Är'e nu man ska summera året som snart är slut?!

Inte vet jag?!
Många gör kanske det! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva isf, så jag tror jag struntar i det! ;) Jag blickar nog framåt istället!

Kan summera det på följande sätt! Jag har lärt mig mycket om mig själv, om andra människor och en mängd olika saker! Det har helt enkelt varit ett lärorikt år!

Har träffat massa nya människor, och alla är lika underbara! :)

Så vad kommer 2011 bli då?!
Jadu, det är ett år som är välplanerat!
En tjejklassiker ska göras, en riktig sådan!
Triathlon ska göras!
Fotboll ska spelas! Träningsläger o grejer! :)
Det ska flyttas!

Men framförallt ska examen tas! Jag ska bli Legitimerad Sjuksköterska! Känn på den! :)
C-uppsatsen ska göras klar och godkännas! Det ska göras 15 veckors praktik och två kurser! Sen är det klart!
Fram till sommaren kommer med andra ord gå ruskigt fort! Det ska sökas jobb också! Vill jobba på Ava, så hoppas jag får göra det! :) 

Det kommer kortfattat bli ett år med hårt plugg, jobb och tränande! Beach 2011 lär inte va några jätteproblem! ;) Lr så är det precis vad det kommer vara! ;)

Det ska även planeras in en kusinträff med kusinerna på pappas sida! Kan bli spännande o se hur det ska gå till! ;) Idéen kläcktes förra sommaren, men än har det inte hänt något! Men under 2011 kanske vi ska lyckas?! :)

Nyårslöfte?! Nja egentligen inte! Men kan säga som min faster sa, Jag lovar att jag inte ska börja röka! ;)

Gott slut och gott nytt år på er alla goa o glada! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uj va bra!

Måste bara säga att jag mår så himla bra just nu!

Trots förkylning, men det är inte ett sånt mående jag vill påpeka ikväll, utan det psykiska måendet! :)

Jag har så underbara människor runt mig hela tiden! Det är så härligt! Inga bekymmer någonstans just nu!
Det är en sån skön känsla när man kommer på sig själv med att man trivs med allt! :)

På tal om något annat så är Petters nya album "Samlar ut den" grymt bra! :D Lyssna här!

"Även en ängel kan falla ner från skyn, va inte ledsen nästa morgon är din"



Älskar er mina kära vänner!
Ni betyder så oerhört mycket för mig!
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tisdagen den 28 December

Jösses va dagarna går!

I torsdags kom lillebrorsan med tåget hit till stan! Vi umgicks lite bara han o jag en stund, innan vi trampade iväg till mormor o käkade! Sen åkte vi till pappa! Det blev lite mys där med skinksmörgås o annat gott! Spelade lite spel innan alla gick o la sig!

I fredags var det så julafton! Farmor o Farfar kom förbi och åt frukost med oss! Det var mysigt! :) Sen byttes det lite julklappar innan vi satte oss i bilen och åkte hemåt! Jag o storebror åkte ut till Floda och kyrkan för att tända ljus hos Morfar! <3 Uj, snart är det 10 år sen han gick bort, helt sjukt! Efter det åkte vi hem, jag gjorde minsta möjliga tills det var dags o göra sig klar för att åka över till Mormor! Kollade på Kalle o fikade! Sen åkte vi över till mamma och käkade! Fick snabba på lite med allt, speciellt med julklappsutdelningen, eftersom jag skulle iväg o jobba! Så det blev ett kort julfirande där! Natten gick bra, halt var det, men ingen snö tack o lov! Morgontimmarna gick fruktansvärt långsamt!

Så i lördags morse åkte jag hem o sov! Vaknade ett par gånger under förmiddagen, men gick upp vid 3! Kilade över till mamma o fikade! Sen åkte jag hem, gjorde mig klar för jobb och allt sen for jag över till Dessan! Fick visst agrea frisör! ;) Locka, platta o fixa! ;) Åkte hem o vände innan det var dags o kila iväg till jobbet igen! Började snöa under kvällen och det blev mindre o mindre roligt att köra! Körde nästan fast ute i skogen! Vi höll oss piggare än natten innan! :)

Åkte hem o sov, vaknade vid 12! Hade tänkt kila iväg o kolla på bandy, men hittade ingen som ville följa med, och dessutom var jag inte människa innan klockan hade blivit halv 2! Så åkte över till Dessan istället o glodde på tv! :) Sen åkte jag till mormor o fick mat o fika! Sen åkte jag över till Jenny o Hanna! :)

