Fredag alltså?!

Ena dagen kan jag inte sova, andra dagen kan jag inte vakna! Konstigt det där!! Men nu är jag iaf tillbaka i normal dygnsrytm... Imorgon går jag på o jobbar igen...

Har hållt igång här och packat i ungefär fem timmar nu! Känns inte som jag kommer någonstans alls...Energin börjar ta slut! Skulle vilja köra bort grejerna, men har lånat bort bilen... Så får vackert vänta med det...

Funderar istället på att låna mammas bil och cykla till skogen för lite blåbär! Känner att jag behöver komma ut, eller framförallt göra något annat än trampa runt här bland alla kartonger...

Ska nog ta något att äta! Smarta jag har packat ner skafferiet och alla kryddor! Det blir intressant att laga mat då! =P
Sen blir det nog cykeln och skogen!

Någon som vill ha lite blåbär?!
Först till kvarn!
=P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kväller!

Det är väl egentligen dags för sängen!
Känns att jag har varit vaken dom timmar jag faktiskt har varit vaken! Den där timmen mitt på dagen gjorde inte så mycket mot den här tröttheten!

Har lyckats göra något med låret på träningen! Det värker som bara sjutton i det... Kunde inte springa på slutet... Bara att komma emot något gör jätteont! Vet i sjutton vad det kan vara och vad det kan bero på! Plötsligt gjorde det bara ont...

Har varit och ätit hos mamma sen, efter träningen, tillsammans med brorsan, T och mormor... Kom hem för någon timme sedan!

Ska leta reda på lite liniment och sen ta med mig boken och slänga mig i säng! Vet inte om jag orkar läsa överhuvudtaget, men kanske...! Det visar sig!

Nu säger jag iaf godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys

Har faktiskt sovit en stund på soffan! Satte klockan så jag inte skulle sova flera timmar, för det hade jag nog kunnat göra!
Sen har jag legat och myst med katten, som självklart också ville sova i soffan! =)
Nu när jag gick därifrån blängde han på mig, och flyttade sig  själv till kartongerna! Där verkar han tycka om att ligga! Större delen av den här dagen har han tillbringat på dom! Och har han flyttat på sig har han lagt sig i någon annan kartong! =)

Nu är jag hungrig så nu ska det kirras lite käk!
Jävla hicka har jag fått också!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stillhet

Lugnet har lagt sig här! Efter att ha farit runt som en dåre har jag nu satt mig här för att göra ingenting!!
Jag är trött, väldigt trött! Jag skulle säkert kunna somna där jag sitter...

Jag har varit o köpt en ny tvättkorg! Tjihu, roligaste inköpet på länge! Men vad gör man inte när tvättkorgen bara hänger kvar i ena änden och är på väg att lossna även i den kanten?! Nu har jag en blå i plast, jäklar i havet vad katten får jobba för att ha sönder den! =P

Undrar om jag ska bädda i ordning sängen (risk för en powernap), diska, tvätta fönstrena eller packa någon kartong...
Har svårt att bestämma mig!
Så därför sitter jag bara här o glor!

Undrar om jag skulle kunna sova i natt om jag sover en timme nu?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jahaja!

Nackdelen med att gå upp fem är att man blir hungrig väldigt tidigt!!
Hade det varit en normal dag hade jag ätit frukost nu...
Men eftersom jag åt den vid halv 6 känns det som att jag skulle kunna äta lunch nu!!
Ska nog koka lite gröt, så jag står mig en stund till!!

Börjar dessutom bli trött... Ungefär som när jag har jobbat på natten och kommer hem, så känner jag mig nu!
Men här ska inte sovas! Det är tur att det ligger grejer i soffan och att sängkläderna ligger i tvättstugan! =)

Har snart tvättat klart, ska bara torka det sista...
Har hunnit packa klart nästan allt i skrivbordet och kört bort ett lass till lokalen...
Min lilla bil får, utan problem, plats med 10 banankartonger!! =) Då är det dessutom plats över! Tror nog man skulle kunna trycka in ett 15-tal i den där bilen!! Han är liten på utsidan, men stor på insidan! =P

Det är rätt tråkigt att vara vaken själv, inga som är vakna som man kan prata med! Fast det är väl bra, då gör jag ju det jag ska! =)

Nej, nu blir det gröt, sen blir det kanske tvätta fönster! Eller ringa mormor o fråga om hon har någon bra väska att packa kläder i... Eftersom mamma har min resväska kan jag ju inte packa i den...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God morgon!

Har varit uppe i drygt en timme nu, varit vaken i cirka två...
Somnade vid strax efter 1... Så det blev ungefär 3 timmars sömn! Men jag är jättepigg ändå!
Sitter o äter lite frukost, pastejmackor och o'boy! =)
Ska ge mig ut på en promenad sen tror jag... Har tvättstugan vid 7... Grannarna kanske blir ilskna om man börjar tidigare?! Likadant om jag börjar bära grejer i trappen! Så jag väntar med allt det där till efter 7, det är bäst!!

Om två veckor är jag ute ur lägenheten! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag tar mig en funderare...

Jag tar mig en cola och fortsätter fundera...
Mormor ringde vid sju och sa åt mig att komma ner till henne... Så gick ner o fick lite kvällsfika... Var där i två timmar och samtalet var inte av den lättare sorten! Men jag hoppas det känns bättre för oss båda nu efteråt!
Viktiga saker som har diskuterats! Skönt att höra någon annans synpunkt ibland!

Jag sitter iaf här pigg som en lärka!
Nej, huvudet är lite mosigt, men i övrigt är jag pigg!
Skulle kunna jobba i natt med utan problem!

Känner lite för att gå en sväng och sen sätta mig på mitt ställe...
Men nej, jag struntar i det... sitter här istället och lyssnar på lite musik...
Ska kanske avlägsna lite tankar med att packa någon kartong eller liknande?!

Borde egentligen gå o försöka sova! 07.00 imorgon har jag tvättstugan! Vem tror att jag kommer upp då?! Inte jag!!

Nehej, upp med volymen och sen packa lite!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjihuuu

Nu är jag ledig! Och som jag har sovit!! Måste ha varit ett riktigt sovarväder!? Jag är inte ens medveten om att jag har stängt av telefonen! Kan bli spännande att gå o lägga sig ikväll o försöka sova!!
Jag har verkligen vänt på dygnet!! Första nätterna blev jag trött vid 4-snåret... Dom sista två nätterna var jag trott fram till 12, sen hur pigg som helst... Igår hade jag jättesvårt att sova, somnade inte och vaknade efter några timmar och kunde inte somna om på en bra stund... Idag har jag istället sovit som en stock, när jag går av och ska gå upp tidigt...!
Men, men så kan det bli!

Nehej!

Jag har inte riktigt någon ro i kroppen, men samtidigt är jag trött...
Ska nog bytra om och sen bära ner lite kartonger i bilen och brumma bort med dom! Så jag kan få lite överblick på den här lägenheten igen! Nu är det kartonger överallt... Visserligen vet jag vilka som är packade, men dom behöver flyttas på ändå!! Kan iaf ta dom jag orkar bära! (a) Dom andra får stå tills brorsan vill hjälpa mig med dom! =)
När jag har lämnat första kartongerna ska jag först sopa ur lokalen och sen hämta nya kartonger som mamma tagit med hem...! Sen ska jag börja packa skrivbordet!! Det kan ta tid!
Räkningarna också jaa, dom hade jag ju nästan lyckats glömma!
Dom tar vi först!

Heeeeeeeeeeeej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det snart dags!

Japp, börjar bli dags för att trampa iväg mot jobbet...!
Orkar inte lämna grejerna som jag ska lämna idag... Kläder till mamma o Puttes kortetui... Det får vänta tills imorgon!

