Vilka dagar!

Vaknade sent igår, vilket gjorde att jag fick stressa från start!
Hann inte riktigt med det som skulle göras ändå!

Kom till jobbet och trodde att det nog skulle bli en hyffsad kväll... Efter inte allt för lång tid inser jag att det inte alls kommer bli en hyffsad kväll... Fick värma maten tre gånger för att hinna äta den... Larmningar hela tiden, massa saker som skulle göras och patienter som var dåliga...
När jag gick därifrån tänkte jag att det nog skulle bli bättre idag, eftersom jag visste att iaf en patient skulle bli flyttad...

Kommer till jobbet imorse, och det är allt utom lugnare! Tre överbeläggningar, ännu fler ringningar, fler patienter som blev akut dåliga osv osv...

Sista två, tre timmarna kändes det mest som man gick runt som i en dimma och inte riktigt visste vad man hade gjort, vart man var på väg och vad man skulle göra...
Kände mig helt slut när jag stämplade ut och gick hem... Det är sånna här dagar man önskar man bodde i Etuna så man slapp sätta sig i bilen för att åka hem... Men man har inte så mycket val i nuläget...

Kom hem, bytte om och åkte till träningen! Rätt soft träning, om man bortser från konditionstestet, som inte gick allt för bra! Men nu vet jag vad jag har att sikta på om ca fyra veckor! ;) Kommer bli en del inlines och cykling! Löpning, som det står på "träningsschemat", vågar jag mig inte riktigt ge mig på med benhinnorna! Även om dom känns bra nu och bara blir lite "stumma" i början så känns det idiotiskt och ge mig iväg på en löprunda och få ont igen!

Efter träningen blev det en visit hos Alec! Käkade pizza och kollade på fotboll! :) Myspys!

Nu är jag tvärslut och ska kasta mig i säng!

Imorgon ska jag KLIPPA mig! Gissa om det ska bli skönt! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommarhelgen

Har varit så bra den bara kunde ha blivit! :)

Gårdagen på jobbet flöt på bra, hade det rätt lugnt och skönt på vårat team! :)
Flexade därför hem nästan en timme tidigare och åkte raka vägen hem för att göra mig redo för att åka till Ålsäter på fest! :) Jag och Carro tog cyklarna ut! :)

Där ute blev det grillning! En massa god mat tröck man i sig! :) Lite senare blev det dags för lite lekar! Kan nog ha blivit en del snygga bilder då! ;) Sen blev det lite mer dricka och ännu mer snack, sånger och dans för vissa! :)
Vid två blev vi lite hungriga, vi som var kvar, så käkade lite kall färskpotatis med smör, samt kokt korv! :) Smaskens sådär mitt i natten! ;) Vid tre satte vi oss på cyklarna och cyklade hem... Var hemma ungefär halv 4! Så det blev rätt sent!

Hade en timme kvar till att jag hade varit vaken ett dygn när jag kom hem! En snabb tanke for genom huvudet då, "varför inte va vaken en stund till?" Men så fort jag satte mig ner kände jag hur trött jag var, så stupade i säng direkt! Slocknade rätt fort! ;)

Vaknade vid 6 första gången, sen sov jag till halv 11... Men det kändes som att det kunde va okej då! ;)

Idag har jag varit nere vid Djulö med Alec, Dessan, Hanna och Ira... Solat och badat! :)
När Hanna o jag tröttnade så gick vi hem! Bestämde då att vi skulle kolla på England-Tyskland och sen grilla för att efter det kolla på Argentina-Mexiko! Alec o Dessan kom förbi, men Alec var bara förbi en sväng!

Vi andra grillade och hade trevligt! :) Underbar sommarkväll idag ju! :) Vi satt ute och åt, inte ett dugg kallt! :) Superskönt! :)

Jag tror jag ska dra mig mot sängen snart! Imorgon är det jobb som gäller, likadant tisdag... Sen är jag ledig onsdag och torsdag! :) Ska klippa mig på onsdag! Längtar som bara den! Kan ju för sjutton gubbar sätta upp håret i toffs! :P Då är det illa! Jobbar helgen sen! Men veckan efter jobbar jag bara tisdag och onsdag för att sen va ledig hela veckan! :) Jag är allt en liten glassare! ;)
Jag säger det nu, för sen kommer jag jobba tre helger på rad, då känner jag mig nog inte som en glassare! ;)

Ha det! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Midsommardagen

Gårdagen blev bra till slut! :)
Efter jobbet for jag hem och packade lite, innan jag och Carro åkte ut till pappa där Putte o Micke var...

Vi kollade lite fotboll, laga mat tillsammans och bara hade trevligt!

Var däremot tvungen att åka hem tidigt, så var hemma strax efter 23... Slängde mig i säng direkt!

Idag är det jobb som gäller igen! Och jaa, jag är tvärslut! Känns som jag har blivit överkörd av en ångvält eller något... Huvudet känns mos och kroppen värker... Känns sådär o veta att jag ska köra bil i en timme till jobbet när det känns såhär! Men det blir nog bra när det blir lite fart på mig! Hoppas det iaf!

Ikväll är det fest! :)

Nej, bäst o sätta fart, så jag verkligen kommer till jobbet, och inte somnar sittande! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad Midsommar!

Glad Midsommar till er alla!

Jag är på väg och ska åka till jobbet! Gick upp för en kvart sen och är redan klar! :) Fick en liten stund över till och med! ;)

Får se vad kvällen har att erbjuda! Grillat blir det iaf... Frågan är bara vart och med vem/vilka!
Det visar sig väl om inte annat när jag är på väg hem från jobbet! Ska försöka styra lite på lunchen med det där! ;)

Nej, ha en trevligt Midsommarafton! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det smakar lite som...

Hmm, det godaste du kan komma på!

Vad som smakar så gott!?

Vinsten ikväll så klart!

Jämför man laget på planen i söndags med den känslan det var då, och dagens lag med dagens känsla, så är det som två helt olika lag! Det känns så jävla bra! :)
Vi klarade av att vända den negativa känslan till något positivt på bara två dagar! :) UNDERBART!

Idag hade vi kul på plan, och det syntes också! Vi ägde spelet helt, plockade bort deras "stjärnor" utan några större problem! :)

Uj va jag är stolt över alla som var med idag, att vi orkade kämpa på hela vägen in i kaklet! Ingen avbytare under nästan hela andra, och då lyckas vi trycka in TVÅ bollar i mål! :) Folk ville byta, men det fanns ingen! Alla bet ihop och kämpade på som bara vi kan en dag som denna! :)

Synd på skadorna vi åkte på! Krya på Dessan som åkte på att få gå ett par dar med gips och Emma som fick en feting lårkaka precis i ljumskområdet!

Som jag sa till Larsson när vi satt i bilen hem, "nu vill jag inte ha något uppehåll"! I söndags ville jag bara ha det på en gång! Nu vill jag fortsätta spela och spela! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Klaas - Our own way

I like it! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Börjar så smått att ladda...

Har tvättat, städat, slängt sopor, handlat och ätit! :P Bara diskningen kvar... Men jag överväger att ta den ikväll! Måste ju passa på att sitta ute och steka lite när solen är här och man är ledig! :)

Ikväll är det match!

Det känns bra nu! ;)
Ska hämta mitt kameraobjektiv som kommit nu, lönen kommer redan imorgon och solen skiner! ;)
Ibland krävs det inte mycket! ;)

Att jag dessutom har en lördagskväll med festande framför mig gör bara att det känns ännu bättre! :) Lite stress blir det innan, men det får man ta! ;) Slutar jobba 15 och 16 ska vi vara på plats ute vid Ålsäter... Knapert med tid, men funderar på om jag kanske kan ha en möjlighet att flexa hem något tidigare...?! Det visar sig! :) Hoppas för sjutton gubbar bara att det är strålande sol! :)

Nej, nu ska jag nog hämta objektivet, sen gå ut o sätta mig i solen!
Samt börja ladda för matchen!
Dom ska få pisk dom där gröningarna!
Revansch är vad det heter! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hualigen!

Vilken dag det har varit!

Efter kvällen på jobbet igår tänkte jag att det nog skulle bli lika lugnt idag! Tji fick jag, när vi kom imorse hade vi fyra överbeläggningar på våran sida... Dom hade dock kallat in xa personal, så det skulle nog gå... Det var bara det att vi blev alldeles för många istället! Kändes inte alls bra!

Först skulle vi dela in oss i ett medicinteam och ett kirurg-/ortopedteam... Det var bara det att dom som skulle va i med.teamet bara var två första timmen, så då fick man hjälpa till överallt.. Och sen var kaoset igång! Har du gjort det?! Nää, men hon har, eller nej vem var det som gick dit?! osv osv! Hela dagen har varit ett enda stort kaos känns det som! Dock har ingenting blivit glömt, och det är huvudsaken!!

Dock är det frustrerande när alla tror att någon annan har gjort sakerna dom har sagt att dom ska göra! Och när dom tar för givet att man har gjort vissa saker! Vet inte hur många gånger vi var inne flera gånger, olika personer, till samma patient och frågade om samma sak...

Aja, nog pratat om jobb!

Hade diskussion på träningen idag! Bra tycker jag! :) Kanske blir bättre nu?! :)

Jag är helt slut i huvudet ikväll! Har kollat på VM-matcherna ikväll! Men tror jag ska gå och lägga mig rätt snart! Sov inge bra i natt! Det är nästan så jag längtar tills jag ligger i sängen! ;)
Tvättstugan kl 7 imorgon! Det var den sovmorgonen! ;)

Nej, säger natti här nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur ska detta bli?!

Matchen igår förlorades med 2-1... Surt sa räven!
Hela laget var uppgivet, Bosse var om möjligt ännu mer uppgiven och besviken... Känns som att hela laget har tappat glädjen till fotbollen?! Så länge vi inte är på plan har vi hur bra stämning som helst, men så fort vi kommer ut på mattan så är det som att slå om helt... Inte så att folk blir sura eller något, men det är en tydlig skillnad i stämningen...
Va sjutton beror det på?!

Det är så frustrerande... Har mejlat Bosse, så ska göra en utvärdering för våren, så vi har möjlighet att jobba på det som känns konstigt under sommaren nu!
Jag tror nog att det kan bli bra igen, bara alla får säga och tycka vad dom vill, utan att någon kan peka ut dom på något sätt... Blir nog bra med lite uppehåll också! Så folk får vila och bli sugna på att spela igen! :)

Aja, nog pratat om det... Jobb som gäller idag... Går kväll idag och dag imorgon, så sover hos Karlsson!
Ledig onsdag, sen är det dagturer som gäller tors, fre o lör... Midsommmar och allt! Blir fest på lördag! :)

Nej, bäst o ta tag i det här! Byta om, städa lite och laga lite mat! Bäst o rappa på, klockan 12 ska jag åka!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Här får'u!

Lite låtar såhär på söndagen! ;)

Första två låtarna är från igår! ;) Första på vägen ner till Göteborg, den andra på vägen hem! ;)





Sen lite peppning inför matchen! ;)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Värt att berätta! ;)

Som redan skrivit var jag i Göteborg igår! :)

Började dagen med att kliva ut sängen kl 6 och ringa till Hanna för att väcka henne!
Kl 7 plockade jag upp henne och åkte till Vingåker till My! Redan där började det bli förvirrat! ;) Du ska ta andra till höger för o komma till mig... Äääh, stämde inte riktigt, för det var vänster vi skulle! ;)

Satte oss i bilen och började åka! Efter ett par timmar bytte jag o My, så jag fick köra... "Jag o Kristina har bestämt att du ska köra i stan"! Jahaja, det var bara o gilla läget! ;)