Igår var jag o sa upp min lägenhet och pluggade på fm... På em blev det lite träning o sen käk hos Dessan med Anna o Mallan också! Sedan for vi ner o kollade på Specce! :) Vi avslutade kvällen med snökrig! :)

Idag har jag varit o skrivit på kontrakt till nya lägenheten! Och sen har vi pluggat! Tror vi har tagit "nyårsledigt" nu! ;) Men man vet aldrig! Ska försöka orka mig på o städa! Sen blir det ev lite träning! Har inte bestämt mig hur jag ska göra... Har ont i halsen och huvudet börjar göra ont... Så kanske måste banga! Jag som verkligen vill träna! I vilket fall blir det käk hos Anna o sen Specce! :)

Får träffa Moqvist ikväll också! Sjukt längesen nu ju! Det brukar kunna bli det tyvärr! Men vi tar tillvara på de tillfällen vi träffas! :) Lite xa mycket liksom! :)

Nej, ska försöka städa! Kommer en o kollar på lägenheten imorgon, det är snabba bud! ;) Hoppas hon kan ta den tidigare! :) Då blir det lite att styra med! Men, allt borde fixa sig! :)

Jag måste vara sjuk! Jag längtar tills jag får flytta! :P Jag vill börja packa redan nu! :P Samtidigt som det är sjukt tråkigt så tycker jag det är kul! Som sagt, inte helt frisk! ;)

Nej, städa var det! o köpa halstabletter! Så jag kan tjattra sönder de andras öron ikväll! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndagen den 20:e December!

Julafton på fredag! Känns det som det?! Nää! Inte ett dugg om man frågar mig...

Har haft en helg som verkligen har gått i trötthetens tecken! Sov dåligt redan i torsdags och det blev inte så många timmar sömn! Gick upp kl 7 för tvättstugan o sen var det full fart hela dagen! Jobbade natten till lördagen, så när jag somnade strax efter 8 hade jag varit vaken i 25 timmar... Klockan ringde efter 4 timmar, kl 12... Jag kände mig totalt överkörd och stängde av larmet och somnade om... Brorsan ringde kl 1, då gick jag upp... Var en sväng till mormor o en sväng till mamma, annars var det lugna gatan! Mådde skit, huvudvärk och magen var inte i balans efter natten... Gick o la mig strax efter 10, men låg vaken till 1 när jag somnade... Klockan ringde kvart i 5, för då var det dags o åka till Etuna för att jobba! Snöoväder var det och det tog 1 timme och en kvart att åka dit, fick köra i typ 70 hela vägen... Fick sluta lite tidigare för att hinna hem innan de blev mörkt eftersom det fortfarande snöade...

När jag kom hem åkte jag nästan direkt till Dessan, glodde på lite tv o sen for vi över till Hanna o Anna... De gjorde mat och sedan kom Ira också! Blev en lugn och skön kväll! Åkte hem tidigt för att inte somna där jag satt... Dock blev jag övertrött och kom inte i säng innan 11... Då hade jag sovit typ 15 timmar på 4½ dygn!

Imorse ringde klockan halv 8... Stängde av larmet ett par gånger tills jag bestämde mig för att gå upp, stängde av det helt och somnade om! Hann inte mer än stänga av larmet! Vaknade med ett ryck fem över halv 9... Då for jag upp ur sängen illakvickt! Klockan 9 skulle jag träffa Larsson på bibblan! Så slängde ihop mackor och ner i väskan för att häva mig iväg och va i tid! Vilket jag var! Som jag sa till mamma då i telefonen, det kändes som jag hade druckit i fem dagar och inte nyktrat till! Blev nästan förvånad över att jag ens tog mig till bibblan! Jag var inte människa innan klockan hade slagit 10! Då är det illa!

Har iaf varit o handlat, tränat och kollat på speccecupen som drog igång idag! Lite uträttat iaf!

Imorgon blir det en liiiiten sovmorgon! Innan klockan slår 10 ska jag ha varit och pratat med Olivgården! Sen har jag tänkt att jag ska träna, plocka i ordning här och käka innan kl slår 13! Lyckas jag med det?! ;) Då kommer iaf Larsson så vi får plugga!

Skickade in resultatet idag, och har fått kommentarer, så det finns lite att jobba med nu! Och nej, jag kommer inte va ledig något i mellandagarna! Just nu känns det inte som att det blir något ledigt alls! Ska ju dessutom, förutom plugget, jobba julafton och juldan, natt! Så lär väl knappast va människa nästa vecka heller! ;)

Nej, nu ska jag slänga mig i säng! Huvudvärk på ingång! Men den sover vi bort!
Hejp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag, Lucia som det är

Har suttit på bibblan typ hela dagen! lr iaf från 9 till 15... Har pluggat o fått en del gjort! När vi bestämde oss för att sluta så gick jag iväg till mormor som ville bjuda på luciafikande!

Sprang hem därifrån efter en stund för att byta om och bli hämtad av Anna o Mallan! Plockade upp Dessan o Alec o sedan for vi iväg till Vingåker o kollade på lucia! Kan säga att det inte var det bästa tåget jag har sett.

Sen jag kom hem har jag suttit i fotöljen med filt o tända ljus o druckigt varm choklad! Har även kollat på Svenska hjältar-galan och fällt en o annan tår! Har pluggat lite också! :)

Just nu är det en dokumentär om kedjerökande barn! Helt sjukt! En 13-åring som röker typ 10-15 cigg om dagen!

Nej, ska slänga mig i säng nu! Så jag orkar pallra mig ur sängen imorgon också!

Hejp

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Härlig helg!

Har haft en bra helg! :)

Fredagen bestod av tvätt och en tur till Örebro för att skjutsa Jenny o Pekka som skulle på begravning! Jennys syster o man satt i Södertälje på tåget när de egentligen skulle ha varit i Kattne! Och Pekka hade jobbat natten o inte sovit någonting alls, så han ville inte köra... Så jag ställde upp! Lyckades köpa en julklapp så det var ju bra! :)

Kom hem, slängde ihop träningskläderna och travade sen iväg till gymmet o tränade med Dessan! Därefter åkte vi o handlade och fixade sedan i ordning en kräftstjärtstoast till förrätt, och sedan plankstek till middag! Sen låg vi utslagna i soffan till Idol! Tog en lite promenad ner till Safiren o hälsade på Anna o Hanna som var ute... Sen hem o sova!

Sov gjorde jag, som en gris! Vaknade sent, och trodde Dessan redan va uppe sen länge! Men messade henne vid halv 12, o då väckte jag henne! Jösses! ;)

Jag gick o köpte räksmörgåsar och blommor för att sedan gå till Aniko! Hon hade med sig min bil upp från Jönköping på fredagskvällen! Så var dit och tackade för all hjälp och hämtade den! :) Sen for jag med Anna o Dessan till Tuna Park! Det blev lite shopping! :) Åkte sedan hem o smällde ihop en kladdkaka som var klar lagom till Så mycket bättre! Kollade på Sex and the City också innan det blev hem o i säng!

Idag har jag o Dessan först varit o tränat! Efter det åkte jag hem o städade! Brorsan var över en snabb sväng! Sedan for jag iväg till Dessan igen, där Hanna, Anna o Mallan var! Käkade lite o sen skulle vi kika på Sunes jul! Alec o Ira kom också! O Hannas kusin!

Man kan kort o gott säga att jag o Dessan har gjort det mesta tillsammans i helgen! "Vi har varit som ett par" som hon sa förut! :P Tokigt!

Har iaf hunnit plugga lite idag! Tvingad o göra det, mest eftersom min j-vla kattj-vel har pissat på Larssons papper! Succé! Underbart med en revirpinkande katt, verkligen! ;) Har iaf skrivit ihop alla "meningar" vi vill ha med i uppsatsen i ett dokument från iaf 5 av 9 bloggar! Tror mig hinna o orka göra iaf en till innan vi ska träffas imorgon på bibblan!

Det blir även en sväng till Vingåker imorgon, för att kolla på luciafirande med Dessan, Alec, Anna o Mallan! :) Blir kanonbra! :)

Nej, nu ska jag verkligen häva mig i säng!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dåligt!

Vet att det är dåligt med uppdatering här!

Slog mig ner o tänkte skriva ett inlägg vid 23, men fastnade med att läsa andra bloggar och därför hann kl bli 23.40 nu... Och därmed anser jag att det inte blir något långt o innehållsrikt inlägg!

Men kanske ger mig i kast med ett försök imorgon! Men lovar inget! ;)

Jag lever iaf, om det nu är någon som undrar!

Ska häva mig i säng nu! Om jag ens nästan ska orka pallra mig ur sängen imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()