Har packat två kartonger, skruvet ner två hyllor... Det är iaf lite, bättre än ingenting!
Jag tror att jag packar bilen imorgon och kör bort till kontoret och sopar ur där och lastar in grejerna... Då är det igång sen... Jag ska bara ha något att sopa med! =P Kanske kan låna husets? Haha, det visar sig! Jag kanske är halvdöd imorgon, och då tänker jag minsann inte anstränga mig mer än nödvändigt!!

Den där joggingrundan som jag ska ha tagit mig ut på sen i torsdags har inte blivit av, och ärligt talat så skiter jag i det!! Jag har varken haft lust eller energi till att göra det! Det är ju faktiskt träning på tisdag... och då ska jag ju träna, om jag inte ligger helt däckad! Men det tror jag inte, träning är ju alltid skoj! Det är bara träning eller joggingrunda som finns som alternativ på tisdag kväll! Ingenting annat!! Måste träna!

Nej, nu ska jag göra mig klar med det sista och sen ge mig iväg!
Men ääh, sov så gott! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uschabuscha

Jag vill inte jobba i natt!!
Jag vill vara hemma! Kunna lägga mig i soffan glo en stund på tvn och bara mysa!

Men nu går det ju iaf neråt... Jag har jobbat fler nätter än jag har kvar! Det kan man ju försöka intala sig låter bra! och är skönt! Fast det är jäkligt svårt att intala sig det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jösses! Vilket snille!

När jag vaknade, för drygt en och en halv timme sedan, slog det mig att jag borde ha räknat fel...
Efter en viss förvirring slår det mig att jag inte alls har två nätter kvar, utan tre... Jag kommer inte jobba sex nätter i rad, utan sju... Vad får man för det?

Trött som ett as kommer jag vara! M säger att man har kommit ikapp o är pigg efter 1, 1½ dygn! Don't think so! Den dagen jag vänder tillbaka sju dygn av vaken natt och sovande dag till normal dygnsrytm på ett dygn blir jag glad! Så enkelt är det faktiskt inte!!

Lite att äta och sen packa lite kanske?!
Kan väl låta som en bra idé!
Iaf det där med äta! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jaha

Idag är jag trött!! kom i säng ungefär kvart över 7 imorse... Har inte sovit särskilt bra, en aning orolig... Har bla drömt att jag krockade med bilen, blev opererad och fick gå på kryckor så att jag inte hade möjlighet att flytta... Jag kunde inte ens ta mig upp till lägenheten... Jag kunde inte ta mig någonstans över huvudtaget! Usch, det var lite panikkänsla när jag vaknade vid 12... Trodde att jag skulle gå upp då, så när jag kollade klockan fick jag tvinga mig till att inte gå upp... Lyckades somna om, då drömde jag att jag satt i rullstol istället... Så jag vaknade en stund senare med lite mer panik...
Gick upp strax innan halv 5...

Käkade o sen har jag varit till Flen o hämtat mamma och lite grejer till brorsan, sedan varit o lämnat dom... Så har precis kommit hem... Känner mig konstig i kroppen! Det värker och kryper i nästan alla muskler... Huvudet är tungt...
Ska hälla i mig vätska o se om det kan hjälpa något... Försöka fixa i ordning något att äta också!

Jag är sugen på öl, men det går verkligen inte för sig! På onsdag kan jag dricka öl, men då lär jag väl vara så trött att jag somnar innan jag ens har kommit på tanken!

Nej, vätska va det! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ovett

Ingenting vettigt gjort här än... Och förmodligen blir det inget vettigt gjort heller...
Jag har ätit lite mackor till ääh, frukost?! Inte vet jag vad man ska kalla det när man äter första gången efter fyra... Eller, egentligen åt jag vid halv 7 imorse också... Frukost gånger två?! Äsch skit samma! Är inte hungrig, så att sätta igång och laga mat känns inte riktigt aktuellt...! Kanske senare, kanske inte alls...
Jag funderar på att dra på mig lite varmare kläder än dom shorts jag har på mig och ge mig ut på en promenad... Strosa runt och bara vara... Passa på att gå o titta på lokalen där jag ska förvara mina grejer, och kanske bo, innan jag kommer in i nya lägenheten!

