Jag må va bitter

Har varit ledig i fyra hela dagar från jobbet! Har varit underbart skönt och jag vill inte gå dit igen! Skulle inte tacka nej till semester som alla vänner och bekanta mer eller mindre har!

Det känns inge vidare att gå tillbaks till jobbet idag... Funderingarna på vad jag egentligen vill göra har börjat igen... Söka nytt?! Flytta?! Plugga?!

På ett sätt skulle jag kunna tänka mig o flytta! Men, vad har jag att hämta?! Och vart skulle det bli?! Jag vill inte flytta härifrån för att jag trivs så bra iom att jag har alla vänner och hela mitt liv här! Men är det värt o släppa det o testa något nytt?! Jag vet verkligen inte!

Vad ska jag söka för jobb?! Det finns typ inget här i stan, då krävs det pendling, och det har jag ju redan pysslat med i tre år och det känns sådär... Dessutom har jag hört någonstans ifrån att det är anställningsstopp i sörmland...

Plugga!? Jaa, har ju kommit in på en av kurserna jag sökte... Den heter något i stil med hjärtsjukdomar från ett patientperspektiv... Den går på distans från Skövde, det är två träffar på plats! Hoppas att jag kommer inte i Uppsala på en kurs om idrottsskador och rehabilitering! Skulle va grymt kul! Står som 16:e reserv! Dock är det 8 träffar! Vilket kan bli liiite körigt med jobbet! Men, det visar sig! Jag håller tummarna iaf! Undrar om man orkar med två kurser samtidigt på halvfart?! Plus jobb?! Hmm, tåls att fundera på!

Aja, nu ska jag byta om o sen kasta ner maten i matlådan och knalla iväg mot jobbet! Ska nog ta vägen över stan! Team Sportia har utförsäljning, kan va värt o kika in iaf! ;)

Hej o hå!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2 av 4

Har haft en bra helg! I fredags var vi i Vingåker och grattade Alec o Dessan som egentligen fyllde år igår! Dom skulle iväg på äventyr med familjen igår, så blev lite firande i fredags! Himla trevligt! :)

Själv åkte jag med Hanna, Mamma och Anikó till Vansbro för att köra det andra av fyra lopp i våran tjejklassiker! :)

Här är Hanna och jag i bilen på väg upp till Vansbro!Mamma och Anikó var också med! Men dom satt fram, så de fick inte vara med på något kort! ;) Mohahaha! Nää, vi tog kort efter simningen sen, och då är dom med! Men det är dom som har korten!

Hur som helst så startade jag och Hanna 15.15 i en rosa grupp! Vilken glädje att vi fick dom fina mössorna och säckarna! ;) Det var 19 grader i vattnet! Så det var riktigt skönt! Men en sak har vi nog lärt oss, och det är att ställa oss längst fram och simma en aning till vänster samt att simma fort som sjutton i början så man kommer undan lite! För jäklar va trångt det var där ett tag, innan hela startfältet hade dragits ut! Man fick hur många sparkar som helst! Och det gick knappt att ta sig fram! :P

Mamma och Anikó startade 15.30 i en blå grupp! Dom hade blå bikini/baddräkt, så dom lyckades ju matcha lite! ;)

Tiderna vi skrapade ihop:
Frida    - 28.?
Hanna  - 33.?
Karina  - 36.?
Anikó   - 29.?

Vet inte riktigt på vilken sekund vi simmade in! Men det spelar inte så stor roll! ;) Vet att Anikó var 59 sekunder långsammare än mig!

Här är Hanna och jag vid bilen, innan vi ska åka hemåt!Nu är det dags o dra igång träningen inför Lindingöloppet! 2½ månad kvar ungefär tills det är dags!

Jag ska dock försöka hitta ett axelskydd! För det funkar inte alls att springa som det är nu! Jag blir helt slut i axeln när jag springer! Spänner mig väl för mycket! Var på Intersport och kikade innan helgen, men hittade inget där uppe! Så blir en sväng på stan o kolla om Team Sportia eller Lunkan har något! Tveksamt men jag hoppas! Annars får det väl vackert bli en sväng till typ Etuna eller Norrköping!

Idag har jag varit hos brorsan o Tessan! Blev bjuden på smörgås o kaffe till fotbollen! Sverige vann med 3-1 mot Australien! :) Nu sitter jag o kollar på Brasilien-USA! Ska kanske ge mig ut o springa en sväng sen!

Aja. ska kolla ordentligt på fotbollen nu! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()