Vi hittade till Liseberg efter att ha varit ute o snurrat ett par gånger på några gator och efter att ha frågat en postgubbe vart vi skulle! Menar, är det någon man ska fråga så är det väl dom som jobbar på posten?! :) Hittade till och med en parkering! ;)

In på Liseberg och snurra ett par timmar, innan det var dags o börja dra sig mot Gamla Ullevi... Att följa skyltningen mot parkeringar för det evenemang man ska på gör att man hamnar en bra bit ifrån det ställe man ska till! Därför for vi runt och vände i något bostadsområde vid Nya Ullevi... Sen iväg mot Gamla igen... ;)

På något vis hamnade vi på "fel" sida av ån sett till vart Gamla Ullevi ligger.. Så in på något ställe och visste inte alls hur vi skulle köra... Låg i vänster körfält när brudarna börjar härja om att jag ska svänga höger, det resulterar i att vi bränner rätt över varenda körfält! Tur att det inte var så mycket trafik i det där området där vi var! Kommer in på en gata och ska svänga ut på en annan där det är enkelriktat, svänger ut och ser två spårvagnar... Detta resulterar i skrik som "Näääj, här får du inte köra!", "Backa, backa, BACKA!", "Det är ju för sjutton gubbar enkelriktat och skyltat att jag får köra här", "Nej men backa!"... En av spårvagnarna åkte iväg och det kom några fotgängare som nickade och visade att jag fick köra! My och Hanna satt med luvorna uppdragna för att inte synas! ;)

Kommer fram till en korsning med rödljus och där står polisen... Det roliga är att det inte finns några körfält, så bestämmer mig för att bara åka rakt fram! :P Och plötsligt hittar vi ett ställe där vi kan parkera, på gatan... Så det blev till att fickparkera! ;)

Matchen slutade 0-0, efter två bortdömda mål pga offiside! Dom borde ha vunnit med tanke på hur mycket spelet var deras! Tjeckerna blev iaf glada över att få med sig ett poäng... Efter matchen bar det iväg hemåt! Lättare att hitta ut ur stan än in i den! ;) Var iaf vid centralstationen och cirkulera! ;) Blev matpaus i Allingsås innan vi åkte hela vägen hem! Gick bra o köra, kände mig pigg hela vägen!

Det roliga var att när vi kommer till Vingåker och kommer på att vi ska ta ut pengar kör jag in på gatan på fel sida av refugen! :P Alltså på vänster sida istället för på höger! ;) Bra gjort! Sen hem till My och byta bil innan det bar av hem till Katrineholm igen, lämnade av Hanna och sen hem! Jösses va skönt det var att få komma hem! :) Riktigt trött var jag!

Somnade som en stock när jag gick o la mig! :) Vaknade dock vid 3-taget och fick kolla vad katterna hade hittat att leka med! ;) Sen sov jag som en stock igen tills klockan ringde vid 9! :) Gick dock inte upp då, utan låg kvar och myste med katterna en bra stund! :) Varför stressa upp till något man inte behöver stressa till?! ;)

Idag är'e matchtajm! Mot Vingåker igen! 17.00 på San Silo! You'll be there?! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad mer kan man säga?!

Än att jag har haft en underbar dag! :)
Göteborg gjordes! ;)
Tack för att jag fick äran att köra i storstan! ;)
Berättar mer om dagen imorgon! Nu ska jag bara stupa i säng! Är supertrött! Har kört hela vägen från Göteborg och hem! Blev trött i Baggetorp! Men då var vi ju nästan hemma! :)
Tur att Jossan o dom andra tog nattbussen hem, så jag slapp åka Vingåker tur och retur nu vid 2! Vet inte om jag skulle ha orkat det! Som det känns nu, så nää! :)
Nej, sova var det! God Natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstig känsla i kroppen

Känner mig konstig i kroppen!
En blandning av onykterhet och bakiskänsla... Tillsammans med en trötthet som är obeskrivlig!
Kroppen lystrar inte riktigt som den borde! Blir trött av minsta lilla...

Försöker motivera mig själv till att hoppa in i duschen, för att slippa det imorgonbitti!
Jäkla huvudvärk, försvinn!

Om jag slänger in mig själv i duschen illa kvickt och sen slänger mig rakt i säng så är jag nog pigg imorgon!

För då blir det götet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spontanitet

Fick tidigare idag, av en ren händelse, se att damerna har VM-kval i Göteborg imorgon!
Och av en händelse åker jag, My och Thure till Göteborg imorgon! ;)
Vi gör en dagstripp dit! Startar 7 härifrån Kattne och hämtar My, samt byter bil i Vingåker...
Blir ett besök på Liseberg, innan det blir Gamla Ullevi och Sverige-Tjeckien! :)

Hoppas på bra väder bara! :)

Dårskap?! ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Denna älskade och (ibland) hatade fotbollen...

Satt och glodde på den här tomma sidan en kvart för någon timme sen! Ville skriva, men visste inte vad... Så loggade ut... Men nu sitter jag här igen!

Har en riktigt dålig kväll!

Borde ha stannat hemma från träningen idag! Känns så jävla meningslöst att vara där!
Kände inte riktigt för att åka när det väl började bli dags... Men som vanligt pallrar man sig iväg iaf... Börjar med att alla skriker åt en, för att man inte hör... Då rasade humöret ännu mer... När vi sen skulle börja med någon övning där bollen skulle in och ut och in och ut i en fyrkant och vi inte fattade direkt avbröts övningen och ändrades, det gjorde att nästan alla blev mer förvirrade... Och innan jag ens hade kommit ett varv på den nya övningen avbröts den och vi gjorde en helt annan övning, för att vi inte fattade direkt! Och då skulle jag plötsligt stå i mål... Var på väg o ställa mig i ett mål, men då började B skrika på mig att jag skulle stå i det andra målet... När jag väl var på plats går knappt några skott på mål och jag får springa och hämta bollar istället, för att övningen ska funka för dom andra...

Dom senaste veckornas träningar har inte gett mig något... Förra träningen sa jag specifikt om en övning att den inte gav mig något som målvakt! "nej, men det är inte meningen heller"... Nehej?! Va faen gör jag där då?! Varför står jag där?! Vad ger det mig för vibbar?! Behöver jag vara där, om övningarna ändå inte är ämnade att ge mig något?! Det är kul att vi dessutom körde den övningen för tredje träningen i rad! Dom senaste två månaderna har vi inte gjort en enda övning som har varit meningen att den ska ge mig något... Det är verkligen JÄTTEROLIGT att va med och träna då! Jag säger inte att alla övningar måste ge mig något som målvakt, men det kan va kul om någon övning gör det...

Men förhoppningsvis blir det ändring på det nu när C ska börja hjälpa mig! Är glad för att hon vill ställa upp och hjälpa till... Hon är den tredje som rycker in! ;) Och säsongens "kollega" har "tagit uppehåll"... Hon har inte visat sig nere på träningen på hur länge som helst! Jag längtar till Ann kommer igång igen! Saknar henne hur mycket som helst på träningarna! Men lär få vänta ett bra tag till innan hon är tillbaks igen! Bäsen måste ju komma till världen först!

Nehej! Jag ska sluta snurra tankar och va på dåligt humör nu, genom att gå o lägga mig! Hoppas på att få sova ordentligt i natt... Hoppas humöret är bättre imorgon, och att jag mår bättre med för den delen!

Mina små älsklingar nassar som bara den! Wille ligger utslagen bredvid mig på armstödet, med benen hängande på sidorna av stödet! ;) Och Nisse ligger i knät på mig och trycker sig mot mig så mycket han kan för att få va så nära det bara går! Hoppas bara dom fortsätter va mysiga när jag går o lägger mig, så dom inte börjar busa då! Finns en risk för det! Men, dom är mina älsklingar iaf!

Nej! God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bloggtorka

Har inte haft någon lust att skriva något alls den senaste veckan...