När jag kom hem i morse hade katten lekt med ett garnnystan, tänk dig att någon sätter upp en tråd genom hela lägenheten huller om buller, kors och tvärs... Inte liggandes på golvet utan två decimeter upp... Bara att ta sig ut i köket var intressant... När jag sedan skulle ta mig fram till sängen blev det ännu mer spänning! Det gäller att lyfta på fötterna och inte snava så man landar på näsan i någon kartong, eller för all del på golvet, det gör nog så ont! Men fram kom jag till slut, däremot ville inte katten att jag skulle rulla ihop nystanet igen, han hängde i tråden och vägrade släppa, så efter några minuters krig gav jag upp och gick o la mig!

Och som jag har sovit, som en klubbad säl... När klockan ringde vid 4 var jag inte vaken men inte heller sovande! Jaa, det är inte många som fattar vad jag menar... Iaf vaknade jag lätt och var pigg, så pallrade mig ur sängen och flög på det där garnnystanet igen för att försöka befria lägenheten från den livsfarligt utbredda fällan!

17.50, tre timmar kvar tills man är på väg till jobbet! Kul att se det så va!? Inte direkt, men det är ju bara sanningen!

Nu tror jag en flugga attackarade katten, han gjorde en rivstart i hallen, men kom ingenstans... Nu är han i köket och härjar...! Han älskar flugor! Roliga att jaga om inte annat!

Nehej, promenad eller sitta inne?!

Joggingrundan som jag funderade över i natt blir inte av idag... Kanske imorgon, kanske i övermorgon eller inte alls... Måste man vara duktig?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snart dags!

Idag blev allting klart med papper o sånt till flytten! Allt är påskrivet som det ska! =)
Finally!

Har bara sovit fem timmar idag, inte mycket att hänga i julgranen!
Bytte med M så att jag jobbar imorgon också, o är ledig nästa fredag... Sen ringde dom från samordningen idag och frågade om lördag, så sa ja till det med! Så sammanlagt kommer det bli sex nätter i rad!! Men det har ingen dött av tidigare!
Efter dom nätterna är jag ledig tre och sen jobbar jag två igen... Därefter är jag ledig tre nätter o sen jobbar jag mina tre sista nätter!

Nej, nu ska jag göra i ordning det sista innan det är dags att gå dit!!
Ha en trevlig kväll! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Positivt!

Ny, fräsch och positiv energi strömmar i kroppen på mig! Känner att det riktigt sprudlar! =)

Telefonen har gått varm här sen klockan 10!
Efter en del pusslande blir det utflytt härifrån den 15/8!!
Kommer flytta in den 1/9!
Två veckor där jag inte kommer bo någonstans! Haha, jodå det kommer jag!
Jag har blivit erbjuden att bo hos mamma under tiden!
Samtidigt har kusinen ringt och talat om att hon har ett kontor på 80 kvm som står tomt, där kunde jag få ställa alla mina grejer om jag ville! Och även bo om det fanns el, men det var hon inte säker på... Men det visar sig! Ringer henne imorgon och ber om nyckeln! =)

Så jäkla gött!!
Att inte bo i lägenhet under två veckor gör mig ingenting!!
Jag är bara jäkligt glad för att jag kan flytta, och att jag får göra det tidigare! =D

Imorgon ska vi till Ydewalls igen!

Nu ska jag packa lite! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Djupa suckar

Suck, suck och ännu mer suck! Vet inte hur mycket jag har suckat dom senaste dygnen! Väldigt mycket är det iaf!

Imorgon kommer det en tjej och tittar på lägenheten! Gissa om jag håller tummarna!

Jag är så himla trött! Skulle kunna somna där jag sitter!
Men ska plocka undan alla cd-skivor som ockuperar hela bordet innan det blir sängen! Men skivorna är ju snabbt ordnade!

Go'natt

Och nej, jag har inte gått o lagt mig före 12 på hur länge som helst!! Kors i taket!! Men sen gick jag ju upp 7 imorse! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

The magic of the beat

Jag plockar o plockar och plockar lite till... Poppar musik gör jag självklart också! DJ Bobo! =)
Nu håller jag på o packar om böckerna, i lite mindre kartonger för att jag ska orka bära dom själv! Utan att behöva vila mellan varje kartong! Det fick jag lov att göra när jag skulle bära upp dom, sen har dom stått här i lägenheten ett bra tag utan att ha flyttat sig! Därför packas dom om och bärs upp på vinden! Passar samtidigt på att skriva upp vad jag egentligen har för böcker! För det vet jag ju faktiskt inte... Har hittat några som jag bara måste ha kvar här nere, för det är dom som ska läsas först! =)
Kalle Anka-pocket ges till Tarzan!

Kort paus med lite vätskeintag! För det är väldigt varmt här inne!!
Nu ska det sättas fart igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Urrensning

Har rensat på vinden! Nej, det är inte klart än! Men alla kartonger, utom tre, är genomgångna! och som det ser ut nu är det 4 kartonger som  får vara kvar, ompackade så klart! En massa jäkla skit som jag inte har slängt tidigare har åkt i soporna nu! Tilläggas ska att jag har gått igenom 16 kartonger! Vissa var det knappt någe i, mest skräp!



Det här är en av få saker som jag ska ha kvar, och som ska vara kvar här nere i lägenheten! Den hade hamnat i en kartong, när vi flyttade sist, där den inte skulle ligga... Så nu får han stanna kvar framme!
Jag har gått o kramat på den några gånger idag!
O du, du som har fyllt den med en massa energi, tack, det har jag behövt hela veckan, så är glad att jag hittade den!!
och du, Jag saknar dig massor!!

Nu ska jag knäppa en kall och slänga mig i duschen!
Sen traska iväg till HannaPanna!

Go'kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Topsy style-torsdag!

Om det är sant eller inte vet jag inte, brorsan säger att det är det iaf...!



Fick en sån här idag av brorsan o Tessan!
Använde en sådan när jag var betydligt yngre än vad jag är nu!
Enligt brorsan så hade vi topsy style-torsdag varje vecka! Jag kommer inte ihåg det, men jag kommer mycket väl ihåg att jag hade en sån här och att jag verkligen använde den! Vet att M hade en sådan, och då ville jag också ha en!!
Fick mig ett gott skratt! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

It's a fact!

Jag ska flytta!!
Ska skriva kontrakt på nya lägenheten på måndag!
Ringer som en dåre för att försöka få tag på min nuvarande hyresvärd!!

Det kommer bli alldeles strålande!
Jag längtar som en dåre redan nu!

Jag måste lära katten att gå i koppel eftersom det blir boende längst ner och med uteplats!
Jag är glad!

Känner mig hmm, lättad, eller hur man ska förklara det, för första gången på väldigt länge känns någonting bra!
Jag bokstavligt talat vantrivs här just nu!
Så en flytt är bara en enda bra och positiv sak!

Nu ska jag dra upp volymen här igen och fortsätta städa!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fågel i bur

Hade det varit en timme tidigare hade jag gått ut på en promenad, satt mig på "mitt" ställe...
Jag vill för tillfället inte någonting!!
Bara en sak, komma bort en stund!!

Jag ska ta med mig min kropp och slänga den i sängen! Huvudet kan få ligga kvar här, så kanske jag somnar snabbt?!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Huabua!

Ska snart iväg till jobbet igen!!
Jag vill faktiskt vara lite ledig!
Jobbar visserligen med en av dom bästa, så ska inte klaga!
Natten som var hade vi ett väldigt givande samtal om relationer och val... Vi pratade bort en av pauserna inne på huset... Fast vi var inte inne på huset utan vi satt i bilen utanför hos en tant och pratade och pratade... Jag tycker om henne, hon är hur snäll som helst...! =)

Imorgonbitti går jag av... Men sen går jag på igen på tisdag... Men som tur är så är det bara en enkelnatt... Sen jobbar jag igen på söndag! Då kanske jag får köra med C om vi har lite tur! Skulle vara roligt! =D
Ska iaf bli skönt att få va ledig dom dagarna!

Nehej, nu måste jag sätta fart! Klockarn har sprungit iväg för mig!!
Sov gott!!
Det skulle jag vilja göra!! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad jag göra för fel?

Somnade någongång efter 3 i natt... Gick o la mig mellan 12 o halv 1... Bestämde med C att jag skulle möta henne vid tåget idag på morgonen, vid 8... Jag vaknade 10 i 7... Ställer om klockan, så den ska ringa halv 8... Vaknar 20 i 10!! Jag har alltså tvärslocknat och inte hört klockan när den har ringt...! Usch vad jag kände mig dum då!

I övrigt idag har jag umgåtts lite med H och spelat lite golf med brorsan...! Gick ju som det gick... Jag satte iaf en 5 meters putt! =D Då blev jag glad!!

Kom hem för ungefär en halvtimme sen... Ska gå till jobbet om en timme... Jag vill inte gå dit! Hela kroppen värker... Benen är värst... Det är som kramper i, det går knappt att böja och knappt att sträcka på det!! Huvudet värker någe fruktansvärt det med...! Det är sådär på gränsen till att jag skulle kunna bli tokig!!

Usch, nu var mackan påväg upp! Som sagt, kroppen och jag är inte riktigt synkade!!

Nu ska jag slänga mig i duschen!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

=)

Har suttit o tittat på lägenheter... Först om det fanns några lediga hyreslägenheter här i stan... Sen kollade jag på om det fanns några till salu som man kunde bli sugen på... Det finns en här på Norr som är jättefin, och den har legat ute en månad nu tror jag det är...
För skoj skull tittade jag om det fanns någon att köpa i Eskilstuna... Hittade en jättefin, så det är nästan så man har lust att flytta dit!! Den hade uteplats och lite gräs och jaa, den var fin! Jättefin! Har bett mamma om ett utlåtande! =P Får väl se vad hon säger om dom...
Att köpa lägenhet som student kanske inte är det smartaste?!

Aja, nu ska jag iaf gå o sova!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bläää!

Jag är trött
Jag har en kropp som värker, som totalvägrar...
Jag har huvudvärk
och jag ska iväg och jobba nu...

Just nu vill jag bara va hemma och få lägga mig i sängen!
Men icke, jobba ska jag...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Congrats

Grattis farsgubben! =)

Sitter här och väntar på att klockan ska gå...! Bilen är tömd på alla grejer och snart packad med mina grejer... Vi ska till pappa och sen till Nyköping och spela golf... Ska först hämta P o T... Sen ska vi leta rätt på K, vet inte riktigt hur vi ska hitta dit, men det går säkert...! Sen ska vi även plocka upp farfar... Så det ska bli spännande o se hur mycket man kan trycka in i bilen... Två golfbagar är nog vad man får plats med, sen ska vi ha en varsin vagn med oss också! Kan bli intressant...! Får kanske åka o lämna lite grejer hos farmor o farfar innan vi hämtar farfar... Får se hur fullt det blir...

Kommer säkert bli en trevlig dag och kväll... Dock har jag en tendens till huvudvärk... Bara den inte slår till ordentligt... Då blir det jobbigt...!

Ska jobba imorgon igen... Så det blir hemåk från pappa tidigt imorgon så jag hinner hem o sova...!

Nej, nu ska jag bära ner grejerna i bilen... Och fixa lite innan jag far bort till mamma...
Ha en bra lördag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spännande!

Gick bra o jobba natten som var...!
Rätt tidigt på kvällen lyckades vi gå av på fel våning när vi skulle till en gubbe... Körde in nyckel och stod där och försökte låsa upp i närmare 5 minuter... Tjejen jag gick med började med att trycka och buffa på dörren... När hon lagom bestämde sig för att vi nog skulle åka och hämta lite låsolja hörde vi en kvinnoröst på andra sidan dörren... Då slog det oss att vi var på fel dörr... Kvinnan i fråga öppnade dörren för att kolla vilka vi var... Så vi förklarade läget och bad om ursäkt... Kvinna visade sig vara Suzanne Ernrup... Så nu vet vi vart hon bor iaf...! =P
Fram till morgonkvisten gick allt bra... När vi var ute på en långkörning såg vi en tjej o en kille som var ute o gick, på en landsväg mitt i skogen... Jaja, dom får väl gå där tänkte vi... Men när vi var på väg tillbaka till stan gick dom fortfarande där, så vi bestämde oss för att stanna o plocka upp dom... Tyckte lite synd om dom för det var ungefär 2 mil kvar till Kattne när vi stannade... Skjutsade iaf in dom till stan... Det visade sig att tjejen var en syster till en som jobbar i patrullen... Världen är bra liten ibland...! =) Efter det var det bara sista besöken kvar att göra innan man fick gå hem...

Väl hemma somnade jag rätt fort, satte klockan på 12... Men låg kvar och drog mig en stund... Plockade undan lite här hemma... Sen for jag o Agnes till Norrköping... Tanken var egentligen att vi skulle träffas och dricka lite öl och bada! Men nu blev det en trevlig tripp till Norrköping istället... Kom hem vid 9 snåret... Hade en rolig dag...

Väl hemma ringde mamma o bjöd över mig på mat... Så kom hem för ungefär en halvtimme sen... Har burit ner golfbagen och gått igenom den tills imorgon...! Jag har fått en klubba av brorsan, typ förra året och hade inte tagit av plasten på den än, så det blir till att inviga den imorgon! =)

Nu ska jag slänga mig i säng, innan det slår över så att jag tror att jag ska va vaken hela natten... Det gör det i vanliga fall strax efter 12... Så det är lite brådis nu om jag vill sova något! =)

Natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag...

Slutade strax innan 7 imorse... Gick hem o la mig... Somnade rätt fort... Vaknade till och somnade om några gånger tills klockan ringde vid 3... Trodde verkligen inte att jag skulle kunna sova så länge...

Jobbet i sig gick bra...! Körde först, och var jättepigg, så vi bytte vid 5, då blev jag jättetrött... Då skulle vi nämligen ut på en långkörning...! Men allt gick bra...

När jag hade vaknat käkade jag lite, åkte och inhandlade lite öl till morgondagen och sen for jag och lämnade spegeln som har legat i bilen i x antal dagar... Därefter åkte jag ner till Djulö där C o H var... Sen kom även mamma ner... Hade bara ro att vara där i två timmar innan jag åkte hem...! Sen har jag varit o handlat lite och försöker äta... Men det går verkligen inte... Är inte hungrig och inte smakar det heller... Äter mest för att "äta bör man..."

Ska börja göra mig klar för nattens jobb...!
Har hällt i mig typ 1,5 liter vätska på lika lång tid...! Gissa om jag var törstig när jag började! =P

Ha en bra kväll o sov så gott!
Längtar lite till imorgon när jag o Agnes knäcker första ölen!! Är så sugen! =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Dagen idag har bestått av rätt mycket sömn, nej inte så jättemycket egentligen... Men sov lite längre... Sen gjorde jag inte så mycket innan H ringde o kom över...! Vi bestämde oss för att åka till Läppe... Så iväg for vi... Sola och bada, somnade gjorde vi också! Riktigt skönt, för det var inte sådär stekande varmt som det har varit senaste dagarna...! =)

Kom hem och gjorde lite mat... Sen har jag suttit här, laddat upp lite bilder o så på fb...

Jag tror jag ska hoppa in i duschen nu och sen plocka i ordning lite här innan det är dags att börja sommarjobbet! Första riktiga natten i natt!
Borde kanske försöka duscha katten? Då kanske han inte skulle håra så mycket som han gör?! Aja, det hinner jag fundera på, för ikväll blir det inte!


Jag glömde publicera... Nu har jag iaf duschat... Ska göra i ordning det som ska med i natt... Sen får vi se hur mycket tid det blir kvar! =)

Ha en bra kväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()