdagen gjorde vi grupparbetet, och blev klara så det var skönt! på kvällen var det träning... kändes rätt bra, o ingen boll i ansiktet heller! =)
Onsdagen satt jag hemma o pluggade hela dagen, förutom en stund när jag var ute o gick med H och när Mamma o B var över och fikade... =)
Igår började dagen med simning tillsammans med C o A... sen satt jag på biblioteket från 10 till 17... då gick jag hem o gjorde lite käk innan jag fortsatte med pluggandet... Sen var det dags för träning, blev löpning då vi bara var 5 som kom till hallen...

Hela veckan har jag mått ganska dåligt... feber i söndags, bättre i måndags, lite sämre i tisdags o sen har det hållit på sådär upp och ner... igår var det värst, då fick jag feberfrossa efter löpningen när jag hade kommit hem o skulle duscha... frös som en galning så duschade så det brände i skinnet, men ändå frös jag... Det var bara att slänga på sig kläder o i med en macka innan det blev sängen... då kom den här febersmärtan man får i musklerna, o frös gjorde jag fortfarande... tänkte att nu är det kört, det blir ingen skola imorgon! Men så somnade jag o vaknade ganska pigg i morse... huvudvärken var kvar o ont i halsen, men ingen feber... så det var bara att gå upp o åka till skolan...

Har haft redovisningarna idag... Alla grupper hade om hygienrutiner o sånna grejer utom vi, för vi hade om HIV o aids... kändes lite dumt, men vi gjorde bara det vi skulle enligt indelningarna! =) Det gick bra, samtidigt lämnade vi in hemtentan... så nu är kursen verkligen slut! så himla skönt, för då kan man verkligen ta helg nu! o det ska jag se till o göra...! ska göra precis det jag vill...! Ska åka o handla om en stund o sen fixa lite god mat o glo på tv hela kvällen... imorgon ska jag ta dagen som den kommer... kanske kolla på bandy, det beror på vad jag känner för... på kvällen blir det nog en tripp till pappa, o isf blir jag kvar där till söndag... o då fyller mamma! =)

Fick svar om praktiken i veckan också, o jag får va ledig! så det blir en tripp till Österrike o Bad Hofgastein den 10 april! =) Det ska bli så himla roligt! =) Älskar att åka skidor!

Det har varit en bra dag idag... förutom i tio minuter i morse, precis när vi hade kommit till skolan... då kollade vi nämligen tentaresultaten... behöver kanske inte säga så mcyket mer än att jag är ganska förbannad... eller, mer besviken! det är ganska tydligt att jag inte ska tycka att det har gått bra på en tenta, för då har det inte gjort det...! missade med 3 poäng! Skulle hämta ut den också, men dom hade stängt idag, så får vänta till på tisdag.. då ska jag jämföra med M o se vad som är skillnaden... F sa att han hade missat 8 poäng på hennes tenta... så jag håller tummarna för att han har gjort det på min med...! men sen vet man ju aldrig... Annars är det bara o börja plugga igen!
Skönt att vi fick komma hem en timme tidigare än planerat idag! =)
Nästa kurs startar på tisdag, läkemedel! =)

Nej, Ha en bra fredagkväll o helg!
Heeej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Ny vecka, tentavecka...
Sitter på biblioteket, men ska precis till att gå hem... har varit här sen 10, så börjar bli trött i huvudet... har dock inte kommit så långt... klar med två frågor, av 17... så borde egentligen sitta kvar... men ska hem o käka o sen fortsätta hemma tänkte jag... har sparat ner alla grejer jag tror att jag behöver, iaf som det ser ut just nu... så jag kan iaf göra dom närmsta frågorna... =)
Ska springa förbi hos mamma på vägen hem o skriva av ett recept, i fall jag får för mig att baka sen! =) ska hämta bilen också, och ringa till pappa o kolla om jag kan komma ut med bilen nu i veckan, eller om vi ska ta det i helgen... skulle ha gjort det igår hade jag tänkt, men fick inte tag på honom... o har inte så stor lust att åka dit o upptäcka att dom inte är hemma så det bara är o åka hem igen... så roligt är det faktiskt inte...

