Torsdag och längtan till helgen!

Jag ju idag se tillbaka på och beskriva min tisdag, som en jäkligt dålig dag! Första dagen på praktiken, den nästan viktigaste dagen, blev inte alls bra! Och känslan när jag gick därifrån var bara att jag inte ville gå tillbaks dit igen! En redan negativ inställning till psykiatrin fick sig en ordentlig törn och gjorde mig mer eller mindre panikslagen! Mådde skit hela em, orkade inte vara hemma ensam efter träningen ens! Men som tur var så fick jag traska över till Dessan o hänga med henne ett par timmar! Skönt som bara den! Sen hem o sova! Då hade jag lugnat ner mig så pass att jag kunde tänka att nästa dag skulle få bli en nystart, att jag skulle dra ett streck över tisdagen och gå dit dagen efter med en bättre inställning!

Upp med tuppen, blev upplockad av Ida och sen bar det iväg! Redan innan jag hade kommit upp på avdelningen hade jag träffat handledaren som kände igen mig, efter att ha kollat på facebook vem jag var! :P Redan efter en timme hade jag insett att tisdagen verkligen var helt fel! Trivdes direkt med handledaren, och personalen var också bra! :) Efter rapporten blev jag satt på att dela medicin! :) Skönt att få göra något direkt! :) Sen bestod dagen mer eller mindre bara av information och information! Var bra slut i huvudet när klockan slog 17 och jag fick sluta! Kände mig betydligt bättre till mods när jag åkte hem då, än dagen innan!

Handlade o sen ringde Dessan, hon kom hit o käkade innan vi drog ner till gymmet! Körde på löparbandet och sprang 5 km! Dock inte så jäkla snabbt, men det kan ju bara bli bättre! ;) Bättre än att inte ha gjort det alls! :P Dock kände jag av benhinnan sista minutrarna! Men idag är jag bara lite öm, så var nog bra att jag inte sprang längre! :) Sen bar det av hemåt för att göra minsta lilla! ;)

Idag blev det en tur till Västerås med Larsson! På schemat stod det opponering och respondering av uppsatser! Vi blev supernervösa när vi kom fram! Opponeringen var nästan det som var svårast! Och det var det vi började med! Opponerade på en uppsats gjord av två tjejer som handlade om alkoholmissbruk/-beroende! När det var klart hade vi rast i en timme, så det blev fika och snack om allt annat än uppsatser! ;) Vid 11 var det våran tur att bli opponerade på!

Blev några bra diskussioner om varför vi har gjort si och varför vi valt så! :) Det man var mest nervös för var nog ändå vad examinatorn skulle säga! Men kan ju säga att Larsson o jag gick ut från rummet med ett leende och gjorde en highfive! ;) Vi fick kommentar på att vi ska ändra några man och några våra till ngot annat! Samt skriva in att det är svenska bloggar vi har använt, hur många sidor vi har gått igenom rent pappersmässigt och om det är en viss ålder på kvinnorna! Hur lång tid det kommer ta?! Inte alls lång! :) Det gäller bara att Larsson o jag hittar en stund som vi har ledig tid tillsammans med våra rackarns praktikscheman! ;) Inte helt lätt kan jag ju säga!

I vilket fall så känns det grymt skönt att det blev så bra kommentarer och så lite att ändra! :) Kände mig några kilo lättare när jag åkte hem än när jag åkte dit! :)

Nu ska jag iaf svida om till träningskläder! Cirkelfys med Benke är det som gäller ikväll! Så då får man väl sådär fin träningsvärk igen! ;)

Hejp Hejp!

Idag är det stort leende! ;)

Praktik imorgon igen förresten! Men sen är det helg och uj va jag längtar!!! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Jossan

Jag har en ny bloooggg! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback