Imorgon gäller det!

Tenta imorgon då! Det får gå som det går! Bära eller brista så att säga! ;)

Träningen idag var rolig, men inte så rolig som dom andra! Dessutom blev det en del heta diskussioner om det var skott med höger eller vänster! Jag var inte så seriös i min diskussion, men det var tydligen några andra... Jag taggar ner rätt fort och blir mer skämtsam om det är om skitsaker! Vilket det också var!

Efter träningen tvättade jag mormors bil o bestämde mig för att köpa nya torkarblad åt henne! Bara det bytet tog 40 minuter! Inte lätt när man inte har koll på vad man åker runt i för bil! Atos eller getz...! :P Fel blev det iaf första gången och då hade jag lyckats trycka dit skiten så vi knappt fick bort dom! Men, efter ett o annat fint ord så lossna dom så jag kunde gå in o byta! Tur att tjejerna som jobbade ikväll var snälla o hjälpte till! :)

Lagom när jag ringde på dörren hos mormor ringde hon till mig o undrade vart sjutton jag hade tagit vägen! 1 timme o 20 minuter efter avslutad träning var jag där! Men hon blev iaf glad för att jag hade bytit torkarbladen! Hon hade inte märkt att dom var trasiga! Konstigt för halva rutan blev bara såsig när man drog igång dom! :P Men men! Nu är det ordning på torpet! :)

Ska snart gå o lägga mig! Tror jag ska sova till 8, 8.30... Dra en löparrunda o sen duscha o käka frukost! Sen är det nog dags o åka till Etuna! Vi ska åka liiite tidigare så vi inte behöver gå runt hemma o fundera så mycket! Tar en sväng på stan o sen lunchar vi med Molle o dom andra! :) Sen är det dags! 14.10!
Håll era tummar då för sjutton gubbar! Kan behöva det! För det känns sådär!

Aja, ska nog dra mig mot sängen! Men först ska jag häva i mig en massa vatten! Törstig som en gnu ungefär! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bloggtorka?!

Haha, fick kommentaren ikväll att jag inte bloggat på ett tag?! Men, i lördags?! Haha, din sköning! ;)

Har iaf haft fullt upp! Plugg halva dagen i söndags med Larsson! Andra halvan gick ungefär till att fira mormor som fyllde år! På kvällen va jag ute o gick med Jenny!

I måndags satt vi på bibblan och pluggade några timmar! Började dock dagen med att ta en joggingrunda! Blev inte så långt o gick inte så bra! Men, jag var iaf ute! ;) På kvällen var jag o Carro över till Ira en sväng o kolla Idol o snacka skit! :) Lr, dom snacka o jag lyssna! Tro't eller ej! ;) Hann med o ta en promenad innan vi gick dit! :)

I tisdags var det skola! Redovisningar i psykiatriarbetena! Skulle hålla på till 16, men jag o Larsson var sist o redovisa och vi var färdiga 13.55! Så vi packade ihop oss o gick till tåget innan dom andra hade slutat! Käkade hos mamma, innan det var träningsdags! Var en riktigt rolig träning! Det är sånna här träningar (dom tre vi haft efter sista matchen) som gör att jag verkligen älskar fotboll! :) När jag kom hem från träningen slängde jag in väskan o sen gick jag till Olympos o kolla på fotboll med brorsan o Micke! :)

Idag är'e alltså onsdag! Gick upp en timme senare än planerat! Att det ska va så skönt att ligga i sängen?! Förstår det inte! ;) Satte igång o plugga strax efter 9... Pluggade ett par timmar, tog en kort paus, fortsatte plugga! Sen vart det lunch med Larsson! Efter det pluggade jag någon timme till innan jag messade brorsan o frågade om han vill bjuda på kaffe när han kom hem! Istället blev det jag som cyklade ner till hans jobb o drack kaffe! Tog vägen förbi mormor på vägen hem, fick både mat o fika! :)

Försökt plugga efter det! Men koncentrationen och motivationen var som bortblåst! Så ikväll blev det Champions League, Idol och Barnens sjukhus med brorsan o Carro! :)

Har en mage i uppror! Är konstant hungrig och det riktigt svider i den! Så antar att det är stressmage! Tenta på fredag ju! Känns sådär inför den kan jag ju säga! Men, så känns det alltid inför medicintentorna! Och, ääh, jag har fått göra omtenta båda gångerna! Så ääh, jaa... Äsch, det visar sig! Känns inte som att man har hunnit plugga som man velat senaste två veckorna eftersom vi hade grupparbetet o göra under tiden! Men men, det går som det går! Har imorgon på mig o plugga in typ allt! ;)

Katastrofmedicinen känns som jag har koll på! Det enda där är vem som har ansvaret på olycksplatsen - sjukvårdsledaren eller räddningsledaren... Och om det heter räddningsledning eller sjukvårdsledning! :P Note to myself! Tänk SJUK! ;) Räddningsledningen är dom som är på skadeplatsen, sjukvårdsledningen sitter på sjukhuset...

Psykiatrin är rätt rörig! Sömnstörningar hit, sömnsvårigheter dit! Intressant är iaf att när man har schizofreni har man osammanhängande tal samtidigt som man har minskat tal!? Men, det är så det ska va!