Kan iaf säga att helgen var bra! Trevligt studentfirande på fredagen som sedan byttes ut till en träff med brudarna hos Hanna... Som slutade med att jag skjutsade hem Sunkan på cykeln med påsar som regnkläder vid halv 3 på natten! :P Lördagen blev rätt lugn, umgicks med Hanna på kvällen... Söndagen var det match mot Vingåker, som slutade med 6-1 vinst till oss! :) Smakade bra! ;)

Jobbade mån och tis... Var i köket på måndagen, lite lagom slappt sådär! ;) På tisdagen var det lugnt på avdelningen, så flexade hem lite tidigare! :) Tränade och gick en promenad med Carro!

Igår träffade jag först Ida och Malin på stan och lunchade, sen åkte jag med mormor ut till kyrkogården och planterade lite blommor... Efter det mötte jag Ira, Mallan, Anna och Pillan på stan... Jag o Ira hämtade ut våra skor/handskar, sen gick vi och åt lite med dom andra tjejerna för att sedan kila ner på stan igen och äta glass...
Tog med mig Ira och gick till Carro som fyllde år! :)

När jag hade varit hos Carro ett par timmar gick jag hem för att sedan fara vidare till Ira för lite filmmys! :) Den lille sköningen somnade, och sov som en stock! ;) Bädda hennes säng innan jag gick, för att hon skulle sova i sängen och inte på soffan! :P Men hade nog kvittat, för som sagt sov hon som en stock! Fick väcka henne två gånger innan hon vaknade till liv när jag skulle börja dra mig hemåt! :) Sötnöt!

Idag har det varit lugnt, tvättat samt fixat och donat lite... Snart dags o göra sig klar för träning! Känner inte för så mycket alls idag, men sånna dagar har man ibland och det är bara o köra på!

Gick på lite långledighet i tisdags, är nämligen ledig till på måndag! :) Skönt!

Passar väl på o säger "Ha en bra semester" till Carro som åkt till Göteborg idag och till Ira som åker utomlands ikväll!

Bye bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Walking on the line...

Jag är frustrerad, trött och stressad...

Sover som en kratta! Får va glad om jag skrapar ihop fem timmars sömn på en natt... Somnar, vaknar, somnar, vaknar, somnar, vaknar och så vidare... Varje gång jag vaknar tror jag att det är dags o gå upp o blir småstressad över att klockan aldrig ringer... Sen när jag väl kollar vad klockan är och inser att det är flertalet timmar kvar tills den ska göra det måste jag varva ner för att kunna somna om... Så jag är vaken ungefär en timme varje gång jag vaknar... Spelar ingen roll om jag går o lägger mig sent eller tidigt, vaknar iaf...

Försöker ta det lite lugnt nu innan jag ska iväg o jobba... Men stressen hänger över mig... Borde städa, handla och fixa studentpresent... Vetskapen om att jag åker om en stund och kommer hem imorgon och bara är hemma en halvtimme innan det är träning, samt att man inte kommer hem före halv 9 på kvällen gör att jag blir ytterligare lite stressad!

På fredag ska jag nämligen till Arboga halv 9 på morgonen, kommer hem vid 1, 2 skulle jag tro... Sen ska vi fira kusinens student klockan 6... Har fortfarande ingen present till henne... Att jag dessutom hamnar mitt mellan min bror och mor gör inte saken roligare... Det blir alltid jag som får styra och ställa med presenter... Att den ena tar saker o ting för givet, medan den andra inte alls vill, gör inte heller att saken blir roligare...

Sover hos Karlsson i natt... Trevligt o träffa henne, dock är inte soffan så skön att sova på! ;) Men men, sova gör jag nog ändå, lr?!

Hoppas att jag kommer in i jobbet snabbt, så jag slipper fundera så mycket... Funderingar på jobbet gör ju inte direkt att man slappnar av... Vilket jag är i stort behov av att göra!

