Tanken var en, resultatet ett annat!

Igår när jag drog igång min Superballads-playlist på spotify och bäddade ner mig i soffan insåg jag vad det är som gör att jag sover så bra!

Låtarna är desamma som de på "husvagnsskivan", vilket fick det att kännas lite som att sova i husvagnen! Och igår blev det extra påtagligt! Det var tom så jag började sakna Pelle!



Han var min kung!

Har två oerhört fina kissar nu också! Men Pelle var speciell! Det är en katt jag aldrig kommer glömma! På samma sätt som jag förmodligen aldrig kommer glömma Nisse o Wille!

Saknar honom mer än man kan tro att man ska sakna ett djur! Jag kommer fortfarnade ihåg hur mjuk hans päls var! Mitt lilla hjärta!



Här var inte Wille så stor! Hittar ingen bra bild där man ser hur stora dom är bredvid varandra! Ska leta rätt på en till nästa gång jag skriver! ;)

Har om inte annat i mobilen! :)

Och nej, det här inlägget utvecklades inte till det som var tanken! Men, det gör ingenting alls!

Det är tre sötnötter som alltid kommer ha en plats i mitt hjärta! :)

Mina små prinsar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Torsdag

Har haft en bra dag idag...

Tog en liten sovmorgon! Sen satte jag igång o fixa med bloggarna vi ska använda till uppsatsen...

Sen blev en sväng på stan med C! Eller, det blev två kan man säga! Tog en varm choklad på sultans också! Sen for vi iväg till maxi o kikade vad dom hade för roligt där! :)

Efter det har jag hunnit vara hos mormor två gånger och tränat mellan det också! :) Hon är snäll o ska tvätta lite av mina kläder eftersom mina nycklar till tvättstugelåset är borta! Kläderna började liksom ta slut! :P

Träningen var bättre idag, iaf lite... Bättre stämning om inte annat! :)

Men har ont i knät! Men va ju hos läkaren igår! Han var superbra! Hade inte ont innan jag gick dit! Men efter att han hade ryckt o dragit i det i en kvart hade jag ont! Så gick därifrån lite lagom öm i knät! Men var ingen större fara... Iaf sa han att jag nog hade ett bone bruise, vilket innebär att jag har som ett blåmärke på benet, under menisken! Och att det är det som gör att jag är så öm i ledspringan! Och baksidan av knät trodde han berodde på att hamstringsenan går förbi där jag menisken där jag har ont och att det är därför det gör ont! Fick ju en rejäl smäll på cupen i somras! Han tror att allt kommer från det...! Så får väl tro på det och bara ösa på, för det var vad han sa att jag kunde göra! Fick en adress till en hemsida jag ska kolla på med massa bra knäövningar! :)

Men lyckades halka till igårkväll också och fick direkt ont på samma ställe... Men, det är ju inget som är skadat! Lyckades göra någon rörelse på träningen idag också så jag fick ont! Men han sa att vid långvarig fysisk aktivitet, med andra ord promenader på flera km o sånt, gör att man får ont, blåmärket är typiskt på det sättet sa han!

Imorgon är det iaf vilodag vad gäller träningen! Ska faktiskt bli lite skönt! Även fast jag hellre tränar än bara sitter hela dagarna! Jag får väl se till o aktivera mig på annat sätt! Räcker ju med en kortare promenad, så har jag iaf rört lite på mig! :)

Nej, ska bädda ner mig o sova tror jag! Har sovit i soffan i två nätter nu, blir den tredje inatt! Sover riktigt bra här! Somnar fortare också! Det är positivt! :) Men imorgon ska jag sova i sängen!

Säga vad man vill, men jag är lite galen, och det är jag stolt över! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses!

Att något kan påverka en så mycket?!

Jag har hetsat, varit förbannad och arg sen jag kom hem från träningen! Börjar dock lugna ner mig lite nu! Bättre sent än aldrig! Anledningen är väl att jag inte har någon att häva ur mig all skit mot! Alla har gått o lagt sig! Så är ju bara att låta det rinna av en o ta nya tag... Men det är jävligt svårt att ta nya tag varje vecka när man knappt får något för det!

Aja, har bäddat ner mig i soffan! Känner för att sova här, så då tänker jag göra det! Är äckligt sugen på nyponsoppa, men har ingen hemma, så får nöja mig med vatten! Mer eller mindre häller i mig det!

Nej, ska släcka och försöka sova nu! Ska mysa med lite bra, lugn musik o somna till det! :) Är underbart o göra det ibland! :) Va länge sen jag gjorde det sist! Det gör att man inte funderar lika mycket! Dock kan det uppstå ett problem, att man "trampar" takt till musiken! Haha! :)

Nej, försöka sova var det!

Vet att det är mycket negativt just nu, men det får ni ta! Förhoppningsvis vänder det nästa vecka! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag känner att jag lever!

Okej, cupen igår!

Tydligen blev vi Katrineholms bästa lag, med ett poäng mot Värmbols noll! :P Alltid någe! ;) 

Tycker nog att vi kan va nöjda med det, även om vi borde ha vunnit matchen vi spelade lika... Men 5-1 mot Nyköping, okej det är synd att det blev så pass många mål, men det kunde ha blivit fler! Och, dom spelar ter divisioner över oss, så vi borde iaf inte ha vunnit! ;) Men 2-1 mot Telge tycker jag ändå att vi gör bra! Trodde dom skulle rulla ut oss totalt! Och sen 1-0 mot Flen... Borde kanske inte ens ha blivit mål åt något håll, men men! Det är som det är!

Jag var bra trött när jag kom hem! Kroppen värkte lite lagom bra! Det var igår, idag värker det nästan mer! För nu har den underbara träningsvärken kommit! Och ja, jag har träningsvärk på lite konstiga ställen! Mest förbryllad över att jag har ont i underarmen, känner det speciellt när jag gör vissa saker, när handen är i vissa vinklar! Men men, så är det! Det går ju över!

På onsdag ska jag till vårdcentralen med knät! Men har faktiskt inte ont längre! Eller, jag kände av det lite idag när jag cyklade, men inte annars! Tror det har gett effekt att gymma, cykla o simma som vi har gjort senaste tiden! :) Lite bättre på matsidan också så blir allt kanon! :) På onsdag ska vi testa o köra boxning?! Jösses, kan bli kul... Men framförallt blir det nog jäkligt jobbigt! Men, det är kul o testa något nytt! :)

Ska ta mig något o äta o sen kolla om det är något o glo på på tvn! Annars får det bli ett par avsnitt Grey's! ;)

Har tappat bort min tvättstugenyckel också! Succé!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Don't want tomorrow to come...

Eller vill jag det?!

Jag vet inte! Vill iaf inte gå o lägga mig! Dels är jag inte trött, men sen tror jag inte att jag vill att det ska bli imorgon...

Vad som händer imorgon?! Det är cup! And yes, jag vill nog inte...

Jag skulle kolla på ett Grey's avsnitt, men har kollat på två! Överväger o titta på ett tredje, enbart för att inte behöva gå o lägga mig! Smart?! Nää!

I think I need a break!

Pratade med J igår om det! Hon förespråkade en paus! Frågan är väl när den pausen ska bli?! Inte efter imorgon iaf, för det är cup om två veckor igen... Keep on going, keep on going!

Helst vill jag kanske pausa allting?! Men nej! Find the spirit! Måste peppa mig själv till saker nu! Det går inte att bara låta saker gå som dom går! Kämpa, det är vad jag måste!

Det är mycket nu, eller inte mycket för mig eller jo... Eller, tankarna är inte där dom borde vara! Fokus ligger inte på den punkten som borde vara fokus på!

Jag gissar att jag försöker glömma tiden eller någe genom att kolla på Grey's! Har tagit mig igenom över 30 avsnitt på fyra dagar... Bra eller dåligt?! Jag vet inte!

Tror jag ska lägga ner funderandet och gå o lägga mig! Hoppas verkligen jag somnar! Igår låg jag vaken i nästan två timmar innan jag somnade... Riktigt rastlös! Blir ju lätt det, speciellt när jag är sjuk och verkligen blir liggande hela dagarna i soffan och knappt mer än hälsar på folk!

Men, idag har jag varit aktiv! Först gick jag till Onoff, Elgiganten och Willys! Och väl på Willys blev det tre varv i letandet efter russin! Under det tredje varvet ville jag bara sätta/lägga mig ner o bara vara! Då kändes det som att jag hade bränt energin för ett par dagar framåt! Men vad gör man i det läget?! Jo, man handlar färdig o sen går man hem, och jaaa, det var lååångt hem då! Väl hemma slängde jag mig i soffan och ville verkligen inte göra mig klar för att åka till kusinens 30-årsfirande... Tack o lov hade jag 2½ timme på mig!

Väl iväg så lekte jag med ungarna, då kände jag mig pigg, jag kände mig pigg tills nu! Nu känner jag hur energin rinner ur kroppen på mig! Så, det blir sängen! Är redan klar för den, så det gäller bara o flytta kroppen dit! Känner att huvudvärken är på ingång också!

Och ja! Jag ska upp skapligt imorgon, nästan tidigt om man ser till halva veckans sovande! Klockan ringde 7.30! Går säkert upp 8.30 om jag känner mig själv rätt! Har ju faktiskt gjort klart salladen till imorgon, för att ha lite xa tid!

Nej! Sängen var det!

Det kommer bli bra imorgon, det kommer va kul! Jag måste iaf inbilla mig det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gnällkärringen är igång!

Varit på fotbollsträning ikväll! Och vad jag tycker det är tråkigt!
Känns som folk inte bryr sig när dom är där!
Mer som att dom är tvingade att vara där, mer än att dom tycker det är kul och vill vara där!

Jag blir lite rädd själv, för min lust börjar försvinna! Brukar alltid få en sån här period när vi går ut på grus och stor plan! För att jag känner mig så felplacerad heeela tiden i målet då! Men att jag har den här känslan redan nu, det brukar jag inte ha!

Brukar alltid tycka att det är kul att spela inomhus! För att det krävs mer av mig då, mer fokus, det händer mer... Men nu, jag står o tänker på annat och tycker bara att det är tråkigt! Jag stör mig på saker jag aldrig har stört mig på tidigare! Kan stå o bli småirriterad över att byxorna inte sitter skönt, bara en sån sak liksom! Det har jag aldrig reflekterat över tidigare, men nu! Jodå, det anser jag mig ha tid med!

Undrar hur det ska gå på cupen liksom?! Ojfaen blev det mål, jag som stod o drog i byxsnöret!

Usch, känns inte som att fotboll är något för mig i nuläget...?!

Men det är väl kanske bara o bita ihop o köra på, lr?!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

Har haft en bra söndag! Eller, hela helgen har varit bra! Hunnit med o träffa lite goa vänner! :)

Igår hade jag en riktig "gör bara det jag vill-dag"! Hihi, det innebar en frukost på sultans med Lu och Maria! För att senare bli en sväng ner på gymmet för att träna! För att sedan åka raka vägen ut till kyrkogården och tända ljus hos morfar! Älskade älskade Morfar! <3

Sen åkte jag hem o tog en riktigt lång dusch innan jag svidade om till pyjamas, va 17.00! ;) Värmde på lite mat och sen satt/låg jag i soffan precis hela kvällen! Gjorde inte en antydan till att göra något! :) Jag hade verkligen intagit soffan ordentligt med täcke och kudde! Flyttade mig till sängen vid halv 3, då hörde jag grannen komma hem! :P

Imorse tog jag sovmorgon, så vaknade vid halv 10, rullade ur sängen och fixade lite varm choklad till frukost! :) Skrev sedan klart det sista på tentan, mejlade och skrev ut den för att sedan droppa den i brevlådan på vägen ner till gymmet! :) Körde järnet idag, cyklade, gymmade och simmade! Haha, testade på o köra lite mer intervalliknande simning idag, och jäklar vilken skillnad, krävdes inte så lång stund innan jag var mer eller mindre heldöd! ;)

Efter träningen åkte jag hem till mormor, fick lite mat och sedan åkte vi till Himlinge för att hon ville köpa ägg, sen hem o kollade på andra halvleken av Milans match innan vi tog en fika! :) Efter det cyklade jag iväg hem!

Väl hemma satte jag mig o mejlade runt till alla de bloggar vi vill använda i våran C-uppsats! Hoppas på att dom vill va med! Börjar få panik över att jag inte har någon koll alls på det här!

När det var gjort tog jag en sväng till Ira, kollade lite på tv innan jag åkte hemåt igen! Sen har jag inte gjort något alls!

Ny vecka imorgon alltså! Börjar bra med en HELLEDIG måndag! :) Ingen skola och inget plugg, eller, plugg finns det alltid att göra! Ska försöka sätta mig in i det som ska va grunden till det som ska göras de närmsta tio veckorna!

Nej, ska häva mig i säng nu! För morgondagen börjar med tvättstugan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så mycket bättre!

Finns det något mer älskvärt program just nu?! ;)

Jag har blivit förälskad i det programmet så det bara dånar om det!
Jag blir bara mer o mer imponerad av dom som är med! Men Petter är någon som verkligen gör de andras låtar till sina egna! :) Det är verkligen kanon! :) Ikväll gjorde de andra tolkningar på hans låt! Måste nog säga att September gjorde Mikrofonkåt utomordentligt bra!

Har laddat hem alla låtar från dom två första avsnitten, alla från kvällens ligger inte ute än!

Här är Petter från första avsnittet! :)




Här är September med Mikrofonkåt från ikväll! :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag vill, jag vill, jag vill...

..Sååå mycket!

Jag vill läsa en kurs inom idrottsskador! Vet att det finns en på skolan, men kan verkligen inte hitta den! Istället har jag hittat en som går i Dalarna, Falun! Hittade en förut som hette något med skador inom fotboll! Men innan jag kan läsa den måste jag vara färdigutbildad! Den i Dalarna kan jag läsa när som helst! Självklart är den på distans och i kvartsfart, så den håller på hela terminen! Är bra sugen, den går i vår! Men det är tre obligatoriska sammankomster i Falun! Men det är väl inte heal världen, lr?! Undrar om man kan kombinera det med helfart i sista terminen plus praktik?! Kanske är någon annan som är lite sugen?! ;)

Sen skulle jag mer än gärna vilja åka utomlands och jobba! Inte till Norge då, även om jag inte skulle tacka nej... Men jag menar verkligen "utomlands, utomlands"... En i klassen kom hem från sin praktik i Tanzania idag och har lagt ut bilder på fb! Det värker i hjärtat på mig när jag ser barnen som flockas runt dom som är där på praktik! Jag vill verkligen! Förstå att kunna hjälpa till, det betyder så mycket! Och vad dom har fått se! Och upplevt med för den delen!

Jag vill vara färdig med min utbildning NU! Jag vill inte vänta längre! Har så mycket saker jag vill göra när jag är klar! Jag måste jobba för att kunna vidarutbilda mig! Jag vill bara sätta igång, på en gång!

Jag kan tänka mig att göra utlandstjänst inom försvaret också! Där får man också se mycket saker som man kanske inte vill se, men förstå vad man lär känna sig själv! Vilken personlig utveckling!

Målet under hela den här utbildningen har varit att arbeta inom akutsjukvården, inom ambulans allra helst! Jag kan tänka mig att flytta till en annan stad bara för att!

Har en sådan sjuk längtan efter att få ta nästa steg emot målet! Men som det är nu vet jag inte riktigt vad som blir det första målet att sikta på!

Vet inte om det är någon som kan förstå hur jag känner mig just nu! Jag vill verkligen inget hellre än att ha min examen så att jag bara kan börja med något av alla saker jag vill göra!

Jag är glad att jag började min vandring när jag gjorde! Jag som inte ens var säker på att jag ville börja när spektaklet drog igång! Men nu jäklar!

På tisdag drar uppsatsskrivandet igång! Halva terminen, hårt slit blir det men faen va vi ska fixa det! Sen springer vi ut på praktik nästan direkt! Och praktiken går ALLTID superfort! Även om det är den terminen som är mest stressig och jobbig, vårterminerna alltså! Det är då man säger hejdå till ungefär allt socialt liv och bara mosar på praktiken och alla tentor som ska göras! Men när dom 15 veckorna har gått har vi bara en kurs kvar, sen är vi verkligen KLARA! Det kan tyckas vara en halv evighet, men det är det verkligen inte!

Ååååh, jag kan skriva hur mycket som helst om att jag vill va klar nu! Men ska sluta med det nu och åka till gymmet och pumpa lite muskler av bara farten med all positiv energi som strömmar i kroppen på mig!

I'm so happy! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I do love this song!




So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vad ska man säga?!

Har en kropp som känns som den vore 90 eller någe!
Är det inte något av knäna så är det ryggen och är det inte ryggen så är det benhinnan!

Misstänker att jag är på väg att få benhinneinflammation! Skit skit skit! För inte sjutton är det skönt! Att inte ryggen vill ge med sig heller känns ju sådär!

Men, jag kör på! Train hard, fight easy!

Ikväll gav jag däremot upp! Jag var en aning klen helt enkelt! Känns så sjukt dåligt efteråt!
Måste peppa mig själv mer innan jag åker till fotbollsträningen!

Note to myself
- Jag gör det för att jag tycker det är kul!
- Försök hitta samma motivation som till träningen på gymmet!

Det mesta verkar gå tungt nu! Skolan är förjäkla tråkig! Sitter med en hemtenta i en kurs som känns helt meningslös, där tom en av lärarna säger att det är "kaka på kaka"! Hade seminarie idag, där vi gick igenom frågor som vi har skrivit i hemtentan! Och hemtentan är en arbetsplan inför tentan vi ska göra i termin 6! Böckerna vi har i kursen är typ värdelösa allihopa! Tre böcker, varav en är någorlunda vettig, ska vi göra en tenta på fem sidor! Som vi sa idag, man tar något bara för att man måste, inte för att man vill använda det! :P

Nej, ska sluta va bitter o gå o lägga mig i stället tror jag!

Imorgon är dagen mer eller mindre helt planerad! Det ska pluggas, tränas, städas, handlas lite och sen ska det lagas mat! För Moqvist o Lu kommer hit på lite käk och fredagsmys! :) Kommer bli kanon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()