Geratriken känns mer som att man nog kan luska ut rätt bra ändå! Svårt är Glaukom, Katarakt o Makula - Ögonsjukdomar! I ordning Grön starr, grå starr o gula fläcken! Men va sjutton beror dom på och vad är symtomen o behandlingarna?! Är glad att jag ens kan vilken som är vilken!

Pediatriken är rätt svår! Barn kan för sjutton ha sjukdomar där stora har hög feber ha låg feber! Dom är svåa att förstå sig på!! ;) Kräkningar hit, kräkningar dit... Medvetslösa hit, medvetslösa dit! Vad det beror på?! Jadu! ;) Kan vara så många saker! Att en tre månades bebis kräks kan tydligen bero på kikhosta! Dom vaccineras i den åldern mot det, och man kan ju reagera på vaccin så... Det är väl en bra teori?! ;) Att en unge är medvetslös kan bero på massa saker, intox, kramper, skalltrauman osv! Och det roligaste är att man ska motivera till varför man tror det ena eller det andra!

Sen har vi en rolig del kvar! Farmakovigilans! Fråga mig inte vad det är! ;) Det har med biverkningar på läkemedel, hur man gör en biverkningsrapport o sånt!  - Det kan jag inte!

Haha sådärja, nu hade jag gått igenom dom fem områdena!

Iaf hoppas jag att magen enbart har o göra med att det är tentadags snart!
Nu ska jag iaf gå o sova! Brorsan ringer o ser till att jag kommer ur sängen imorgon! ;) För har verkligen inte tid att ligga o dra mig! Och, är det någon som ringer så måste jag gå ut i köket för att kunna prata! :P Bra grej! ;)

Sov gott då! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Minnen är till för att minnas, inte för att glömmas!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Känslosvall

Hade en superbra dag dag igår!
Pappa kom strax innan halv 10, vi åkte ut o gick 18 hål... Brorsan vann, jag kom tvåa och pappa kom sist... När vi hade gått så vi var helt slut åkte vi hem o lagade mat, o drack gott!
Pappa sov kvar hos mig till imorse... Brorsan kom över så vi käkade frukost tillsammans också!

Sen har jag hjälpt brorsan med förberedelser innan han skulle iväg på bröllop!

Efter det for jag till Jenny en sväng och efter det har jag varit hos mormor tillsammans med mamma o Anico! Käkade skomakarlåda! :) Mums mums!

Mormor fyller år imorgon! Presenten ligger inslagen och väntar på att få lämnas över! Hon kommer verkligen bli snopen! Det är något jag aldrig kan tänka mig att hon kan tänka sig att hon ska få! Hoppas iaf att hon blir glad! :)
Dom andra gick hem strax efter 9, jag har nyss kommit hem... Hjälpte henne o fixa med bord och stolar till imorgon, sen hamnade vi i diskussioner... Som vi brukar ungefär!

Saknar min morfar något grymt mycket! 

Borde gå o lägga mig o inte grubbla... Men, tankarna är igång, så är nog redan kört... Så är väl bättre o bara låta tankarna gå... Lr?!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Varit i skolan idag på fm... Var kvar till frukostrasten, då gick jag ner till bibblan o skrev på vårat grupparbete! Tyckte inte föreläsningen gav något... Sen tog vi tåget hem vid lunch! Idag gjorde vi som vi borde göra varje dag! Pluggade på tåget! Riktigt effektiva var vi! :) Är nääästan klara med grupparbetet! :) Ska bara in en artikel, som vi tror att vi har hittat, o sen skrivas in referenser! Sen är det klart! Då är'e full fokus på tentan! Shit, bara en vecka kvar tills den är!

Roligaste träningen på superlänge var det ikväll! Dock var vi bara 8 st! Började träna inne idag! Och vi hade som sagt riktigt roligt! :) Kanonträning! Alla var på strålande humör och tyckte verkligen att det var roligt! :)  Det blir DM i november också! :) Har dock mer eller mindre ont i knät hela tiden! Idag har det knäppt, och jag menar verkligen knäppt! Nästan så det har hörts också! ;) Ska ta o kolla upp det så fort tentan är skriven!

Imorgon borde jag dessutom få ett tentaresultat också! Fyra veckor sen inlämning! Börjar bli orolig att den inte ens har kommit in! :S

Imorgon ska jag o brorsan ha en dag med våran pappa! Vi ska lira golf, äta och dricka gott! :) Han ska dessutom sova kvar här till på lördag! Ser fram emot det! För det var inte igår vi hade en dag ensamma med farsgubben! Saknar dock min lillebror lite extra vid sånna här "sammankomster"!

Hua, börjar bli smått nervig och stressad över tentan! Men ändå inte! Känner mig rätt lugn, samtidigt som jag känner mig lite orolig... Konstig känsla helt enkelt! Det får bära eller brista, ungefär som vanligt med andra ord! ;)
Nej, nu ska jag slänga mig i säng! Upp tidigt, måste hinna dammsuga innan jag o brorsan ska o inhandla allt vi behöver till dagen! :) Och sen ska jag hämta mina rackarns klubbor innan det bär av också!

Som sagt, sängen var det! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Dagen började med att jag fick leta rätt på den som hade glömt kvar sitt lås i dörren till tvättstugan! Så kl 10 fick jag den istället för kl 7... Men hade tur så den som skulle ha tvättstugan 12 tog bort sin markering! Så kunde låta kläderna hänga o torka till strax innan 1 iaf...

Hann plugga lite under tiden... Men vid 1 mötte jag upp Larsson, så vi käkade lunch och pluggade till 4 ungefär... Då gick jag över till mamma o fikade... Kl 6 gick jag ut o gick med Jenny! Ca 1 timme o 45 minuter, lite mer än 8 km... När jag släppte av Jenny hemma hos henne bestämde jag mig för att springa hem... Så blev en tur på tio minuter, för sen mötte jag mamma o Aniko som var ute o gick! :P

Sitter o kollar på Lazio - Milan... Zlatan har gjort mål, så står 0-1! :)

Ska skriva ut papprena vi har skrivit idag, så vi kan plugga på tåget imorgon! :) Sen blir det sängen skulle jag tro! Är ca 10 minuter kvar av matchen också!

Nu gjorde precis Lazio 1-1! Så det kan gå! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Virrpanna!

Har haft en bra dag! Dock något virrig i huvudet!
Glömde en nyckel i ett lås imorse när jag skulle till tåget, men upptäckte det innan jag kom för långt så kunde gå tillbaks...
Sen när det var lunchdags i skolan fick jag panik i tron att jag hade glömt påsen med matlådan i på tåget, men Larsson, som hade koll, gjorde att jag kom på att vi hade ställt in lådorna i kylskåpen! :P

Men sen dess har jag haft koll!

Slutade 15, 20 minuter efter att tåget vid 2 hade gått, så fick sitta kvar till kl 4...

Kom hem, bytte om och for ut till träningen!
Det var en rolig träning idag! Massa teknik! Fick va med o avsluta på mål... Men kan ha o göra med att vi körde på femmannamål! ;) Men skjutit på mål vet jag inte när jag gjorde sist... Någon gång förra året tror jag?! Kul o göra det ibland måste jag säga! :) På torsdag ska vi eventuellt träna inne, eftersom vi inte kan va på A-plan för att den är så blöt! Eller, alla planer är blöta! Som sagt körde vi på femmannaplanen idag!

Kom på imorse att jag hade tvättstugan igårkväll, så sprang förbi där ute när jag kom hem från träningen nu, var lite orolig att jag inte skulle få någon tid den här veckan! Men hade tur, så får tvätta imorgonbitti! :)

Igårkväll när jag gick o la mig började en massa negativa tankar cirkulera i huvudet på mig, men lyckades trycka bort dom med positiva! Och idag är jag på bra humör! :) Det är tom så att jag känner för att ta tag i o rensa garderoben! :P

Får se vad jag gör med energin!

Längtar till den 6:e! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fattar du?!

Kolla in det här "Tag cloud:et"

Skulle vilja ha ett sånt, men fattar inte hur man laddar ner o får det att funka... Någon annan som gör?! :)

Tråkig kväll, så överväger att gå o lägga mig nu! Men ska fixa i ordning matlådan till imorgon först!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag

Den lediga dagen i onsdags blev det inte mycket plugg på! For mellan mig, mamma o mormor precis hela dagen... På kvällen åkte jag ut till Valla och var med tjejlaget när dom hade match, det blev förlust för dom!

I torsdags så skulle vi ha egen introduktion inför psykiatrin genom att kolla på en DVD... Jag fattade inte vilka delar, och det gjorde knappt någon annan heller, så satt med skivan en stund innan jag gav upp! På eftermiddagen var vi i skolan och hade introduktion där!
Till imorgon har vi en uppgift att göra, sen har vi föreläsning på em och får reda på vad vi ska göra i grupparbetet, då har vi en vecka på oss att få det klart! Och när det arbetet är klart och redovisat har vi bara två dagar kvar till tentan som är på fredagen!

I fredags pluggade jag iaf lite... På kvällen var jag med Carro, Hanna, Larsson o Moa o kollade på KVBS när dom mötte hockeylaget! :) Slutade med KVBS seger! :)

Lördagen bestod av fotboll, sista matchen för den här säsongen... I mer eller mindre konstant regn fick vi spö av Team Rosa, som var bättre än oss, och som iomed vinsten vann serien! Grattis till dom! Efter matchen hade vi bokat bord på Olympos! Vi blev 22 stycken som träffades och åt middag! Sen var vi åtta stycken som gick hem till Carro, några var i början sugna på utgång, men det blev det inget av... Vi satt o snackade och hade roligt istället! :)

Igår umgicks jag med brorsan hela dagen efter att han kom hem tidigt från Uppsala! Spelade lite tvspel, tog ett träningspass genom att cykla 1½ timme i skogen! Jag var tvärslut när vi kom hem och hade ont i knät och armbågen! Kikade på present till mormor, var och röstade, handlade o spelade lite mer tvspel! ;) Sen när jag gick hem satte jag mig framför valvakan!

Blå seger, och SD kom in i regeringen! Undrar vad det ska leda till?! Undrar om dom hade kommit in om alla andra partier hade varit tydligare i invandringspolitiken?! Ska bli intressant o se hur det hela utvecklar sig, med tanke på att SD i nuläget har en vågmästarroll! Om dom blåa kommer börja samarbeta med MP, just för att SD inte ska få den rollen?!

Nog pratat om det! Idag ska jag plugga med Larsson o sen åka o titta på mormors present! :) Får se vad jag hittar på till kvällen! Borde försöka köra ut bilen till pappa någon dag i veckan också! På tal om pappa ska vi spela golf med honom på fredag! Heldag med honom o brorsan blir det då! Golf, mat o kanske en o annan öl! :) Kommer säkert bli supertrevligt! :) Lääääängesen vi gjorde något själva vi tre! Faaast, hade inte gjort något om lillebrorsan hade varit med! ;)

Nej, nu ska jag sätta fart, så jag kommer i tid till Larsson! Måste ju faktiskt cykla! ;)
Ha en bra dag! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Somnade som en stock igår! Och vaknade en gång vid 4, sen sov jag tills klockan ringde vid 6... Hade fortfarande ont i huvudet så messade Larsson att jag skulle bli hemma... Fick svar att hon också skulle va hemma... Somnade om och vaknade vid 10...

Sammanlagt fick jag alltså, från 15 igår till 10 idag, 16 timmars sömn! Välbehövligt tror jag!

Var tung i huvudet när jag gick upp vid 10... Men kände mig bara piggare o piggare... Tog en sväng till Hanna o hälsade på henne o Stella! :) En trevlig stund! :)



Kom därifrån, käkade lite och la in alla bilder från telefonen på datorn! Nästan 400 bilder!

Sen var det bara o åka ut till träningen! Min bil måste ha pajjat! Den ser ut att vara enormt tungt lastad! Hjulen går nästan i hjulhusen, om man kan säga så?! Sen är det ett skapligt gung på skiten, ett eftergung som gjorde att vi i bilen skrattade gott... Dessutom låter den nästan som om det vore turbo på! ;) Någon har lekt med min bil! ;) Nej, men något måste ha gått sönder...?!

Efter träningen har jag suttit o mejlat till alla i laget, en och en! :P För det går inte att göra massutskick på hemsidan! :P Sen hade inte alla skrivit dit sina mejladresser, så vissa fick jag mejla som vanligt, andra på Facebook och sist men inte minst fick jag skicka sms till Lili! :) Men tror iaf att jag har fått tag på alla! :)
Det tog nästan en timme o göra det! :P

Men men, nu ska jag iaf gå och sova! Har tvättstugan imorgon klockan 7! Så ska försöka o verkligen ta mig upp då och sätta fart! För måste även hinna städa, under tiden som jag har tvättstugan... Men viktigast av allt är att jag verkligen MÅSTE ta tag i plugget! Drygt två veckor kvar till tenta! Herre min ge! Just nu känns det som att det aldrig kommer gå! Men, bara o försöka se det positivt o plugga järnet!

Sleeeeep tight!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha...

Heldagen i Västerås blev en halvdag...

Vid lunch bestämde vi oss för att ge oss iväg hemåt! Tack för det säger jag, för lagom när förmiddagens föreläsning var slut fick jag blixthuvudvärk! Så det blev mer eller mindre en pärs att bara ta sig hem...

Åkte från V-ås 12.25, var i Etuna 13.04, tåget gick 14.09... Så var hemma 15... Kan ju säga att jag tyckte det var för jäkla långt att ta sig hem då!

Väl hemma slängde jag mig i säng! Vaknade efter 2 timmar, somnade om direkt och sov två timmar till... Då var klockan 19, gick upp o fixade lite att äta, sen har jag kollat på tv, och hunnit äta lite till!

Men nu ska jag gå o sova igen! Har fortfarande jätteont i huvudet och mår lite illa...

Hoppas jag mår bra efter flera timmars sömn till! Imorgon är det nämligen heldag igen... Men, har jag såhär ont i huvudet när jag vaknar blir det ingen skola... Då får jag försöka plugga hemma istället!
Men, det visar sig imorgon!

Nu, sängen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resultat?

Haha! Jag körde en sväng i skogen på cykeln! Så jäkla mycket roligare än att trampa som en dåre utan att se hur fort det går (på typ landsvägar)... I skogen märker man verkligen hur fort det går!

Och för dom som undrar hade jag långärmad tröja plus jacka, ett par långbrallor och hjälm på mig! Allt för att inte göra illa mig! ;)

När jag kom hem åkte jag o handlade... Förberedde lite inför matlagningen, som jag dock inte hann med innan det var dags o svida om till fotbollskläder!

Fotbollsträningen gick bra! Vi var bara 9 st, så lite tråkigt för den delen, men annars var det en rolig träning! :) Efter träningen hade vi spelarmöte!

När jag kom hem så kom brorsan över på kvällsfika! Skogaholmslimpa, kokt medvurst och oboy! Dock "falsk" oboy! Har någon jäkla dumleoboy som inte alls är god! :P

Han var kvar i ca en timme innan jag körde hem honom så jag fick fixa matlådor! ;)
Så nu har jag matlådor till två av fyra dagar i skolan! Det är bra det! :)

Men nu ska jag dra mig mot sängen! Så jag vaknar o är pigg imorgon!

Halsen verkar va på väg tillbaks till ruta 1 igen, kände mig pigg där ett tag! ;)
Får väl se imorgon!

Då är det verkligen heldag i skolan! Eller, inte I skolan, utan heldag i övrigt! Tåget härifrån går 7, och vi kommer va hemma vid 18... Vi ska nämligen till Västerås o ha föreläsning där! Psykiatri om jag inte missminner mig, så kan nog bli intressant! :) Hoppas vi!

Nej, sängen var det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ett test!

Eftersom jag har mått sådär hela veckan och känt mig lite hängig utan att det blir något av det ska jag försöka träna skiten ur mig idag!

Därför ska jag nu ge mig iväg på cykeln o försöka hitta någon rolig väg i skogen att trampa på! :)

Och ja, jag tar hjälm, långbrallor och längärmad! ;)

Sen vid 16 är det fotbollsträning!

Tanken är att antingen bryter skiten ut eller så blir jag pigg! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

What to do?

Halvligger i soffan med pyjamas, nerbäddad med filt och kudde...

Har hela dagen längtat efter att det skulle bli kväll... Men inte när det väl var dags!

Vaknade till liv ur koman vid 10 snåret i förmiddags... Då hade jag varit så okoncentrerad första timmen att jag inte fattade något av resten av föreläsningen... Eftermiddagen gick bättre... Koncentrationen brast ungefär 20 minuter för tidigt...

När jag kom hem från skolan landade jag i soffan en snabbis innan jag for över till mamma o Anico... Drack lite kaffe hos dom...

Ungefär här började jag bäva inför kvällen, som jag längtat efter... Vetskapen att jag skulle sitta ensam hemma... Det är inte alltid något jag uppskattar...

Handlade lite mat att laga, fortsatte bäva inför kvällen... Lagade maten, fortsatte bäva... Satte mig o åt, drog på tvn... Kikade på slutet av Idol, fortfarande inte nöjd... Zappade runt och ingenting fanns det o titta på... Men så kom jag till MTV, och där var det höjdpunkter från Rock am ring... Ungefär här vände mitt negativa till något positivt...

När konserten var slut började Behind the Music: Pink! Inte helt fel det heller! :) Sen har jag kikat på ett bilprogram, så klart! ;)

Men ska nog dra mig mot sängen nu!

Kvällens tre låtar
What's Up - 4 non blondes
Gossip - Heavy Cross
Pink - Dear Mr President


Gossip hörde jag på Rock am Ring! :) Dom andra två hörde jag under Behind the Music! :)

Dear Mr President är helt underbar! :)

Nej, sängen var det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hell yeah!

Sitter på bibblan på skolan... Jösses vad jag fick kämpa med att ta mig upp i morse... Det är bara bomull i huvudet idag! Känns som jag har varit vaken i två dygn eller något sådant...
Undrar om jag är på väg att bli sjuk?! Har ont i kroppen, mår lite illa och har huvudvärk... Men, det är fredag idag, och det innebär ju att man snaart är lite ledig! :) - Helg alltså!

Dock kommer jag behöva plugga i helgen för att ligga i fas... Men får väl se hur det går med den saken!

Igår var vi i skolan hela dagen, men slutade tidigare, så strosade runt en sväng på stan och hann även upp o städa ur skåpet på jobbet! Sen bar det av ut till Flodaskogarna och Flodavallen! Efter 45 minuter stod det 8-0 till oss! Efter 90 stod det 20-0! :) Inte helt fel med målrekord!

Stackarna Floda har nu släppt in 138 mål! Tycker verkligen synd om dom, dom kan inte tycka att det är roligt längre!

Nehej! Jag överväger nog att köpa en macka och en kaffe innan föreläsningen drar igång!
Idag har vi först neurologiska sjukdomar och på eftermiddagen blir det demenssjukdomar!

Ha en bra dag!

Längtar till ikväll, när jag bara för slappa o ha det bra! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En god känsla

Jag förstår inte riktigt varför jag i snart en vecka har vaknat ca 4 varje morgon... Oavsett om jag ska upp till skolan eller om jag får sova... I natt drömde jag att jag var på en skola och att det kom in en karl med pistol och skulle hitta sin unge, plötsligt kom han in i rummet jag var i - som i en liten affär - och kom gående rakt emot mig, fast jag gömde mig... Då vaknade jag... Kollade klockan, 04.02... Jag är glad att jag iaf somnar om igen...