Imorgon blir det dejt med gruppen här... jag o Ida har bestämt att vi ska va här vid 9... så ska möta henne vid tåget när hon kommer! =) så får vi se vad dom andra tycker... måste ju ta tag i det nu, ska va klara o kunna redovisa i 20 minuter på fredag! kan bli intressant o se hur det ska gå! =P

Nej, nu ska jag stänga ner här... bara jag kvar i den här salen... folk kommer o går hela tiden, sitter någon timme innan dom kilar iväg igen... =) himla skönt o sitta här, helt tyst... eller, jag lyssnar på lite bra pluggmusik, men det springer inte förbi massa folk hela tiden som jag måste titta på! =P

Promenad sen också kanske?! får se hur det blir med alla andra saker jag tänker att jag ska göra idag...
Hejp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ibland undrar jag...

Varför hjärnan ska arbeta så mycket när man tycker att den inte borde göra det?
Varför kommer tankarna nu, när man egentligen borde ha smält nyheterna redan?
Varför jag har svårt att acceptera saker tre veckor efteråt...
Varför jag tar åt mig så mycket?
Varför inte bara gilla läget o va glad för andras skull?

Nog tjatat!
Jag ska inte fundera mer... för nu ska jag trava hem till mig... Har varit o hämtat mamma o Eva i Flen o lämnat dom på Harrys, sen lämnat bilen här...

Morgondagen blir det städ, plugg, kanske åka till pappa? kanske baka? möta upp brorsan vid tåget? om han hör av sig i tid så jag kan planera min dag, o inte tio minuter innan! det vore ingen succé om det blev så!

God Natt

Ps Flen har en ganska fin sida också, iaf där Tessan bor! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Väntar o väntar lite till

Jag väntar på svar från folk... men många verkar ha svårt att svara?! vet iofs inte vad dom gör, så då får man gå o vänta... o vänta verkar vara något jag är bra på...

Nej, jag ska inte klaga!

Har haft venprovtagning samt injektioner idag på eftermiddagen... det var helt klart den här kursens roligaste händelse!  Har nog inte ens med kursen att göra! =P Imorgon får vi ut hemtentan... samtidigt som vi gör den ska vi göra ett grupparbete också... tur att vi fick vara i en grupp, vi från Katrineholm... då behöver vi faktiskt inte åka till Eskilstuna som vi har fått göra tidigare gånger... skönt att få slippa det någon gång iaf!  =)

Träningen igår gick bra... förutom att E sköt sönder glasögonen! haha, det kan bli galet ibland... C fixade iaf ihop dom åt mig... såg inte så mycket, men som sagt blev det ordnat! E ringde idag o frågade hur det var med mig o om glasögonen var hela! ska nog gå ner o få dom raka imorgon... se om dom bara kan hjälpa mig att böja till dom! =)

Imorgon ska jag o C ner o simma innan jag ska till skolan... så ska hämta henne vid 6... får gå o lägga mig tidigt, så jag kommer upp! =) men va skönt det ska bli.. då är man verkligen igång när man kommer till skolan, inte sådär seg som är annars... slutar tidigt imorgon, så då blir det raka vägen hem... ska nog gå en sväng till mormor också, har inte varit där på ett tag nu! ska nog åka upp till onoff o fråga när jag får tillbaka mitt modem... behöver verkligen ha det! mer än halva den här kursen ligger på nätet, så det är lite halvjobbigt att behöva gå till mamma nästan varje dag... =)

 Gaah vad jag vill åka till Österrike... jag hoppas verkligen att jag kommer få va ledig/skjuta upp en vecka... skulle nästan kunna göra vad som helst för det! =) Hoppas hon svarar snart, så jag får veta! =)

Nehej, ska man pallra sig iväg hemåt kanske? kan väl låta som en bra idé! har ingen lust alls att laga mat idag, men det är väl bara o göra det ändå! ska nog ge mig ut på en promenad också... sen, senare ikväll, ska jag åka o hämta mamma från jobbet... hpon ringde o frågade om jag kunde göra det, o eftersom jag inte har något jag ska göra så är det klart jag kan det! =) kom på att det kanske är någon sport nu?! eller vid halv 7?! det måste jag kolla upp!

Ha det!
Heejp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ska snart gå hem till mig...

Ja, eftersom mitt modem fortfarande inte är tillbaka från servicen så får jag gå till mamma... men det börjar bli dags att gå hem... Mamma kommer snart hem...

Idag har jag pluggat tillsammans med C på biblioteket... Sen tänkte vi åka ner o ta en simtur, men det var stängt idag... så vi får ta det en annan dag... Om jag kommer upp sådär tidigt på torsdag kanske?! =)

Annars har det varit rätt lugnt var o tränade med Flen igår... Har träningsvärk idag! tänker inte kommentera träningen eller något runt omkring... ska komma på vad jag vill först... eller, det vet jag ju egentligen, att vi i Valla ska få fram en tränare! Hoppas att Eva vill ta det efter morgondagens träning!

Hotellet i Österrike, som jag kanske får bo på tillsammans med de andra... om det nu blir en resa för min del!? =)
Bad Hofgastein

Nej, nu ska jag gå hem!
Byeee

Innan jag gör något som jag inte vill... För sent!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idrottsgalan 2009

Idrottsgalan har precis dragit igång på SVT 1 och jag är redan nu mycket väl medveten om att jag kommer fälla ett par tårar.. för det brukar jag alltid göra när det är sånt här, när folk blir så glada och rörda att dom gråter, då gråter jag med.. =)
Nu håller Robert Gustavsson och Björn Gustavsson på o underhåller! =)

Nu ska jag kika ordentligt! =)
Hej hopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

16 Januari 2009

Har inte gjort så jätte mycket idag... tvättat och sen spelat lite Wii med Larsson! =) sen har jag slagits med min dator och mammas router, för den vill verkligen inte fungera som den borde! så jag får sitta i hallen nu.. kommer jag längre än 1 meter från den så lägger det av! Me like - not!

Ska bjuda mamma på mat idag... så ska kila iväg till affären och handla lite innan det är dags att åka hem och dammsuga! för det behövs verkligen! så får vi se när hon behagar dyka upp sen! skulle höras av när hon hade kommit hem från jobbet, om ungefär 2 timmar... =)

Funderar på om jag ska klippa mig imorgon... det är verkligen något som skulle behövas... men vill göra något nytt med det! får se vad jag bestämmer mig för! ska nog kila ner o kolla på bandy imorgon... men har inte riktigt bestämt mig om det heller!

Söndag ska jag iaf provträna med Flen... men det ser rätt ljust ut på tränarfrågan nu så det får kanske bara bli en träning med dom... bara för sakens skull...

Nej, nu ska jag kila iväg o handla... så kanske jag hinner hem innan alla hinner sluta jobba?! kan ju hoppas på det iaf!
Ha det! =)
Tjoflöjt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

15 januari 2009

Sitter hos mamma eftersom mitt modem fortfarande inte har blivit lagat... Hoppas på att kunna få tillbaka det snart! man är lagom strandsatt nu, lärarna tycker att vi ska använda internet och leta efter artiklar och kolla olika hemsidor som är bra till kursen... så det kommer väl sluta med att jag sitter här hela dagarna istället för att vara hemma!

Men det är inte så mycket att göra, bara gilla läget!

Skulle egentligen ha varit i skolan idag, men det var något fel med tågen, så vi skulle få åka buss... vilket skulle innebär att vi skulle komma jätte sent eftersom bussen var 40 minuter sen... så vi bestämde oss för att stanna hemma idag... först tänkte jag att vi kunde ha åkt dit nu till eftermiddagen, men känns lite dumt eftersom vi ska sluta vid 3... Jag är inte så sugen på att åka dit för 2 timmars föreläsning! så jag hamnade här istället!

Kanske ska träffa Larsson lite senare för att underhålla oss, eller det är hon som får underhålla mig... Tycker bara att det mesta är tråkigt just nu, så vill inte sitta hemma... vet inte vad jag ska hitta på, så då är det bättre att vara någon annanstans ett par timmar! kanske ska lira Wii eller GuitarHero? vi får se hur det blir med det... ska iaf ta en lång promenad...