Nej, nu behöver jag sätta fart igen! Har suttit o glott på den här rackarns skärmen i en kvart nu! Har slängt ihop en början på en sommarlista idag också! När jag ändå inte hade en massa andra saker jag var tvungen o göra... ;)

Bilen ska rulla om exakt 27 minuter! Så, bye bye!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hualigen!

Sovit som en kratta i natt! Somnade någon gång mellan 12 och halv ett... Sen vaknade jag vid tre, låg vaken närmare en timme innan jag kunde somna om... Vaknade igen vid fem... Somnade om rätt fort för att sedan inte fatta att klockan ringde när den gjorde det kvart i 6... Stängde av klockan och slumrade till igen... Vaknade tio över 6 och undrade när klockan skulle ringa... Så jag försov mig knappt!

Ska åka om 20 minuter, så är bäst o sätta fart på torpet, så jag kommer iväg när jag ska! Idag ska jag få med mig mobilen också, glömde den hemma igår!

Aja, ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som va, veckan som kommer...

I fredags började dagen med att åka till Etuna och skolan för att ha opponering på varandras PM... När det var gjort kunde vi glatt säga att vi hade sommarlov! Dock med en liten parentes, att vi skulle revidera våra PM innan den här veckans torsdag... Men sånt gör inget den där dagen när man vet att det är sista dagen i skolan på tre månader! På eftermiddagen blev en sväng på stan med Carro! :) Efter det satt jag ute en stund och sen var brorsan över o drack kaffe och åt glass i solen! :) Sen var det full fart och göra sig i ordning för att ta cykeln till Larsson för lite grillning! Himla trevlig kväll blev det! :)

Lördagen började med en promenix med Ira för att sedan kraschlanda på hennes soffa! :) Därefter blev det dock full fart hem och byta om för att sedan möta upp Carro och gå till Sultans och fika med Maria! :) Tog även en sväng på stan sen... Efter det blev det en tur till Jenny och Hanna... Sen full fart hem för att göra sig i ordning för innebandyavslutningen som var någonstans i bieskogarna! Och nej, vi hittade inte rätt på första försöket! Grabbarna grus menade att vi skulle åka in på två olika vägar, självklart enades vi om fel! :P Kvällen flöt på bra, tänker inte gå in på några detaljer, för så kul va det inte... Tur att grabbarna Grus var med, så dom kunde underhålla lite! ;)

Söndagen började med frukost hos brorsan, sedan hem o byta om för att ge sig iväg ner mot stadsparken och kolla in det påbörjade nationaldagsfirandet, men var knappt någe folk, så gick vidare ner till Djulö och stekte... Och stekt blev jag! ;) Därefter skynda hem och fixa mat och börja ladda för match...

Matchen i sig vill jag inte göra några större uttalanden om! Men dom andra säger att vi gjorde en bra match, och det gjorde vi väl... Blir dock så besviken och arg på att matchen ska avgöras på ett offsidemål! Dom är enligt min mening inte ett dugg värda tre poäng! Delad pott hade varit rättvisare, men självklart tycker jag att vi borde ha avgjort i första redan... Men, turen verkar inte riktigt va med oss just nu...

Efter matchen ville jag bara bädda ner mig och gömma mig! Men icke, blev en promenad med Carro, Hanna och Ira... Sen käkade vi lite glass på donken som avslutning!
Det gjorde min kväll, annars hade jag deppat ihop ordentligt tror jag... Nu snurra bara tankarna när jag gick o la mig, o det räckte ju!

Idag började sommarjobbet, dock enbart med information och ännu mer information! Fick sluta tidigare för att det gick fortare än planerat, och det tackar jag för! Annars hade jag nog kunnat somna där jag satt! Kom hem , fixade käk, åkte till Larsson, reviderade vårat PM och skickade in det... Nu sitter jag här, har ätit lite kvällsfika... Jag borde stänga ner datorn helt och läsa HLR-boken som ska va läst tills imorgonbitti! Är bra sugen på att strunta i det, men Erika sa att hon hade hört att man skulle börja med ett test, innan själva utbildningen började! Så måste nog läsa den iaf...

Imorgon är det Durewall och HLR på schemat... Ergonomi alltså... Får väl se hur det går! Efter det är det raka vägen hem, slänga i sig mat och byta om på en halvtimme, innan det är dags o åka till träningen! Eller just det, dom kommer o visar skor o det imorgon, så ska nog åka ut tidigare... Shit då! :P Aja, får väl se imorgon hur stressigt det blir! ;)

Nej, nu ska jag försöka ta mig in på HM, många som vill shoppa ikväll verkar det som! ;)
Natti Natti

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbart

Gårdagen var rätt lugnt... Eller, egentligen inte...

Hämtade krukor, åkte o köpte blommor, planterade... Sen tvättade jag utemöblerna och rensade lite ogräs mellan plattorna... Mitt i var mormor och fikade också! :)

När jag var klar med alla utesaker gick jag och åt lunch hos mormor! :)
Efter det tog jag det lugnt en liten stund innan det bar av till brandstationen för o titta på brudarna som gjorde brandmanstester! :) Tog en massa bilder! :)

Efter det for jag o Motorn till Johanna som fyllde år! Blev lite prinsesstårta där! Som hon hade gjort själv (med handvispad grädde)! Den var riktigt god! :)

När vi hade varit där en stund for vi vidare till stallsbacka o glodda på KAIK-Floda... Ingen rolig match, men vi som var o kollade hade iaf kul! ;)

Idag har jag tvättat och pluggat med Larsson... Sen åkte vi ut till Lindéns sommarstuga och stekte lite! :) Passade på o premiärbada! :) Riktigt skönt! :) Fick i uppgift att leta rätt på någon kedja som skulle ha hamnat på botten vid elementen dom har ligger i sjön för att fästa båten i... Fick låna att cyklop i barnstorlek, så näsan fick knappt plats! Men dök gjorde jag! Och slog nästan huvudet i elementen ett par gånger... Det var ingen bra sikt, så man fick nääästan dra näsan i botten för o se något! ;) (en liiiten överdrift, men bara en liten... för man såg inte mer än kanske 10 cm framför sig!) Dessutom körde jag in alla mina stackars tår i en mussla som var öppen! Det var lite halvläskigt! ;)
Efter kanske 20, 30 minuter gav vi upp! Eller, Larsson sa åt mig o sluta, hon stod bara o titta på och såg till att jag kom upp varje gång! ;)
Fick lite rabarberpaj! Smakade hur gott som helst! :)

Åkte hem, bytte om, träffades igen för att göra det sista inför imorgon innan vi åkte ut till träningen! Åkte ut tidigare för vi trodde Select skulle va där o visa skor o grejer, men icke! Men, vad gör det o sitta i Valla i 40 minuter innan träning?! ;)

Träningen behöver vi inte ta upp här! ;) Tror jag drog på mig en liten sträckning i ljumsken! Inte helt lätt att trampa runt i joggingskor när man ska sidoförflytta och trycka ifrån! Har inte ont nu i ljumsken iaf, får se hur det känns imorgon! Men är nog inga problem, det tror jag inte! :)

Och på tal om imorgon! Då är det siiiista dagen i skolan för ca tre månader framåt i tiden! :) Detta innebär att vi går på sommarlov imorgon! Kan det bli mer underbart!? Knappast! :)
Det ska firas med glass på hemvägen! och grillning på kvällen! :) Kommer bli grymt! :)

Nu ska jag försöka komma ner lite i varv och röra mig så sakteliga mot sängen...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilket sammanträffande!

Igår skrev jag om husvagnsskivan! Idag när jag var hos mamma så började den här låten gå på radion! Gissa om vi lystrade både två! ;) Haha, så nu har jag koll på en låt till!

Och att jag dessutom hittade den rätta versionen, för den finns i fler, gjorde nog att hela min dag räddades från att mest ha varit bitter! ;)



I really like it! :)

Messade mamma o sa att jag hade hittat den rätta versionen, tog inte en minut så ringde hon o ville höra! :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()