Har haft en bra dag! :) Började med att tvätta... När det var klart for jag till Jenny! Fick träffa underbara lilla Edgar igen! :) 8 månades unge som charmar alla! Åkte därifrån efter ett par timmar och kikade in till mormor på vägen! Visade sig att hon precis skulle ringa till mig o fråga om jag ville ha mat! :) Bra tajming! :)

Ikväll har jag varit ute till Valla och hjälpt Julia med lite målvaktsträning! :) Kul att få använda kunskaperna jag har samlat på mig till att hjälpa någon annan! :)

Det känns jäkligt gött o kunna göra det! :)
Gillar o hjälpa andra! :)

Har ingen matlåda till imorgon... Inte jättebra! Speciellt med tanke på att det är skola från 9 till 16 och direkt från Etuna ska vi till Flodavallen och spela fotboll! Så ska äta två gånger på dagen! Vet inte riktigt hur jag ska göra... Men, sånt löser sig alltid! :)

Nehej, kanske ska dra mig mot sängen?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Upp och ner, höger och vänster

Efter två heldagar i skolan (egentligen 1½ dag, för vi gick hem tidigt igår) så är vi lediga imorgon...
Ska bli skönt, dock har jag typ dagen fullplanerad... Tvättstugan kl 7, kommer gå upp 8! ;) Ska passa på o städa lite här under tiden... Sen måste jag plugga... Ska eventuellt till Jenny, borde åka förbi mormor också... Sen ska jag eventuellt ut till Valla o hjälpa Julia med lite målvaktsträning! Beror på om hon är piggare imorgon än idag!

Är tvärdöd på kvällarna! I söndags gick jag o la mig vid 10! Och när hände det senast?! Igår ville jag sova vid 9! Men kollade på "A lot like love" som slutade 11, och det var knappt jag höll mig vaken! Ikväll hade jag kunnat gå o lägga mig direkt när jag kom från träningen...

Har haft ont i benen sen i söndags, lite extramycket i högra... Gör ont i "såret" - som inte längre är ett sår - när jag går, när jag sätter ner foten lite för hårt... Är öm på framsidan av underbenet, samt upp över kntä och ut på sidorna... Lyckades dessutom dra knät i backen på träningen ikväll också... Så nu är det ännu mer ömt...Fint sörru! ;)

Tror jag är på väg att bli förkyld... Kroppen känns rätt sliten, har mer eller mindre ont i hela kroppen... Snuva, hosta, huvudvärk och en mage som är lite upp och ner...

Nehej, slänga sig i säng! Har kollat på Holland - Finland i brist på rätt kanal för att se Sveriges match! Har kikat på sporten nu, från Sverigematchen... Så då kan jag gott gå o sova!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En händelserik helg!

I fredagskväll var det partaj! Tanken var att vi skulle till Harrys, men vi kom inte alls så långt...
Hade en himla trevlig kväll som innehöll en hel hög med händelser!
Kan ju säga att fem av åtta mådde skit på kvällen och förmodligen sex av oss åtta dagen efter! ;)
Jag var en av dom två som klarade oss! :) Nyktrade till rätt fort när det krävdes! ;)

Iaf så hade jag en trevlig kväll! :) Underbara brudar det där! :)

Igår vaknade jag rätt tidigt men somnade om när jag började kela med katten, så klev ur sängen något senare än planerat... Det vart full rulle fram till kvällskvisten... Tvättade, städade, handlade och bjöd mamma o Anico på mat... När dom hade gått hem hade jag ingenting o göra... Så slängde mig på soffan med kudde och filt och började läsa i en ny bok... Kom fyra kapitel, sen la jag ifrån mig den! Helkonstig bok, hängde inte med alls på vad som hände! :P Det blev istället en promenad med Alec o Dessan! :) När jag kom in efter den slog jag på tvn...
Precis då började Djävulen bär prada, så kikade på den innan det blev sängen!

Idag har jag tagit det lugnt... Tills det kröp i kroppen på mig och jag bestämde mig för att åka ut o titta om jag hittade några bär i skogen... Gick runt i en kvart utan att hitta något, så då gick jag tillbaks till bilen och började åka ut mot Valla... Bestämde mig då att åka ut mot Floda... Och när jag väl var där bestämde jag mig för att åka till Granhed/Harpsund... Så styrde bilen dit... Gick en sväng på Harpsundsområdet, gick upp på en liten bergsknalle och kikade över på "mormors" hus... - Där mina morbröder nu mer bor... Stod där o spanade över sjön en stund innan jag fortsatte vandringen tills jag kom till avspärrningen, då vände jag o gick tillbaks till bilen för att styra hemåt igen...

Väl hemma igen var det dags o äta... Sen blev det en liten väntan innan det var dags att åka till Valla och samlingen... Har spelat match mot Flen! Testade ett nytt spelsystem och vann med 3-2... Jäkligt skön match! :) Gick riktigt bra för min egna del måste jag nog säga! Kändes riktigt bra! Kom ut rätt hela tiden och gjorde en del bra räddningar!

Haha inser nu att jag inte kommer ihåg hur deras första mål gick till... Men det andra var det inget att tala om! Hon kom som en dåre flygande genom luften och inlägget satt som ett smäck i pannan på henne! Snyggt helt enkelt! Men, vi var bättre idag och vi förtjänade verkligen att vinna! Domaren var inte riktigt konsekvent heller, o det blir så tråkigt o spela då... Dom fick frisparkar på frisparkar o vi fick i stort sett ingenting! Men men, vi kunde iaf vinna, och det är huvudsaken!

Nu ska jag iaf gå och sova! Är ruskigt trött! Kanske kan somna innan 11 för en gångs skull?! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag

Min dag skulle ha sett ut - Skola - träning - till mamma...
Istället blev det, skola, hem o plugga, till mamma o fika och sen träning...

Med andra ord åkte vi hem vid lunch, kl 12 istället för vid 16... Detta innebar att man fick en maaassa timmar man inte räknat med hemma... Det tog en halvtimme att gå igenom det vi skulle ha gått igenom på föreläsningen under eftermiddagen... Sen åkte jag till mamma o fikade...

Sen var det raka vägen hem o byta om till träningskläder... Vi började träningen med teori... Sen var det mer eller mindre bara matchning... Jag lyckades slänga mig så jag drog benet i backen... Det gjorde skapligt ont... Blev lite nervös att det hade gått hål eller något, men icke! :) Syns ingenting, och lite smärta kan man ju stå ut med! :) Det går ju över, även om det känns som man sliter bort så mycket det bara går när man precis gör det...
I övrigt kändes träningen rätt okej... Matchspelet var nog aningens bättre i tisdags, men eftersom vi testade lite nya grejer idag så kan det ju inte klaffa direkt! ;)

Har en mage som inte alls är vän med mig idag, har mer eller mindre magknip... Har inte ätit jättebra idag, så är förhoppningsvis bara därför... Och då borde det rimligtvis va bättre imorgon! :)

Har bett mamma ringa mig när hon kommer till jobbet imorgon, för att jag ska gå upp tidigt! Annars finns det inte en chans att jag får ihop min dag med alla mina planer och saker som måste göras! Plugga, handla lite drickbart till kvällen, trampa en sväng på stan i övrigt med, för o se om jag hittar något bra! ;) Sen ska jag upp till Madde o Charlie en sväng på eftermdidagen... På kvällen är det partaj med brudarna...

Det kommer INTE bli en repris från förra gången vi var hos Anna! Det är en sak som är säker! Tanken är iaf sån, och jag ska göra mitt bästa för att agerandet ska följa tanken!

Nu ska jag trampa iväg mot sängen! Som sagt, magont och sen huvudvärk på det... Hoppas bara inte jag blir sjuk! Det vill jag INTE! Vila borde göra susen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fotbollsanalys

Snackade med Louise i klassen förut, hon frågade hur det gick för oss i serien... Jo, vi ligger trea bla bla bla... Hur går det för er?

Hon skickade bara över länken till deras tabell... (se den här)
Kikade lite på den och insåg att deras serie är betydligt jämnare än våran... (som du hittar här)

Jämför man våra tabeller så ligger vi, som ligger trea, ett poäng efter dom, som ligger etta!
Och med detta konstaterat började vi prata om ett eventuellt spel i division 4...

Dom ligger ett poäng före tvån och tre poäng före trean... Dock har dom en match mindre spelad än dom två lagen... Sammanlagt har dom fem matcher kvar att spela... I vilket gall som helst så har dom snackat om att dom ska gå upp till fyran om dom vinner serien, men att dom hade lite dåligt med spelare... (Hon försöker få mig att gå över till dom)

Vi däremot ligger fem poäng efter tvåan och åtta poäng efter ettan... För att va klara för avancemang till fyran krävs det ett mirakel... Team Rosa, som leder serien, har inte förlorat en enda match såhär långt och har en match mindre spelade än oss som ligger två och trea... Dom måste förlora alla sina matcher som dom har kvar, samtidigt som Julita/Gropptorp, som ligger tvåa, måste förlora två av sina matcher som dom har kvar... Vilket är tre stycken...  Däremot skulle vi kunna hamna två och få gå upp då också, så länge vi är bättre än tvåan i den andra serien...

Med andra ord, det finns en chans att vi får möjlighet att gå upp i fyran... Även om den, efter helgen, minskade något... Det som är mest intressant inför helgen är matchen mellan just Team Rosa och Julita/Gropptorp! J/G har hemmamatch, om nu det kommer ha någon betydelse?! Det vore riktigt kul att få se den matchen! Vinner J/G ligger dom på delad första plats! Frågan är om Rosas vinstsvit kommer spricka på söndag? Förhoppningsvis inte! ;) För vi vill nog att J/G förlorar mer än att dom vinner!

Team Rosa har alltså Julita/Gropptorp kvar att spela mot, samt Dunker, Flen och oss! Och av oss ska dom allt få pisk! Så dåligt som vi spelade i seriepremiären borta mot dom har vi nog aldrig spelat! Det var som att vi ställde ut skorna och hoppades att dom skulle sköta saken åt oss, utan att vi behövde agera något!  Det lär bli andra bullar i säsongsavslutningen på hemmaplan!

Julita/Gropptorp har kvar att möta Team Rosa, Dunker och Stigtomta!

Vi har kvar att möta Flen, Floda och Team Rosa...

Var och tittade på Flen när dom spelade mot Julita/Gropptorp i söndags, och spelar Flen likadant mot oss som då, så bör vi kunna ge dom pisk... Dom hade nästintill ingenting framåt och bakåt såg dom inte helt säkra ut heller... Men, till saken bör även räknas in att vi lämnade in rapport mot dom efter förra matchen efter att dom hade använt sig av för många spelare från högre division... Man får använda max fem, dom använde sig av sju... Deras vinst suddades bort och blev istället en vinst till oss! Så dom lär vara taggade till tänderna för att visa oss att dom kan vinna iaf! Men vi bör vara lika mycket taggade för att visa att vi är dom som är bättre...

