Vilken vecka!

Jösses, vilken vecka det varit! Jobbat som en dåre, och då menar jag mest att vi har fått springa rumporna av oss, varje sekund! I tisdags skulle vi skicka hem 6 patienter, igår skickade vi hem 2 och idag 3... Och nej, det har inte varit så lätta hemgångar, utan där det strulat massa! Och igår fick vi lov att skicka en patient akut till USÖ med misstänkt hjärttamponad! Jisses vilken fart det vart då! På en halvtimme hann jag boka ambulans två gånger, avboka en gång, skriva omvårdnasepikris, jaga läkaren för medicinsk epikris, få fram en läkemedelslista samt rapportera, sen var patienten i ambulansen! :P

Men men, det var inte det jag egentligen skulle skriva...
Även om jag har gått fyra dagar i rad på det där bygget, varav tre dagpass, vilket är stressigast, så känns det bra! Jag trivs när det är rörelse på bygget! Även om jag igår när jag gick hem hade den där inre stressen som tar ett par timmar att bli av med om man får lugn och ro kring sig!

Jag trivs bra med arbetskamraterna, superbra till och med! Och jag trivs med arbetet! Dessa dagar har jag verkligen känt att man gjort nytta, man har sett skillnad på nästan alla patienter, hur dom blir bättre för varje dag! Sånt är kul att se! :)

Skulle ha gått kvällspass idag, men fick lov att byta till dag... Och igår va min första tanke när jag vaknade "imorgon får jag iaf sova", haha, så gick det med det!

Dock är jag nog glad för det såhär i efterhand! För istället för att jobba ikväll har jag umgåtts med underbara C! Gjorde stan, och sen käka vi på Sultans! Sen dess har jag legat i soffan o bara haft det bra! :)

Dagens inköp:
En onepiece! ;)
Ögonsalva
och sista, men absolut inte minst, snarare störst, Biljetter till globen på lördag!! Tiesto is in da house!

Jag och storebror åker till sthlm på lördag! För att shejka äs från 20.00 till 03.00! 7 jäkla timmar ska det skakas! För såklart har vi dansgolvsbiljetter! :D
Efter det åker jag raka vägen ner till Jönköping, för att hälsa på mamma och Anikó! Tåget dit går kl 8! Så det är några timmar att slå ihjäl från att det slutar i globen tills tåget går! Hur vi fördriver dom vet vi nog inte! Men jag miiisstänker att vi gör något galet, som bara vi brukar kunna göra! ;)

Och näää, jag hade inte tänkt skriva om det här egentligen, ingenting av det! Meeen, tanken man har innan man börjar skriva går inte att hålla alla gånger! ;)

En annan sak, min viiita fara är i livet igen! Fick hem den igår! Dock med sommardäcken på, så måste byta dom innan jag gör något annat! ;) Det saknas bara ett fälgkors! Men pappsen lär ju ha ett som jag kan få låna!
Mina söta prinsar! Sådär sitter dom ofta när jag kliver ur duschen! :)

Nu ska jag typ sova! Så jag orkar med att gå upp imorgon också! Belöningen för att ha jobbat hela veckan är fredagsfrukosten! ;)

Varsågod Carrot! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback