Seriepremiär!

Nu är det snart dags! Det vi har tränat för i x antal månader! Det vi har svettats, gråtit, blödit och skrattat för!
Seriepremiären är här!

Det är nu vi ska visa vilka det är som ska bestämma!

Match borta mot Harg!
Samling om 20 minuter!
Matchstart om 2 timmar och 20 minuter!

Det är nu vi får se vad all försäsongsträning har gett oss!

Tagga Tagga Tagga!

Nu kör vi brudar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vänner

Måste bara säga att jag har underbara och fantastiska vänner! Som jag är glad över att jag har!

Jag är glad över att jag börjar få kontakt med gamla vänner som har "glömts bort" eller som man har växt ifrån under "ungdomsåren", eller som man bara har tappat kontakten med av någon anledning! Personer som har betytt jättemycket under tiden man var vänner, och som man varit ledsen över att inte ha kvar, och som man under senare år har börjat sakna!

Jag är glad över de vänner jag har känt länge, i många år, eller i några år! Vänner som jag inbillar mig kommer finnas vid min sida under en lång tid!

Jag är glad över nya vänner, som nyss har kommit in i mitt liv, men som jag tror kommer finnas kvar under mnga år!

Sen finns det en speciell person som har tagit en riktigt stor plats i mitt hjärta! En person som jag känner mig trygg med, på riktigt! En person som jag kan vara helt ärlig mot, även om sanningen inte alltid är så snäll! En person som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta, och som jag hoppas finns kvar vid min sida om många många år! En person som jag verkligen känner att jag kan prata med, om vad som helst!

Jag kan säga att utan de vänner jag har idag så skulle jag inte må som jag gör! Idag har jag valt mina vänner på ett annorlunda sätt, jämfört med hur det gjordes när jag var yngre! Idag tänker jag mig för, det gjorde jag inte då! Och så sårad som man har blivit genom åren för det... Men, jag har lärt mig massor av det, som har bidragit till att jag är den jag är idag, och att jag har en bättre känsla med mig själv! Och som har bidragit till att jag vårdar mina relationer på ett annat sätt!

Så jag får säga tack till de vänner jag har nu, och de jag har haft!

Kärlek till er, mina kära vänner!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Har haft en bra dag på praktiken idag! Måste säga att jag tycker att det är så mycket roligare när min handledare inte är där! P släpper mig och låter mig fixa o dona med saker som inte M gör... Det gör att dagarna går fortare och man känner sig bättre! ;)

Slog mig förövrigt idag att M är den som ska bedöma mig, och henne har jag bara gått 5 dagar med! Kommer hinna gå 7 dagar innan bedömningen ska göras! Känns sådär! För P har jag ändå gått med varje dag, vilket blir 10 dagar såhär långt, och det hinner bli 12... Hon vet ju vad jag har gjort och börjar veta vad jag kan och hur jag fungerar! :) Hon släpper mig med saker som inte M släpper mig med!

Idag är en sån dag som har gjort att man ändå känner att fortsätter praktiken vara såhär bra så kommer jag iaf känna mig någorlunda redo när examensdagen är här o första arbetsdagen kommer... Vet att jag inte kommer säga det då! Men jag kan ju iaf få inbilla mig det ikväll! ;)

Vore det inte för chefen dom har, som inte alls är riktigt klok i huvudet, så skulle jag kunna tänka mig o börja jobba på något boende! Och vem faen trodde det?! Inte jag iaf!! Men det är ju riktigt roligt! Och det är nu jag inser hur mycket jag har saknat o jobba med gamlingar, och hur mysigt jag faktiskt tycker att det är! Framförallt de dementa! Det är något speciellt att jobba med äldre och dementa! Man får så mycket tillbaka de är, för det mesta, tacksamma för den hjälp de får, och glada att de får den!

Jag har träffat en liten dement tant på praktiken, som jag verkligen skulle kunna ta med mig hem! Hur go som helst! :) Tyckte om henne direkt! :) Idag ringde dock personalen, då var hon dålig! Gick inte att få kontakt med henne, hon låg bara och gnydde och verkade ha ont! Men efter 1-2 timmar så sa personalen att hon hade piggat på sig lite och att hon kunde prata igen! Lilla söta gumman! Kanske att det bara var en TIA-attack lr någe! Hur som helst så mådde hon bättre sen! :)

Och nää, det här var inte alls va jag skulle skriva om! ;)

Imorgon ska jag få träffa Sofie! Kära lilla Sofie! Som jag inte har träffat på öööver ett år! Den lilla damen är ju bosatt i Staterna! Hon har varit hemma i ca två veckor! Hon åker tillbaks på lördag morgon! Så det är i sista minuten som jag får träffa henne! Men jag är glad bara att vi hinner träffas! Är det inte konstigt att man inte saknar någon när den finns nära, men så fort den befinner sig långt ifrån så inser man hur mycket man vill ha den nära?! Ska iaf träffa Moqvist också! Vi ska käka först, o sen ska vi gå till Joans o träffa Sofie där! :)

Helgen kommer sen bestå av umgänge med laget först på lördag! ;) Frukost tillsammans på Statt på morgonen! Sen blir det i stort sett raka vägen till seriepremiären borta mot Harg! Efter det blir det grillning och umgänge med brudarna! :) Söndag vet jag inte riktigt! Skulle ha träffat gamla "vallagänget", men verkar inte bli något av det... :( Så får se vad det blir istället! Plugg vore väl att föredra! ;)

Snuskigt mycket plugg i maj som ska göras! Två salstentor, två hemtentor, två seminarier och en gruppuppgift! Hejdå till allt socialt umgänge! Vi ses väl typ någon gång i mitten av juni! ;) Efter Examen och allt det där! Usch, det är läskigt! Jag är faen snart klar! Blir alldeles pirrig! Och jag som skrev för en stund sen att jag skulle känna mig redo om praktiken fortsatte va som den va idag! Tjena! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad Påsk!

Vilken dag det har varit! Strålande sol och ett bra humör! :)

Började dagen med en lång och skön sovmorgon och massa mys med katterna! :) Sen kilade jag o Carro ner på stan! Firade KVK brudarna som tog SM-guld igår! :) Så himla roligt! :) Sen tog vi ett varv på stan! :) Köpte ett par jeansshorts för 75 kr! :) O ett par solbrillor! ;)

Kilade hem o bytte om till lite lättare kläder och gick bort till Mormor! Hon, Mamma o Aniko satt ute på altanen när jag kom! Så blev ett par timmar i solen med en öl i handen! :) Sen Satte vi fart o gjorde i ordning oss och fixade med maten! För sen kom Putte o Tessan, och efter en stund till kom Janne och Ann! :)

Blev en trevlig kväll! For hem vid strax efter 20, och gick upp till Carro för o kolla på körslaget! :) Ujujuj! Vilken pipa kvinnan har, hon den där som heter Linda Råsberg! :) Ska länka till låten imorgon, för den ligger inte ute än! Härligt att Team Gabriel, katrineholms egna kör, är i final! :) På måndag blir det soffan kl 20 och då gäller det att ha telefonen laddad så man kan rösta! :)

På tal om o länka! Här är lätt min nya favorit! :)

Jasper Forks!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Påskhelgen är här!

Fredag idag, långfredag!

Somnade som en stock igår! Hade fått sms från Emma vid 12, men det märkte jag inte! Så fick syn på det när jag vaknade! Har förövrigt sovit som en stock hela veckan! Behöver knappt lägga huvudet på kudden så sover jag! Inte så ofta det är såhär, så passar på o njuta! ;)

Hade satt klockan så jag skulle komma upp o tvätta vid 7.. Men icke! Somnade om igen och lyckades drömma en massa konstiga saker... Det speglar nog hur mina dagar o veckor ser ut...

Magen marar fortfarande med mig! Hoppade över träningen igår pga den! Men idag är det match... Så det är bara o köra på! Förnekelse! ;)

Hoppas det kommer några o kollar idag! Vi spelar på backavallen mot Värmbol kl 12! :)

Snart dags o springa ner till tvättstugan igen!

Hahaha en sak som jag drömde, kom jag på nu, var att han som ska fixa bilen den här gången kom o sa att han hade bytt ut en broms! För att den inte var så fin! Blev förbannad för den har minsann redan blivit bytt två gånger! :P

De andra drömmarna kommer jag också ihåg men dom är bara ett bevis på hur rörigt det är i huvudet på mig, så dom är inge roliga! :P

Ska va lite kattvakt i helgen åt Tassa o Sezzan! :) Sötnosarna!

