Fotbollsanalys

Snackade med Louise i klassen förut, hon frågade hur det gick för oss i serien... Jo, vi ligger trea bla bla bla... Hur går det för er?

Hon skickade bara över länken till deras tabell... (se den här)
Kikade lite på den och insåg att deras serie är betydligt jämnare än våran... (som du hittar här)

Jämför man våra tabeller så ligger vi, som ligger trea, ett poäng efter dom, som ligger etta!
Och med detta konstaterat började vi prata om ett eventuellt spel i division 4...

Dom ligger ett poäng före tvån och tre poäng före trean... Dock har dom en match mindre spelad än dom två lagen... Sammanlagt har dom fem matcher kvar att spela... I vilket gall som helst så har dom snackat om att dom ska gå upp till fyran om dom vinner serien, men att dom hade lite dåligt med spelare... (Hon försöker få mig att gå över till dom)

Vi däremot ligger fem poäng efter tvåan och åtta poäng efter ettan... För att va klara för avancemang till fyran krävs det ett mirakel... Team Rosa, som leder serien, har inte förlorat en enda match såhär långt och har en match mindre spelade än oss som ligger två och trea... Dom måste förlora alla sina matcher som dom har kvar, samtidigt som Julita/Gropptorp, som ligger tvåa, måste förlora två av sina matcher som dom har kvar... Vilket är tre stycken...  Däremot skulle vi kunna hamna två och få gå upp då också, så länge vi är bättre än tvåan i den andra serien...

Med andra ord, det finns en chans att vi får möjlighet att gå upp i fyran... Även om den, efter helgen, minskade något... Det som är mest intressant inför helgen är matchen mellan just Team Rosa och Julita/Gropptorp! J/G har hemmamatch, om nu det kommer ha någon betydelse?! Det vore riktigt kul att få se den matchen! Vinner J/G ligger dom på delad första plats! Frågan är om Rosas vinstsvit kommer spricka på söndag? Förhoppningsvis inte! ;) För vi vill nog att J/G förlorar mer än att dom vinner!

Team Rosa har alltså Julita/Gropptorp kvar att spela mot, samt Dunker, Flen och oss! Och av oss ska dom allt få pisk! Så dåligt som vi spelade i seriepremiären borta mot dom har vi nog aldrig spelat! Det var som att vi ställde ut skorna och hoppades att dom skulle sköta saken åt oss, utan att vi behövde agera något!  Det lär bli andra bullar i säsongsavslutningen på hemmaplan!

Julita/Gropptorp har kvar att möta Team Rosa, Dunker och Stigtomta!

Vi har kvar att möta Flen, Floda och Team Rosa...

Var och tittade på Flen när dom spelade mot Julita/Gropptorp i söndags, och spelar Flen likadant mot oss som då, så bör vi kunna ge dom pisk... Dom hade nästintill ingenting framåt och bakåt såg dom inte helt säkra ut heller... Men, till saken bör även räknas in att vi lämnade in rapport mot dom efter förra matchen efter att dom hade använt sig av för många spelare från högre division... Man får använda max fem, dom använde sig av sju... Deras vinst suddades bort och blev istället en vinst till oss! Så dom lär vara taggade till tänderna för att visa oss att dom kan vinna iaf! Men vi bör vara lika mycket taggade för att visa att vi är dom som är bättre...

Mot Floda ska vi bara vinna! Dom stackarna har förlorat så mycket det går att förlora och, ja jag skäms o deras vägnar, de har en målskillnad på -110! Jag funderar bara mer o mer på hur dom orkar motivera sig till att fortsätta! Jag blir imponerad att deras damlag fortsätter i ur och skur, år efter år! Det ska dom faktiskt ha en eloge för!

Hrm, nu har jag nästan tappat poängen med att jag började skriva...

I vilket fall så tycker jag att det är lite roligt att vi i nuläget ligger ett poäng efter ettan i den andra serien! ;)
Och en poäng till - Vi bara måååste vinna våra kvarvarande tre matcher!
Ytterligare en poäng - Vi måste även hålla tummarna för att J/G förlorar två av tre matcher! ;)
En poäng till - Jag tror redan nu att vi kan säga grattis till Team Rosa till serievinsten! :)

En fundering också! Hur kommer vi göra nästa år?! Kommer vi, om vi får möjlighet att gå upp i fyran eller inte?! B har sagt åt oss att ta oss en funderare på det... Tror många är sugna, men sen har vi lite andra saker vi behöver ta tag i innan vi verkligen kan tacka ja isf!

Har en annan sak också! När jag ändå är inne o larvar om fotboll - som ju är en slags träning! ;)

Kolla in det här, och det måste du verkligen göra! Kolla in bildspelet från förra året! Visst ser det väl rätt kul ut?! ;)
Tjur Ruset är det jag snackar om! Löpning, en mil, på varierande underlag! Förra året sprang dom i sand, vadade i vatten som var till bröstet djupt, sprang i sankmarker (heter det så?), över stock och sten! Erkänn att det vore lite roligt, om man var ordentligt tränad! Jag skulle bannemej vilja testa på det där! :) Förstå vilket adrenalinpåslag det skulle ge! :) Och så jäkla nöjd man skulle vara med sig själv när det är klart! :) Helt klart något att ha i åtanke! ;) Precis som alla andra lopp och tävlingar jag vill va med i nästa år! ;) Vi får väl se hur det blir med det!

Nej för sjutton! Jag hade funderingar på om jag skulle träna, plugga eller städa... Men nu har det hunnit blivit mörkt, och eftersom jag fortfarande har joggingskorna står ute indränkta i bensin så är det väl lika bra att inte träna! ;) Det får bli städning istället, eller iaf undanplock!

Ha det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback