Just idag är jag stark, just idag mår jag bra

Ibland undrar jag hur lite sömn jag egentligen kan klara mig på en dag...
Sov på Karlssons soffa, eller, sov och sov vet jag inte om jag gjorde... Sov kanske 4 timmar sammanlagt! Snuskigt varmt var det! Kollade på klockan en gång i timmen och låg sen vaken från strax efter fem tills jag gick upp fem över sex... Fick sms från brorsan 04:nånting och svarade på det som om det vore helt självklart att jag var vaken då! Funderade inte ens på om jag skulle orka eller inte, jag bara gjorde det! :P

Har varit pigg hela dagen, trots den dåliga sömnen!

Rolig början på jobbet idag också! På en halvtimme hade jag varit nere med tre patienter på röntgen och hämtat upp dom också! Insåg då att hela dagen förmodligen skulle bli sådan! Men hann iaf med o fika och äta lunch! Dock blev det en rätt sen lunch, fast inte som när det är som värst, för då kan man sitta o äta när kvällspersonalen kommer!

Flexade hem lite tidigare, ca 45 minuter! :) Så var hemma strax innan 16! :) Käkade lite, sen bestämde vi att vi skulle lattja lite boll, så var bara o byta om o sätta sig på cykeln! Jag, Mallan, Anna, Hanna o Alec höll till nere vid Djulö i någon timme innan vi tröttnade...

Hanna var snäll o tog min väska, så jag kunde träna direkt därifrån, istället för att cykla hem o slänga in väskan innan! :) Cyklade den lilla rundan, Knorran, och av rena farten kortade jag ner den tänkta cykelvägen när jag mötte en bil i rondellen! :P När jag kom hem hade inte Hanna varit o lämnat väskan än så kom inte in... Så jag satte mig på cykeln igen o trampade iväg hem till henne, upp för trapporna och ner igen, för hon va inte hemma! :P Sen cyklade jag hem igen, o då var hon där på gatan o hade precis lämnat väskan! :)

Skönt o börja med den lilla rundan, så jag kanske kommer igång igen! Som jag tidigare har skrivit har motivationen varit minimal! Men nu kanske jag kom igång igen, blev lagom trött av den här rundan i det tempot! :)

Har käkat lite igen och nu sitter jag här o borde hoppa in i duschen! Sitter o lyssnar på lite lugn musik och lyssnar på regnet! För jaa, det regnar ute! Har altandörren öppen för att höra regnet ännu mer! :)

Ska nog hoppa in i duschen o ta en låååång dusch! Sen slänga mig på soffan och bara vara en stund innan det är
läggdags! Sista arbetsdagen för den här veckan imorgon! :) Ska verkligen försöka flexa hem tiiidigt! För att träna när jag kommer hem! :) Såg förresten idag att jag hade nästan fyra timmars flex! Så ja, jag kan gå hem utan att det gör något! :)

Nej, Ha en bra torsdagskväll! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback