Plötsligt händer det!

Hamnade i ett sånt där konstigt mood!

Känns som att jag vill hitta på något, men vet inte vad! (såhär dags?!)
Samtidigt som det "sprudlar" i kroppen så känner jag mig deppig!

Som sagt, konstigt mood!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Har haft en bra helg! Om man bortser från att bilen gick sönder i fredags!

Bestämde tidigare i veckan att jag kanske skulle ta en sväng ner till mamma o Aniko i Jönköping, först tänkte jag åka på torsdagen, men valde sen att åka på fredagen!

När jag inte alls hade långt kvar tills jag var framme där jag skulle möta mamma så small det till i bilen och den tvärdog! Så fick vackert ringa mamma o säga att den hade gått sönder! Så hon fick köpa bogserlina och åka o möta mig, problemet med motorväg är att man inte kan vända var som helst, så hon fick åka upp till Gränna innan hon kunde vända! Så fick vänta i en halvtimme innan hon kom! Liite läskigt sådär att befinna sig mitt på motorvägen och knappt ha någonstans att ta vägen!

Efter många om och men hade vi bogserat in bilen till Jönköping till en verkstad! Bogserlinan gick av fyra gånger på den vägen och vi var lagom irriterade! Sprängade huvudvärk fick vi med på köpet!

Sen åkte vi iaf till centrum i Huskvarna och strosade i lite affärer i väntan på att Aniko skulle sluta! Sen åkte vi hem, och då insåg Aniko att hon va tvungen att åka till MediaMarkt så hon och jag for iväg! Hittade en tv som var 103" och som kostade 699 900! Vi tänkte att vi skulle köpa den! :) Men först måste dom flytta till en större bostad! :P Kom hem igen efter 1½ timme, vi som bara skulle byta gaspatron till Sodastreamern! :P Så kan det gå! ;) På tal om sodastream så hade hon den coolaste jag har sett! En röd vattenpost (Brandpost?)! Sån skulle jag vilja ha! ;) Typ alla hennes prylar i köket var från OBH Nordicas Chilli serie, bara älskar dom! :) Så snyggt röda! :)

Käkade och kollade på film innan det var sovdags! Igår tog vi en lugn förmiddag där tiden gick alldeles för fort, sen for vi iväg till A6 och gick i affärer, självklart hade dom utförsäljning på golfklubben så vi åkte dit och kollade först innan det vart en sväng i lite andra affärer innan vi var tvugna att åka hemåt!

Dom hade planerat att åka hem idag, men eftersom jag skulle bort igår så fick dom ändra sina planer och åka hem dom med igår! Snällt av dom att göra det för min skull!

Kom hem ungefär halv 8 igårkväll, så var bara att snabba på och göra sig klar för att sedan tillsammans med Carro, strutta över till Dessan där Alec, Hanna, Anna o Mallan var! Det blev inte helt oväntat en trevlig kväll som slutade med UTGÅNG! Tro det eller ej! ;)

Idag har det varit lugna gatan här! Gjorde en ansats till att städa, men tog bara hand om tvätten innan jag gav upp! :P Sitter o tittar på lite fotboll i brist på annat... Catana-Fiorentina! 0-0 efter 34 min...

Nää! Ha en superbra vecka! :)
Får se när jag orkar skriva igen! ;)

Om en vecka, på måndagen alltså, börjar vi med våran C-uppsats! Sjukt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppdatering!

Jaa, är ett tag sen sist nu igen!

Uppdatering i korta snabba drag (eftersom jag inte känner för att skriva så värst mycket)

Skolan
Medicintentan har vi fått resultat på, som väntat måste den göras om! Dock missade jag med mindre poäng än jag trodde och blev nästan besviken för att jag inte kunde skramla ihop dom där fjuttiga fyra poängen och slippa skiten! Men men, hade ju mer eller mindre räknat med o göra om den, så är inte hela världen!

Har hunnit med att avsluta kursen i Teamarbete som bara var tre veckor lång! Var klar med PMet i fredags, men mejlade in det i söndags!

Nu är vi igång med en två veckors kurs som heter Sjuksköterskan som ledare. Sämre lärare kan man nog leta efter! Tror inte det är någon som riktigt fattat vad vi ska göra! Eller det är nog ett PM som dom kommer få in formulerade på olika sätt!
Jag har fattat det som att vi ska skriva frågor inom fem(sex?) olika områden som vi sedan i Inl 1 (under praktiken) ska svara på! Men det ska va frågor inom områdena och som man måste skriva ett utvecklat svar på, refererat till kurslitteraturen... Men, vi får se! Nästa torsdag har jag tänkt försöka vara klar, för då är det seminarie om PMet och då får man förslag på hur man kan utveckla frågorna...

Träning
Fotbollen drog igång igår! I övrigt är det halvbra fart på träningen! Har ont i ryggen efter att jag förra veckan fick till någon sättning! Men hoppas iaf bli bra från skiten illa kvickt! ;)

Övrigt
Fick en bil i helgen av Mamma o Aniko! Supersnällt av dom! Och kärran är fin, om jag får säga det själv! En aning piggare och fräschare än Renålten! ;)

Håller på och styr med träningsläger för laget i vår! :) Tror det kommer bli bra! Vi kommer åka till Danmark! :) Iaf vad det lutar mot just nu! :)

Aaaah, jag vet inte vad jag ska skriva mer...

I måndags o igår var det kaffe ute i solen med goda vänners sällskap! Helt underbart, sånna saker uppskattas enormt mycket! Det gör att allt annat går liiite lättare ett tag! :)

Förresten fick vi information om praktiken i vår idag... Jäklar va vi snart är klara! Det är nästan lika läskigt!
7 veckor äldreomsorg
4 veckor primärvård
4 veckor psykiatri

Nej, nu ska jag försöka skramla fram något ätbart! Hängde en påse med massa bullar i på dörren när jag kom hem idag! Tror nog att jag har världens bästa mormor! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppsala

Idag bär det av mot Uppsala med Mormor! Hon ville ha hjälp att köra upp, o det är väl klart man ställer upp!

Hade skapligt svårt att somna igår, knät gjorde ondare än det gjort tidigare! Men, har ju fått en tid nu till VC så bara o stå ut dom här dagarna som är kvar till dess! Om det inte blir allt för jobbigt, då är det bara o ringa igen...

Var iaf o simmade med Dessan igår, samt köpte träningskort där nere! :) Blir bättre än det där andra dårskapet jag hittade på att jag skulle göra! ;)

Nej, full fart nu så inte mormor behöver vänta! :)

Hoppas kunna träffa Tessan idag, men hon slutar skolan 16 idag... Så får se hur det blir...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses!

Trodde inte det var så längesen jag skrev! Men, så kan det väl bli ibland...

Hade en lite tråkig fredag, humöret var ganska bra nerkört i botten... Som dessutom gick ut över fel person/-er! Förlåt för det!

Lördagen blev iaf betydligt bättre! :) Började med ett par Grey's anatomy avsnitt, har nämligen fått låna säsong 2 till 5 av en kompis! :) Var o hämtade dom på fredagskvällen, och har nästan kollat klart på säsong 2! :) Vid lunch for jag över till Jenny, Hanna o Pekka! :) Var ute o gick med Sture och sen blev det lite kaffe på gården innan det var dags o laga mat! Rostbiff och potatisgratäng! Vääldigt gott var det! :)

Sen blev det lite guitar hero och även lite skön sång! ;) Jag förlorar jäämt i GH, men jag vann våran sångtävling! ;)

Dessutom lagade Pekka mitt xbox igår, tredje försöket... Och jaa, det FUNKAR! Gissa vem som är glad?! ;)

Idag har det varit lugnt... Har inte gjort mycket vettigt... Dock började jag plocka ur garderoben ikväll! Så jag hoppas verkligen att jag känner för att bringa ordning där imorgon! För det hamnade en hel del grejer i köket så länge... Jag måste iaf fixa det imorgon, för på tisdag kommer det lite trevliga människor hit o kollar på fotbollen! :)

Men men, jag ska häva mig i säng nu! Klockan ringer ju 05.45, så jag kommer upp och iväg till tåget!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Japp, tentadag!

Planerna var uppgång senast 8 för att hinna med en joggingrunda! Men när jag hade vaknat till liv så insåg jag att jag fortfarande hade ont i halsen! (Hade det när jag gick o la mig) Så bestämde mig för att strunta i joggingen o ligga kvar i sängen! Så somnade faktiskt om och sov en liiiten stund till! Vaknade och tokkelade med Nisse som låg i sängen! Det var så att Wille blev avis! :P

9 pallrade jag mig iaf ur sängen! Myste lite med Wille innan jag gav mig själv lite frukost! Fixade med present till imorgon och gjorde inte alls mycket vettigt innan jag insåg att vi snart skulle åka! 10.30 styrde vi bilen mot Etuna! Tog en sväng på Tuna Park innan vi for in till stan och mötte upp dom andra brudarna! :) Käkade lite lunch innan det var dags att inta tentasalen!

Tentan gick kort o gott skit! Fick blackout på första frågan! Geriatriken, som jag trodde jag hade någorlunda koll på visade sig va den jag hade minst koll på! Jäkla infarkter hit o demenser dit! Det var den andra delen på tentan, första var psykiatrin! Och kan ju säga att jag inte hade mycket koll där heller... Efter dom två delarna hade jag god lust att riva sönder tentan, börja grina o bara försvinna! Efter det kom pediatriken, tror jag hade lite bättre koll där iaf... Och efter den delen kom katastrofmedicinen! Som jag tyckte mig ha koll på!

Men, jag lär inte bli godkänd! Skulle vara ett mirakel isf! Men, kan inte göra så mycket annat än invänta resultat! Jo, jag kan anmäla mig till omtentan i förväg, i fall att! Och så kan jag göra en egen sammanfattning på kursen, som jag kan använda mig av! Rörigt med fyra olika personers sammanfattningar! Men, vi får se!

Börjar ny kurs nästa vecka! En tre veckors kurs i teamarbete! Hoppas på att det blir bra! Tror det var tre dagar i skolan sammanlagt under dom tre veckorna! Men det visat sig väl!

Men för sjutton, nu är'e helg!
Den här kvällen räddades av Jenny som bjöd över mig på en öl! Och sedan även av Bärnst o Biffen! Jensan hängde med till dom, innan hon skulle med tåget till Karlstad, som hon missade på håret! Tåget rullade iväg när vi kom upp på perrongen ungefär! Så hon fick lite problem, men det löste sig bra för henne! :)

Bärnst o Biffen är ena riktiga stjärnor på att underhålla! :)

Imorgon är det möte med laget och på kvällen har vi avslutningsmiddag och lagfest! :) Kommer förhoppningsvis bli en grymt bra kväll! :)
Hoppas på att inte ha halsont imorgon, för då blir det en joggingrunda alt. en cykelrunda! Det visar sig!

Nu är'e iaf sängen som gäller! Är rätt trött! Om jag bara tillåter mig själv att känna efter och slappna av!
Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()