Sen i söndags har det inte hänt så mycket... ny kurs, medicinsk mikrobiologi och vårdhygien, inte alls vad jag hade räknat med och, hmm, väldigt tråkigt! föreläsaren är en sådan som står helt still, pratar i samma ton hela tiden och hur långsamt som helst! Inte har jag fått böckerna heller, så kan inte göra så mycket än... o inte har vi fått några uppgifter, så det gör inte så mycket... ska göra ett grupparbete och en hemtenta, men vad vi ska skriva om får vi reda på nästa vecka, tisdag respektive torsdag...

Vi kanske har en tränare på gång till fotbollen, om vi har tur! tänkte att jag skulle kolla med Eva bara för sakens skull, o hon blev intresserad... så hon skulle hänga med ut på träningen på tisdag... Men jag ska nog träna med Flen på söndag iaf... Då har jag fått in en fot där i fall det inte löser sig! Måste ju ta tag i det där nu, i fall Eva inte vill... för jag vill ju fortsätta med fotbollen! Allra helst i Valla!

Nehej, jag kanske ska gå hem o fixa något att äta? börjar bli väldigt hungrig! har funderat på stuvade makaroner hela veckan, men har inte haft tid och ork att göra det... men det har jag ju idag! tid iaf! =) annars får det bli matlådan som jag skulle ha ätit i skolan?! får se vad jag känner för när jag kommer hem! Jag har ju iaf en mikro nu! ^^ men man är kvar i det där tänkandet att man måste planera varje dag, att man inte får glömma plocka fram mat och bröd! men det är nog en bra grej att va fast i! =) Jag måste iaf och handla, så det blir steg 1...

Ha det bra!

ps. kommer nog ändra färger o sånt här några gånger innan jag hittar något jag tycker om! =)

På återhörande!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

11 Januari 2009

Ytterligare en vecka har gått på det nya året...

En vecka innehållande mycket plugg, hade nämligen tenta i fredags...
Annars har jag inte gjort så jätte mycket... tränade i tisdags... onsdagen var det plugg med Malin från 10 till 7, med lunchpaus på stan med brorsan och Carro... tosdagen hade all energi tagit slut kändes det som, försökte plugga, men somnade på soffan... lyckades iaf ta mig igenom alla grejer en gång innan jag gav upp... blev fotboll på kvällen med Carro, Micke o Putte...

I fredags var det dags för tentan, kvällstenta var det, så den började 14.30... så sov lite längre o sen läste jag igenom några anteckningar innan det var dags att åka... Tentan kändes bra, tyckte den kändes lätt, jämfört med vad jag trodde att den skulle vara... När vi var färdiga åkte vi raka vägen hem, åt och sen blev det fotboll...

Efter fotbollen blev det käk med Putte, Sofie, Moqvist och My... trevligt =)
Igår åkte P hem och jag gick till mamma för att fixa lite inför nästa kurs... sen blev det bandy och efter det Vingåker... Dejt med My, Carro, Sofie o Malin... =) Det var trevligt, enda tills vi (läs Malin) skulle fixa popcorn... det slutade med att vi fick leka rökdykare och vädra hela lägenheten... på något sätt lyckades popcorna bli alldeles svarta... det stinker om kläderna idag! Annars var det rätt lugnt tycker jag... spelade lite spel o sjöng! =)

Idag har jag inte gjort mer än varit i etuna o hämtat mamma... sen bara tagit det lugnt... ska nog snart gå hem till mig... ska försöka hitta schemat till nya kursen först, så jag vet när jag börjar!

Pappa ringde idag! han frågade om jag vill hänga med till Österrike o påsk för att åka skidor! =) klart jag vill det, beror bara på om jag kan fixa det med praktiken... om man kan jobba ihop dom timmarna dom övriga veckorna! =) ska höra mig för om det! =)

Ha det bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt år, Nya möjligheter, Ny blogg

2009 har precis börjat

Välkomnar det nya året med förhoppningar om att det kommer bli ett bra år!

Det ska bli mindre negativt tänkande, mindre nedtryckande av mig själv... mer peppning istället! =) mer positivt!

Men nu ska jag inte skriva mer ikväll, för nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka och hämta J och A i Österåker... sen bli det hem och sova på en gång! Imorgon blir det plugg hela dagen! måste hinna med alla områden innan måndag för att jag ska känna mig lugn nog att kunna koncentrera mig på att lära mig allt till på fredag när tentan är!

Sov gott allesammans!
Hej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()