Mot Floda ska vi bara vinna! Dom stackarna har förlorat så mycket det går att förlora och, ja jag skäms o deras vägnar, de har en målskillnad på -110! Jag funderar bara mer o mer på hur dom orkar motivera sig till att fortsätta! Jag blir imponerad att deras damlag fortsätter i ur och skur, år efter år! Det ska dom faktiskt ha en eloge för!

Hrm, nu har jag nästan tappat poängen med att jag började skriva...

I vilket fall så tycker jag att det är lite roligt att vi i nuläget ligger ett poäng efter ettan i den andra serien! ;)
Och en poäng till - Vi bara måååste vinna våra kvarvarande tre matcher!
Ytterligare en poäng - Vi måste även hålla tummarna för att J/G förlorar två av tre matcher! ;)
En poäng till - Jag tror redan nu att vi kan säga grattis till Team Rosa till serievinsten! :)

En fundering också! Hur kommer vi göra nästa år?! Kommer vi, om vi får möjlighet att gå upp i fyran eller inte?! B har sagt åt oss att ta oss en funderare på det... Tror många är sugna, men sen har vi lite andra saker vi behöver ta tag i innan vi verkligen kan tacka ja isf!

Har en annan sak också! När jag ändå är inne o larvar om fotboll - som ju är en slags träning! ;)

Kolla in det här, och det måste du verkligen göra! Kolla in bildspelet från förra året! Visst ser det väl rätt kul ut?! ;)
Tjur Ruset är det jag snackar om! Löpning, en mil, på varierande underlag! Förra året sprang dom i sand, vadade i vatten som var till bröstet djupt, sprang i sankmarker (heter det så?), över stock och sten! Erkänn att det vore lite roligt, om man var ordentligt tränad! Jag skulle bannemej vilja testa på det där! :) Förstå vilket adrenalinpåslag det skulle ge! :) Och så jäkla nöjd man skulle vara med sig själv när det är klart! :) Helt klart något att ha i åtanke! ;) Precis som alla andra lopp och tävlingar jag vill va med i nästa år! ;) Vi får väl se hur det blir med det!

Nej för sjutton! Jag hade funderingar på om jag skulle träna, plugga eller städa... Men nu har det hunnit blivit mörkt, och eftersom jag fortfarande har joggingskorna står ute indränkta i bensin så är det väl lika bra att inte träna! ;) Det får bli städning istället, eller iaf undanplock!

Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att tro på sina drömmar är att gå sovande genom livet

Kinesiskt ordspråk


Sitter med "barnmedicin i ett nötskal" uppslagen framför mig, ett word-dokument öppet och knapprar på tangenterna... Plugg alltså! Pedatrik är det vi håller på med den här veckan... Ganska intressant faktiskt...
Pediatrik handlar om barn som är sjuka...
Boken vi har är skriven för läkare, vilket gör att vissa saker känns lite mer invecklade än de kanske behöver vara, men det är bara o gilla läget...

Om ca tio månader är jag färdigutbildad sjuksköterska! Känn på den! ;)
Vad kommer hända sen?

Jag vill göra så mycket! Frågan är om det är farligt att "planera" sin framtid flera år framåt?
Man vet ju aldrig vad som händer under tiden...
Ökar risken för att missa saker om man gr och planerar så långt fram? Eller kan man fortfarande vara lika öppen mot livet och ta emot det som kommer med öppna armar, eller blir man rädd att ens drömmar inte ska gå i uppfyllelse?!

Jag vet jag vill! Frågan är om jag vågar köra plattan i botten och komma dit, och frågan är om jag vågar hoppas på att jag ska klara det?!

Delmål ett är snart uppnått! Undrar vad jag ska sätta som mitt slutgiltiga mål... Om det är arbete inom ambulansen eller om det är en utlandstjänst?! Antagligen utlandstjänsten, för den kommer efter ambulansarbetet... Och innan ambulansen så måste jag plugga igen, och innan jag specialiserar mig måste jag jobba inom akutsjukvården...

Kort och gott, det är en bra bit att vandra... Men jösses vad jag vill! Det rör sig om några år innan jag ens har kommit till det som har varit mitt mål med hela den här utbildningen... Ambulansen...

Är det farligt att vara så fast besluten med vad man vill?! Eller är det en fördel?
Svårt att bestämma mig hur det ligger till egentligen!

Men jag skulle bra gärna vilja göra en utlandstjänst! Och om inte det går så iaf komma iväg utomlands och jobba! Det vore så jäkla kul! :)

Nej, nu ska jag sluta fundera och fortsätta ha näsan o boken!
Imorgon är det föreläsning heela dagen och träning på kvällen... Så vore gött om jag kunde hinna läsa lite inför morgondagen idag, för att kunna ta det rätt lugnt på fredag med pluggandet! Aja, det visar sig! :)

Tjofadderitan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()