Mamma o Aniko kom upp igår! Så blir att umgås lite med dom också! Samtidigt som lillebror kommer komma hem under morgondagen! Så måste ut o hälsa på honom också! Pappa tyckte jag skulle åka ut ikväll o hänga med till Baren, för det var tydligen smygpremiär! Men jag vet inte om jag är så sugen! Alla ungdomar skulle tydligen va hemma, så på så sätt skulle det ju va kul! Men, vi får se! Är rätt slut från start idag! Så får se efter matchen! Kommer säkert bli en "däcka i soffan-kväll"! :P

Hur som helst så måste jag ner i tvättstugan nu, så det hinner bli torrt innan det är dags för samling!

Glad Påsk!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ger upp!

Fy faen vilket jävla pisshumör jag är på! Bitter o riktigt sur!

Åkte ut till träningen med inställningen att "det är iaf kanonbra väder för o lira boll i"... Sen fick jag ont i knät på uppvärmningen... Brukar kunna ge med sig, så nötte på! Men så fort jag gjorde minsta tempoökning, med andra ord gjorde något annat än småjoggade, så gjorde det skit ont! Och där försvann liksom det sista positiva jag hade i mig idag...

Sen var precis hela dagen förstörd! Ingen glädje kvar alls från vad som har hänt under dagen... Inte för att det har hänt supermycket roligt egentligen! Men ändå!

Jag tror jag gick o duscha när det var typ 20, 25 minuter kvar på träningen! Duschade så länge att lamporna hann släckas två gånger! Frös som en dåre, o gör det fortfarande!

Så, huvudvärk, frusen och ett skithumör! Gudars vilken bra kväll!
Det innebär iaf att det blir sängen illa kvickt! Och i en förhoppning om att någon av katterna är keliga!

Är det stressen som gör mig såhär?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt ös medvetslös!

Imorgon börjar andra veckan på praktiken! Förra veckan var kanon! Blev inkastad i arbetet nästan direkt! O andra dagen fick jag springa på saker helt själv! :) Känns superbra! Två kanonbra sköterskor som verkligen låter en göra saker! Då andra dagen lämnade en sköterska sin telefon till mig när hon skulle iväg på möte! Sådär ja! ;) Haha låter som löjliga saker! Men det är sånt som betyder supermkt! Dels bara när man är ute på praktik, och framförallt nu när man snart är klar! Sen att de som ringer inte vet om dom har kommit rätt eller fel när jag svarar är en annan sak! ;)

I onsdags var det även dags o besikta bilen! Och den fick bara en liten sak att åtgärda, o det är o byta strålkastare! Men ingen ombesiktning krävs! :) Så det kändes bra! :) Sen i fredags så gjorde jag den vårfin! ;) Bytte till sommarsulorna och tvättade den! Kommer hem, o då dör den! Så, den står på gatan helt stendöd! Så så mycket glädje fick jag över att den bara fick det där lilla att ordna!! Så imorgon ska jag försöka få hjälp att bogsera ut den till en kille som pappa känner som är bra på det där med elektronik! :) Måste va någe vajsing med elen, för den dog när den va igång! Förra gången starta den ju inte, men då pillade pappa på säkringar o lite kopplingar, o då starta den! Men har försökt göra samma sak jag, men icke! Så, ut med skiten till den där killen! Så får vi väl se sen! Har annars hittat en superfin Mazda 323F som jag vill ha! ;)

Kanske ska sälja skrället o köpa en cykel?! ;) Då får jag ju massa bra motion på köpet liksom! ;) O på tal om cykel så bestämde jag mig i veckan för att avvakta med ett sådant köp tills i sommar, när jag faktiskt har en fast inkomst! :D Härligt Härligt! :) (om inget konstigt händer!)

Fick precis veta att Sofie Olsson eventuellt är på hemmaplan, utan att någon egentligen vet om det! Folk har tydligen sett henne vandra i Vingåker! Så, håller tummarna för att ryktena är sanna och att hon isf har tid att träffas! :D Jag vill, jag vill!! :)

Igår blev det grillpremiär! Och då får man bara mersmak! Så, när ska vi grilla igen?! ;) Igår var det iaf med Tessan, Putte o Micke! Sen kom Carro förbi en sväng också, vi höll till uppe på Gatstuberg! :)

Idag spelade vi första träningsmatchen i Valla! :) Dock på b-plan... Men hemmaplan är alltid hemmaplan! :) Vi spelade iaf mot Stenkvista och vann med 10-1!! :) Gött mos! :) Första målet gjordes av Hanna T! Sen rullade det på! Johanna gjorde totalt 5 mål! :) Madde gjorde ett, Dessan också! Frida L nickade in en hörna och Moa lyckades med skruv (eller vindens hjälp?!) dra in en vänster doja utifrån höger kanten! :)

Har snackat med polisen idag också! ;) Om några ungar som har kastat ägg o flaskor fyllda med sand mot grannens fönster o balkong! Tydligen har dottern o hennes kompisar blivit kallade för massa dumma saker också! Var ute o sa åt ungarna när dom höll på! Sen tog det bara en kvart eller något sånt så var gården tom! :P Jag var dock inte helt ensam om o skälla på dom! En äldre karl kom ut o härjade han med! :)

Haha nähä! Hur intressant blev det här då?! ;) Inte särskilt! Men men! Jag ska iaf snart gå o sova! Sen är det full fart mot helgen igen! ;) Fyra dagars jobb är det den här veckan! För på fredag är det låååångfredan! O innan dess har jag tänkt hinna göra klart mitt seminarie, som är nästa tisdag! Tror jag?! Nu vart jag allt lite osäker, men tror det var den 26:e! Sen kära vänner säger jag adjö till allt va socialt umgänge heter! För i maj har vi två seminarier, två hemtentor, ett grupparbete och en salstenta! Plus att jag har en xa salstenta att göra! Så, passa på o njut medans ni kan, av min sociala sida! ;)

Hihi! Nää ska faktiskt försöka va lite seriös o skriva upp när alla saker är, och sen beta av dom... En efter en och börja redan nu, för att inte ha allt kvar till sista dagarna! Men som sagt, en sak i sänder! Annars blir det nog helrörigt! ;)

Och nu gör jag ytterligare ett försök att sluta skriva! Hanna o Anna står för veckans mat, för jag o Dessan stod för förra! :) Grymt skönt o slippa laga mat måste jag säga! :)

Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ursäkta!

Är inte ett dugg aktiv i det här bloggandet! Men jag har varken tid eller lust känns det som!
Började sista kursen i skolan i veckan, men imorgon är det introduktion till sista praktiken! SISTA praktiken! Gosh! Börjar den på tisdag! Sju veckor! Sedan är det tillbaks till skolan och avsluta kursen för att sedan ta EXAMEN! Och när jag skrev det ordet insåg jag att det är idag på dagen 2 månader kvar tills det är dags!

Kolla in på Matbrudar! Tror inte jag har länkat dit tidigare?! I vilket fall är det där recepten från våra matkvällar läggs ut! Jag, Anna, Hanna o Dessan äter ju hos varandra måndag-torsdag! Har gjort så i fem veckor nu! Går in i vecka 6 imorgon! :)

Säger Grattis till Hanna också idag! Hon fyller 25! :) Grattis stumpan! <3

Match idag, inte ett dugg sugen kan jag säga! Men det är bara o bita ihop! Det säger vi!

Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vet inte vad jag ska ta mig till...

Ska börja säga att jag har haft en bra helg! Trots ett gigantisk misstag av mig, som inte går att acceptera! Men förhoppningsvis går det att förlåta mig!


Började skriva, sen kastade jag mig ut på en promenad för att låta musiken, mörkret och gatorna hjälpa mig att rensa lite tankar... Eller kanske inte rensa, men iaf ge dom lite lugn och ro... Bara få vara!

Plötsligt befinner jag mig nämligen i en sån där period när jag bara vill vara i fred, samtidigt som jag inte vill va ensam... Ett tyst sällskap skulle vara guld värt... Känner mig instängd och halvt i panik typ hela tiden när jag är hemma... Behöver bli distraherad!

Vill inte ha en sån här period igen! Den kommer smått olägligt... Fast det gör dom väl alltid!?

Promenaden slutade iaf inte som den brukar... Gick en annan sväng... Det var längesen jag tog den "vanliga" rundan och hamnade där uppe... Uppe i gungan!

Nog pratat! Ska försöka behålla lugnet i huvudet och snart dra mig mot sängen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()