Mitt humör är värt ett blogginlägg!

Är på ett utomordentligt bra humör!

Lyssnar på ett gudomligt bra album, och har så gjort sen i onsdags! :) Lyssna här!
Det är värt en lyssning! ;) Annars skulle inte jag ha lyssnat så många gånger om och om igen på det! :)

Haft en bra helg! :) Fotboll is da shit! ;)

I fredags var jag med Westlingarna o kollade på Gropptorp - KAIK, herrarna... Sen hämtade vi hem lite pizza! :)
Igår bestod dagen till största delen av bortamatch i Oxelösund! Spelade 3-3 och var väl inte jättenöjd! Men benet kändes bra, så ska väl inte klaga! Eller jo lite kanske! ;) Uppvärmningen kändes så jäääkla bra, men sen vet jag inte riktigt vad som hände... Men men, så kan det va ibland...
När jag kom hem började jag städa, men efter halva lägenheten for jag till Hanna o kikade på lite film med de andra! :)

Idag har jag varit hos Jenny o kelat med en liten åttamånaders bebis som hon var barnvakt åt! :) Suck! Vilken söt liten grabb det var, hur nöjd med tillvaron som helst! :)

Sen for jag iväg och skulle kolla på fotboll med Larsson, vilket jag också gjorde så klart! ;) Flen - Julita/Gropptorp stod först på schemat! Den matchen slutade med en bortavinst, 1-5 alltså! Inge bra för tabellen! ;) Därifrån for vi raka vägen till Backavallen för att kolla på Värmbol - Akropolis, även där blev det en bortavinst, 0-2...

Innan jag hämtade Larsson skulle jag tanka bilskrället! och på något jäkla mystiskt vis så knäppte inte pumpjäkeln av när tanken var full... Detta resulterade i att det stod som en mindre fontän ut ur hålet! Rann ner längst bilen och lyckades även hamna en del på brallorna, skorna blev genomblöta och strumporna med! Så det var bara att ge sig iväg hem o byta kläder illa kvickt! Och dom får vackert ligga ute tills jag har tvättstugan igen!

Sånt som händer - Eller?!

Imorgon börjar allvaret! Vilket innebär att vi hädanefter kan kalla oss för T5:or! För er som inte går sjuksköterskeprogrammet (för det verkar bara vara vi som kallar oss för Tnånting?!) så innebär det att vi börjar termin FEM imorgon! :) Detta innebär även att vi har 40 veckor kvar på våran utbildning! Varav 15 veckor är praktik och 10 veckor C-uppsats! Detta i sin tur innebär att det bara är 15 riktiga kursveckor kvar! Jösses! ;)

Schemat är utskrivet och fastsatt i det nya blocket, studiehandledningen är utskriven - dock inte genomläst, men det hinns med imorgon!

Vi börjar 13.15 imorgon och slutar 16... På den tiden ska vi hinna ha kursintro, geriatrikintro och S-HLRintro! Hihi, med andra ord en introdag! ;)

Det här humöret skulle nästan kunna få mig att städa typ garderoben lr något! Men, klockan är ju redan 11, så kanske lite väl sent o dra igång ett sånt projekt?! Ska göra i ordning matlådan till imorgon! Tacos blir det, för det var kvällens måltid! :) Sen kanske man ska lägga sig o titta lite i kursböckerna?! :)

Sleeeeeeep tight my friends! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback