Är glad att det är fredag!

Jag är så obeskrivligt glad att det är fredag idag! Är äckligt trött och mår inte alls bra! Men det har jag iofs gjort nu i 1½ - 2 veckor... Börjar bli trött på det nu... Men jag ska inte klaga, det finns dom som har det värre...

Har haft en riktigt jobbig dag på praktiken idag... Från att ha haft det rätt lugnt till att knappt hinna med o äta lunch... Vi fick gå ut 13.15 o äta... Sen var det lika snurrigt när vi kom tillbaks! Vid rapporteringen fanns bara jag o J synligt på avdelningen i vårat team! Självklart kommer anhöriga och frågar en massa saker då! Dessutom skulle vi rapportera över två patienter till en annan avd, en patient med parametrar varje halvtimme... osv, osv.

Har inte orkat göra många knop sen jag kom hem... Har legat i soffan några timmar och glott på Grey's anatomy... Nu kikar jag på Paraolympics... Men ska nog gå o sova snart!

Huvudet vägrar ge med sig, så längtar lite tills jag somnar! ;)

Match imorgon bitti, men jag ska inte vara med... Men ska åka ner o kika o heja fram de andra! :)
Jag är glad att jag får sova lite längre! Man uppskattar verkligen sovmornarna man får när man går upp riktigt tidigt i veckorna! Sovmorgon är om jag får sova till 7! ;) Men ska sova liiite längre imorgon! Bara jag är på plats vid planen kl 9! :)

Känner mig faktiskt lite ensam ikväll, men det är samtidigt rätt skönt! Det är vad jag behöver... Samtidigt som jag nog behöver socialiseras lite! ;)

Sitter o myser med Nisse nu! Han ligger o nassar o har det bra! :)

Tack o hej!
Hoppas på solsken imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback