Uppäten, saknad och känsla

Var knappt med på träningen ikväll... Uppvärmningen, men inte mer...
Känner mig så dålig... Vet inte om jag ger mig för tidigt, eller om jag faktiskt skulle kunna träna en hel träning... Det kanske ger med sig om jag fortsätter, istället för att ge upp?!

Varit ute o gått med Motorn efter träningen! Sen gjorde jag i ordning kvällsfika och tog med mig boken ut och satte mig på uteplatsen! :) Dock blev jag mer eller mindre uppäten av myggorna...

Sitter o lyssnar på min "Superballads" spellista, och sjunger med för fulla muggar! Några av låtarna får mig att bli lugn inombords! Det är svårt att beskriva! Men när vi bodde i husvagnen hela somrarna hade vi en skiva som vi spelade nästan varje kväll, sommar efter sommar! Några av dom låtarna är med på den här spellistan! Vissa av låtarna kommer jag inte ihåg vad dom heter, och skivan... Den är spårlöst försvunnen! Den försvann den där sista sommaren som mormor bodde i Granhed och vi bodde där i husvagnen! Det är särskilt en låt som jag saknar någe enormt från den där skivan, men som sagt... Kommer inte ihåg vad den heter...

Det är synd, för som sagt så får de flesta av dom här låtarna mig att bli lugn och tänka tillbaks på känslan man hade när man gick o la sig på kvällarna i husvagnen för att sova, slog på skivan och bara flöt bort i tankar och funderingar! Jag saknar den där tiden någe kopiöst!

Man hade det så oerhört bra! Man bodde i en husvagn, med bryggan och båtarna femton meter från förtältet, 500 meter från mormor och morfar... Man hjälpte till och klippte lite gräs, eller körde lite ved... Sen fick man "ledigt"... Vilket innebar att man i stort sett kunde göra precis vad man ville hela tiden! Man fick maten serverad varje dag, man fick tvätten tvättad... Jaa, det var i stort sett som att bo på hotell!

Det var efter att morfar hade gått bort som man började hjälpa till mer och mer... Men det var något som man inte hade något emot! När jag känner doften av nyklippt gräs saknar jag att själv sitta på den där åkgräsklipparen och brumma runt, saknar att släpa den andra gräsklipparen i backarna! Jag saknar att köra ved!
Jag saknar helt enkelt livet på landet! Det liv jag hade som yngre!



Förövrigt vill jag bara säga att jag tycker om telefonsamtal såhär sent! :)

Det finns så mycket saker som gör att jag mår så bra som jag gör!
Ett allvarligt samtal med någon man gillar, där man sätter ord på tankar och funderingar!
En promenad där samtalsämnena är av blandad karaktär, allt mellan himmel och jord diskuteras!
Ett telefonsamtal där det bara pratas skit, för att man bara vill prata!
Låtar som väcker minnen och känslor till liv!
Minnen som gör att man skattar sig lycklig för att man har haft den uppväxt man haft!
Att få se sann glädje, bara för att man tittar in och säger Hej!

Nehej! Lilla jag kanske ska dra mig mot sängen nu?! Se till o komma upp tidigt imorgon! Städning och en tur på stan står på förmiddagsschemat! Sen ska jag till Maria! :) Hoppas för sjutton gubbar att det blir lika bra väder imorgon som idag!

Sov gott alla underbara!

I'd pull the sun out from the sky to light your darkest night
I wouldn't let one drop of rain fall down into your life

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Måndag...

Och jag har inte gjort något av det jag hade tänkt!
Skulle ha diskat, städat och pluggat...

Istället började jag dagen med att ta sovmorgon! Sen när jag väl pallrade mig upp bestämde jag o Larsson oss för att åka ut till golfbanan! Tro det eller ej! ;) Vi var där ett par timmar och kom hem med en blåsa i handen! Underbart! Ganska bra gjort faktiskt, att få blåsa... Men, håller man klubban som i ett skruvstäd hela tiden blir det lätt så! En vanesak det där, med att inte hålla i klubborna som om någon höll på att sno dom för en!
Funderar på att gå och betala in medlemsavgiften och spela i sommar... Men ska fundera på om jag verkligen kommer göra det eller om det bara är o kasta bort pengarna?!

När vi kom tillbaks från golfbanan for jag iväg till mormor o överraskade henne! :) Hon blev superglad idag också! :) Fikade och sen tog vi en sväng på stan, hjälpte henne handla hem dricka o sånt!

Kom hem därifrån för en stund sen! Och nu borde jag redan ha lagat mat och sitta o äta den... Men icke! Har träning om en timme ungefär och känner inte alls för det... Vill verkligen inte åka ut, men är bara o göra det!

Skulle hellre va hemma o hitta på något med brudarna! Men, dom man umgås mest med är ju dom som spelar, så kommer ju träffa dom där ute! :) Så det blir nog bra iaf, bara man pallrar sig ut... Det är ju det som är det tråkiga! ;)

Nej, kanske ska peppa sig lite till det här nu?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mors dag!

Grattis mamma på din, och alla andra mödrars, dag! :)

Har haft en sån där dag när jag har gjort det jag har velat!

Imorse var jag till mamma och firade henne, vi åkte till sultans o åt frukost! :) Sen skjutsade jag henne till jobbet! På vägen tillbaks svängde jag in i Valla och tittade på flicklaget som hade match! Dom spelade mot serieledarna Triangeln och förlorade tyvärr med 5-0... Tråkigt, för tjejerna gjorde en bra match!
Mia frågade mig om jag inte hade lust att hjälpa till lite med målvaktsdelen! :) Så ska kanske åka ut någon av dagarna nästa vecka! Den här veckan blir det nog inte!

Träning imorgon o sen på onsdag ska jag ev göra brandmannatester... Men överväger o inte göra dom... Kanske är lindrigast för mina benhinnor att inte göra det?!
Slog mig ju att det var lite löpning på asfalt, spring i trappor o sånt... Men får se! Har inte bestämt mig än...

Kom hem från Valla och gick ut o satte mig i solen ett par timmar och läste! :) Underbart skönt! :) Gäller o passa på när solen visar sig från sin bästa sida! ;) Tog det lugnt och sen åkte jag och tittade på fotboll tillsammans med Larsson o Mallan! :) Gropptorp/Julita som spelade mot Vingåker... Marina o Sunkan döck upp också, i andra kom även HannaLu... Vingåker förlorade matchen med 6-1... Vi som höll tummarna för att dom skulle vinna! Så vi gick om G/J i tabellen! Men nu ligger saken i våra händer nästa helg istället! ;)

Efter matchen var jag o brorsan och fikade hos mormor och grattade henne på mors dag! Hon trodde inte vi skulle komma så hon blev jätteglad! :) "Ni är mina små älsklingar" <3

Borde kanske försöka sova egentligen, men är inte jättetrött... Men det beror väl på att jag sover som en stock på mornarna! Katterna har väckt mig varenda morgon någong gång mellan 2 och 5 i flera veckor nu! Och dom håller mig vakna i ungefär en timme! Så sen när jag väl somnar om och klockan ringer är jag halvdöd!

Hoppas på solsken imorgon! För då ska jag bara NJUTA av att vara "ledig"! :)
Kommer få träffa bästaste Maria imorgon också! DET är något att se fram emot! :) Inte träffat henne på länge nu! Hon är bara hemma en vecka, så det blir att försöka träffa henne så mycket som möjligt dom här dagarna!

Nehej, sängen lr?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tokigt!

Som jag skrev tidigare hade jag rätt tråkigt! Så när matchen var slut, ja jag stod ut tills den va slut, så tog jag cykeln och drog iväg på en sväng...
Ungefär 12 km blev det till slut! :) Känns himla bra! Blev inte ens trött! Har däremot säkert ont i rumpan imorgon! ;)

Duschat och ätit...
Kollar på ESC...

Gick ut o skulle slänga soporna för en stund sen, har käkat räkor, så bäst o gå ut med dom! När jag kliver ut genom porten hör jag nog skrika GUNNAR, sen blev det helt tyst... Såg att det satt några där man slänger soporna... När jag kommer närmare hör jag igen GUNNAR... Där satt Sara o Jossan! :) Vilka sköningar det där är! :) Vi mellanlandar för att dricka lite på vägen, tänkte ringa dig! :) Men det hann dom inte göra! ;)
Vilken tur att jag glömde ta med soporna ut när jag for iväg o cyklade... :P

Nu ska jag stänga ner här o avvakta o se om Tyskland vinner eller inte... Jag gillade Frankrikes fartiga låt! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

And theeeeeen?!

Var iväg och kollade på KAIKs herrar som vann över Tisnarbro tillsammans med Carro o Lu...
Efter det har jag inte gjort så mycket... Ätit lite...
Nu glor jag på Sverige-Bosnien... Men är ingen rolig match...
Sverige ledde med 1-0 i halvtid, men Bosnien gjorde 1-1 nu, efter två minuter i andra...

Får se om jag orkar kolla klart på den här matchen! Är rätt trött och har tråkigt...
Så får se vad jag ska hitta på!

Ha en bra kväll allesammans!

Har uppdaterat lite länkar också! - Med andra ord, läst bloggar! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gult, svart, rött, vitt eller kanske grönt?!

Gårdagen bjöd på lite smått och gott... Tvättade, skjutsade mamma till jobbet, va på stan med Mallan innan det var dags att ladda för match...

En match som jag bara tänker lägga bakom mig! Så pinsamt! Vi vinner med 3-1 efter en inte allt för välspelad match... Men men, det är inte det som räknas!
Jag fick gult kort... Domarn blåste av mig på en utspark för att han tyckte jag hade klivit över linjen med bollen... Frågade lite fint om han verkligen såg det, då plockade han upp kortet direkt... Frågade om han var seriös, och jaa, det var han, annars skulle han inte va där!

Säger bara att han inte borde ha något på plan att göra... Vi fick inte ens peta på motståndarna medan dom kunde sparka ner oss och göra hands i straffområdet utan att vi fick något till våran fördel... 50-50 situationer blev frisparkar mot oss...

Nej, usch! Han borde få en granskning på sig! Inte första gången vi har honom! Man kan tro att han har köpt sin domarlicens på postorder!

Efter matchen tog jag cykeln hem i regnet och blev om möjligt lika blött som i duschen! :P Käkade och sen for jag över till Ira... Där blev det film och glassmys! :)
She's a man tror jag filmen hette! Betydligt bättre än torsdagens film! Och betydligt roligare också! :)

Dagen idag vet jag inte vad den ska bjuda på! Funderar starkt på att bara bädda ner mig i soffan och glo på film hela dagen utan att göra något som helst vettigt... Jag börjar nog dagen så iaf, så får man se sen! :) Ska börja med o kolla klart på VM-krönikan som jag började kolla på i torsdags! :)

Ha en bra dag allesammans!

Vill förresten säga grattis till Maria som igår avslutade sina tre års långa studier och nu mer kan kalla sig sjuksköterska! Du är bäst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdagsmys...

..är inte helt fel!

Har haft film och glassmys med Ira ikväll! :)
Vi kollade på Benjamin Button - Otroliga liv...
2 timmar och 40 minuter lång underhållning... Dock kan jag inte påstå att det var riktig underhållning exakt så lång tid... Kändes som att vi hade kunnat hoppa över en bit där i mitten när det kändes som det inte hände ett dugg! Men det var en speciell film, det var det!

Handlade om en kille som föddes som 80-åring i en bebis kropp... Istället för att åldras så blev han yngre... man får följa honom från att han är gammal, tills han blir barn...
Som sagt, det var en speciell film...

I övrigt har inte dagen erbjudit så mycket... Fixade med den där rackarns antennsladden... Lagom när det var gjort hade solen gått i moln, för vad som visade sig resten av dagen... Kollade igenom lite bilder och lekte lite i photshop... Var nere en sväng på stan med Ira o Paulina också...

Sen slog rastlösheten till... Ringde brorsan, gick över till honom en stund innan han skulle iväg... Sen åkte jag och handlade... Kom hem med en fortsatt krypande känsla i kroppen... Men slog mig ner i soffan och började kolla på VM-krönikan från 2006 i brist på annat...

Kollade bara en stund innan Ira o jag bestämde oss för att glo på film! :) Väldigt bra tycker jag! Då slapp jag sitta hemma ensam mer! :P

Kan bli sådär tokigt rastlös ibland... Brorsan tyckte jag skulle gå ut o springa, och jag var bra sugen... Men tänkte till och struntade i det... Bättre o vila benen och benhinnorna till imorgon! Dessutom är det ju dumt o inte utnyttja den extra vilodagen vi fick idag! Skulle ju ha tränat...

Match imorgon, sen är det vi lediga till på måndag! Bra för benen, då kanske dom hinner bli bra på riktigt! :)

Nu ska jag kasta mig i säng! Tvättstugan kl 7 imorgonbitti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Solen skiner, himlen är blå!

Finns det något som känns så bra som att vakna och få se att det är strålande sol och blå himmel utanför fönstret?! Det gör iaf att jag tar mig lättare ur sängen! :)

Att jag o Larsson dessutom blev klara med allt plugg igår gör ju att den här dagen känns en aning bättre! :)
Kanske får vi något vi måste lägga till eller ändra på en seminarieuppgift, men förhoppningsvis inte...
Sen är det bara o läsa in sig på någon annans PM nästa vecka samt oppponering på fredagen! Sen kan man säga att skolan är slut för den här terminen! Bara inskick av reviderat PM kvar efter opponeringen sen är det sommarlov på riktigt! :)

Dock börjar jag jobba direkt på måndagen efter opponeringen... Men det är liiite skillnad på att jobba och plugga! Dessutom går jag bara fyra dagar första veckan och två andra! :) Så jaa, jag hinner va lite ledig också!

Ska bli så grymt skönt att få jobba! Och att dessutom få göra det på ett ställe som AVA... Trivdes som fisken i vattnet när jag var där på praktik! Alla roliga människor som jobbar där! :) Dom ringde därifrån idag o ville att jag skulle komma upp och hämta en HLR-bok, för det ska vi ha en av de två första dagarna... Men är inte i Etuna förens nästa fredag... Men kanske tar en sväng dit någon dag bara för att...! :)
Enda nackdelen jag hittar med att va på AVA är att det blir mycket bilåkning fram och tillbaka! Men det kan jag ta! :) Hoppas bara bilen håller hela sommaren! (A)

Dagens idag kommer tas som den kommer! Ev blir det en tur ut till golfbanan med Larsson för att slå lite Rangen! Men vi har inte bestämt något, så får se hur det blir! Annars blir det nog en dag som kommer tillbringas mer ute än inne! Ska bara fixa med den där jäkla antennsladden som jag har stört mig på i snart två månader! Dags o göra något åt den, så jag slipper se den på golvet! ;)

Bok, sol o kaffe låter inte helt fel tycker jag! :)
Ha en bra dag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukt nöjd!

Vilken kväll! :)
Efter gårdagens träning var det inte många positiva tankar om dagens match... Men under dagen idag har jag tänkt mer o mer positivt och blivit mer o mer laddad! Trots att det har regnat precis heeeela dagen! 7-8 grader varmt med regn och blåst! Underbart! ;)

Det kändes bra när jag for ner till samlingen vid Backavallen...

Och efter matchen är jag bara så jäkla nöjd! :)

Vi spelade nog våran bästa fotboll någonsin i första halvlek!
"Det var som en fin konjak" eller va vad det Bosse sa efter matchen!? :)

Dessan gjorde fyra mål, Hanna två, Johanna och Olivia ett varsitt!
Jag släppte inte en boll! Fast hade inte så mycket att göra! ;)
Det hela betyder i vilket fall som helst att vi vann med 8-0! :)

Jag blir så glad för att det går så bra! Och det är så kul o höra folks kommentarer på plan! Sunkis sa till Johanna när hon hade missat flera målchanser "kom igen bara Johanna, ge inte upp, den sitter snart"! Strax efter gör hon målet! :) Det är peppning på hög nivå! Sånna kommentarer betyder så mycket! Det är dom som gör att det blir ännu roligare att spela! Alla peppar varandra och står upp för varandra på plan! I really like it! :)

Är fortfarande uppe i varv, även fast matchen är slut sen tre timmar tillbaks!
Men börjar så smått bli trött, så ska dra mig mot sängen!

Jag säger bara att en match som denna är som balsam för själen!
Sov gott alla underbart glada! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jahaja!

Vaknade till liv ordentligt någon gång vid 9 imorse... Lagom till när seminariet skulle börja! Tur det kanske! :)
Haha, vi fick rita o måla på seminariet idag! Förstår inte att man för det mesta stressar upp sig över seminarierna... Konstigt det där egentligen! Men som sagt, rita och måla gör ju att man slappnar av! ;)

Kom hem för en timme sen ungefär! Stannade o plockade liljekonvaljer på vägen hem! Älskar dom blommorna, finns inget som luktar så gott! :) Väcker fina minnen gör dom också! :) Dock lite saknad också, men det gör inget! :)

Ska kila över till mormor o hämta mina täcken o kuddar som hon så snällt har tvättat åt mig! Ibland blir man bortskämd! :)

Sen är det bara raka vägen hem o äta! Vid 17 ska jag va hos Pia på behandling! Känns som det behövs, har rätt ont o benen känns som stockar! Så det blir nog bra! :) Sen är det raka vägen därifrån till Backavallen!

Match som står på schemat! Den blev flyttad från IP och regnsjuka planer till Backa o konstgräset! :)
Det blir nog bra det där! :) Tur att planen var ledig, annars hade vi fått skjuta upp matchen ytterligare...

Nej, nu är det bäst jag sätter lite fart här, annars kommer jag inte hinna med det som ska göras!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halvdöd

Jag bestämde igår när jag gick upp att jag skulle va i säng senast 22... Jag gick o la mig ca 23.30... Somnade 00.30... Det är inte bra någonstans!

Är nog mer död än levande just nu! Vill inte göra något annat än fortsätta sova...
Jag vill definitivt inte åka till skolan på seminarier... Men det är bara o göra't!

Hög tid att göra sig klar!
Ska lämna bort mammas bil också, hon kommer hem från Ungern idag...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frustrerad och trött

Är inte nöjd någonstans med dagens träning!

Kul bara att C va med en stund o rulla boll! :)
Glad för hennes skull!

I övrigt var det en riktigt tråkig träning! Kände mig helt malplacerad! Redan på uppvärmningen kände jag att det inte skulle bli någon höjdarträning... och det blev det ju inte heller... Det är så tråkigt när det känns så från början... Sen när det väl blir fråga om målvaktsarbete för min del så kommer det inte många skott på mål... och dom som gör det går mer eller mindre in utan att jag rör en fena...

Men så skärper man till sig en kort kort stund, o gör en eller två bra saker... Det är då man behöver höra "Bra" från någon! Att någon ser en... Men folk gör inte alltid det, och jag kan inte begära att folk alltid ska göra det heller... Men det är sånna här träningar man behöver ha uppmuntring...

Speciellt med tanke på att jag är rätt bra på att trycka ner mig själv sånna här träningar och bara blir på dåligt humör... Dessutom blir jag så frustrerad över att folk inte kan ha ett någorlunda tempo i sakerna dom gör! Är meningen att det ska va en väggpass, ska det vara det och inte att den som ska vägga ska behöva ta emot bollen och VÄNTA på att den andra kommer dit den ska... Tempot blir så fruktansvärt lågt när det blir så, och det smittar av sig till de andra också! Att folk sen inte kan skjuta ordentligt gör mig också frustrerad! Sluta tänk, eller be om hjälp på annat håll för att lära er! Ååååh, blir så arg!

Efter dagens träning har jag ingen positiv känsla inför matchen imorgon... Men antar att det bara är o lägga dagens skit bakom sig och ladda om till imorgon! Tänka positivt! Även om det är aningens svårt ibland...

Och dom här jäkla styltorna till ben kan jag gärna byta mot någon annans! Är så trött på att ha ont nu! Vill inte längre! Men, det finns dom som har det värre! Så ska inte klaga...

Inte ska jag gnälla heller egentligen...
Blir så trött på mig själv när jag blir på sånt här humör!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett par minuter...

Det är ungefär vad man får över när man glömmer bort vissa saker som ska göras!
Har varit hos Larsson o pluggat hela dagen!

Vid 4 ringde mormor o frågade när jag skulle komma över o lämna täckena o kuddarna! "Skiiiit" Hade helt glömt bort det! For hem direkt och sen vidare till mormor... Kommer dit, o då har hon lagat mat... Inte riktigt vad jag hade räknat med! Men sjukt välkommet! :) Det innebar att jag fick mat i magen, vilket jag förmodligen inte hade fått annars! Så ska inte klaga!

Slängde i mig maten lite snabbt, utan att för den delen vara otrevlig... Hon förstod att jag var tvungen att åka hem igen så snart när jag sa att jag skulle på träning! Men hon tyckte jag skulle vila mina ben istället...

Kom hem för ungefär en halvtimme sen! Så har i stort sett bara hunnit byta om o packa! Ska åka iväg till träningen nu! Vilket jag inte alls känner för...
Kroppen mer eller mindre skriker efter att bara få ligga i soffan och inte göra en massa saker hela tiden! Men men, det får vi vackert ta en annan dag! Tyyyp, nästa månad?! ;) Nää, så farligt är det inte!

O nu kom jag på att jag skulle ha skickat med pengar med brorsan till Bie! Skit också! Får säga till Sophie att hon får dom senare... Jäkla skit! Aja, inte mycket o göra åt nu! För ska åka nuuuu!

Heeeeejp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kickstartar den nya veckan!

En vecka jag hoppas kommer gå snabbt, utan några problem med något!
En vecka som kommer innehålla mycket plugg!
Plugg och fotboll... Nästan som vanligt med andra ord! ;)

Känner mig rätt slutkörd faktiskt... Förhoppningsvis är det bara nu en stund på förmiddagen...
Har ont i hela kroppen och känner mig redo för att gå med rullator! ;)

Träning ikväll också, kanske känner man sig lite piggare till dess, och framförallt efteråt... "Det blir ganska lugnt" sa dom igår, jag hoppas mest att det blir lattjning och inte en massa löpning o sånt... Har ju faktiskt match imorgon igen!

Nehej, hög tid att göra sig i ordning och fara iväg till Larsson! PM ska skrivas och informationsbrev ska göras!

Ha det bra i solen alla glada! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra skit!

Sunday bloody sunday!

Haft en bra söndag, ska inte klaga någe alls! :)
Har inte gjort mycket vettigt egentligen!

Spelade match, blev en vinst med 4-1! Kändes bra! Men är lite bitter över det där rackarns målet! Var bara tre minuter kvar av matchen! Ville ju så gärna hålla nollan!! Det hade nog kunna blivit två mål till dom... Men jaaa, jag kände mig säker på att det där skottet i ribban inte skulle gå in! :P Snopet om det hade gjort det bara, men ibland är magkänslan bra! ;)

Match på tisdag igen! Det är en matchintensiv vecka vi har framför oss... Träning imorgon, match tisdag! Sen är det träning torsdag och match fredag! Det betyder att man kan passa på o kolla på andra matcher i helgen sen! ;) Men säkert inga som spelar hemma bara för det! :P Det tåls att kollas upp iaf! :)

Efter matchen har jag pluggat lite!

Måste säga att jag är förbaskat trött på allt vad skola heter och innebär!
Jag har redan haft sommarlov i typ fyra veckor, i huvudet! Dock inte i verkligheten, det är två veckor kvar tills sommarjobbet drar igång! Har dock inskick av reviderat PM den veckan! Men hela situationen, att psykologiskt redan ha ledigt, gör att allt man gör gör man slarvigt, för man orkar inte riktigt bry sig! Man haffsar ihop något som får duga i sista stund...

Nej, ska inte fundera mer på sommarlov just nu, blir bara halvbitter av att göra det! Istället ska jag ta och leta rätt på John Blund för en dejt! ;)

Tack till er brudar som har gjort min helg den här helgen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Partyfredag o sportlördag

Igår stod grillning och fest med brudarna på schemat!
Hade det supertrevligt! Enda tills det blev dags o gå hem o Hanna var snäll o såg till att jag kom dit jag skulle! ;)
Kvällen i korta drag! ;)

Dagen idag har varit mestadels rätt tung! ;)
Vaknade halv 8, gick upp en timme senare... Gick o la mig igen vid 10 och vaknade av att mormor ringde vid kvart i 12... Var över till henne och åt vid 13... Var hemma igen vid 14...
Och det var ungefär då jag började få ordning på mig själv!

Kollade hockey och började må riktigt bra! ;)

Ikväll har Hanna varit här, käkade lite toast o sen va vi ute o gick med Carro! Som gav oss sin sida av gårdagskvällen! Stackare! ;) Sen kikade vi på fotboll, Champions League final...

Nu kollar jag på Generation Kill...

Kollar youtubeklipp i pauserna! Den här kan va bra uppladdning till matchen imorgon! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommarvärme!

Klockan är strax 22.30! Det är 17 (!!!) grader ute! :)

Behandlingen var inte riktigt så farlig som jag hade föreställt mig! ;) Jag hade förväntat mig en smärta som var den samma som att någon skar i benen på mig! Och riktigt så farligt var det ju inte! Men inte var det skönt inte! Men vore väl konstigt om det var det! Har lite ont i knät nu, och är öm på hela underbenen!
Det var skönt förut när katterna ville ha mat och strök sig mot benen! Haha, det var ju så det nästan gjorde ont!

Sen var det träning, o det gick väl bra! Men var inge roligt alls idag... Men så kan det va! Tror knappt jag hade ett skott på mig på hela tiden vi matchade! Gjorde iaf inget direkt ingripande sådär som jag kan nämna...

Hade velat gå ut o gå en sväng efter träningen! Men blidde inget av det! Tog istället med mig lite PM o grejer ut och satte mig på uteplatsen! :) Så himla skönt det är ute! Sommarvärme så det förslår! :) Jag blir så lycklig när det är såhär! :)

Mina förlorade örngott är tillbaks i säkert förvar också! Så nu ska jag bädda i ordning o sen blir det nog sängen! Hoppas att jag ska sova hela natten i natt, o inte hålla på o vakna som tidigare nätter! Hoppas kattskrällena håller sig sovande! :P

Skulle vilja sova med öppen dörr eller med öppet fönster! Men vågar inte riktigt, speciellt med tanke på att jag har två rymningsbenägna katter! Sen för att jag bor läääängst ner! Skulle inte kunna slappna av om jag hade dörren öppen! Men ett av fönsterna har ju faktiskt ett låsningsskena, så det går kanske o ha öppet?! Vågar jag eller vågar jag inte!? Är ju så skönt med frisk luft! :)

Nej, bädda o sen sova!
Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

För jävla bra!

Kom på nu, när jag tänkte plocka upp o i ordning tvätten att jag inte plockade ner örngotten! Vilket innebär att dom är inlåsta i tvättstugan! Sprang ut o kollade om nästa person använde det torkrummet, men jodå, det gjorde dom... Så får väl vackert vänta med att få sovbara kuddar till ikväll! :P

Jag gör det ju så bra!

Skillnad om man glömmer göra rent filtret eller någe! Men nejdå! Jag glömmer tre örngott! Bra gjort!

Sitter bara o skrattar åt mig själv!

Nu ska jag fortsätta plocka i ordning tvätten, den jag fick med mig! ;)
Sen byta om!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kan det bli bättre?!

Det här vädret gör att man mår som en prinsessa!
Jag skulle bara vilja dra ihop ett gäng, åka till en sjö grilla o dricka öl!! :)

Har hört att det ska regna imorgon o på lördag! Hoppas för sjutton gubbar att det inte stämmer!

Mat ska fixas här nu! Snart dags för behandling, sen är det träning som gäller!
Kanske skulle åka förbi djulö på vägen hem?! ;)

Ha en underbart solig fortsättning på dagen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart slut på dagen!

Var och åt hos mormor, fick pannbiff o potatis! Dagens kommentar stod nog hon för!
"nää, nu är dom på kafferep där uppe" kläckte hon ur sig när hon inte kom på en gubbes namn! :) Hon är för go! :)

Efter det var brorsan o jag iväg och handlade! När vi kom hem igen var det superfint väder! Så kirrade lite kaffe och sen åkte vi till Gatstuberg, mötte upp Carro o Hanna där! Himla mysigt där uppe! Och med det sällskapet kan det ju knappast bli bättre! ;)

När vi bröt upp därifrån invänta jag Ira för att ta en promenix... Gick runt djulö! Himla skönt väder! :)

Har nyss kommit hem! Har hunnit käka lite kvällsfika och druckit min dagliga ranson av oboy! ;) Mjölken var ju slut i morse, så fick ta det där glaset nu istället! Men vad gör det liksom?! ;)

Nu skulle jag ha hoppat in i duschen... Men kanske gör det imorgon istället?! Tål att funderas på! Men bara en liiiten stund, för snart är det ju dags för sängen!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En fundering bara...

När blir saker och ting för mycket?
När har det gått över gränsen?

- Är det när man blir irriterad bara man tänker på det?

Hur mycket energi ska saker o ting få ta?

Att ge och ta, det är så det ska va...
- Men när man börjar fundera på när man ska få något tillbaks, har det gått för långt då?

Jag är inte villig att ge för mycket! Jag måste ha energi kvar till att klara av alla mina egna saker!
Just nu skulle jag vilja ha någon som injicerar enormt mycket energi till mig!

Tankar och funderingar tar för mycket av den lilla energi jag känner att jag har... Men tankar och funderingar är inget man bara kan stänga av sådär!

Glöm inte att ge till dom du bryr dig om, men glöm för allt i världen inte att de personer som får något av dig måste ge dig något tillbaka!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det blir nog bra det här!

Träningen idag gick ungefär som igår...
Fredrik gav sig på och tryckte på mina stackars ben! Kändes ungefär som att han bröt av benen på mig! Grymt ont gjorde det...

Nu har jag iaf fått två tider hos Pia, så ska på behandling på torsdag och tisdag! Hon ska göra mig ny sa hon! :) Kommer nog bli bra det där! :)

Nästa vecka blir ju rätt tuff rent fotbollsmässigt! Match söndag, träning måndag, match tisdag, träning torsdag och match fredag! Kan va skönt om jag inte har alltför ont då!

Nu ska jag nog göra mig klar för sängen tror jag! Är rätt trött ändå! Plugga imorgon på förmiddagen! - och på eftermiddagen också! Vore gött om någon kunde sparka mig i arslet så jag verkligen gjorde det också!

Natti Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tröttis

Timmarna bara går o går! Dagarna går så ruskigt fort! Förstår inte riktigt hur det går till!

Var till Västerås på förmiddagen på föreläsning! Fick lite svar på några frågor vi hade...
Kom hem och for ner till bibblan direkt, lämnade lite böcker och letade efter en annan, men hittade inte den jag ville ha, så fick vackert åka hem utan någon bok!

Sen har jag gjort och käka lite... Fortfarande inte mätt, men får väl ta någon macka eller något annat o stoppa i magen!

Ska försöka samla energi och städa av lite snabbt här... Dock känns det som att den tanken kommer rinna ut i sanden! En annan sak som jag definitivt borde göra är att plugga! Förstår inte riktigt att man kan va såhär omotiverad! Vill bara att kursen ska va slut, så man kan få sluta tänka på skolan! Längtar längtar längtar!

Jag borde kanske inte tänka på hösten redan nu! Men det blir lätt så när man tänker på att det vi gör nu är o lägger grunden till oss själva inför C-uppsatsen som ska skrivas... Vet inte om det gör mig mer motiverad direkt! Att vi dessutom har en såndär rolig Medicinkurs kvar o läsa gör inte att det känns som att det blir en lättare höst! Möjligtvis att den valbara kursen blir det lättaste i höst! Men beror nog på vad det är för kurs man hamnar i... Nej usch, inte tänka så långt fram redan nu!

Längtar till sommaren och bävar inför hösten!
That's the way it is!

Skull kunna gå o lägga mig o sova redan nu tror jag! Är riktigt trött och seg! Dessutom har jag inte så jätteont i benen, inte just nu iaf... Får väl se efter träningen vad jag säger då! ;)

Städa var det! Eller plugga?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yeah!

Älskar (inte) känslan av att vakna 04.30 på mornarna! Att sen inte kunna somna om på ungefär en timme gör ju bara att det blir roligare! Klockan ringde 7, då var jag inte alls pigg!

Vill mer än gärna ligga i sängen en liten stund till! Men icke! Istället behöver jag sätta lite fart så jag kommer iväg o hämtar Larsson snart! Iväg till Västerås på föreläsning!

Aja, ha en bra dag alla glada!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hua!

Har hunnit ätit och tagit det lugnt nu efter träningen! Börjar bli dags att sova!

Har dock någe fruktansvärt ont i benen! Dom där rackarns benhinnorna skulle kunna ta kål på mig! Att knäna dessutom har börjat värka gör inte saken mycket bättre... Som sagt, skulle inte ha tagit den där löparrundan efter matchen igår! Men men, såhär i efterhand kan jag inte göra så mycket åt det, bara gilla läget antar jag...

Känns lite som att man har ett spännband sitter precis under knät som gör att det stasar ordentligt i vaderna! Som när man ska lämna blodprover och dom stasar upp armen på en! Riktigt härlig känsla! ;)

Har tagit mig lite värktabletter får vi se! Hoppas iaf kunna sova i natt... Det tror jag visserligen att jag kommer, men kan nog ta ett tag!

Aja, bäst o gå o lägga sig! Imorgon är det föreläsning i v-ås som står på schemat... Inte något jag direkt ser fram emot... Men bara o gilla läget! 

Sitter nästan o somnar nu! Natti! 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Grymt duktigt!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jahaja!

Timmarna bara flyger iväg! PMet går väl framåt iaf...
På onsdag ska det här vara klart!

Inledning X
Bakgrund /
Forskningsöversikt
Problem X
Syfte X

Detta innebär dock att vi bara har forskningsöversikten och halva bakgrunden kvar att skriva, och det gör vi imorgon efter skolan! Föreläsning 9.15-12 i Västerås är det imorgon också!
Det som är mest förvirrande med allt det här är att hon som är kursansvarig inte har en aning om att vi ska lämna in dom här delarna på onsdag... Man blir inte alls förvirrad när hon säger att hon inte brukar göra så... Till saken hör också att vi inte kommer inte på Blackboard som är våran läroplattform! Där får vi all information om kurserna, så det är rätt bra om man kan ta sig in där! Men icke, felsökning pågår står det på deras driftinfosida...

Om två timmar är det träning! Detta innebär väl att jag kanske borde kirra lite käk? Samtidigt borde jag även läsa någon artikel... Får se hur det går med det! Känns som att mat får ha en något högre prioritet! ;)

Nej, ta tag i det här nu då, så kanske jag hinner med lite artikelläsning också!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka!

Ska sätta igång och söka artiklar till vårat PM nu! Inge roligt alls, men det är bara o göra det! Tre veckor kvar, sen är det sommarlov! Kämpa, kämpa, kämpa! Jag har redan tagit lov tror jag! Är något fruktansvärt opepp på allt vad skola heter just nu! Vill bara ha lov, så man får börja jobba och ta dagarna som dom kommer! :)

Har fortfarande riktigt ont i benen! Trodde knappt jag skulle kunna somna igår när jag gick o la mig... Känns som att jag har cementstövlar eller något på mig! :P Trycker, spänner och gör ont hela tiden...

Nej, artikelsök var det! Önska mig lycka till! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Jag är nöjd!

Som jag skrev tidigare skulle jag komma hem med en trepoängare! Mycket riktigt gjorde jag det också! ;) Eller, inte jag, VI! :)

Vinst med 4-1 blev det till slut! Deras mål kan jag ta på mig Mallan! ;) Ett ögonblick av okoncentration gjorde att två passningar inte blev som dom skulle och deras anfallare kunde sparka in bollen i öppet mål! Aja, sånt som händer! EN GÅNG! ;)

Efter matchen var jag ute o sprang en sväng med Carro! Kanske inte det smartaste såhär i efterhand! Hade inte så ont i benhinnorna efter matchen, så tänkte att lite löpning på det blir bra! Men men, det straffar sig nu! Dom marar ordentligt med mig!

Har sedan varit över till Ira o kollat på film...

Varit hemma en stund nu! Ska gå o lägga mig, börjar bli dags för det... Sitter o lyssnar på en massa bra musik! Den som spelas just nu har jag fastnat ordentligt för!



Lyssna o njut! ;)

Natti Natti mina fränder!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Life is a mystery

Har inte gjort många knop idag!
Varit o hämtat kattsanden som jag hade beställt på posten! :P Jätteroligt paket att hämta! ;)
Sen har jag gjort rent kattlådan från botten! Tömde och skurade ur den... och vad hände när jag lät den stå och torka det sista?! Jo, Wille går i pissar i den! :P Utan sand, så det var bara o skura om den! :) Han är knäpp den där lille! :)

Sen har jag inte gjort något alls, vaknade så pass sent... Men, somnade ju inte före 4, så kanske inte så konstigt om man sover lite längre... Vaknade 7 första gången, men då tyckte jag det var lite för tidigt att gå upp!

Sitter o käkar! Ska börja göra mig klar för match! Dunker som ska få pisk! ;) Har fått över Mallans spellista, med låtarna på lagskivan! :) Så har bränt ut den så vi kan poppa på vägen dit! :)

Nej, nu är det verkligen hög tid att göra sig klar om jag ska hinna hämta upp alla i tid också! :P

Ha en bra söndag!
Det ska jag, vilket kommer innebära att jag kommer hem från Dunker med en trepoängare! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söndag it is!

Snart gryr söndagen! ;)
Har precis kommit hem! Har varit chaufför åt Jenny till och från Arboga ikväll... Eller, vi åkte dit vid 13, och fikade med Henke o Hanna, sen lämnade jag henne på middagen och åkte hem...

Sedan har jag hunnit tvätta, varit hos mormor... Hon ville bjuda på öl, men går ju inte när man ska köra bil! Hon tyckte dessutom att jag skulle ta med katterna till henne! Men tog bara med Wille! Som var livrädd mest hela tiden när vi var där...

Sen har jag även hunnit vara med Alec, Dessan o Simon på Gatstuberg och grillat! Lr, dom åt och jag tittade på! ;) Hade ju precis ätit då! :) Superfint väder var det, riktigt skönt! :)
Därefter vart det lite åkande i bilarna! Dessan har gett mig whiplashskador i nacken tror jag! ;) När Thure kom in till stan åkte vi ner o kollade läget på öltältet där medelåldern nog var 45+ när vi kom... Men efter en stund artade det sig, så medelåldern kanske landade på 30 till slut! ;)

Halv 1 åkte jag o Thure iväg till Arboga och hämtade hem Jenny! Samt skjutsade en av hennes vänner till en MC-klubb som låg på ett helmysko ställe!

Som sagt har jag nyss kommit hem! Har precis stoppat i mig lite ätbart!

Komiskt är att jag på vägen hem, när vi kom till stan, kom o tänka på I, som dessutom ringde mig två minuter senare! Börjar tro att jag har en känsla för det där med telepati! ;) (Heter det telepati?)

Aja, nu ska jag byta om och bädda ner mig i sängen! Den är rätt efterlängtad just nu!
Sov gott alla glada!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Freeeedag!

Började dagen vääldigt lugnt! När det för arbetande folk var lunch började jag sätta lite fart här!
Gjorde en lista med allt som måste göras... Det blev en lista med ett 19-tal punkter...
Började med att diska, sen högg jag in på garderoben och började rensa där! Bar upp en del grejer på vinden och en del grejer ut i förrådet... Efter det var jag över och lämnade mammas cykel och hämtade hennes bil... Sen hem och vände, körde iväg skräp till återvinningen, samtidigt som jag åkte ner och lämnade ett ryggskydd hos faster som inte var hemma... Efter det har jag lagat lite mat, som precis har ätits upp!
Passade på o öppna en öl också! ;)

Jag har en förhoppning om att ölen ska lindra min kropp! ;) Inte riktigt så kanske... Men varken alvedon eller ipren får huvudvärken att ge sig av... Hade det hjälpt hade jag tagit det lugnt med alkoholen ikväll, men eftersom det inte hjälper kan man lika börja tidigt med ölen! ;)

Känns lite som att någon har satt en, vad det nu heter, runt huvudet på mig och bara skruvar åt hårdare o hårdare... Migrän på ingång kanske?! Aja, det visar sig hur det blir med den saken!

Nu ska jag iaf plocka undan lite mer här och sen slänga mig i duschen och göra mig klar för kvällens bravader!
Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar dag!

Har tillbringat min dag i Dessan o Alecs sällskap! :D
På förmiddagen var vi till Norrköping! Thure hängde med också! :)
Det var intressant o se hur vi, som är så smarta som vi är, lyckades få in en tv och ett ljudsystem i bilen, samtidigt som alla fyra faktiskt kunde sitta också! :)
Att vi dessutom kånkade kartongen med ljudsystemet genom hela affären bara för att vi inte hade någon krona till vagnen! :) Tur att vi slapp bära tvn! ;)

Väl tillbaks i stan lämnade vi av Thure och hämtade min dator för att sedan åka hem till Dessan... Kopplade ihop ljud och tv, vilket tog typ hela eftermiddagen! Lite lunch på det också! :)

Sen skulle vi ladda ner och bränna en skiva till Alec... Vilket tog precis resten av dagen! ;)

Kollat på film och myst med fruktsallad o grejer har vi gjort också! Ira var över en sväng då också! :)
Tassa stackarn brände sin svans idag också, med fyra stycken som bara satt o kollade vad som hände, tills hon drog svansen över ljusen! Då blev det fart! Stackarn blev nog mer rädd för oss än för att det började brinna... Tur att det inte blev så farligt med henne! Som sagt, blev nog mest rädd för våra reaktioner!

Kom hem för en stund sen... Ska nog gå o sova! Försöka komma upp tidigare imorgon kanske?!
Jag borde, och SKA, städa imorgon! Blir en tur till öltältet också med tjejerna! :)
Nej, sängen var det va?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glader!

Allt känns mycket bättre idag!

Har haft en bra dag!
Började med att cykla till Jenny och dricka kaffe på gården med henne... Sen cyklade jag vidare till Faster som bjöd på lunch och kaffe! :) Vilket ledde till att hon kom o hämtade min tv-bänk som stått på uteplatsen x antal månader och körde den till tippen åt mig! Samt att jag nu mer har utemöbler på min uteplats! :)
Har nog världens bästa faster! :)

Efter att jag hade varit hos henne och hon hade varit här gick jag en promenad med Carro! Sedan gick jag till mormor och hjälpte henne gräva ner en kant på rabatten... Efter det blev det fika... Sen hem och vidare på fotboll!

Var ut till Flodaskogarna och kollade på Floda - Stigtomta med Lu, Carro o Thure... Matchen slutade med en 8-0 vinst till bortalaget...

Direkt från skogarna hem o byta om för att sedan kila över till Dessan och käka där, för att sedan ta vägen ner till Öltältet! Där det dock inte var så mycket folk... Men, har man trevligt sällskap så klarar man sig bra ändå! :) Nytt försök där på fredag, då blir det dock med annan vätska som uppladdning! ;)

Nu blir det sängen! Illa kvickt! Norrköping imorgon?! :) Match står iaf på programmet! :)

Tack alla som har gjort min dag till det den varit idag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag blir så besviken!

Okej, jag får stå på torsdag...
Men inte på söndag...
"Jag vill hålla igång er båda"
Innebär det att jag inte behöver träna något, och ändå får stå eller?!
Det känns ju som det... Trodde "att hålla igång" innebar att man både tränade och matchade?! Men jag kanske har fel?

Okej, under våren har jag inte kunnat tränat alla träningar, beroende på att jag har haft praktik och inte kunnat styra över om jag har gått kväll eller inte på träningsdagarna!
Men dom senaste sju veckorna har jag varit på precis ALLA träningar! Jag visar att jag vill stå, jag gör mitt bästa även dom dagar det känns skit att va där, för det gör det ibland...
Men vad får jag för det!?

Överväger att strunta i måndags o tisdagsträningen nästa vecka och bara åka på torsdagsträningen... Bara för att se vad som händer... Men jag vet med mig själv att jag aldrig skulle kunna göra så!

Dom gånger jag inte har kunnat vara med har jag tyckt att det har kännts dumt att inte vara där, även om jag har varit på praktik eller liknande...

Äsch, skit samma! Antar att det bara är o gilla läget!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag då

Har haft en ganska bra dag!
Stannade hemma från skolan... Lika bra det kanske! Har mått mindre bra hela dagen... Magen är i obalans och huvudet gör sig påmint!

Lu va här o drack kaffe på förmiddagen, sen var jag iväg och handlade med mormor för att sedan bli bjuden på fika... Sen var det raka vägen till mamma o hämta lite grejer o säga hejdå till dom! Dom åker till Ungern imorgon, o blir borta två veckor... Skönt för dom då! ;)

Sen hem o rensa ogräs på uteplatsen! Borde sopa av och göra rent ordentligt också! Samtidigt har jag jagat Nisse två gånger! Jäkla katt o rymma! Hoppar ut genom fönstret och blir överlycklig för att han får va ute, utan koppel dessutom! :P

Börjar bli dags o käka så man orkar med träningen sen! Se hur det går med magen! Kanske blir bra, annars blir det väl ännu mer uppror! Det visar sig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blir så frustrerad!

Under hela träningen idag ville jag inget annat än åka hem!
Alla var jätte ofokuserade! Passningar gick inte fram, mottagningar misslyckades osv osv...
Sen att få höra på hemvägen att det finns dom som på match har sagt att dom inte vill spela när dom ska bli inbytta gör inte att jag blir på bättre humör!

Jag blir uppriktigt sagt förbannad på sånt!
Vi är så pass många spelare så att man inte behöver va med på en match om man inte känner för det!
Hur kan man ha mage att säga att man inte vill spela när man blir tillsagd att man ska bli inbytt?!
Jag fattar verkligen inte hur tankarna går i huvudet på människan!
Vill man inte spela kan man gott låta platsen gå till någon av de andra som faktiskt vill spela!
Jag blir så frustrerad!

Har diskuterat yrkesval och inriktning med Karlsson ikväll också...
Ibland tvekar och tvivlar man på vad man gör! Ibland känns allt så jäkla bra!
Tanken har slagit mig ibland, att hoppar jag av utbildningen nu så är jag inte mer än undersköterska! Förstå vilket bortkastande av dom här åren! Två år på högskola och jag har inte kommit högre upp i utbildningsstegen än vad jag var innan jag började!
Tur att jag inte har tänkt hoppa av!

Frågan är bara vad man ska göra sen! Om ett år är jag färdig, då är jag verkligen Sjuksköterska! Det är då ansvaret kommer! Men men, jag ska inte fundera ihjäl mig på hur jag kommer fixa det, inte just nu iaf! För som sagt, det är ett år kvar!

Nu ska jag sova! Är riktigt trött!
Natti kära ni!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Måndag!

Den nya veckan är igångsparkad...

Tvättstugan på morgonen... Sen har dagen bara flytit på... Har inte gjort något av det jag tänkte igår att jag skulle göra idag...

Mår lite konstigt idag... Magen känns lite orolig, ont i huvudet, ont i nacken, ont i ena knät o lite annat skralt! Känns sådär måste jag säga! Men hoppas att träningen ska pigga på mig lite...

Hoppas bara att det inte regnar!

Måste säga att jag tycker det finns så mycket barnsligt folk överallt! 40 år och tar åt sig av allt och blir osams med folk som inte ens vill bli osams med personen ifråga! Men men, den dagen hon inser att ingen tycker att hon beter sig på ett vuxet och moget sätt kommer hon redan ha sabbat alla sina kontakter! Men, det är upp till henne, hur hon vill ha det...

Skola imorgon... Eller?! Överväger o stanna hemma måste jag nog säga! Känner inte alls för att va på plats... Undrar vad man får göra istället?!
En sak är iaf säker, o det är att jag under morgondagen måste skicka in uppgiften som ska lämnas in senast på fredag... Annars lär väl det försvinna ut ur mitt huvud, finns en risk för det...

Aja, börjar bli dags att ladda för träning!
Hoppas det är blött i gräset och att vi tränar på A-plan!
Och att vi inte ska springa några 11 varv runt plan o sånt tjafs!

Ska fylla på energiförrådet lite med något att äta också!
Hejp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!

Hade en bra dag igår! Kollade fotboll med Mallan, och Berra som också råkade vara där! :) Blev en vinst för DFK!
Efter det åkte jag raka vägen till Jenny för att äta middag! Sen spelade vi lite Guitar Hero! Förlorade allt, som vanligt! ;)

Dagen idag har bestått av ett luuugnt tempo! Började dagen med en kort promenad från sängen till soffan! ;) Gjorde inte många knop alls innan Carro kom ner på en kaffe innan det var dags att åka till Flen o kolla på tjejerna när dom spelade match mot Flen...

Det var ingen sådan genomklappning som seriepremiären, men kan inte påstå att det var någon av våra bästa matcher heller direkt! Förlust med 5-1 blev det till slut! Lite bitter var jag allt, för hade mer än gärna spelat! Men, tränar'n har ju sagt att jag får stå på torsdag! Så får vänta till dess!

Efter att jag kom hem har jag inte gjort någe alls! Bara ätit lite, men fick ont i magen! Men börjar gå över nu, men börjar bli hungrig igen! :P

Nu sitter jag här med datorn i knät och Nisse på magen! Väntar fortfarande på att mamma ska ringa! Pratade med henne vid 18, och hon skulle ringa upp när hon kom hem! Men hon har säkert glömt bort det...

Jag vill göra om designen på bloggen... Photoshop vore ju bra om man hade först! :P Ska nog fixa det! :)

Glor på hockey, paus nu! Men Sverige leder iaf med 2-0 efter första perioden mot Norge! :)
Väntar på att Karlsson ska komma! Hon flyttar in ikväll o åker hem på tisdag! Trevligt med lite sällskap, känner mig lite ensam! ;) Men sitter o snackar med Mallan på msn! :) Skickar över bilder från matchen o sådär! :)

Ha en go kväll alla glada!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Brorsan kom hit strax innan 9 imorse...
Vi har käkat frukost, med färskt bröd, lyssnat på ring så spelar vi, snackat en massa och lyssnat på en massa bra musik! Nu har han precis gått hem till sig...

Haha den mest konstiga diskussionen vi har haft nu under förmiddagen är om fotbollen har blivit en industri eller inte... Är det rimligt att spelarna är värda flera hundra miljarder?!

Får se vad dagen i övrigt har att erbjuda!
Kanske fotboll... Värmbol spelar hemma mot Flen! 15.00, får se hur jag gör...

17.00 ska jag iaf va hos Jenny, middag idag igen! :)

Ha en bra dag allesammans! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tre minuter i lördag

Snart tickar klockan över och vi byter från fredag till lördag!

Har haft en mysig kväll med tjejerna! Det är som alltid med dom, trevligt! :) Underbara människor hela högen!

Det sägs att livet är som en berg- och dalbana, det går uppåt och neråt!
För första gången på länge uppmärksammar jag själv att jag verkligen är där uppe i banan!
Det känns så underbart skönt o ha den känslan!
Jag känner mig riktigt lycklig!

I vanliga fall uppmärksammar man inte dom gånger man är på toppen i banan... Då mår man så bra att man inte lägger någon fokus på att fundera, dagarna kommer och går utan att man reflekterar över det...

Jag ska börja uppmärksamma det ordentligt hädanefter! För, som sagt, det känns alldeles underbart!

Jag är rätt bra på i vanliga fall att bara tala om för folk när det går tungt och jag inte trivs...
Varför är man så dålig på att uppmärksamma dom dagar man mår bra? Varför talar man inte om det för folk, istället för hur dåligt man har det?
Det är ju inte roligt för dom i ens närhet som hela tiden bara får höra hur tungt allting går och känns!

Nej, nog snackat om det! ;)
Vill bara, återigen, säga att jag är så glad för alla de människor jag har i mitt liv!
Som bidrar till att jag mår som jag gör just nu!
Tack till er!
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

It's friday, I'm in love!

Fredag!
Allt plugg till nästa vecka är klart!
Vi har varit förjäkla bra den här veckan! :)

Känner på mig att det kommer bli en bra helg! :)
Ikväll blir det mys med brudarna! :)
Imorgon middag hos Jenny! :)
Söndag blir det kolla fotboll, får inte stå i helgen! :(

Nu ska jag över till Motorn på kaffe! :)
Heeeeeej!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag it is!

Hörrni!
Det är torsdag! Imorgon är det FREDAG!
Underbara helgen är snart här igen!

Någon mer som känner att veckorna springer iväg?!

Jag o Larsson pluggade från 8 imorse till 15.30 idag! Inlämningen som ska va klar nästa fredag är KLAR! :)
Imorgon ska vi ta tag i dom två seminarier som är på onsdagen! Förstå, sen har vi helg på riktigt!
Eller, hon åker på semester en vecka på lördag, så hon har det ju liiite bättre än en ann! ;)

Ska iväg o träna nu! Kroppen känns tung idag! Huvudet är trött och kroppen värker!
Men det är bara o köra på! Menar, det är ju match i helgen, måste visa att jag vill stå! :)
Kör, bara kör! :)

Ha en bra kväll gott folk! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart!

Jag måste bara säga att jag är så nöjd med allt just nu!
Jag har ingenting alls att klaga på!

Pluggade lite på fm med Larsson, sen promenixade jag med Hanna o Carro!
Tvättat och städat...
Sen var mormor o brorsan över på mat! Grillad kyckling och potatissallad! Mormor var supernöjd! :)
Efter det var Alec o Ira över en sväng och efter det var jag o mötte Motorn när hon slutade jobba! :)

En superbra dag! :)
Kan inte bli bättre när man får träffa så många underbara människor på en o samma dag! :)

Det är sånna här dagar jag mår som bäst!
Jag gillar känslan jag har just nu! :)

Ett glas Oboy på det här så har jag satt pricken över i:t! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Morfar <3

Idag skänker jag både en och två, om inte fler, extra tankar till morfar!
Hans födelsedag idag!

Nio år och fyra månader sedan du lämnade oss, sedan du lämnade den här världen, sedan du lämnade den för en förhoppningsvis bättre värld!

Det är nio år som har kantats av saknad och längtan!
Nio år av längtan efter att du ska komma tillbaka!

Jag kan fortfarande inte helt förstå att du aldrig kommer tillbaka!
Jag var 12 när du försvann, skulle strax fylla tonåring...
Då förstod jag ingenting!

Har inte glömt, och kommer aldrig glömma den där dagen när ditt hjärta stannade.
Jag kommer aldrig glömma orden mamma sa för att jag verkligen skulle förstå!

Men något annat jag aldrig kommer glömma, och som jag aldrig kommer tillåta mig själv att glömma, är alla fina minnen av dig!

Du var alltid som en pappa till mig!
Du tog hand om mig bättre än min egna pappa!
Du fanns alltid där!
Och jag önskade mig aldrig något annat än att ha dig i mitt liv!

Det rullar många tårar över mina kinder när jag tänker på dig!
Jag låter dom falla, dom symboliserar min saknad och kärlek till dig!

Jag vet att jag önskade så innerligt att du hade funnits vid liv när jag fyllde 15 och fick min moped. När jag fyllde 17 och bråkade med pappa om att jag ville sälja mopeden. Den där dagen när jag fyllde 18, den dagen när jag tog körkort, när jag tog studenten, när jag var sjuk och låg på sjukhuset, den dagen när jag fyllde 20!
Och därtill alla jular, somrar, vårar och höstar!
Jag vill ha dig här nu!

Jag vill att du ska se hur jag har det här!

Jag vet att du gör det, för jag vet att du vakar över oss här nere!
Även om du inte finns kvar här fysiskt så lever du kvar här bland oss i våra minnen och hjärtan!
Du är fortfarande en av de som har störst plats i mitt hjärta!

Jag ska aldrig glömma dig och jag ska aldrig sluta prata om dig!
Ikväll ska jag tända ett ljus, enbart för dig morfar!

Jag har alltid älskat dig, och kommer alltid att göra det!
Jag saknar dig mer än folk kan förstå älskade extrapappa!

Idag går mina tankar och tårar enbart till dig!
Saknar dig!
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hualigen!

Har haft ont i ryggen sen matchen igår... En sträckning mån tro?!
Klarade inte av att träna idag! Gjorde alldeles för ont! :(

Imorgon drar skolan igång igen! Känner redan stressen komma krypande.. Inte bra alls!

Sen börjar även dom negativa tankarna komma! Men, det rör sig om fem veckor! Fem veckor går fort!!
Jag testar, testar och gör mig en uppfattning om hur det kan bli sen! Och så gör jag en bedömning av situationen därefter!

Jag ska INTE måla faen på väggen innan jag vet hur saker och ting kommer bli! Det är bara dumt och jäkligt onödigt!

Istället ska jag vara glad!! :)

Nu ska jag nog ta mig en liten tablett och göra mig klar för sängen och en dejt med John Blund!
Håller tummarna för att ryggen inte gör ont imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag mår så bra!

Hela helgen har tillbringats i goda vänners sällskap!
Jag är så glad för att jag har dom vänner jag har!
"Gamla och kända, nya och okända"

Underbara människor som kan göra min dag komplett utan några större krusiduller!

Jag trivs så himla bra just nu!
Önskar det vore såhär hela tiden!

Känslan att kunna bestämma precis vad man vill göra, utan att någon säger något, men framförallt för att jag i dessa dagar har kunnat göra precis vad jag vill, med precis vem jag vill, utan att känna någon som helst ångest för något!

Under femton veckors tid har jag haft praktik, under tiden har jag haft fem tentor...
Praktik 32 timmar i veckan, plus restid, i o med pendlandet... Sen när man kommer hem ska man helst ha satt sig och pluggat i ett par timmar... Under tio veckor for jag fram och tillbaka till Etuna, gick upp 04.45 på morgonen, åkte 05.30 för att sedan komma hem kring 17... Det är långa dagar! Man har inte orkat sätta sig ner och varit duktig med allt vad det innebär med plugg... Istället har man struntat i det, och fått känna på ångesten... Ångesten som alltid kryper sig på när man bör plugga men inte gör det...

De sista två veckorna har praktiken inneburit enbart praktik... Alla tentor har varit inlämnade, jag har sluppit pendla... Istället har jag fått stressa iväg på träningar, men det ska jag inte säga något negativt om, för det har jag valt helt själv att göra!

Jag slutade praktiken i torsdags! Så himla skönt! Det har inneburit att jag inte har haft något att ta hänsyn till under helgen! Jag har gjort precis det jag känner för, och det gör även att den positiva känslan kommer!

Det känns bra nu, så att säga!

Skolan drar igång igen på tisdag! Intensiv kurs står på schemat om man pratar med vissa, mindre intensiv om man pratar med andra... Det visar sig hur det blir! Att föreläsningarna kommer vara i Västerås vet jag! Det gör att det tar längre tid att ta sig dit och hem, att det kommer bli snålt med tid mellan hemkomst och avfärd till träningarna... Men återigen, jag väljer det själv!
Och dessutom tycker jag det känns rätt skönt att få komma tillbaks till skolan!

Jaja, det jag egentligen ville säga är att jag är så glad för de personer jag har i mitt liv!
Tack till er som gör mina dagar till det dom är! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()